cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

GZO media 12-12-2010

Algemene score

9,5
Duidelijke en overzichtelijke website. Eenvoudig te bestellen en te betalen.

Na bestelling een duidelijke terugmelding over de verwerking en hoever de levering is. Goederen zijn goed verpakt en de gehele bestelling wordt volledig en snel op het juiste adres afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy999 12-12-2010

Algemene score

9,0
Heb verder niet echt rondgekeken op de website. Product was als besteld. Op zaterdag besteld en eerste aanbieding door bezorgdienst was op woensdag. Kan iets sneller. Verder alles naar wens

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

jos van den akker 12-12-2010

Algemene score

8,0
vooral de snelheid van leveren vond ik perfect

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Evert Jan 840 12-12-2010

Algemene score

10,0
Personeel zeer bekwaam,deskundig en uiterst vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco D. 12-12-2010

Algemene score

9,8
Na bestelling van een digitale spiegelreflexcamera, wat accesoires e.d. wegens goede ervaringen ook hier weer een accesoires besteld. Ditmaal een statief voor onze camera. Van te voren eerst wat verduidelijking gevraagd aangaande het aan te schaffen product. Ik kreeg direct een mail terug met de antwoorden. De betreffende mevrouw had even een verpakking opengemaakt om één en ander op te zoeken. Prima service toch?

Vervolgens het product besteld en binnen 2 dagen geleverd (door de staking van TNT anders was het waarschijnlijk 1 dag geweest). Eenmaal ontvangen meteen gecontroleerd natuurlijk en er bleek iets te ontbreken. Een mail gestuurd met deze constatering en ik kreeg meteen een mail terug met excuses en het ontbrekende onderdeel werd meteen opgestuurd en ik had het de volgende dag in huis.

Dergelijke goede service kom je helaas niet al te vaak tegen dus voor een volgende aankoop weet ik al waar ik die ga bestellen. Prima prijs, prima service en een riant aanbod. Topwinkel wat mij betreft!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lipslinger 12-12-2010

Algemene score

8,3
Makkelijk te bestellen, goede prijs en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hendrik1957 12-12-2010

Algemene score

8,3
ben zeer tevreden over de snelle services ondanks
de relative kleine aankoop van mijn kant,ga zo door!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

C. Mulder 11-12-2010

Algemene score

9,5
Na onze bestelling kregen we direct de bevestiging van onze bestelling. De volgende dag kwam de mail waarin gemeld werd dat de bestelling verzonden was en de tweede dag werd de camera keurig bezorgd. We zijn bijzonder tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WilPat 11-12-2010

Algemene score

10,0
Via de webshop had ik een canvasfoto besteld. Uitermate eenvoudig te regelen: duidelijk en overzichtelijk. Na 1 dag kreeg ik een voorstel voor een uitsnede waardoor de foto nog meer tot z'n recht zou komen. Echt SUPER!!!! dit meedenken met de klant.
Daarna binnen 2 dagen mijn bestelling binnen, keurig verpakt.
Ik heb in het verleden ook in de winkel zelf foto-apparatuur gekocht. Zeer deskundig en vriendelijk personeel. Een 10 is voor deze onderneming zeker op z'n plaats.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verholen 11-12-2010

Algemene score

8,8
Bereikbaarheid geen enkel probleem.
Bestellingen worden correct en netjes uitgevoerd.
Website is overzichtelijke

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvhoof 11-12-2010

Algemene score

10,0
Snelle reacties en makkelijk bestellen. Als er niet gestaakt wordt een supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wozel 11-12-2010

Algemene score

9,3
Bij aanschaf van genoemde goederen ging er iets mis. De bestelling stond in de Track and Trace als zijnde afgeleverd, er stond zelfs een handtekening bij vermeld! Toch knap als iets aangetekend verstuurd wordt. Alleen was het pakketje niet bij mij afgeleverd!
Na een slapeloze nacht en een hoop gebel met TNT te horen kekregen dat het in behandeling zou worden genomen in een tijdsbestek van 8 werkdagen.
Hierna contact opgenomen met CameraNu en de situatie voorgelegd.
Mij werd direct medegedeeld dat ik mij geen zorgen hoefde te maken maar dat dit een probleem was tussen cameraNu en TNT en dat dit zeker geen 8 werkdagen in beslag hoefde te nemen. In het ergste geval zou CameraNu de bestelling gewoon nogmaals opsturen.

Dat vind ik nu KLASSE,
een dikke pluim voor CameraNu!

De volgende dag kwam TNT alsnog met de bestelde goederen maar een uitleg heb ik nog niet gekregen, maarja de 8 werkdagen zijn dan ook nog niet voorbij.

Eindcijfer:
Een dikke onvoldoende voor TNT
maar.....
Een dikke 10 voor CameraNu!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

operafb 11-12-2010

Algemene score

9,2
ik ben uiterst tevreden over de levering en de manier waarop met de klant contact onderhouden wordt:
- vragen per email worden bijna per omgaande beantwoord
-levering binnen de afgesproken tijd
- tracking van de zending en het doorsturen van de ondertekende ontvangstbon

De website is OK als koopsite. Een koppeling met reviews van de producten zou de functionaliteit goed kunnen uitbreiden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

perry vink 11-12-2010

Algemene score

8,3
Snelle afhandeling. 's Middags rond 15.00uur besteld de volgende dag rond 11.00uur aangeboden, ondanks drukte en veel sneeuw (4 december)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

desingel 11-12-2010

Algemene score

9,0
Mooie winkel en vriendelijk personeel en kennis van zaken.Prima uitleg en advies.Voldoende parkeer gelegenheid en makkelijk bereikbaar.Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Wernik 11-12-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke site met goede productinformatie. Geen extra kosten. Betalen met iDEAL. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vlammetje 11-12-2010

Algemene score

8,2
Overzichtelijke website, snelle levering na bestelling,
vlotte beantwoording email

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mrthart 11-12-2010

Algemene score

9,2
Duidelijke website met erg groot assortiment. Goede bereikbaarheid en prima betaalmogelijkheden.
Afleveren op een ander adres prima verlopen.
Levering inderdaad erg snel en goed verpakt.
Kortom zoeken naar een andere shop niet meer nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark van Dam 11-12-2010

Algemene score

8,2
Prima website en de levering ging conform belofte.
Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dolf r 11-12-2010

Algemene score

9,3
vlotte afhandeling.'s avonds besteld en de volgende morgen keurig verpakt in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MMPB 11-12-2010

Algemene score

9,3
In eerste instantie een witte GF1 besteld, deze werd de eerstvolgende dag netjes bezorgt.
De GF1 in wit oogde zeer goedkoop. Om deze reden contact opgenomen om het toestel te ruilen voor een zilveren. Dit was geen enkel probleem, de dag nadat ik de camera retour gezonden had, ontving ik reeds de zilveren uitvoering.
Al met al zeer snel & netjes geholpen door de medewerksters van cameranu.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

skycam 11-12-2010

Algemene score

8,5
De camera's zijn keurig op tijd (de volgende werkdag) bezorgd. Ook de contacten (orderbevestiging, track/trace informatie en factuur via email) waren prima in orde...

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jauwkien 10-12-2010

Algemene score

8,0
cameranu heeft altijd een uitstekende service,nog nooit geen klachten gehad

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sebsz 10-12-2010

Algemene score

10,0
Wat kan ik zeggen? Bezorging en service simpelweg fantastisch. Besteld om 20:30 , in huis volgende dag om 12:30. Super en alles in orde.


Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mahakena 10-12-2010

Algemene score

9,3
Niet de duurste, maar wel de snelste webshop. Op vrijdagavond rond 19:30 uur besteld en via iDeal betaald, de volgende dag (zaterdag) de bestelling al in huis. Heb deze aanrader ook al doorgegeven aan anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rien1942 10-12-2010

Algemene score

9,0
De vriendelijkheid en service bij mijn aankoop en ook bij mijn eerdere aankopen zijn werkelijk opvallend goed en een kompliment waard.
Deze winkel is voor mij een topper en heeft daarbij ook nog een zeer gunstige prijsstelling van de producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robopeet 10-12-2010

Algemene score

9,5
CameraNU, ddar ben ik vaste klant. Ben een professionele fotograaf, in mijn woongebied hebben we geen goede fotozaken en vandaar dat ik bijna alles via Cameranu koop. Ik heb een keer wat bij Kamera Express gekocht bij hun zogenaamde PRO afdeling. Je wordt behandeld alsof je een zakje friet koopt.
CameraNU denkt met je mee, helpt je zoeken naar een oplossingen en leveren snel en goed. Ze hebben ook een eigen bezorgdienst die tot op de 10 minuten nauwkeurig op tijd bezorgt. Cameranu daar moeten de andere winkels eens een voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elankreijer 10-12-2010

Algemene score

10,0
Werd zeer goed geholpen. Ook heb ik telefonisch advies gevraagd bij de aankoop. Dat verliep uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PMH Strik 10-12-2010

Algemene score

10,0
Via webshop camera voor mijn vrouw gekocht. Kon het bedrijf al omdat ik in Jan. j.l al een SLR Olympus camera heb gekocht. Mensen daar zijn hulpvaardig en vriendelijk. Voor mij een 10+ voor CameraNu. Nog geen problemen gehad, maar ga uit van goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RENEFS 10-12-2010

Algemene score

9,7
Zeer scherpe prijzen voor top producten, super snelle en gratis levering,
Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mctriplea 10-12-2010

Algemene score

9,3
Een zeer overzichtelijke, toegankelijk website.

De bestelling en levering was geheel volgens de aangegeven tijdspanne (1 dag) en zeer zorgvuldig.

kortom, niets dan goeds.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cronelis 10-12-2010

Algemene score

9,3
Goede prijs en zeer snelle levering. 's Avonds rond 20:00 besteld, betaald met iDeal en de volgende dag al thuis afgeleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roadkill44 10-12-2010

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede alternatieven aangedragen toen de kleur niet op voorraad was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arkesteijn 10-12-2010

Algemene score

8,0
alles goed geregeld, mijn schoonzoon staat op het punt dezelfde camera bij cameranu te kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Etorre 10-12-2010

Algemene score

8,0
De goedkoopste. Snel antwoord op mijn email. Levering inderdaad binnen één dag.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

xiraflor 10-12-2010

Algemene score

10,0
Vorige week deze camera gekocht en ben super te spreken over de gegevens op de site en de zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antonio88 10-12-2010

Algemene score

8,3
overzichtelijke website en zeer snelle en correcte levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

naamJanH 10-12-2010

Algemene score

8,0
Snelle levering, goed verpakt produkt

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

ariewillem 10-12-2010

Algemene score

9,3
Geweldig! Binnen 24 uur volledig afgehandeld en
in mijn bezit. Kan niet beter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten_E 09-12-2010

Algemene score

9,7
Na aandachtig zoeken kwam ik bij Cameranu.nl uit als goedkoopste webshop voor de camera. Goede prijs, pijlsnelle levering. Alleen de combo-deals die er worden voorgesteld zijn niet echt voordelig. Een sd kaartje los kopen (mycom bijvoorbeeld) is (veel) goedkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Servi Janssen 09-12-2010

Algemene score

8,7
Duidelijke keuzemogelijkheid met goede beschrijving van artikelen, snelle en correcte levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maurice62 09-12-2010

Algemene score

9,3
duidelijke productomschrijving, makkelijke navigatie op website, zeer snelle levering en uitstekende prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dizzy04 09-12-2010

Algemene score

9,0
In één woord geweldig!
Via kieskeurig zocht ik een product door de reviews te lezen. Zo kwam ik bij deze camera terecht.
Had goede reviews, en voldeed 9 van de 10 keer aan de eisen van de kopers. Zodoende kwam ik op de site van cameraNu.nl.
Deze bleek de goedkoopste te zijn én een snelle levering te hebben. Alles klopte. Ik werd netjes, via de mail, op de hoogte gehouden van de orderstatus en mijn camera werd, volgens afspraak, binnen 24 uur geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rolando 09-12-2010

Algemene score

9,3
Alles als zeer duidelijk ervaren.
Levering lekker snel, en goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 211 09-12-2010

Algemene score

9,0
goede prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

naam1405 09-12-2010

Algemene score

9,2
Prima service tegen de beste prijs. 's Avonds om 20.55 uur besteld en de volgende dag zonder verzendkosten in huis. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dutchspider 09-12-2010

Algemene score

10,0
Zoals altijd snelle afhandeling, goede prijzen, twee jaar NL-garantie, duidelijke produktinformatie op de site!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kebas 09-12-2010

Algemene score

9,0
Heldere duidelijke website, voldoende informatie over het product en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oudenes 09-12-2010

Algemene score

9,8
supersnelle levering, donderdag besteld en vrijdag al in huis.
TOPPIE!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HG65 09-12-2010

Algemene score

9,8
De website is overzichtelijk en werkt goed. Door het helaas niet volledig te zijn in de informatie over toebehoren op de site, had ik helaas de verkeerde tas besteld. De manier waarop dit door Camera.nu is afgehandeld is UITSTEKEND. Goede telefonische bereikbaarheid, direct deskundig advies aan de telefoon, snelle opvolging van retourzending en vervangend product en op de koop toe coulance met verzendkosten. Ik was oorspronkelijk van plan elders te kopen (kende cameranu.nl niet) en werd door een relatie op Cameranu gewezen. Ik kom hier zeker weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews