cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

dolf r 11-12-2010

Algemene score

9,3
vlotte afhandeling.'s avonds besteld en de volgende morgen keurig verpakt in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MMPB 11-12-2010

Algemene score

9,3
In eerste instantie een witte GF1 besteld, deze werd de eerstvolgende dag netjes bezorgt.
De GF1 in wit oogde zeer goedkoop. Om deze reden contact opgenomen om het toestel te ruilen voor een zilveren. Dit was geen enkel probleem, de dag nadat ik de camera retour gezonden had, ontving ik reeds de zilveren uitvoering.
Al met al zeer snel & netjes geholpen door de medewerksters van cameranu.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

skycam 11-12-2010

Algemene score

8,5
De camera's zijn keurig op tijd (de volgende werkdag) bezorgd. Ook de contacten (orderbevestiging, track/trace informatie en factuur via email) waren prima in orde...

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jauwkien 10-12-2010

Algemene score

8,0
cameranu heeft altijd een uitstekende service,nog nooit geen klachten gehad

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sebsz 10-12-2010

Algemene score

10,0
Wat kan ik zeggen? Bezorging en service simpelweg fantastisch. Besteld om 20:30 , in huis volgende dag om 12:30. Super en alles in orde.


Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mahakena 10-12-2010

Algemene score

9,3
Niet de duurste, maar wel de snelste webshop. Op vrijdagavond rond 19:30 uur besteld en via iDeal betaald, de volgende dag (zaterdag) de bestelling al in huis. Heb deze aanrader ook al doorgegeven aan anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rien1942 10-12-2010

Algemene score

9,0
De vriendelijkheid en service bij mijn aankoop en ook bij mijn eerdere aankopen zijn werkelijk opvallend goed en een kompliment waard.
Deze winkel is voor mij een topper en heeft daarbij ook nog een zeer gunstige prijsstelling van de producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robopeet 10-12-2010

Algemene score

9,5
CameraNU, ddar ben ik vaste klant. Ben een professionele fotograaf, in mijn woongebied hebben we geen goede fotozaken en vandaar dat ik bijna alles via Cameranu koop. Ik heb een keer wat bij Kamera Express gekocht bij hun zogenaamde PRO afdeling. Je wordt behandeld alsof je een zakje friet koopt.
CameraNU denkt met je mee, helpt je zoeken naar een oplossingen en leveren snel en goed. Ze hebben ook een eigen bezorgdienst die tot op de 10 minuten nauwkeurig op tijd bezorgt. Cameranu daar moeten de andere winkels eens een voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elankreijer 10-12-2010

Algemene score

10,0
Werd zeer goed geholpen. Ook heb ik telefonisch advies gevraagd bij de aankoop. Dat verliep uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PMH Strik 10-12-2010

Algemene score

10,0
Via webshop camera voor mijn vrouw gekocht. Kon het bedrijf al omdat ik in Jan. j.l al een SLR Olympus camera heb gekocht. Mensen daar zijn hulpvaardig en vriendelijk. Voor mij een 10+ voor CameraNu. Nog geen problemen gehad, maar ga uit van goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RENEFS 10-12-2010

Algemene score

9,7
Zeer scherpe prijzen voor top producten, super snelle en gratis levering,
Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mctriplea 10-12-2010

Algemene score

9,3
Een zeer overzichtelijke, toegankelijk website.

De bestelling en levering was geheel volgens de aangegeven tijdspanne (1 dag) en zeer zorgvuldig.

kortom, niets dan goeds.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cronelis 10-12-2010

Algemene score

9,3
Goede prijs en zeer snelle levering. 's Avonds rond 20:00 besteld, betaald met iDeal en de volgende dag al thuis afgeleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roadkill44 10-12-2010

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede alternatieven aangedragen toen de kleur niet op voorraad was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arkesteijn 10-12-2010

Algemene score

8,0
alles goed geregeld, mijn schoonzoon staat op het punt dezelfde camera bij cameranu te kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Etorre 10-12-2010

Algemene score

8,0
De goedkoopste. Snel antwoord op mijn email. Levering inderdaad binnen één dag.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

xiraflor 10-12-2010

Algemene score

10,0
Vorige week deze camera gekocht en ben super te spreken over de gegevens op de site en de zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antonio88 10-12-2010

Algemene score

8,3
overzichtelijke website en zeer snelle en correcte levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

naamJanH 10-12-2010

Algemene score

8,0
Snelle levering, goed verpakt produkt

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

ariewillem 10-12-2010

Algemene score

9,3
Geweldig! Binnen 24 uur volledig afgehandeld en
in mijn bezit. Kan niet beter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten_E 09-12-2010

Algemene score

9,7
Na aandachtig zoeken kwam ik bij Cameranu.nl uit als goedkoopste webshop voor de camera. Goede prijs, pijlsnelle levering. Alleen de combo-deals die er worden voorgesteld zijn niet echt voordelig. Een sd kaartje los kopen (mycom bijvoorbeeld) is (veel) goedkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Servi Janssen 09-12-2010

Algemene score

8,7
Duidelijke keuzemogelijkheid met goede beschrijving van artikelen, snelle en correcte levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maurice62 09-12-2010

Algemene score

9,3
duidelijke productomschrijving, makkelijke navigatie op website, zeer snelle levering en uitstekende prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dizzy04 09-12-2010

Algemene score

9,0
In één woord geweldig!
Via kieskeurig zocht ik een product door de reviews te lezen. Zo kwam ik bij deze camera terecht.
Had goede reviews, en voldeed 9 van de 10 keer aan de eisen van de kopers. Zodoende kwam ik op de site van cameraNu.nl.
Deze bleek de goedkoopste te zijn én een snelle levering te hebben. Alles klopte. Ik werd netjes, via de mail, op de hoogte gehouden van de orderstatus en mijn camera werd, volgens afspraak, binnen 24 uur geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rolando 09-12-2010

Algemene score

9,3
Alles als zeer duidelijk ervaren.
Levering lekker snel, en goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 211 09-12-2010

Algemene score

9,0
goede prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

naam1405 09-12-2010

Algemene score

9,2
Prima service tegen de beste prijs. 's Avonds om 20.55 uur besteld en de volgende dag zonder verzendkosten in huis. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dutchspider 09-12-2010

Algemene score

10,0
Zoals altijd snelle afhandeling, goede prijzen, twee jaar NL-garantie, duidelijke produktinformatie op de site!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kebas 09-12-2010

Algemene score

9,0
Heldere duidelijke website, voldoende informatie over het product en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oudenes 09-12-2010

Algemene score

9,8
supersnelle levering, donderdag besteld en vrijdag al in huis.
TOPPIE!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HG65 09-12-2010

Algemene score

9,8
De website is overzichtelijk en werkt goed. Door het helaas niet volledig te zijn in de informatie over toebehoren op de site, had ik helaas de verkeerde tas besteld. De manier waarop dit door Camera.nu is afgehandeld is UITSTEKEND. Goede telefonische bereikbaarheid, direct deskundig advies aan de telefoon, snelle opvolging van retourzending en vervangend product en op de koop toe coulance met verzendkosten. Ik was oorspronkelijk van plan elders te kopen (kende cameranu.nl niet) en werd door een relatie op Cameranu gewezen. Ik kom hier zeker weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sabatca412 09-12-2010

Algemene score

8,3
Door het te laat bestellen van dit artikel (ook nog moeilijk verkrijgbaar in de winkels)bestemd voor de 5e december werd tot mijn grote verbazing de printer afgeleverd op zaterdag de 5e.(2/12/2010 bestelling geplaatst)Ook mijn voorgaande bestellingen zijn altijd met de nodige aandacht uitgevoerd.
De website,heel gedetailleerd, en steeeds weer verbeterd, is voor mij de 1e keuze geworden voor een nieuwe bestelling, ook de scherpe prijzen maakt je echt nieuwsgierig naar deze internet winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

robje777 09-12-2010

Algemene score

8,3
20:15u op donderdag besteld, op vrijdag om 14:20u in m'n bezit... erg prettig! Mede door de actie 'gratis aangetekend verzending' was het ook prijstechnisch zeer interessant.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Lunatic O 09-12-2010

Algemene score

9,3
Gewoon een top winkel met top service en een hoop op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liawi 09-12-2010

Algemene score

9,5
Ik heb de camera besteld en de dag daarop kreeg ik hem al binnen,een pracht toestel die magnefieke foto's maakt,ik ben er zeer over te spreken,en ook over de snelheid van leveren van CameraNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RH52 09-12-2010

Algemene score

8,7
vragen per mail worden binnen 24 uur beantwoord, bestelling binnen 1 dag in huis, te volgen via TNT tracking. Prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel276 09-12-2010

Algemene score

8,2
Mooie printer, na "wat" opstart problemen (helaas geen usb kabel door Canon bijgevoegd) een prima printer voor de "laagste"prijs op het internet.
Na betaling met 1 dag geleverd prima services.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Middelbro 09-12-2010

Algemene score

10,0
alles klopte gewoon. voor 9 uur besteld betekend de volgende dag geleverd. product voldoet in alle opzichte aan de verwachting, en heeft daarmee een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evert1951 09-12-2010

Algemene score

9,8
Bestelde een canvas foto en kreeg een goede suggestie van CameraNU dat een andere uitsnede een mooier en beter resultaat zou geven. Dat is echt super van ze en daarmee tonen ze tevens aan dat ze meedenken met de klant. Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Smit 1950 09-12-2010

Algemene score

8,8
Door mij foutief besteld artikel binnen 24 uur na retour zending opnieuw geleverd (nu het juiste)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria Elisabeth 09-12-2010

Algemene score

9,5
Levering onmiddellijk ontvangen na betaling. Keurig bericht gehad dat eea verzonden was en hoe eea te traceren. Prima afwerking, perfecte verzending.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Zorge 09-12-2010

Algemene score

8,8
Goede service, ook telefonisch. Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Haroldvdh 09-12-2010

Algemene score

8,5
Zoals beloofd werd alles binnen twee dagen bezorgd en ik had verder geen klachten. Ik zou weer bij CameraNU.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ajnmaster 09-12-2010

Algemene score

8,7
Geweldige Site, snel leverbaar en goede prijs kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJVS 09-12-2010

Algemene score

10,0
Vorige week een digitale camera (Nikon S8000) + toebehoren gekocht via CamerNU.nl.
Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Ik heb de camera tegen de avond besteld en ik had hem de volgende dag in goede staat in huis.
Telefonisch was de vestiging in Urk heel goed te bereiken, omdat ik nog een vraag had. Ik werd snel, vriendelijk en adequaat te woord gestaan.
Kortom, niets dan lof. Ik zou er volgende keer zo weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SvH 09-12-2010

Algemene score

9,7
Tas Canon EH-19L voor de Canon EOS 1000d besteld en de volgende dag geleverd. Snelle service, prima verpakt en goedkope aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mauwtje 09-12-2010

Algemene score

8,8
Perfect geregeld. s avonds voor 9 uur besteld en de volgende dag om 11.30 in huis . Keurig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

nijssen 218 09-12-2010

Algemene score

10,0
Camera Nu is gewoon een zeer betrouwbaar bedrijf met een uiterst correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f.hankamp 09-12-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke website. Snelle service
Perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paienne 08-12-2010

Algemene score

10,0
Prima informatie en service. En vaak de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews