cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

henri sat 28-11-2010

Algemene score

10,0
super service, snelle verzending, snelle reacties
gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

swingpetje 28-11-2010

Algemene score

9,7
Dit is m'n tweede aankoop bij CameraNu.nl en ik ben dik tevreden over de bereikbaarheid via telefoon en mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkie 72140 28-11-2010

Algemene score

9,2
Zeer snelle levering.
Gewoon in een woord prima!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vdelden 28-11-2010

Algemene score

8,0
op zondag besteld, op dinsdag geleverd! Netjes en veilig verpakt

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

jsnieuwenhuis 28-11-2010

Algemene score

8,8
Heb afgelopen jaren een compact camera, spiegelreflexcamera en meerdere bijbehorende artikelen, zoals filters, accu's, voorzetlenzen bij cameranu.nl gekocht.

De bezorging is snel en goed. Service en aftersales ook: e-mails worden snel en netjes beantwoord.

Verder heeft Cameranu.nl een zeer scherpe prijs.

Website is ook goed. Nog een kleine tip/wens: Nu kun je bijvoorbeeld objectieven zoeken door eerst het merk van het objectief aan te klikken en dan het soort (vast brandpunt, zoom, telezoom etc.). Je krijgt dan bv. alle Nikon lenzen met een vaste brandpuntsafstand, maar niet de voor Nikon geschikte lenzen van andere merken met een vaste brandpuntsafstand.
Het zou handig zijn als dit wel zo was. Dus: merk waarvoor de lens geschikt moet zijn selecteren, en dan het type lens, waarna je bv. alle lenzen met een vaste brandpuntafstand voor Nikon camera's krijgt. Dus ook van Tamron etc.

Al met al is cameranu.nl een winkel die alles heeft: kwaliteit, uitstekende en snelle service en een hele goede prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GPH100 28-11-2010

Algemene score

9,0
snelle levering na betaling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fookus 28-11-2010

Algemene score

9,0
prima vlotte service; voorraad OK; goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koosje Crolla 28-11-2010

Algemene score

8,5
Een geweldige service en zeer snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LoungeFellow 28-11-2010

Algemene score

10,0
Ik ben goed tevreden over cameranu.nl. De leveringen zijn zonder problemen. Daarnaast was er bij een van de leveringen een onderdeel nog niet aanwezig (voorraad was die nacht op geraakt). Het artikel is kosteloos nagezonden. Prettige aftersales (werd persoonlijk gebeld wat ik wilde doen).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Megaman 27-11-2010

Algemene score

8,2
+ Vanwege de staking bij TNT-post duurde de aflevering van de cadeaubon langer dan normaal. Na het sturen van een mail op vrijdagochtend kreeg ik 's middags al antwoord met het verzoek nog een paar dagen te wachten en dan weer contact op te nemen. Een dag later kwam de cadeaubon binnen.

- De mail waarmee werd verteld dat de cadeaubon was verstuurd wekte heel erg de indruk dat deze met pakketpost zou zijn verstuurd. In werkelijkheid kwam deze met de reguliere briefpost. Volgens mij wordt er zowel voor een gekocht artikel als voor een cadeaubon dezelfde mail gebruikt. Een goede mail, kloppend en op maat is meer klantgericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

robert.quanjel 27-11-2010

Algemene score

10,0
Perfecte en snelle service, duidelijke omschrijving en concurerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iwesbeek 27-11-2010

Algemene score

8,2
Ik ben zeer tevreden over de site waar ik mijn camera heb gekocht. Ze zijn erg snel in het behandelen van je opdracht.
Ik heb voor 21.00 besteld en met ideal betaald en de volgende dag kreeg ik in de middag al mijn camera.

Echt een hele snelle service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

fotoheks 27-11-2010

Algemene score

9,0
De levering was binnen 24 uur, de lens is uit de kunst. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

nwijnen 26-11-2010

Algemene score

10,0
heel prettige en informatieve, open hulp bij de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjef uit Limburg 26-11-2010

Algemene score

8,0
Duidelijke site, artikelen in voorraad en volgens afspraak geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

natas1966 26-11-2010

Algemene score

9,2
Erg snelle en goede levering, site helder, je kunt makkelijk producten vinden, complimenten voor CameraNU

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niceday 26-11-2010

Algemene score

9,8
Ik heb al verschillende malen een artikel uit jullie webshop besteld en heb daar nog iedere keer zeer goede ervaringen mee gehad. Ik koop jaarlijks behoorlijk wat spullen in verschillende webshops, dus enige vergelijking kan ik wel maken. Bij mij staan jullie zeker in de top 10 van favoriete webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Buub 26-11-2010

Algemene score

9,0
Prettige camera, mijn minolta lens en flitser passen inderdaad op de Sony.Wat fijn is, is de livevieuw!De prijs is zeer goed!
Een minpunt:geen koordje aan de lensdop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rvanderven 26-11-2010

Algemene score

9,2
Eigenlijk ongelooflijk. Vrijdagavond om 20:30 uur besteld en zaterdagochtend om 09:00 geleverd! Spullen op voorraad, keurig verpakt en kwalitatief prima materiaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingbog 26-11-2010

Algemene score

8,5
Bestelling en levering is normaliter super, alleen deze keer met wat vertraging omdat het waterpas, dat aangegeven stond stond als "op voorraad" kennelijk niet op voorraad was. Ze hebben dit keurig opgelost door mij voor dezelfde prijs een duurdere te sturen maar dit gaf wel wat vertraging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

tweeling2 26-11-2010

Algemene score

9,0
Website is overzichtelijk, makkelijk en klantvriendelijk: o.a. meerdere mogelijkheden om te betalen.
Product werd zoals aangegeven de volgende dag geleverd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bromsnor60 26-11-2010

Algemene score

9,0
Prima zaak, groot assortiment en vlotte levering. Bij eerdere bestelling goede after sales. Niet goed, geld terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arjen1956 26-11-2010

Algemene score

10,0
-Duidelijke info op de site
-Goede prijs
-Duidelijke info nadat via mail bestelling geplaatst is
-Snelle levering
- Dichte en gesealde doos.
- 2 jaar garantie

Over de aftersales kan ik nog niets zeggen maar zal gezien mijn huidige ervaringen ook goed zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lacour 26-11-2010

Algemene score

9,0
Ik bestel regelmatig op deze site omdat ze een groot aanbod hebben, veelal tegen de meest gunstige prijs. De levering verloopt extreem snel, sneller kan niet. Goed verpakt.
Ik ben dan ook uiterst tevreden over deze leverancier en raad hem aan een ieder die veilig internet aankopen wil doen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maribex 26-11-2010

Algemene score

9,7
Al vele produkten bij deze webshop besteld, en altijd snel en tot volle tevredenheid afgehandeld. Ook een garantie-geval is perfect afgehandeld, met tussentijdse berichtgeving over de stand van zaken.
Een webshop waar je met een gerust hart je bestelling kunt plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Uido 26-11-2010

Algemene score

10,0
Via kieskeurig kwam ik bij dit bedrijf terecht vanwege de prijs en de hoge waardering. Die waardering maken ze volledig waar. Op de website vind je uitgebreide informatie over de artikelen en de klantenservice. Het bestelde artikel werd ook inderdaad een dag later keurig op tijd bezorgd. Prima ervaring dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nessa1955 26-11-2010

Algemene score

8,7
Goede informatie nadat er besteld is. Prettige afhandeling in de winkel bij afhalen. Mooie winkel en goed site.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chitra 26-11-2010

Algemene score

7,2
Zoals men stelt op de Website, krijg je je bestelling de volgende dag bezorgd, indien voorradig! Zelfs toen TNT staakte kon men dit waarmaken. Ook stond een mederwerker van CameraNu.nl klaar om telefonisch te helpen, nadat het even niet lukte met een link om te betalen! Op de website kun je ook e.e.a. met elkaar vergelijken, dit maakt het beslissingsproces een stuk makkelijker. Al met al een hele goede winkel voor je digitale Camera en waarschijnlijk ook meer! Aanrader voor een ieder!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hybybyte 26-11-2010

Algemene score

10,0
Na eerdere zeer positieve ervaringen (bijv. achteraf op aanvraag toevoegen van artikel aan een geplaatste bestelling) met vol vertrouwen een JVC videocamera besteld voor een zeer scherpe prijs.
De site CameraNu is lekker overzichtelijk en artikelen zijn goed te vinden: Het assortiment is zeer volledig en actueel. Ook zijn de aangegeven accesoires/suggesties echt nuttig en scherpgeprijsd.
Bestellen gaat erg eenvoudig en snel.
Na bestelling word je (uiterst!) volledig op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling/verzending.
Kortom: Uiterst tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tester1938 25-11-2010

Algemene score

9,3
Ben nog aan het testen, maar tot nu toe dik tevreden.
CameraNu heeft me tot volle tevredenheid bediend. Vlotte response op vragen en uitstekende bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

davidsebas 25-11-2010

Algemene score

10,0
prima verzorgd, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarMag 25-11-2010

Algemene score

10,0
Duidelijke Website, met goede links voor meer info. Telefonisch contact zeer correct en vriendelijk. Orderstatus via e-mail duidelijk ontvangen. Levering snel en goed afgeleverd door TNT. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

foto1957 25-11-2010

Algemene score

9,2
Het telefonisch advies was prima, werd ook gewezen op alternatieven. De bestelling was de volgende dag al binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor van Dongen 25-11-2010

Algemene score

10,0
Uitstekende informatie; goed geholpen bij klein betalingprobleempje op internet (Ideal); en binnen 24 uur geleverd. zeer goed verpakt. Geen enkele klacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivonne recentie 25-11-2010

Algemene score

9,7
Zowel via email als telefonisch zeer goed bereikbaar. Goed geholpen voor het samenstellen van een combodeal. Perfect geholpen met plaatsen bestelling. Duidelijk informatie per mail over levertijd.
Bestelling betaald 's-avonds per internet (voor 21.00) en pakket de volgende middag in huis!
Perfect. Kan niet beter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pablo80 25-11-2010

Algemene score

9,5
Zeer goede service, Ik heb de bestelling om 20:00u geplaatst en de printer was de volgende dag om 12:45u binnen. Dit is haast nog sneller als zelf kopen in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.pranger 25-11-2010

Algemene score

8,7
Snelle en goede service. Vandaag besteld, morgen in huis zonder problemen. CameraNU.nl is een van de weinige winkels die de omnibounce in huis had voor mijn camera.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

j.c.kriek 25-11-2010

Algemene score

9,0
Altijd keurige afhandeling van bestellingen, facturatie, keurig en beleefd personeel, winkelen via het web of via de winkel, is zeer correct en plezierig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bastiaa 25-11-2010

Algemene score

10,0
Ik heb ervaring met deze winkel op 2 manieren. Heb 1x producten besteld en opgehaald, en ik heb een aantal malen producten via de webwinkel gekocht. Ook heb ik ervaring met vragen voor de aanschaf. Lof voor de klanten-service. Lof voor snelheid en leveren. Ook lof voor de winkel zelf, en de locatie, bij het ophalen. Want het was gemakkelijk te vinden en het is een goed solide gebouw, en ik werd geholpen door vriendelijk en deskundig personeel..... En ze hebben echt alles. Ook dat wat ik elders niet kon vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zoek het uit 25-11-2010

Algemene score

9,3
Van tevoren heb ik een vraag gesteld over de versie van de lens (de nieuwe versie is beter dan de vorige versie). Daar heb ik netjes en snel antwoord op gekregen. Op basis van dat antwoord heb ik de lens besteld.
De volgende dag werd de lens al afgeleverd, conform de direct na plaatsing van de bestelling ontvangen bevestiging. Zoals aangegeven betrof het inderdaad de nieuwe versie van de lens die me prima bevalt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

420163 25-11-2010

Algemene score

9,2
Zeer snelle levering (binnen 24 uur), alles was heel duidelijk op de website (specificaties, betaling, voorraad etc.). Zeker een site om terug te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jank 25-11-2010

Algemene score

8,8
Had een probleempje, ondanks de drukte, toen ik belde, werd er toch snel en adekwaat gereageerd. En de prijs was erg prettig, mede door het gratis verzenden. Een leuke aktie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley Schouten 25-11-2010

Algemene score

10,0
Een fijne winkel, waar je goed en deskundig wordt geholpen. Ruim assortiment en prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luitzen.riemersma 25-11-2010

Algemene score

9,2
Vlotte afhandeling van mijn bestelling. Duidelijk e-mail contact. Levering geschiedde gelijk de volgende werkdag. Zeer tevreden over mijn aankoop !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jmiwegers 25-11-2010

Algemene score

9,3
goede produkt en prijs-vergelijkingen. Duidelijke prijsstelling, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerjan1 25-11-2010

Algemene score

8,7
Perfecte levering. Videocamera rond 17.00 uur besteld, de volgende dag rond 11.00 uur was ik al aan het filmen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Gnodde 25-11-2010

Algemene score

9,5
Zeer overzichtelijke website met voldoende informatie, en een up-to-date voorraadsysteem (je weet precies wat wel of niet op voorraad is).
Efficient werkende winkel, ter zake kundig personeel (geen dozenschuivers).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RonyNikon 25-11-2010

Algemene score

8,0
Telefonisch zeer goed bereikbaar (2 keer gebeld).
De dag na de bestelling al de zending binnen.
In de tussenliggende tijd keurig op de hoogte gehouden van de voorgang van de bestelling.

Het bestelde (body+lens) zat keurig verpakt en de bestelling was gelukkig aangetekend, zodat deze niet bij de buren o.i.d. gedropt zou kunnen worden.

Mijn ervaring tot nu toe: aanrader en ik zou deze shop ook zeker aan anderen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Webshopper123 24-11-2010

Algemene score

10,0
Heldere site, betaallink ideal werkte niet maar snel opgelost na telefonisch contact. Supersnelle verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

margje64 24-11-2010

Algemene score

10,0
Prima webwinkel, met een zeer groot assortiment, ook van minder courante artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews