cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43575 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

dame46 15-12-2010

Algemene score

8,0
Heldere informatie op de website over het product. Makkelijk te bestellen. Vlotte levering. Kortom, prettig winkelen bij Cameranu.nl

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lumelo481 15-12-2010

Algemene score

8,8
Ben erg tevreden over cameranu.nl. Heb gebeld om de bestelling door te geven en werd heel vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Echt complimenten, dit overkomt je nog maar zelden. Na het betalen was de flitser de volgende dag al binnen. SUPER.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jef Eerens 15-12-2010

Algemene score

9,5
Gewoon prima verzorgd
Goede infomatie
Snelle service en reactie
degelijk verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adriaansen65 15-12-2010

Algemene score

9,5
Overzichtelijke website met ruim assortiment en produktinformatie voor lage prijzen en snelle levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

konijninhol 15-12-2010

Algemene score

9,3
Prima bereikbaar en supersnel geleverd. Alleen de iDeal link werkte niet goed. Ik moest bellen naar de winkel en kreeg toen een nieuwe link die wel goed werkte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PU 15-12-2010

Algemene score

10,0
Uitstekende service, in Urk de bestelling zelf afgehaald, vakkundige hulp bij de eindbeslissing, alles direkt op voorraad tegen zeer scherpe prijzen. ik kom hier zeker weer terug. Zeer aan te bevelen.
je merkt aan de sfeer in de winkel (er werken in totaal 50 mensen!) dat klantentevredenheid belangrijk is voor dit bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger41 15-12-2010

Algemene score

8,8
Goede en duidelijke website.
Bereikbaarheid van zowel de website als de firma zelf prima en correct.
Bestelling en levering prima. We hebben ook een accu besteld en moesten die terug sturen omdat wij zelf een fout hadden gemaakt. Ook dit was binnen een week geregeld en we kregen snel ons geld terug.
Ook de mails achteraf over de tevredenheid, de stand van zaken met betrekking tot de bestelling etc waren zeer welkom

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jimmyfortune 15-12-2010

Algemene score

9,5
Geweldige service, heel snel en nuttig! Altijd de laagste prijzen op camera's, lenzen enzovoort. Deze winkel maakt vergelijken met andere winkels overbodig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

amawi2000 15-12-2010

Algemene score

9,0
Voordeel van de winkel is dat je niet in de rij staat wanneer je beurt is. Als je weet wat aanschaft is dit de perfecte oplossing. Ik ben zeer snel en correct geholpen en het bestelde is de volgende dag goed verpakt thuis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JanKtH 15-12-2010

Algemene score

9,8
Correcte en snelle communicatie over bestelling en levering en het correct nakomen van afspraken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mihery 14-12-2010

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering, de voldende dag al, produkt goed en stevig verpakt. Zeer goed op de hoogte gehouden van de levering, top service dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gloria Luyando 14-12-2010

Algemene score

8,7
Goede duidelijke website met veel informatie en veel accessoires voor de producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

pa0jwn 14-12-2010

Algemene score

8,7
Gewoon goed en snel geleverd.
Website duidelijk en overzichtelijk
Eerdere ervaring met reparatie: betrouwbaar en snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

henniebeukers 14-12-2010

Algemene score

8,0
Bij cameraNU.nl hebben de zaakjes prima voor elkaar. duidelijke instructies en erg snel geleverd

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

pdegroot 14-12-2010

Algemene score

9,0
Site ziet er goed uit, zoeken is vrij eenvoudig en service prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W de Kok 14-12-2010

Algemene score

9,5
Goed en snel te bestellen
Eenvoudige betaling
snelle adequate levering.
Geen klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein10 14-12-2010

Algemene score

9,5
Levering de dag na bestelling.
Het apparaat is heel goed bruikbaar voor digibeet. Binnen een paar minuten na installeren software kun je diret aan de slag. Heb in 2 dagen al 540 dia's gescand met goede resultaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.minneboo 14-12-2010

Algemene score

8,0
Prima verlopen, geen verdere op- of aanmerkingen. Gewoon precies zoals je mag verwachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

compound 14-12-2010

Algemene score

8,7
Omdat ik nog wat vragen had, even gebeld. Op professionele wijze zijn mijn vragen beantwoord, waarna ik de camera met flitser heb besteld.
De volgende dag kwam mijn order al aan.
Ook goed is, dat de zending aangetekend is verzonden.
Zo ben je er zeker van, dat de bestelling bij de juiste persoon wordt afgeleverd.
Goeie tent, vaklieden die weten waarover ze praten, snelle levering en nog scherp geprijd ook!!
Vooral doorgaan zo!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Silvain 14-12-2010

Algemene score

7,7
Bestellen gaat eenvoudig. Zoals vermeld op de website werd het product de volgend dag al bezorgd dor TNT.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Joshendrikx 14-12-2010

Algemene score

9,2
Snelle levering volgens afspraak, duidelijke website, prima retourbeleid, al met al zeer goede winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e koomen 14-12-2010

Algemene score

8,7
Snelle afwikkeling. Product snel in huis. duidelijk omschreven waar het voor is. ik was namelijk op zoek naar een tasje voor de nikon coolpix 6000 een wat oudere camera. veel van die tasjes lijken op elkaar...dus goede omschrijving is wel van belang.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mauvan_NL 14-12-2010

Algemene score

9,3
Volgens de site wordt voor 21:00 uur besteld de volgende dag geleverd.
Uitdaging, want ik bestelde pas rond 20:50 uur. Om 21:30 had ik bericht dat order verzonden was en de volgende middag was-ie er!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LvdS65 14-12-2010

Algemene score

8,0
Website is goed toegangkelijk, artikelen zijn gemakkelijke te vinden, betalen is ook zeer eenvoudig.
Klantenservice staat je bij problemen zeer vriendelijke te woord en probeert een oplossing te vinden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

rentorik 14-12-2010

Algemene score

8,7
prima, correcte en vreindelijke afhandeling via de mail. snelle levering en uiteraard een top produkt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

fratje 14-12-2010

Algemene score

10,0
De website is zeer overzichtelijk. Ik bestelde om 16.00 u. De volgende dag om 15.00 u. was het bestelde bij mij in huis.Plus de mailing over het bestelde en de verwijzing naar hoe ik het kon volgenn was ook prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

directeurtje 14-12-2010

Algemene score

10,0
Ik werd op een zeer correcte, viendelijke manier geholpen toen ik telefonisch vragen stelde. Ik was op zoek naar een camera voor schoolkinderen en ik kon merken dat men met mij mee probeerde te denken!
Heel plezierig dat je uiteindelijk zo'n toestel kunt aanschaffen in een bundel (met tasje en extra accu).

En inderdaad... De volgende dag al geleverd... Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Kreulen 13-12-2010

Algemene score

8,5
Perfecte afhandeling, lekker snel, goede levering, was al enthousiast en wordt dat na elke bestelling meer!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

oly 13-12-2010

Algemene score

9,3
Overzichtelijke website. Correcte en snelle levering. Voor de tweede keer hier iets gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Geurts 13-12-2010

Algemene score

10,0
Goede zaak met goede en coulante afhanndeling van zaken ook in service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden bezoeker 13-12-2010

Algemene score

9,0
Levering in combinatie met TNT tot op bijna een uur naauwkeurig te traceren, waardoor ik niet gehele zaterdag heb hoeven wachten op tntn man.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

----Michel-------- 13-12-2010

Algemene score

10,0
Winkel deed wat ik hoopte: snel en keurig leveren wat ik bestelde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid.leijten 13-12-2010

Algemene score

7,8
goede service, duidelijke omschrijving
goede prijs en kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

hoekie08 13-12-2010

Algemene score

10,0
Prima zaken gedaan. De ene dag besteld en de andere dag thuis afgeleverd tot verbazing andere gezinsleden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hjfoto 13-12-2010

Algemene score

10,0
Perfecte webshop, per mail exact op de hoogte gehouden. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan Oechies 13-12-2010

Algemene score

9,0
alles wasgoed voor elkaar. Ik kies Camera Nu ook al zijn zij niet de allergoedkoopste. Met Ideal kopen en betalen is toch een zaak van vertrouwen. Door een slechte ervaring bij een andere firma blijf ik bij Camera Nu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine Vroon 13-12-2010

Algemene score

10,0
Ik vond de service erg goed. Toen ik op het internet het antwoord even niet kon vinden, heb ik de winkel in Urk gebeld. Daar werd ik heel vriendelijk en duidelijk te woord gestaan, zodat ik na het gesprek precies wist wat ik bij de camera moest bestellen. Verder ging de levering heel snel. Ik heb de camera 's middags besteld en de volgende dag had ik hem al thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkmans 13-12-2010

Algemene score

9,0
Snelle, correcte levering. Goede "op de hoogte houden" info via mail en trackingcode

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tuk007 13-12-2010

Algemene score

10,0
Alles snel en goed, bestelling makkelijk traceerbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kerst71 13-12-2010

Algemene score

9,2
De website is overzichtelijk, snel gevonden wat ik zocht, bestellen is eenvoudig, levering snel. De prijzen zijn gunstig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shooter1945 13-12-2010

Algemene score

8,7
Camera zelf kon niet via de website besteld worden (knop "bestellen" werkte niet), wel de accessoires. Heb via klantenservice camera en accessoires besteld. Prima en snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Schuurman 13-12-2010

Algemene score

9,8
Donderdagavond 20:30 uur heb ik mijn bestelling doorgegeven. Dezelfde avond ben ik nog teruggebeld en werd er een afspraak gemaakt voor de levering de volgende dag. Dat noem ik nog eens service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

4Emma 13-12-2010

Algemene score

8,3
zeer snelle (gratis) levering aangetekend per TNT post.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

TAP2010 13-12-2010

Algemene score

9,3
Prima afhandeling van de bestelling. Website ook overzichtelijk. Tevreden. Nu hopen dat degene die de camera cadeau krijgt dat ook is : )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Quirijns 13-12-2010

Algemene score

8,0
Duidelijke website, goede info, snelle levering. Voorbeeld voor veel andere webshops.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cornelis21 13-12-2010

Algemene score

8,5
Bestelling was helemaal goed, had perongeluk dubbel besteld maar met een simpele notitie was alles opgelost. Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

koos 12 12-12-2010

Algemene score

9,3
het was een snelle en correcte levering van mijn sony digitale camera met toebehoren.De website was zeer duidelijk en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jathas 12-12-2010

Algemene score

7,5
Groot voordeel: geen verzendkosten

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

snsaaaneis 12-12-2010

Algemene score

9,0
Goeie duidelijke site.
Geen vragen of klachten gehad en vereweg de goedkoopste die we konden vinden. Bovendien geen verzendkosten actie, maakt het nog iets voordeliger.
Snelle levering van het product in perfecte staat.
Wij zijn zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rene-f 12-12-2010

Algemene score

8,2
Goeie site . snelle afwikkeling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews