cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43631 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2394 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

naam 211 09-12-2010

Algemene score

9,0
goede prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

naam1405 09-12-2010

Algemene score

9,2
Prima service tegen de beste prijs. 's Avonds om 20.55 uur besteld en de volgende dag zonder verzendkosten in huis. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dutchspider 09-12-2010

Algemene score

10,0
Zoals altijd snelle afhandeling, goede prijzen, twee jaar NL-garantie, duidelijke produktinformatie op de site!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kebas 09-12-2010

Algemene score

9,0
Heldere duidelijke website, voldoende informatie over het product en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oudenes 09-12-2010

Algemene score

9,8
supersnelle levering, donderdag besteld en vrijdag al in huis.
TOPPIE!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HG65 09-12-2010

Algemene score

9,8
De website is overzichtelijk en werkt goed. Door het helaas niet volledig te zijn in de informatie over toebehoren op de site, had ik helaas de verkeerde tas besteld. De manier waarop dit door Camera.nu is afgehandeld is UITSTEKEND. Goede telefonische bereikbaarheid, direct deskundig advies aan de telefoon, snelle opvolging van retourzending en vervangend product en op de koop toe coulance met verzendkosten. Ik was oorspronkelijk van plan elders te kopen (kende cameranu.nl niet) en werd door een relatie op Cameranu gewezen. Ik kom hier zeker weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sabatca412 09-12-2010

Algemene score

8,3
Door het te laat bestellen van dit artikel (ook nog moeilijk verkrijgbaar in de winkels)bestemd voor de 5e december werd tot mijn grote verbazing de printer afgeleverd op zaterdag de 5e.(2/12/2010 bestelling geplaatst)Ook mijn voorgaande bestellingen zijn altijd met de nodige aandacht uitgevoerd.
De website,heel gedetailleerd, en steeeds weer verbeterd, is voor mij de 1e keuze geworden voor een nieuwe bestelling, ook de scherpe prijzen maakt je echt nieuwsgierig naar deze internet winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

robje777 09-12-2010

Algemene score

8,3
20:15u op donderdag besteld, op vrijdag om 14:20u in m'n bezit... erg prettig! Mede door de actie 'gratis aangetekend verzending' was het ook prijstechnisch zeer interessant.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Lunatic O 09-12-2010

Algemene score

9,3
Gewoon een top winkel met top service en een hoop op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liawi 09-12-2010

Algemene score

9,5
Ik heb de camera besteld en de dag daarop kreeg ik hem al binnen,een pracht toestel die magnefieke foto's maakt,ik ben er zeer over te spreken,en ook over de snelheid van leveren van CameraNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RH52 09-12-2010

Algemene score

8,7
vragen per mail worden binnen 24 uur beantwoord, bestelling binnen 1 dag in huis, te volgen via TNT tracking. Prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel276 09-12-2010

Algemene score

8,2
Mooie printer, na "wat" opstart problemen (helaas geen usb kabel door Canon bijgevoegd) een prima printer voor de "laagste"prijs op het internet.
Na betaling met 1 dag geleverd prima services.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Middelbro 09-12-2010

Algemene score

10,0
alles klopte gewoon. voor 9 uur besteld betekend de volgende dag geleverd. product voldoet in alle opzichte aan de verwachting, en heeft daarmee een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evert1951 09-12-2010

Algemene score

9,8
Bestelde een canvas foto en kreeg een goede suggestie van CameraNU dat een andere uitsnede een mooier en beter resultaat zou geven. Dat is echt super van ze en daarmee tonen ze tevens aan dat ze meedenken met de klant. Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Smit 1950 09-12-2010

Algemene score

8,8
Door mij foutief besteld artikel binnen 24 uur na retour zending opnieuw geleverd (nu het juiste)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria Elisabeth 09-12-2010

Algemene score

9,5
Levering onmiddellijk ontvangen na betaling. Keurig bericht gehad dat eea verzonden was en hoe eea te traceren. Prima afwerking, perfecte verzending.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Zorge 09-12-2010

Algemene score

8,8
Goede service, ook telefonisch. Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Haroldvdh 09-12-2010

Algemene score

8,5
Zoals beloofd werd alles binnen twee dagen bezorgd en ik had verder geen klachten. Ik zou weer bij CameraNU.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ajnmaster 09-12-2010

Algemene score

8,7
Geweldige Site, snel leverbaar en goede prijs kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJVS 09-12-2010

Algemene score

10,0
Vorige week een digitale camera (Nikon S8000) + toebehoren gekocht via CamerNU.nl.
Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Ik heb de camera tegen de avond besteld en ik had hem de volgende dag in goede staat in huis.
Telefonisch was de vestiging in Urk heel goed te bereiken, omdat ik nog een vraag had. Ik werd snel, vriendelijk en adequaat te woord gestaan.
Kortom, niets dan lof. Ik zou er volgende keer zo weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SvH 09-12-2010

Algemene score

9,7
Tas Canon EH-19L voor de Canon EOS 1000d besteld en de volgende dag geleverd. Snelle service, prima verpakt en goedkope aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mauwtje 09-12-2010

Algemene score

8,8
Perfect geregeld. s avonds voor 9 uur besteld en de volgende dag om 11.30 in huis . Keurig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

nijssen 218 09-12-2010

Algemene score

10,0
Camera Nu is gewoon een zeer betrouwbaar bedrijf met een uiterst correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f.hankamp 09-12-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke website. Snelle service
Perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paienne 08-12-2010

Algemene score

10,0
Prima informatie en service. En vaak de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Happy shopper 08-12-2010

Algemene score

10,0
Supersnel service erg scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam _1960 08-12-2010

Algemene score

9,5
OP de website werd toegezegd, dat als de bestelling voor 21.00 uur binnen was, de volgende dag geleverd zou worden. En dat gebeurde.
Ik heb een ervaring bij een andere webwinkel waarbij men een totaal andere interpretatie had van "uit voorraad leverbaar". Die bestelling was een paar weken onderweg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gkema75 08-12-2010

Algemene score

9,0
S'avonds besteld en meteen dezelfde avond om 10 uur een verzendbevestiging. Helemaal top.
Goede website, actuele voorraadinformatie, goede prijzen, super verzendmogelijkheden.

Een van mijn meest favoriete fotowinkels.

Fijne feestdagen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

naam445 08-12-2010

Algemene score

8,7
De website was duidelijk, toen ik een vraag had kreeg ik snel iemand aan de lijn, het product werd keurig op tijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

megg 08-12-2010

Algemene score

8,5
correcte en snelle levering tegen een gunstige prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

kerstpoppe 08-12-2010

Algemene score

9,2
Uitstekende behandeling vragen.
Bereikbaarheid prima. Bestelling en levering correct en zeer vlug. Alle lof

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aeltsje 08-12-2010

Algemene score

10,0
De website ziet er keurig uit en is zeer overzichtelijk.
"Vandaag besteld, morgen in huis" wordt waargemaakt, en je wordt keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken (betaling binnen, artikel verstuurd etc.).

Ik was getipt door iemand die ook zaken gedaan had met CameraNU, die was zeer tevreden, en ik ook. Heb ondertussen ook al iemand getipt voor de aanschaf van een camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nrj24 08-12-2010

Algemene score

9,0
Goeie en duidelijke website.
Snelle levering en de prijs deed het hem.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keurmeester 08-12-2010

Algemene score

9,3
Wij kunnen niet zonder printer vanwege de schoolopdrachten van de kinderen. De printer werd de volgende dag geleverd en geen verzendkosten...
Prima printer voor betaalbare prijs, kan tevens kopiëren en scannen. Er zit en zwart en een kleuren cartridge bij de kleuren zijn prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blondy19 08-12-2010

Algemene score

9,3
Snelle en juiste handeling:sávonds besteld en de volgende morgen in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron1411 08-12-2010

Algemene score

7,8
Een makkelijke, en overzichtelijke website.
Het bestellen van de producten gaat heel simpel.
Je hoeft alleen maar de stappen de volgen, zonder je eerst aan te melden.
D.m.v. het achterlaten van je mailadres, wordt gelijk en goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

arjandewit 08-12-2010

Algemene score

7,0
Heb al vaker besteld bij deze winkel en altijd zonder problemen. Was deze keer iets minder tevreden omdat de scanner in de originele verpakking was verstuurd en
en er zat ook een gat in de verpakking. Wat mij betreft had er nog een extra verpakking gebruikt moeten worden...

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Annette4 08-12-2010

Algemene score

8,0
Een zeer voordelig adres! Zeker nu de verzending gratis was.
De website vind ik persoonlijk een beetje saai.
Ik heb nu zowel in de winkel als online een camera gekocht. Zeer tevreden.
Het online bestelde product was snel binnen.Ik heb nog geen problemen gehad met mijn camera dus after sales kan ik niet beoordelen.
Mooie winkel.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Francesca 08-12-2010

Algemene score

10,0
Perfect shop!Precise, cheap and incredibly fast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mini cooper 32 08-12-2010

Algemene score

8,0
duidelijke website - komen hun afspraken na

doen alle moeite over vragen van hun produkten

produkten worden zorgvuldig verpakt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 100 08-12-2010

Algemene score

10,0
Zondagavond laat de bestelling geplaatst en dinsdag al afgeleverd (gratis bezorgd). Alles werd netjes bevestigd en ook kon ik de status van het verzenden en bezorgen volgen. Daarnaast standaard 2 jaar garantie. Super! Ik heb bij camaranu gekocht omdat ik vorig jaar ook al een positieve ervaring had met de aanschaf van een SLR camera Nikon D90 + 16-85 mm lens. Zeer fijne camera! Ik ben toen de camera in Urk gaan halen omdat ik nog wat vragen had. Ik werd zeer goed geholpen door deskundig personeel. Ga zo door! Over after sales services kan ik niet veel zeggen, omdat ik daarvan nog geen gebruik heb hoeven te maken. Gezien echter de louter positieve ervaringen tot nu toe heb ik echter ook wat dat betreft alle vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJR01 08-12-2010

Algemene score

9,2
De Canon MX870-printer die ik kocht werd binnen 24 uur bezorgd. CameraNu bood deze printer het voordeligst aan. Op basis van eerder positieve ervaringen koos ik voor deze sympathieke Urkers. Eerder kocht ik o.a. een digitale spiegelreflexcamera en de nodige accessoires bij hen, zowel online als in de winkel in Urk. Tot nu toe heb ik alleen maar positieve ervaringen. Toen mijn fototoestel kapot ging buiten de garantietermijn van de fabrikant, maar binnen de eigen garantie van Cameranu, werd deze keurig gerepareerd.
Kortom: de prijs-kwaliteitverhouding bij Cameranu is zeer concurrerend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anthony1974 08-12-2010

Algemene score

10,0
Ik had bij aankoop van een canon ef 100mm f/2.8 macro USM objectief een optisch onzuiver exemplaar (stofje, draadje, vlekje of krasje inwendig in de lens ter hoogte van het optisch pad). De klantenservice van cameranu.nl heeft dit zeer snel en zeer professioneel afgehandeld door de defekte lens quasi onmiddellijk in te ruilen voor een nieuw exemplaar. Zeer snelle vandaag-besteld-volgende-dag-geleverd mentaliteit en zeer goed bereikbare en professionele klantenservice. Bestelde produkten worden geleverd in originele verpakking en piekfijn in orde. Proficiat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inecor 08-12-2010

Algemene score

9,3
Een goede webshop met een zeer snelle levering.
Top!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zonkat 08-12-2010

Algemene score

9,8
Heel service gericht, heel prettig en goede kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

46Rossifan46 08-12-2010

Algemene score

8,0
alles helder en duidelijk, goede prijzen en een snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

semaform 08-12-2010

Algemene score

8,2
Prima webwinkel met heldere website, duidelijk verzend, betaal en leverinstructies en prima sneller aftersales.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Stiraum 08-12-2010

Algemene score

10,0
Duidelijke website.
Product was in voorraad.
Het product was bestemd voor de Nederlandse markt.
Voor het product geldt 2 jaar garantie.
Aankoop kon gemakkelijk betaald worden met iDeal.
Snelle levering zoals was beloofd.
Tijdelijk geen verzendkosten in rekening gebracht.
Zending was deugdelijk verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rietamulder 08-12-2010

Algemene score

8,2
Vanaf mijn eerste digitale camera heb ik bij CameraNU gewinkeld voor de aanschaf van fotozaken.
Altijd een hele goede service wat betreft hulp, gebreken, kostprijs en comminicatie.
Daarom deze aanschaf bij jullie.
Dank

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sytsetjallingii 07-12-2010

Algemene score

8,7
ik werd zowel telfonisch, als per email goed bediend.
wel bleef een vraag naar de geschiktheid van een tas onbeantwoord per mail

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews