cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43274 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R. Donker 12-11-2010

Algemene score

9,0
Nadat bleek dat mijn nieuwe camera waarschijnlijk al een keer gebruikt was is deze omgeruild voor een nieuw exemplaar.

Goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Daniel van Straten 12-11-2010

Algemene score

8,3
Website is goed te navigeren en er is ruim voldoende info aanwezig.
Bereikbaarheid winkel onderbroken tussen de middag is erg onhandig.
Bestelling gemakkelijk te doen en levering stipt op tijd.
Vriendelijk en to the point after sales apparaat.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik Benschop 12-11-2010

Algemene score

8,3
De website is erg overzichtelijk. Cameranu.nl had de goedkoopste aanbieding!
Bereikbaarheid vond ik wel iets minder. Ik had ze kort voor mijn bestelling gebeld voor een vraag, maar ze zijn niet bereikbaar tussen 12.00 en 14.00.
De bestelling was de volgende dag binnen, iets wat ik altijd erg waardeer als ik een online aankoop doe.
After sales heb ik nog niet mee te maken gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Annalinde 11-11-2010

Algemene score

8,0
Makkelijk on line te bestellen via de website. Makkelijk op te halen in de winkel. Prima en snel geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JasperG 11-11-2010

Algemene score

8,5
Donderdag om 17 uur besteld. Om 18 uur de track en trace. Op vrijdag de postbode. Kijk, dat is nog eens je belofte nakomen! En dat met de scherpste prijs van Nederland voor deze lens. Goed bezig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

TIJM2000 11-11-2010

Algemene score

7,0
Snelle afhandeling! Zeer prettig!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Piet 1954 11-11-2010

Algemene score

8,8
Mijn product was defect; onmiddellijk retour, waarna deze per omgaande werd vervangen door een nieuwe

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lila2001 11-11-2010

Algemene score

8,0
op de website vond ik vrij snel wat ik zocht en voor een goede prijs.
De levering was prompt en de bestelling was goed verpakt.
Een tevreden klant. Oordeel: Goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dick van marle 11-11-2010

Algemene score

8,7
's Avonds om 21.30 besteld. De volgende morgen voor 8.00 uur al geleverd door Tnt. Supersnelle afwikkeling en levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jan van den bosch 11-11-2010

Algemene score

8,0
De aanbieding via de website klopt precies met de levering. Petje af voor het nakomen van de gemaakte afspraken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

clicsoft 11-11-2010

Algemene score

9,0
Met veel plezier en op het laatste moment toch ook nog even snel telefonsisch advies inzake de extra aangeschafte special SD gehuegen kaart voor HD video, ben ik erg tevreden oven mijn aankoop en de levering.
Via EosZine werd ik attend gemnaakt opde nieuwe 60D.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander B te A 11-11-2010

Algemene score

8,8
Afgelopen week heb ik na een uitgebreide zoektocht een Sony videaocamera bij CameraNU.nl besteld. Rond 17:00 besteld en de volgende dag al binnen. De camera was netjes verpakt en de site is helder. Inmiddels mijn 2e camera via deze shop en niets dan lof!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kolken 11-11-2010

Algemene score

9,5
We keken ervan op hoe snel het fototoestel geleverd is! We hadden deze s'avonds besteld (na 17.00uur!) en de volgende dag is hij s'ochtends al geleverd.
We hebben een bestelling geplaasd via internet. Deze bereikbaarheid was uitstekend, maar hoe deze telefonisch is, is ons onbekend want daar hoefden we geen gebruik van te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jpdrenth 11-11-2010

Algemene score

9,0
goede website, snel en overzichtelijk, goede levering, snel en correct. geen klachten... meerdere aankopen gedaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ageeth1 11-11-2010

Algemene score

8,5
Prima service, accurate bezorging, grote voorraad.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dr.Rataplan 11-11-2010

Algemene score

9,5
Goede website en zeer snelle levering; 's avonds om 21.30 uur besteld en de volgende middag reeds in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DvdB1972 11-11-2010

Algemene score

8,8
Wij zijn zeer tevreden over de service van CameraNu.nl. Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en servicegericht bedrijf en mensen. We hebben nu weer een bestelling geplaatst. Ook dit is wederom volgens afspraak correct afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rixtel 11-11-2010

Algemene score

10,0
's-Avonds om 19.30 uur dmv ideal-betaling besteld en toch nog de volgende dag in huis!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

molensloot 11-11-2010

Algemene score

9,3
CameraNU antwoord snel op e-mail.
Levering is snel en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wacky-J 11-11-2010

Algemene score

9,8
Door het aanbod is het even zoeken op de website, tenzij er gezocht wordt op specifieke onderdelen. deze zijn via het zoekveld goed te vinden.

perfecte service aan de telefoon en razend snelle behandeling en bezorging van producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HuibM 11-11-2010

Algemene score

9,0
De aankoop was snel geregeld, de betalingsmogelijkheden divers en gekozen voor i-deal direkt verwerkt. Per ommegaande was er bevestiging door CameraNu van de aankoop en daarna werd de afhandeling per email uitstekend begeleid. Niets dan lof. De camera was ook in de genoemde termijn bij mij thuis in prima staat. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robtes 11-11-2010

Algemene score

9,0
Alles verliep zeer soepel. Om 17:00 een bestelling gedaan en de volgende middag in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels1959 10-11-2010

Algemene score

10,0
Ik koop normaal mijn fotografie spullen het liefst bij een winkel, maar met de hoeveelheid producten op de website en de snelle levering ga ik nu voortaan internet shoppen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Struijs 10-11-2010

Algemene score

9,5
Ik heb hier al eerder wat besteld, wordt vlot geleverd, duidelijke website en makkelijk betaalmethode.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

negatief 10-11-2010

Algemene score

9,7
Prima service. OOk na een vraag via de mail, zelfs op zondag direct een antwoord en daarna nog een vriendelijke reactie!
Geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marokishi 10-11-2010

Algemene score

10,0
Website is goed en overzichtelijk. 's Avonds om 8 bestelt, volgende morgen al in huis. After Sales heb ik nog geen ervaring mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cameratic 10-11-2010

Algemene score

8,2
Prima zaak, jammer dat het niet zo centraal in het land is, service tot op heden en in het verleden
altijd punctueel.
Prijzen scherp en up to date.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bergheijns 10-11-2010

Algemene score

9,5
's avonds 18.00 bestelling geplaatst en de volgende dag 's middags al in huis!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Difograaf2 10-11-2010

Algemene score

9,2
Vlotte levering zoals beloofd en snelle reactie op vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JacquesZ 10-11-2010

Algemene score

9,5
Dag na bestelling reeds geleverd en ook nog zonder verzendkosten, prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

driemaal 10-11-2010

Algemene score

9,5
Ik vind de website zeer overzichtelijk.
De berichtgeving na bestelling is uitstekend en de levering is super snel.Dit was overgens ook zo bij mijn vorige bestelling.
Kortom een prima zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wvlaar 10-11-2010

Algemene score

9,5
s' Avonds om 23.00 uur via internet besteld; de volgende dag om 16.30 geleverd. Zo snel had ik nog nooit meegemaakt. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mborgers 10-11-2010

Algemene score

9,0
Vandaag besteld morgen in huis is helemaal van toepassing.
Ben erg tevreden ook over het verkoopteam.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Kroeze 10-11-2010

Algemene score

9,2
Een goede prijs zonder verzendkosten en een nette en snelle aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tari1970 10-11-2010

Algemene score

8,0
Was een spoedbestelling. Helemaal volgens wens verlopen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

aroed 10-11-2010

Algemene score

9,0
Met name zeer snelle levering valt op. Alles op voorraad, maar ook daadwerkelijk volgende dag bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zwempie 10-11-2010

Algemene score

8,8
De bestelling werd supersnel en zeer correct uitgevoerd. Op een vraag, die ik nog had en per mail heb gesteld, werd binnen een half uur gereageerd.
Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keesenwies 10-11-2010

Algemene score

8,5
dit is een heel goed bedrijf komt altijd zn afspraken na al de tweede camera in 5 jaar die we gekocht hebben

zijn zeer tevreden hadden he camera na betaling via bank binnen24 uur in huis dus dat is topservice daar voor hartelijk bedankt
met vriendelijke groeten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fleur de Spa 10-11-2010

Algemene score

10,0
Ik heb via deze webshop een super fototoestel gekocht. Ik heb heel internet afgezocht maar camera.nu had de goedkoopste prijs. En wat een super levering! Ik heb het dinsdagavond om 21.00u besteld en het woensdagochtend al om 10u binnen.
in een woord SUPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jack5924 10-11-2010

Algemene score

10,0
bestelling gisteren om 18.30uur gedaan en vandaag om 12uur al ontvangen (das pas snel)
en alles compleet camera.nl bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eurasier 09-11-2010

Algemene score

8,0
Er waren aanvankelijk problemen met ideal. Bedrag was afgeschreven op mijn rekening, bij CameraNu was niets ontvangen.
Controleren moest dus handmatig gebeuren wat de nodige tijd kostte. Intussen vraag je je af waar je geld dan gebleven is...
De aftersales service g=heeft mij op uitstekende manier geholpen en direct terug gebeld zoals beloofd.
Maak je nog maar zelden mee dat men zich aan beloftes houdt.
Tot zeker een volgende keer!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

PhotoPete 09-11-2010

Algemene score

8,8
Prima contact ivm andere prijsstelling dan genoemd op website. Openingstijden (zowel telefonisch als winkel) aan de krappe kant: ma t/m vr dicht tussen 12:00 en 14:00!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alk3 09-11-2010

Algemene score

9,0
Prima (web)winkel, terzake kundig EN vriendelijk personeel en (naar mijn mening) een objectief advies als je met een vraag zit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coosje 09-11-2010

Algemene score

9,5
Prima advies, goeie prijs en zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fralawjam 09-11-2010

Algemene score

8,0
Deze winkel is mij goed bevallen omdat ik telefonisch goed werd geholpen/geadviseerd, waardoor ik vrij snel mijn keuze kon maken en de prijsvergelijking met andere winkels lag zeer gunstig.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

jgordijn 09-11-2010

Algemene score

10,0
Gewoon perfect.
Bestelling gedaan en netjes op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FotoMathijs 09-11-2010

Algemene score

9,0
De avond ervoor om 17:40 besteld. de volgende dag al binnen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ADOC 09-11-2010

Algemene score

7,0
Website: overzichtelijk.
Bereikbaarheid: goed--,soms lastig
bestelling: snel, maar moest wel bellen, want ik werd eruit gegooid

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

roselyne 09-11-2010

Algemene score

9,2
Heb verschillende sites voor camera's bekeken en cameraNu sprong er wat prijs betreft voor mijn toestel dat ik wilde hebben boven uit.De levering ging snel en efficient

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan_LWD 09-11-2010

Algemene score

8,5
Had de camera binnen 24 uur in huis. Keurig verpakt. Helemaal goed, geen klachten.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews