cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sienna13 21-12-2010

Algemene score

8,8
Alles goed, duidelijk en snel geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Spronk 21-12-2010

Algemene score

8,7
Makkelijke website en nadat de i-Deal betaling was mislukt een email met een link naar een nieuwe betaling binnen een minuut. Levering zoals aangegeven binnen 1 dag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boomkweker40 20-12-2010

Algemene score

8,3
We waren heel tevreden over de snelle
levering en verdere afwerking van onze
bestelling bij CameraNu.nl

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eeltje666 20-12-2010

Algemene score

8,7
Goede service, snelle levering. Kortom prima webwinkel. Wel vreemd dat mijn creditcard betaling uit de bocht vloog. Gelukkig werd dat de volgende dag prima opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monty5 20-12-2010

Algemene score

9,2
bestelling ging makkelijk en is supersnel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton-oldenzaal 20-12-2010

Algemene score

9,3
uitermate correcte en tijdige levering. Maakt waar wat ze zeggen.
afwachten natuurlijk hoe het met de after sales gaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam atinia 20-12-2010

Algemene score

9,0
bestellen ging makkelijk.
levering super en snel.
toppie

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

J. Oosterlee 20-12-2010

Algemene score

8,2
De flitser werkt prima en de bijgeleverde snelle oplader doet het ook perfect. Eén dingetje: de in het voordeelpakket meebestelde omnibouncer is in feite een eenvoudig stukje plastic en daarvoor is 25 EU wel heel veel geld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jack1953 20-12-2010

Algemene score

8,3
Ben uiterst tevreden over CameraNu.nl
Gekochte en betaalde producten werden de dag na de bestelling (deels)geleverd.
Op het product, welk niet in voorraad was, wacht ik al
5 dagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

pieter.devlaam 20-12-2010

Algemene score

9,5
Levering is stipt en correct uitgevoerd.
Beoordeling/omschrijving van product dekt de lading.
Volgen levering goede functie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Napoleon82 20-12-2010

Algemene score

7,3
Alles verliep lekker soepel.

's Avonds besteld en de volgende middag had ik het product in huis

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

fabfoto 20-12-2010

Algemene score

8,0
De website is duidelijk en overzichtelijk. Goede productinformatie en beschikbaarheid van het item.Op email wordt vlot gereageerd en komt persoonlijk over.De levering is vlot en goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

padonker 20-12-2010

Algemene score

9,0
Lekkere snelle levering, goede feedback mbt orderstatus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

L. Drenht 20-12-2010

Algemene score

8,2
Linkernavigatiebalk op de website, vind ik soms wat onoverzichtlijk, omdat hier zoveel verschillende categorien op staan. Ik ben verder zeer tevreden over Cameranu.nl

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kobelina 20-12-2010

Algemene score

8,0
Vlotte en correcte afhandeling. Prima, zal hier graag nogmaals bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

wirdummer 20-12-2010

Algemene score

8,0
de bestelling was in eerste instantie niet compleet en dat vind ik onzorgvuldig,maar is achteraf goed opgelost na een telefoontje.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

aevanloo 20-12-2010

Algemene score

7,7
Via Google search op de website gekomen. via eenvoudige zoekopdracht op het artikel gekomen. De specs van het artikel plus de afbeeldingen mogen wat groter/duidelijker

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

blackiebeer 20-12-2010

Algemene score

8,3
Goede zoekstructuur in het brede assortiment, snelle respons op vragen via de klantenservice en scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

patrick.engels69 20-12-2010

Algemene score

9,0
Site is helemaal goed. Bestelling heeft waarschijnlijk vanwege de TNT staking iets vertraging opgelopen. Dus een 2-3 dagen vertaagd. Net te laat voor mijn verjaardag. De informatie over de orderstatus middels emails is ook helemaal goed. Kan niet anders zeggen dan dat deze webshop goed is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tissen1934 19-12-2010

Algemene score

9,3
Beste mensen van Cameranu,
Ik bestelde een canvas print en betaalde direct. het tijdsbestek tussen kopen, betalen en toezenden is fabelachtig snel. De volgende dag al. Waanzinnig goed van jullie, overigens een uitstekende canvasprint. Op de fotoclub avond van dinsdag a.s. ga ik daar over praten met de overige 25 clubleden van fortoclub 't Gooi. ik zet dan een foto van de print naast de print
op het bord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ditmarvandeene 19-12-2010

Algemene score

9,0
Vlotte afwikkeling van de bestelling.
Het bedrijf maakt waar wat het toezegt.
Ik zal bekenden dit bedrijf zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans@1 19-12-2010

Algemene score

8,0
Bestelling verliep soepel. Er was een keuze voor betalen bij ophalen. Bestelling lag volgens afspraak klaar en de afhandeling was prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Elmo45 19-12-2010

Algemene score

8,7
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de order. En de order werd, zoals beloofd op de website, de volgende werkdag afgeleverd.

Ik ben te vreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

besteller5217 19-12-2010

Algemene score

8,3
bestelling werd afgegeven aan iemand die toevallig bij mijn huis was werd geen legitimatie gevraagd op de bon stond dat de best bij de buren was afgegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fotolover 19-12-2010

Algemene score

8,5
Product werd snel bezorgd en was in perfecte staat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

tien025 19-12-2010

Algemene score

8,8
alle producten zijn makkelijk te vinden,Bereikbaarheid
is ook prima, bestelling en afhandeling ,niets op aan temerken, ga zo door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed de Shopper 19-12-2010

Algemene score

8,5
levering werd correct en snel uitgevoerd

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ptop 19-12-2010

Algemene score

8,0
niet de allergoedkoopste voor mijn flitser maar goede beoordeling. die paar tientjes neem ik dan voor lief. prima in time geleverd. goede bereikbaarheid.

ofwel prima webwinkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik Wisselo 19-12-2010

Algemene score

10,0
Ik had me bij de side van Epson geinformeerd naar specificaties toen dat gedaan was de bestelling bij cameranu geplaatst. werkt voortreffelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tfranck 19-12-2010

Algemene score

9,3
Prima site, correcte afhandeling, snelle bezorging en dito verpakking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Archie62 19-12-2010

Algemene score

9,3
Op de website is alles keurig terug te vinden. Geen last van files rond Urk en ruime, gratis parkeergelegenheid. Bij het afhalen staat alles klaar en zijn er deskundige medewerkers aanwezig voor advies. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia Hendriks 19-12-2010

Algemene score

10,0
Zaterdagavond, week voor kerst online besteld, dinsdag al in huis. Was goed ingepakt. Gratis aangetekend ontvangen. Laagste prijs. Alles ziet er prima uit. 2 jaar garantie. Nederlandse handleiding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

baasmartin 18-12-2010

Algemene score

10,0
Prima site en informatie. Aflevering zeer snel en goed. Zeker een aanrader voor prijs kwaliteit !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

polidofer 18-12-2010

Algemene score

8,7
Heb hier al vaker iets gekocht, altijd snelle levering en goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

petri1705 18-12-2010

Algemene score

9,2
Positief: goede prijs, goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HD1975 18-12-2010

Algemene score

9,0
Prima zaken doen met CameraNU.nl en dat ook nog eens tegen zeer scherpe prijzen. Neem het door mij gekozen (top) model printer van Canon bijvoorbeeld. Zeer voordelig en zeer snel bij mij thuis bezorgt.

1 puntje van kritiek: Het product is dan wel aangetekend bezorgt, maar dat maakt de bezorg dienst dan blijkbaar niet uit. Kon mijn printer afhalen bij de buren (waar ik gelukkig prima mee kan opschieten).

Hoe dan ook, bovenstaande kritiek heeft dus niets te maken met de manier waarop CameraNU.nl zaken met u als consument doet.
Top dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JenJen 18-12-2010

Algemene score

9,5
Probleempje met eerdere zending op meer dan uitstekende wijze opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gradje66 18-12-2010

Algemene score

10,0
Goed advies per telefoon, produkt zeer snel ontvangen, goede prijs, kortom perfect. Kan deze webshop aanbevelen zal de volgende keer zeker weer kijken of hun mijn gewenste produkt ook kunnen leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geen enkele naam 18-12-2010

Algemene score

8,7
Uitstekende webshop.
Levert snel, is duidelijk met de voorwaarden en op de koop toe ook nog goedkoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

skippesteyn 18-12-2010

Algemene score

9,3
Duidelijke website.
Bevestiging van verzending met link.
Bezorging volgens afspraak.
Gewoon wat een klant verwacht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kilroy62 18-12-2010

Algemene score

9,0
ben al een paar jaar klant hier en elke keer is het hele pakket weer top ( webshop,bestellen,mail reaktie indien nodig super snelle persoonlijken reaktie enz enz).
top service voor een scherpe prijs, ga zo door ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jmboot 18-12-2010

Algemene score

9,7
Een winkel waar je in alle rust kunt kijken, het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam en trekt zich tijdig terug om de klant zelf te laten beslissen

Super !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bemme209 18-12-2010

Algemene score

10,0
Dit was een simpel product, maar de ervaring die ik heb met andere aangeschafte producten is uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Boon 18-12-2010

Algemene score

8,5
Goede service en snelle levering, overzichtelijke website

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

petervdv 18-12-2010

Algemene score

9,3
Veel tot bijna al mijn aankopen doe ik via internet. De kwaliteit van webwinkels vind ik gemiddeld genomen erg goed. Soms is er een webwinkel die toch nog met kop en schouders boven de andere weet uit te steken. CameraNU is daar één van.

Vrijdagmiddag de camera tegen een redelijke bodemprijs besteld. Vrijdagavond de bevestiging van de verzending en track n trace nummer al binnen. Verzending is gratis en aangetekend via tnt (dit vind ik een zeer grote pre).

Vrijdagavond de bevestiging van de verzending en track n trace nummer al binnen.Zaterdagochtend om 10 uur de camera al ontvangen. Zo zou het wat mij betreft bij alle shops mogen verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

franus 17-12-2010

Algemene score

8,7
Perfect verlopen , 's avonds om 20.50 uur besteld, de volgende dag om 12.00 uur afgeleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J van der Zaag 17-12-2010

Algemene score

9,8
Op vrijdagmiddag bestelt, zaterdag reeds geleverd!
Zeer snelle en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nokje 17-12-2010

Algemene score

9,7
telefonies makkelijk bereikbaar konden om advies vragen.
en de levering was binnen 24 uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CenterMan 17-12-2010

Algemene score

9,5
Verschillende bestellingen zijn bijzonder snel en correct geleverd. Uitstekend assortiment, heldere informatie en goede prijsstelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hogenmar 17-12-2010

Algemene score

9,5
Goede website, voordelig en een zeer snelle levering! (20:45 besteld, volgende dag al in huis)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews