cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

E.Y. Tahalele 06-12-2010

Algemene score

9,2
na het bestellen via internet is het perfect en volgens afspraak uitstekend zelfs perfect verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies Elissen 06-12-2010

Algemene score

8,5
Op maandagavond mijn bestelling gedaan, betaald via
Ideal en dinsdag is het objectief afgeleverd.

In de korte tijd tussen bestelling en levering op de
hoogte gehouden middels mail hoe het met de bestelling
stond.
Kan niet anders zeggen dan dat ik zeer positief ben!!
Volgende bestelling gewoon weer via CameraNu.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

LudovicusB 06-12-2010

Algemene score

9,0
Epson V330 scanner besteld en de volgende dag al in huis. Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eusje 06-12-2010

Algemene score

9,0
Echt superduidelijk en supersnel; 's-middags besteld, volgende dag al gebracht en dat in de drukke dec.maand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hilko69 06-12-2010

Algemene score

7,5
Snelle en correcte levevering.
Product informatie op de website aan de magere kant, maar deze is goed te vinden op de nikon website.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Peter Hack 06-12-2010

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering. duidelijke communicatie via email.
Overzichtelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk.T 06-12-2010

Algemene score

9,7
Ik kom al vele jaren bij CameraNu en niet alleen om de heel concurrerende prijs maar vooral ook om het kundige advies en service.
Het enige wat ik nog op andere sites moet vinden zijn gebruikersrapporten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

foivre 06-12-2010

Algemene score

9,0
Snel, goed geïnformeerd en scherpe prijs. Bij telefonisch contact ook correct en vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab63 06-12-2010

Algemene score

8,2
Prima zaak. Altijd tevreden over mijn aankopen. Ik ben een klant van het eerste uur en ben nog boven in het oude pand mijn eerste camera wezen halen. Levering: altijd op tijd en netjes behandelt. bedankt jongens.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

stephan trikojus 06-12-2010

Algemene score

9,7
After sales heeft geen beoordeling, want niet van toepassing. Alle gekochte produkten gaven geen aanleiding tot dit item, tot nu toe. (afkloppen!!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steppet 06-12-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke website en een zeer snelle levering volgens afspraak. Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

notglad 06-12-2010

Algemene score

8,7
Afhankelijk was ik wat minder tevreden over de aftersales. Later heeft Cameranu mij als klant weer koning gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

XTC9977 06-12-2010

Algemene score

9,3
goedkoopste op internet , geen verzendkosten.
maandags besteld, dinsdags geleverd.
aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennisjuh86 06-12-2010

Algemene score

10,0
De lens heb ik op een maandag avond rond 21:15 besteld.
Volgende middag kwam de pakket dienst langs met de Lens. Snelle en veilige levering ! Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

freddyfoto 06-12-2010

Algemene score

9,7
woensdagavond via internetbanking betaald in België; donderdag: melding 'betaling toegekomen'; vrijdagvoormiddag: pakket afgeleverd !
Sneller kan niet. Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard I 06-12-2010

Algemene score

9,0
Ik maakte een fout tijdens het bestellen van m'n lens.

CameraNU veranderede de bestelling zonder moeite, stortte het prijsverschil terug op m'n rekening en hield me steeds op de hoogte van het proces.

Echt geweldig!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Menaam 06-12-2010

Algemene score

9,5
Telefonisch verstrekte gegevens: zeer correct en des-
kundig, terwijl levering zeer snel en verzord was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Magda Blesing 06-12-2010

Algemene score

9,0
Een snelle en correcte levering en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin_66 06-12-2010

Algemene score

10,0
Duidelijk, Helder en in mijn geval goedkoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudiem 06-12-2010

Algemene score

9,5
Ik bestel regelmatig bij Cameranu en het ze zijn altijd verschrikkelijk snel met bezorgen. Tot nu toe alles de volgende dag gekregen en ook nu weer. Een van mijn favoriete webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam.dewith 06-12-2010

Algemene score

9,0
Geen enkel probleem gehad.
Prijs goed en goed verpakt keurig afgeleverd.
Alhoewel ik niet zo ver weg woon, nog nooit bij Cameranu geweest. Da's dus internet he.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van kessel 06-12-2010

Algemene score

9,0
Heldere, duidelijke produktaanbiedingen. Betaling gemakkelijk en Verzending goed te volgen. Toppie dus! Als ik weer een produkt wil kopen wat bij cameranu te koop is, zal ik er weer voor kiezen om daar mijn gewenst artikel aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelly 05-12-2010

Algemene score

9,5
zoals iedere webshop zou moeten werken
overzichtelijke uitgebreide site
snelle levering zonder extra kosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aaip 05-12-2010

Algemene score

9,0
Dit was mijn tweede bestelling bij CameraNU.nl. Dit keer heb ik via de website besteld en heb de camera afgehaald in de winkel.
Over het geheel ben ik zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nepperus 05-12-2010

Algemene score

8,5
snelle correcte levering waarbij we ook op de hoogte werden gehouden van het stadium waarin de levering zich bevond.

Het product was netjes verpakt met voldoende bescherming.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ejwerkhoven 05-12-2010

Algemene score

8,0
Goede website waar artikelen vlot op te vinden zijn. Goede communicatie tijdens bestel-proces (bevestigingsmail etc), en een vlotte levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jubbe 05-12-2010

Algemene score

9,5
Web site is goed opgebouwd qua product zoek gemak.
Tevens voorzien van goeie info tav product en leverings omvang van het product.
Bestelling/levering is zoals beloofd v21.00 besteld volgende dag in huis.
In woord gezegd TOP.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnvand 05-12-2010

Algemene score

9,5
Goede en betrouwbare webshop/winkel.
Levering is snel en momenteel gratis.
Scherpe prijzen t.o.v. de concurenten.
Personeel is correct en behulpzaam.
Alleen de winkel is voor mij iets te ver weg om er af en toe te gaan kijken.
Daarom is het makkelijk om te bestellen via de webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onno48 05-12-2010

Algemene score

8,2
Duidelijke website. Veel op voorraad. Er wordt naar je geluisterd en een foutje werd direct hersteld.

Afspraken over de bezorging worden nagekomen en bij overmacht wordt men op de hoogte gebracht.

En toen een instellicht het liet afweten werd deze zonder probleem vervangen.

Echt een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

kiskit 05-12-2010

Algemene score

9,3
proffesionele webshop, heb daar eerder een camara
opgehaald en werd door kundige mensen geholpen.
Nu deze telefoon besteld, je word keurig op de hoogte gesteld en levering geschied uit voorrraad,dus vandaag besteld, morgen in huis. aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fictief7777 05-12-2010

Algemene score

8,0
Alle gewenste producten vindbaar op de website en op dezelfde wijze gedocumenteerd, met link naar de website van de fabrikant
Winkel is goed bereikbaar en maar heeft maar beperkte parkeergelegenheid. Als het druk is is er een parkeerprobleem
Een groot assortiment met veel op voorraad; veel uitleg beschikbaar tijdens verkoop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rdhartog 05-12-2010

Algemene score

9,0
Gewoon een correcte winkel.
Omruilen van objectief was geen probleem.
Zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold van Doorn 05-12-2010

Algemene score

8,3
Erg snelle en correcte afhandeling. Netjes verpakt thuisbezorgd binnen no-time. Koop graag weer bij CameraNu.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

bertkorte 05-12-2010

Algemene score

8,0
vlotte levering en goede after sales

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

dopmoes 05-12-2010

Algemene score

8,7
Erg snelle, en correcte afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanja de Man 05-12-2010

Algemene score

10,0
Ik had per ongeluk een verkeerd huisnummer ingevuld via de website. ondanks het feit dat TNT de bestelling retour winkel heeft gestuurd, was het pakket toch nog de 4de dag bij mij thuis. cameranu.nl heeft de verzending supersnel zonder extra kosten of complicaties alsnog naar het goed adres gestuurd. dank! Zeer vriendelijke klantenservice en een duidelijke no nonsense website en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TH_1500 05-12-2010

Algemene score

10,0
Er was een afspraak gemaakt voor levering maar men was veel vroeger, geen probleem, er werd gewoon geleverd. Prima dus. Alles in goede orde en werkend ontvangen en heel snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barrios 05-12-2010

Algemene score

9,0
Ondanks dat de leverancier van Sweex all in 1 cardreader aangeeft dat het product geschikt is voor apple en dit niet blijkt te werken ruimt CameraNU dit om voor de Hama zonder daar moeilijk over te doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BlueFlame 05-12-2010

Algemene score

9,7
Makkelijke overzichtelijke website.

E-mail contact is echt geweldig! Op vragen wordt snel gereageerd. Echt top!

Bestelling was twee dagen later, goed verpakt bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tommy26 05-12-2010

Algemene score

10,0
Voor de eerste maal dat ik (voorzichtig) deze aankoop
bij u heeft gedaan.(sorry betalen en dan....).
Maar inderdaad geweldig deze manier van aankopen !
De service verlening (ook telefonisch ) is goed.
U ook hartelijk bedankt voor de zorg. Tom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gijsbakker 05-12-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke site en bijna alles op voorraad!
Bestelling correct en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bow 05-12-2010

Algemene score

8,5
Nette winkel en keurig personeel,en na een belletje wordt alles geregeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

w1l 123 05-12-2010

Algemene score

8,8
Net als de vorige keer : vooraankondiging van verzending, snel bezorgd en degelijk verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. de Jong 05-12-2010

Algemene score

7,8
Printer bleek kapot maar is netjes omgeruild.
Wat mij opvalt is dat bij de tweede printer extra accessoires zijn meegeleverd die bij de eerste versie ontbraken.
Punt ter verbetering in de winkel is de werkwijze tav het ruilen. Erg onduidelijk en voelde me een beetje van het kastje naar de muur gestuurd.
Ik werd daarentegen prima geholpen. Kom dus weet terug.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

scarzo 05-12-2010

Algemene score

9,8
chapeau voor de mensen achter cameranu.nl
goede, snelle verzending, aardige mensen en professionele service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cckarman 04-12-2010

Algemene score

9,0
Geweldige service. Toen ik door sneeuwval de bestelling niet op kon halen werd deze 5 minuten voor sluitingstijd onmgezet naar levering; kon ik 'savonds nog met ideal betalen en werd het pakketje de volgende dag al bezorgd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merlot 04-12-2010

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site plus snelle levering. Prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wia Buze 04-12-2010

Algemene score

10,0
Geweldige service, goede voorlichting en meedenkend personeeel. Kunne veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Ideaal, voorraad checken, bestellen en er naar toe rijden met een stel vrienden. Visje eten en weer naar huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pan-eur 04-12-2010

Algemene score

9,0
zeer snelle levering, en prima kontakt wat de levering betrefd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Viezee 04-12-2010

Algemene score

8,0
website geeft net voldoende informatie. Een link naar meer (technische) info ontbreekt echter.
De bestelling, tracking en levering waren uitstekend. Alleen TNT post is een onbetrouwbare bezorger (wel thuis, niet bezorgen op aangekondigde tijd).

Deze printer is fantastisch. Installatie fluitje van een dubbeltje, mits een beetje technisch gevoel aanwezig en vaker software geinstalleerd. Voor een nullo toch niet helemaal logisch, met name de bijgevoegde boekjes zijn niet self-explaning en de installatie manual is niet in het NL.

De all-in-one is een aanrader: dubbelzijdig printen, goede info op het LCD, knoppen intuitief. Draadloos werkt perfect, absoluut geen kabel nodig! software ook goed genoeg.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews