cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43597 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2394 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Janneke van Kammen 04-12-2010

Algemene score

8,3
Het product werd op tijd geleverd en de communicatie was goed. Je weet waar je aan toe bent en het product is in goede conditie.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Nikon D700 04-12-2010

Algemene score

9,5
Duidelijke website met goed overzicht over producten, diensten en voorwaarden.
Scherpe actieprijs en verzonden zonder verzendkosten.
Bestelling via website wordt bevestigd door email. Ook over verdere afhandeling en verzending wordt via email snel en duidelijk gecommuniceerd.
Levering op heel korte termijn (2 dagen) en volgens afspraak. Dure camera netjes en veilig verpakt. Fantastische camera overigens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariam1946 04-12-2010

Algemene score

8,0
Liep als een trein, 's nachts besteld en 's morgens afgehaald!
De mogelijkheid om het zelf te verpakken, ideaal!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

doortjeeijpe 04-12-2010

Algemene score

10,0
altijd goed op te zoeken op de site en een vlotte en korrekte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Menses 04-12-2010

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden over datgene wat ik toto nu toe bij CameraNu heb gekocht en de geleverde service/ snelheid van verzenden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvb80 04-12-2010

Algemene score

9,5
Uiterst zorgvuldig op de hoogte gehouden via email. Levering volgende werkdag zoals beloofd. Uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hlvl 04-12-2010

Algemene score

8,3
de goedkoopste, prompte levering en de trackingfunctie van tnt geeft extra zekerheid dat de levering ook echt gebeurt op het moment dat je wil

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

reinvrugt 04-12-2010

Algemene score

7,5
Opnieuw een supersnelle en correcte levering.
Vrijdagmiddag via de website de bestelling gedaan en zaterdagmiddag werd het al geleverd. TOP!!

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

edwinverzaal 04-12-2010

Algemene score

9,5
Tot nu toe alleen maar goede ervaringen met bestellingen. Je wordt goed op de hoogte gehouden wat de status is van je bestelling en het is heel snel binnen. Wil zeker een keer de winkel bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

crash1957 03-12-2010

Algemene score

10,0
Ik koop al jarenlang mijn fotoapparatuur en aanverwanten bij CameraNu. Ze zijn mooi van prijs en hebben een zeer snelle en accurate levering. Nooit enig probleem gehad. Op e-mails krijg je binnen redelijke tijd een ter zake doende antwoord. Kortom, zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

4Koo 03-12-2010

Algemene score

10,0
Duidelijke, overzichtelijke site. Na reservering stond alles netjes klaar in de winkel. Het niet afnemen van gereserveerde artikelen was geen enkel probleem. Op verzoek waren ook beide accu's opgeladen omdat ik de camera direct wilde gebruiken. Bij thuiskomst bleek helaas de interne flitser defect, na telefonisch contact kon ik de camera terugsturen en kreeg ik een nieuwe toegestuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 451 03-12-2010

Algemene score

9,5
De vooraf via de website gegeven informatie van het product, klopt met het product in werkelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erikspiekerman 03-12-2010

Algemene score

10,0
Wederom geweldige levering,overzichtelijke website en supersnelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corina-1 03-12-2010

Algemene score

9,0
Het zoeken op de website gaat gemakkelijk. Ook naar de juiste bijbehorende producten zoals tasjes, fotokaarten etc.
De camera's op deze website waren ook goedkoper dan bij andere websites.
De camera is snel geleverd en was goed beschermd verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dini Bruinsma 03-12-2010

Algemene score

9,2
Ik vind de website duidelijk en overzichtelijk.
CameraNu is altijd goed bereikbaar, zowel telefonisch als op het web. De bestelling staat netjes voor je klaar als je dat aangevraagd hebt. Toch nog iets erbij uit de winkel? Geen probleem, het wordt er vriendelijk bij gezet. Heb je thuis toch nog vragen na aanschaf van je aankoop, dan word je daarmee prima geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jawo1968 03-12-2010

Algemene score

9,5
Perfect geholpen, zowel telefonisch als in de winkel, want ik heb de Canon printer MG8150 meteen opgehaald. In het verleden meerdere dingen daar gekocht. Blijf ik dus ook zeker doen. Ik kan CameraNU iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willempos 03-12-2010

Algemene score

9,2
Uitstekende service, 's avonds om 20.00 uur besteld en de dag erna om 13.00 in huis; perfect! En bovendien tegen een schappelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertderidder 03-12-2010

Algemene score

9,7
Scanner rond 20:30 besteld, volgende dag al in huis.
Site is overzichtelijk zonder veel hinderlijke reclame.
Zoeken werkt ook prima.

Prima geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piggeljay 03-12-2010

Algemene score

9,2
tot mijn grote verbazing heb ik de videocamara op vrijdag avond gekocht en had ik hem de volgende morgen al in huis.
prima service dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ast42 03-12-2010

Algemene score

9,5
Cameranu heeft een uitgebreide, zeer informatieve website.
De belofte:"voor 21,- uur besteld, de volgende dag in huis" wordt echt waar gemaakt. (Om 2 minuten vóór 9 's avonds had ik de bestelling en betaling afgerond, de volgende dag rond 13 uur werd de camera afgeleverd). Betalen via Ideal vind ik ook een groot pluspunt.
De prijsstelling is zeer gunstig, vergeleken bij andere leveranciers.
Ik had 5 jaar terug al een camera bij Cameranu besteld; omdat dit toen zo naar volle tevredenheid ging, heb ik dit nu weer gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ghj562 03-12-2010

Algemene score

9,3
Snelle levering, produkt was goed verpakt, veel keuze op de website. Niet overal de goedkoopste in, maar dat kom je bij de supermarkten e.d. ook tegen. Kwestie van zoeken op het web en hopen dat de leverancier betrouwbaar is en z'n afspraken nakomt.
CameraNu is in ieder geval wel betrouwbaar.

Ze hebben tevens veel produkten waarvoor je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

momoniqueje 03-12-2010

Algemene score

8,5
Bestelling was er al de dag na betaling, super snel en compleet!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Dominiek V. 03-12-2010

Algemene score

10,0
Dit is mijn eerste aankoop ervaring bij CameraNU.nl en ik ben onder de indruk van de professionele, snelle en correcte afhandeling van de transactie. Binnen de 48u na bestelling mocht ik mijn pakketje in Belgie ontvangen. Wat mij voornamelijk aangenaam verraste was dat zowel op de website alsook in alle e-mail correspondentie de contactinformatie duidelijk vermeld staat incl. telefoonnummers en namen van contactpersonen, hetgeen zeer vertrouwenwekkend werkt. Vele online winkels mogen hier terecht een voorbeeld aan nemen! Dit is een top site die ik graag aan anderen aanbeveel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johann Koenis 03-12-2010

Algemene score

9,3
na een mailtje met de vraag is het product voorradig zijn de producten besteld en snel conform aangegeven geleverd.
Telefonisch werd ik op de hoogte gehouden hoe laat de bestelling werd afgeleverd.
Ik heb deze aankoop bij CameraNu als zeer professioneel ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilbertvb77 03-12-2010

Algemene score

8,5
Onlang bij cameranu in de winkel in urk en via de webshop een aantal producten gekocht waaronder een canon 60d. De winkel van cameranu is perfect, overzichtelijk en de mensen hebben kennis van zaken. De klantenservice op de bovenste etage is super geregeld, ze hebben alle tijd voor je, is ruim opgezet en kon zonder problemen de producten omruilen. De prijzen zijn overigens ook strak. After sales is top, er wordt snel gereageerd op email. Kortom, alleen maar lof.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joho1950 03-12-2010

Algemene score

9,0
Keurige website, makkelijk te bestellen en snelle keurige levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fspaan 02-12-2010

Algemene score

8,5
Na in het verleden wel eens negatieve ervaring gehad te hebben met aftersales is het altijd nog netjes opgelost en vooral snel.

Ook hir gold dat alles stevig is verpakt en snel wordt geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dixan 02-12-2010

Algemene score

9,0
Op de website moet je eerst selecteren op merk, soort, en dan komt er een selectie. Bij de camera wist ik welk merk ik wilde, bij de verrekijker maakte het me niet uit. Ik wilde gewoon een bepaald soort verrekijker, maar nu moest ik eerst op zoek naar welke merken mijn keuze hadden op andere websites.. Als dit ook kan op de website van cameranu.nl heb ik het niet gevonden..

Bestelling om 20h00 gedaan, de volgende dag, netjes ingepakt, om 12h00 in huis. Geweldig!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

pakomaba 02-12-2010

Algemene score

8,0
net voor 22.00 uur besteld,en twee dagen later geleverd.prima gegaan,koop er zeker weer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stancy 02-12-2010

Algemene score

10,0
Correcte beantwoording van telefonische vraag voorafgaand aan bestelling.
's Middags besteld, de volgende ochtend om 10.30 u. bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DutchSociety 02-12-2010

Algemene score

9,5
Zeker een hele mooie website en fijn werkende webshop. De producten zijn waar voor je geld en de aflevering was fantastisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jwdb 02-12-2010

Algemene score

8,2
Klasse winkel. Expertise in huis en bereidvaardigheid om mee te denken groot. Voorbeeld: deze Tokina lens heeft Canon links-rechtsscherpte-schaalverdeling van dichtbij naar oneindig (tegengesteld aan Nikon; die heeft oneindig naar tegengesteld), maar grotere broertje (16-50mm) heeft schaalverdeling andersom. Detail, maar voor mij als filmer met DSLR superbelangrijk want ik focus alles manueel. Als je ze belt om dit te checken nemen ze de tijd, halen de lens uit het schap, uit de doos en checken right away. Weten direct waarover je het hebt en retourneren was geen enkel probleem. Tot nu toe 5 lenzen en 1 camera gekocht. Heb toen even Kamera-Express geprobeerd...wel zorgvuldig maar te grote toko want niet aanspreekbaar en overvolle shop. Ik koop heel veel en weet wat goed is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J.S. Kuperus 02-12-2010

Algemene score

9,3
Precies wat de webshop beloofd! Goede service, acceptabele prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

franstrein 02-12-2010

Algemene score

9,3
Uitstekende service.
Ik had besteld om 20:57 (dus voor 21:00) en verwachtte dat de bestelling de volgende werkdag geleverd zou worden. Dat lukte niet vanwege problemen bij TNT-Pakketpost, maar ik werd keurig gebeld die ochtend door Cameranu.nl om mij dat te vertellen, ze kenden de technische details van mijn bestelling en ik kon de bestelling nog iets aanpassen. Voordat ik het verschilbedrag overgemaakt had, was mijn bestelling al onderweg en werd de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elijzenwervingenselectie 02-12-2010

Algemene score

8,0
2 producten aangerschaft via de site en binnen 2 dagen in huis. Top. Goed verpakt en ook de service die is geboden, daar ik de verkeerde lens had besteld, was erg goed. Goed advies van deskundige medewerkers. Retour ging super en de nieuwe lens is een topper.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

crissy 02-12-2010

Algemene score

10,0
In een woord een perfecte firma waar de client op de eerste plaats staat.en heb je per ongeluk iets verkeerd besteld dan is dat geen probleem.
Telefonisch of aan de balie,je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouuter 02-12-2010

Algemene score

9,0
Prima winkel, ik koop er al jaren met enige regelmaat. Goede service, snelle levering, etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

swagerman 02-12-2010

Algemene score

9,8
Al jaren bestel ik regelmatig bij deze firma. En altijd was het prima, ook als ik iets wilde omruilen dan wel iets waarvan ik dacht dit is niet goed, was de behandeling van deze firma hartverwarmend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lisannevlist 02-12-2010

Algemene score

8,8
ik kende dit bedrijf helemaal niet!
via kieskeurig ben ik hier zomaar gekomen.
dus de bereikbaarheid dat weet ik niet.
ik had de camera heel snel in huis, heel fijn.
en zelf toen ik hem retour stuurde(omdat ik hem niet meer nodig had) werd ik nog gebeld dat ik mijn rekening nummer was vergeten! wat een survice toch?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

braspa 02-12-2010

Algemene score

9,5
Zeer gemakkelijke bestelling via webshop, artikel afgehaald, alles correct afgehandeld. Zeer terzake kundig advies en goede aftersales. Kortom een winkel die ik ieder kan aanraden. Het kan soms voor de balie's druk zijn, maar er is in de winkel veel te bekijken en koffie voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aragnut 02-12-2010

Algemene score

8,5
Cameranu.nl levert een nette dienst, met goed overzicht van de producten. Tevens biedt de webwinkel intresante pakketten van matrialen die vaak samen gekocht worden (in dit geval flitser + bouncekap + batterijen & lader). De webwinkel heeft mijn bestelling gratis verstuurd, en deze is de volgende dag aangeboden door TNT, comform afspraak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

elluh 02-12-2010

Algemene score

10,0
Uitstekende producten zeer snel geleverd. Prima !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobM6 02-12-2010

Algemene score

10,0
Goedkoopste webwinkel voor het produkt dat ik zocht.
Perfecte levering (verpakking, snelheid, documentatie, informatie per e-mail..).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cok 02-12-2010

Algemene score

10,0
Zeer snelle en goed verzorge service. Bestelling binnen enkele uren na bestelling verstuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ulysse1 02-12-2010

Algemene score

8,3
The site was very difficult for me, as I don't read Dutch. I see that now there is an english version, BUT
everything is not translated, and neither the automatic mails . Also, entering our adress is very difficult, as the french postal codeis different in France, and the web site is not convenient for our french system. Actually, this problem can only be solved by sending a mail.
Last, TNT post does't work perfectly in France.
But, those small points excepted, Cameranu.nl is a wonderful seller, good prices, cheap freight costs, reliable stock, immediate ( and adequate) answer by phone or mail.
I'll reorder with pleasure and recommand it to all my friends and in the forums where I post

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Speedy trucker 02-12-2010

Algemene score

10,0
Duidelijke gegevens op website
Gemakkelijke bestelling en zeer vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pink51 02-12-2010

Algemene score

9,0
Gewoon prima geregeld. Hopelijk zal een klacht ook zo netjes worden behandeld, dat is altijd nog een reden om in een winkel te kopen. Je moet weer gaan opsturen e.d.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OIL 02-12-2010

Algemene score

9,0
Overzichtelijk, marktconforme prijzen en supersnelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bizzy bE 02-12-2010

Algemene score

8,5
Via een prijsvergelijker op de website van camernu.nl terecht gekomen. Ze komen hun belofte na van levertijd. Heel blij was ik toen de rugged disk er was, toen kon ik mijn documenten en foto's eindelijk overzetten.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

vaste klant 02-12-2010

Algemene score

9,2
altijd snelle verwerking en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews