cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43450 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2386 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ruud 15-06-2018 Via de website gekocht

Bezorgservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima communicatie over de status... overdracht naar PostNl naadloos.. binnen 24 uur geleverd op zaterdagmiddag... Uitstekend..!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 15-06-2018 Via de website gekocht

Tweedehands kun je bij CameraNU.nl ongezien kopen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een gebruikt objectief kwam ik bij CameraNU.nl terecht. Daar kun je veilig ongezien tweedehands kopen. Volgende dag in huis. Precies wat ik zocht en kwaliteit boven verwachting.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BiancaR 15-06-2018 In de winkel gekocht
Urk

Meedenkend personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kom er graag en geregeld, Het personeel denkt mee en verkoopt niet zomaar iets. Heb advies gekregen over een statief met kop en dan nemen ze ook ruim de tijd, Daarnaast wilde ik een rugzak voor de vakantie die als handbagage mee kan. Samen gekeken wat voor mijn spullen en wensen geschikt was. Erg blij met mijn aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marja Oost 15-06-2018 Via de website gekocht

super service en producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik zocht een grijsfilter voor mijn Nikon. ik heb maar even gebeld voor advies. ze vroegen wat mijn wensen waren en waarvoor ik hem nodig had. 20 minuten later stond mijn bestelling en de volgende dag ( jaja op zondagmiddag ) keurig bezorgt. Echt een topwinkel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorian de haan 15-06-2018 Via de website gekocht

Super service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had de Caruba 5 in 1 reflector besteld. De bestelling ging enigszins mis, maar werd top geholpen door de klantenservice van CameraNU en had gelijk de dag daarna mijn bestelling binnen

Toppers daar👍🏻

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel Kosmann 15-06-2018 Via de website gekocht

Heel mooi spul en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Diverse keren iets besteld, altijd snelle levering. Duidelijke omschrijving wat je krijgt . Ben heel tevreden.

Reageer

Jelte 15-06-2018 In de winkel gekocht
Urk

Deskundig personeel, echte verkopers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam in de winkel voor informatie over een lens, en kwam naar buiten met de lens, een nieuwe tas, en een filter. De kennis van de medewerker was overtuigend om mij deze aanschaf te rechtvaardigen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacq 15-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke shop en ruime voorraad met professionele producten. Ook de omschrijvingen zijn duidelijk. Regelmatig aanbiedingen en occasions dus voor elke beurs bereikbaar. Snelle levering.

Reageer

SixBySix 15-06-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering en een ruim assortiment tegen redelijke prijzen. Ook het aanbod voor analoge fotografie is goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boudewijn 14-06-2018 Via de website gekocht

Zeer geslaagde aankoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mijn kleinzoon als verrassing een drone gekocht. Ruime keuze: van eenvoudig tot zeer geavanceerde machines. Duidelijke beschrijving van de drones, inclusief eventuele toebehoren, met overzichtelijke prijzen. Snelle bestel- en betaalmogelijkheden. Goede berichtinggeving over bezorging. En de bezorging was werkelijk perfect: op tijd, goed verpakt en volgens afspraak.
Kortom: een geslaagde keus bij een geweldige leverancier.

Reageer

Smits 14-06-2018 Via de website gekocht

Zeker voor herhaling vatbaar!

Algemene score

10,0
Website is makkelijk en toegankelijk. Lens werd snel geleverd. Hij was Goed verpakten scherp geprijsd,

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 14-06-2018 Via de website gekocht

Prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je wordt gedurende het proces, van bestelling tot en met levering, uitstekend geïnformeerd. Verder een prettige website met uitstekende filters.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansZoom 14-06-2018 Via de website gekocht

Altijd op tijd, prima verpakt en gratis verzonden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al diverse produkten hier gekocht en aan alle beloftes is voldaan, Dit bedrijf is volkomen betrouwbaar

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc13 14-06-2018 Via de website gekocht

Als altijd snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment, duidelijke web-winkel, prima communicatie en service en in de winkel altijd zeer deskundig advies. Ook deze keer een echt goede aanbieding (objectief), makkelijk besteld en snel bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Femke 14-06-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn product werd snel geleverd en ik werd via de mail goed op de hoogte gehouden van de status en het proces.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans P 14-06-2018 Via de website gekocht

Zoals gebruikelijk weer een perfecte service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meestal haal ik de bestelling op, ook deze keer. Altijd prima uitleg en wat erg prettig is even een babbeltje over fotograferen en daar dan weer advies bij. Als je het hebt over een bepaalde manier van een opname maken laten zij meestal ook hun zelf gemaakte foto's zien met een toelichting. Wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 14-06-2018 Via de website gekocht

Super service qua levering als deskundigheid!!

Algemene score

9,0
Al meerdere keren een bestelling gedaan bij CameraNu.nl.
Naast de snelle service en aflevering van je bestelling, kies ik ook elke keer om de deskundigheid van de mensen die je aan telefoon krijgt en/of in de winkel spreekt. Ze nemen de tijd om je juiste keuze te laten maken. Daarnaast hebben de meeste ook ervaring in de artikelen die ze verkopen. Hebben ze zelf niet de ervaring, dan is er wel een collega.
Kortom een winkel en een webshop die weet wat belangrijk is voor hun klanten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrelt 14-06-2018 Via de website gekocht

Zeer duidelijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect geregelde service. Alles is heel overzichtelijk, en mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn, geen nood: even en mailtje en de oplossing ligt klaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franka de Vries 14-06-2018 Via de website gekocht

Efficiënte duidelijke site prima mee te werken en bestellen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geen poes pas . Duidelijke opbouw van de site je vindt snel wat je nodig hebt met de specificaties.
Daardoor is te keuze van je product ook verantwoord te maken.
Betaling en levering met track volger, zijn ook helemaal top.
Een erg tevreden klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D S 14-06-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede shop voor de volgende bestelling.
Een keer gebeld voor vragen goed geholpen voor de oplossing.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 13-06-2018 Via de website gekocht

Wat een correcte

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ze hebben een zeer duidelijke site en je ziet direct waar je aan toe bent.
Wat die mensen beloven komen ze ook na. geen aanmerkingen alles loopt op rolletjes.
Vergelijk de prijzen maar, ergens anders zal het niet snel goedkoper zijn.
De kwaliteit is ook prima en is het onverhoopt nodig om te ruilen dan doen ze daar geheel niet moeilijk over!
Kortom: Prima zaak!

Reageer

Bart 13-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en gratis verzonden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze winkel levert snel het bestelde product en rekent geen verzendkosten. Ook wordt via email netjes geïnformeerd over de status van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Emile Michel Hobo 13-06-2018 Via de website gekocht

Groot assortiment. Snel besteld? Snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een winkel met mensen met hart voor de zaak die je ook bij vragen met raad en daad bijstaan. Als je producten bestelt heb je ze ook zeer snel in huis, zodat je er op de korte termijn mee aan de slag kan. De kwaliteit van de producten is over het algemeen hoog zoals vereist.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AW 13-06-2018 Via de website gekocht

Bezogmogelijkheden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben overdag vaak op pad. Daarom vond ik het heel chill dat ik zelf kon kiezen waar en wanneer ik mijn bestelling bezorg wil hebben. Bij mij thuis of bij een afhaalpunt. Ideaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner 13-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, geweldige lens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste prijs op het internet en makkelijke, snelle levering in een ups afhaalpunt in de buurt. De Olympus lens was bij andere shops minimum 40€ duurder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stef 13-06-2018 Via de website gekocht

Super drone en top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een DJI Spark, en vond deze hier aan zeer voordelig prijs en omdat er een actie bezig was kreeg ik er nog een extra batterij bij!
In 5 minuten besteld, en een dag later was ik reeds "airborne".
Top drone!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Bruggen 13-06-2018 Via de website gekocht

3 keer besteld, 3 keer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit jaar voor het eerst besteld. Meest klantvriendelijke service, lieve medewerkers en kreeg zelfs een handgeschreven kaartje! Dat samen met super snelle verzending en de mogelijkheid je bestelling de zelfde dag nog in huis te krijgen. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Co 13-06-2018 Via de website gekocht

zo doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product dat ik wilde was niet op voorraad. Ze boden aan te mailen zodra het beschikbaar zou zijn. Dat deden ze met een bestel link. Ik heb besteld en de volgende dag werd, helemaal volgens afspraak, geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tezz-Althar 13-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze site is er, na enig onderzoek van mijn kant, als zeer betrouwbaar uitgekomen.
Overzichtelijke site, laagste prijs onder de betrouwbare sites, snelle levering en vakkundig verpakt.
Ik zal zeker in de toekomst vaker bij cameranu.nl bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Annelies 13-06-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site goed overzichtelijk, makkelijk meerdere camera's te vergelijken. Vandaag besteld en de volgende dag al in huis. Al vaker besteld via deze site en altijd een goede kwaliteit en afhandeling van bestelling gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rob 13-06-2018 Via de website gekocht

gewoon zoals het hoort!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
betrouwbare shop, goeie prijs, goeie levertijden, prima contact. Overzichtelijke, goed doorzoekbare website. Mooie winkel ook...(Urk)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fokjevd Kolk 13-06-2018 In de winkel gekocht

Duidelijke uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er wordt goed met je mee gedacht. Bieden meerdere mogelijkheden met goede uitleg zodat je zelf kunt kiezen. Ook voor technische vragen kun je bij hen terecht, en hebben dan alle tijd voor je.

Reageer

Wijnand v Doorn 12-06-2018 In de winkel gekocht
Urk

Fantastische winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben gaan kijken in urk voor een telelens.
Goede uitleg gehad, paste op mijn body enz.
Goed kunnen testen.
Kennis is hoog in de winkel. Je wordt niet zomaar met producten naar huis gestuurd. De nazorg is ook uitstekend.
Ben erg tevreden

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

H kabaseke 12-06-2018 Via de website gekocht

Trigger set en earospray

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2x in 2 weken iets besteld snel ontvangen en supper goede kwaliteid ben zeer tevreden en ga zeker snel weer meer bestellen hartelijk bedankt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 12-06-2018 Via de website gekocht

Deze zaak is een voorbeeld voor de rest!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inmiddels al zeer regelmatig bij cameranu gekocht. Het is nooit van een review gekomen, maar vandaag neem ik de moeite om er één te schrijven. Wat je merkt bij deze winkel is dat het liefhebbers zijn, die jouw behandelen zoals ze graag ook behandeld zouden willen worden. Zo heb ik eens een artikel gekocht wat bij nader inzien niet zo bij mijn setup paste (niet compatibel was), alles was echter al uitgepakt. Ze hebben echter alles ingenomen zonder moeilijk te doen. Verder zijn de pakketten altijd goed ingepakt zodat je zeker weet dat alles heel aankomt op bestemming. Vroeger ging ik altijd naar een niet nader te noemen camerawinkel omdat de reistijd wat korter was. Door de service van Cameranu.nl ga ik vanaf nu gewoon een stukje extra rijden, dat is het waard!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Klerkx Drunen 12-06-2018 Via de website gekocht

Snelle bestelling snelle levering zonder problemen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
cameranu.nl heeft een fijne duidelijke website om doorheen te bladeren.
Zo heb ik meerdere malen dingen besteld: kijken op de site bestellen en thuis afleveren.
Simpeler kan het niet.
De service ligt heel erg hoog bij cameranu.nl en dat waardeer ik.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 12-06-2018 Via de website gekocht

Retourneren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Kort geleden had ik een product dat net niet aansloot bij de rest van mijn cameraset. Ik kon het direct, snel en gemakkelijk retourneren!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Maria 12-06-2018 Via de website gekocht

Tevreden. Goed service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs (iets voordeliger dan bij andere sites) en goed service, Product netjes op tijd geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

DirkCa 12-06-2018 Via de website gekocht

Compleet assortiment voor elke drone liefhebber

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, handige website, assortiment is compleet, pakket was in goede staat aangekomen. Geen extra verzendkosten naar België.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Schepers 11-06-2018 Via de website gekocht

groot aanbod en een goede service

Algemene score

10,0
Veel keuze in fotografische artikelen. Duidelijke omschrijving van het artikel en of deze op voorraad zijn ervaar ik als prettig. Daarnaast wordt je direkt via email op de hoogte gehouden betreft de bestelling en aflevering. En dat alles verloopt zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 11-06-2018 Via de website gekocht

Scherpe prijzen en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's Avonds rond 9 uur besteld, volgende dag al in huis. Prima service dus, en dan ook nog voor een heel scherpe prijs. Ook uit vorige aankopen heb ik een heel positief beeld van CameraNu.nl. Hier kan je met een gerust hart kopen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 11-06-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als fanatiek landschaps fotograaf die nooit genoeg spullen heeft zeer tevreden over cameranu. Ik gebruik veel filters en het filter aanbod van cameranu is zeer uitgebreid. De filters die ik graag wou hebben hadden ze als 1 van de weinige aanbieders op voorraad en netjes geleverd de volgende dag. Ik kan een ieder cameranu aanraden omdat hun aanbod zo divers en groot is en de prijzen zijn ook absoluut netjes. Geen poespas en flauwekul maar goede service!

Reageer

Melle 11-06-2018 In de winkel gekocht
Urk

Vakbekwaam, servicegericht, vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kom hier al jaren, ook al toen ze nog op het oude adres zaten. Onlangs mijn 3e dslr aangeschaft. Prima service en verkopers met kennis van zaken. Ook wel eens wat defect gehad, ook toen was er een service waar je blij van wordt. Cameranu is is mijn eerste keus voor foto/video

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 11-06-2018 Via de website gekocht

supergoede website en vriendelijkheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke website, altijd snel antwoord op vragen en snelle levering, topbedrijf.
goede afhandeling van aankoop en adviezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Sikking 11-06-2018 Via de website gekocht

Ricoh Theta V

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als vaste klant (dat mag ik nu wel zeggen) heb ik diverse camera's gekocht en altijd een snelle levering en langere garantie periode. Ook heb ik een prijsafspraak kunnen maken toen in Duitsland de prijs lager was voor deze bekende 360° camera. Nu krijft iedereen € 50,- kassakorting op deze camera en andere webwinkels doen dit plots ook. Ere wie ere toekomt en voor mij is dit nu Cameranu.nl BRAVO! Ben zeer tevreden.

Reageer

Yoox 11-06-2018 In de winkel gekocht
Urk

Echt goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service en begeleiding ontvangen. Ik twijfelde tussen twee camera’s en de dame van cameranu.nl in Urk me uitstekend geholpen de keuze te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

saskia overzee 11-06-2018 Via de website gekocht

Duidelijke site en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ga eigenlijk altijd naar City Foto. Een zaak die mijn volste vertrouwen heeft. Omdat ik nu niet in de gelegenheid was om naar de fysieke winkel te gaan, heb ik mijn bestelling bij jullie geplaatst, omdat ik van jullie samenwerking had gehoord). Ik ben blij met de duidelijke site en de snelle levering!!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Kees 11-06-2018 Via de website gekocht

Prima webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop beschikt over een uitgebreid assortiment, is gemakkelijk in het gebruik, bestellen en betalen. Alles wat je als klant maar kunt wensen. De levering van de door mij bestelde goederen verliep prima. Netjes verpakt en bezorgd op het door mij opgegeven adres. Kortom, ik ben zeer tevreden en zal hier zeker de volgende keer weer mijn bestelling plaatsen. Ik beveel de webshop dan ook zeker aan iedereen aan!!!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Joost Kok 11-06-2018 In de winkel gekocht
Urk

Kundig en geduldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier mijn eerste systeemcamera gekocht. De dame die mij hielp was zeer ter zake kundig en bekend met het merk. Ook mijn meer voor de hand liggende vragen ( ben beginner) beantwoordde ze rustig. Inmiddels ook een extra objectief besteld via de webshop. Keurig volgende dag in huis.
Kortom in ga hier vaker komen, zowel de webshop als de echte winkel in Urk.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica 10-06-2018 Via de website gekocht

Mijn favoriete webshop voor alle fotografie benodigdheden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren bestel ik mijn fotografie benodigdheden bij Cameranu.nl
Betrouwbaar, groot aanbod, snel, prima prijs en goede service!
Het deskundige team van Cameranu is altijd bereid om je zo snel en goed mogelijk te helpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews