cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

cameranerd 27-12-2010

Algemene score

8,8
Prima product. Bij de levering miste ik een aangekochte accu. Eénmaal mailen. Niet moeilijk doen. foutjes worden er overal gemaakt. Er wordt gewoon een accu nagezonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

wouter08 26-12-2010

Algemene score

9,2
Concurrerende lage prijs en zeer snelle levering in 2 dagen. Super snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wmtimmermans 26-12-2010

Algemene score

8,0
prima verlopen transactie en levering geen oordeel over after sales service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Raymond038 26-12-2010

Algemene score

8,3
Nette snelle levering.
Goede informatie over de status van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MarinusdeJong 26-12-2010

Algemene score

10,0
Een duidelijke overzichtelijke website.
Duidelijke prijsstelling.
Snelle afhandeling.
Supersnelle en correcte levering.
Uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

baljet 26-12-2010

Algemene score

10,0
goede service en lekker snel keurig geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abniemeijer 26-12-2010

Algemene score

9,2
Zeer snelle en correcte afhandeling van het bestelde en daarnaast GOEDKOOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E van der Heiden 26-12-2010

Algemene score

9,8
Goede kwaliteit product en prijs! Snelle levering en prima communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Surveyman 26-12-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke overzichtelijke website. Items goed beschreven, klopt met geleverde. Snelle levertijd. Scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wginkel 26-12-2010

Algemene score

9,0
Website goed, alles is duidljk te vinden.
Bestelling in het weekend gedaan en is direct op maandag verwerkt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peenter 26-12-2010

Algemene score

8,0
snelle levering en prima product,prettig e-mail contact

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Redbad99 26-12-2010

Algemene score

8,0
Er bleek een foutje te zitten in de website voor het bestellen van afdrukken op canvas. Er waren vier verschillende foto's besteld, maar er was maar één foto ontvangen. Die ene foto was er de volgende dag. Cameranu heeft zelf de fout ontdekt en alsnog per mail om de andere foto's gevraagd. De laatste drie foto's lieten een paar dagen op zich wachten maar waren wel binnen de afgesproken termijn van vijf werkdagen binnen. Overigens wel prachtige afdrukken!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Laurens000 26-12-2010

Algemene score

9,0
Levering was supersnel, zelfs vlak voor de drukke kerstdagen en telefonische informatie over bepaalde onderdelen werd vakkundig geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Harry Sterken 26-12-2010

Algemene score

8,0
De diverse bestelde artikelen werden keurig op tijd geleverd. Het inpakken kan beter, een van de bestelde artikelen zat los in de doos en viel spontaan uit de doos. De foto van de flitsparaplu op de website bleek niet correct (de afgebeelde papapluklem werd niet meegeleverd) zodat ik wat op het verkeerde been gezet ben. Verder is alles goed verlopen en ben tevreden over de zending.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

haamhof 26-12-2010

Algemene score

8,3
Snelle afhandeling, prompte levering. Helemaal goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

kraaifotografie 26-12-2010

Algemene score

10,0
ik had gevraagd om wat extra boekjes om in de vakantie te kunnen lezen verwacht je er 1 krijg je er 8!!

super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Herlaar 26-12-2010

Algemene score

8,2
's Avonds besteld en de andere dag geleverd, zoals beloofd. Perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mac-053z 26-12-2010

Algemene score

7,5
Bestelling via webwinkel en levering daarna is prima verlopen.
Echter bij bezoek aan winkel aan Het Spijk, vanwege retour product en aanschaf ander product gaat er tussen afdelingen iets fout.
Volgens afd. retour kan verrekening niet plaatsvinden met nieuw product, alleen terugstorting op rekening.
Op afdeling aankoop kan verrekening vervolgens wel.
Later blijkt dat beide mogelijkheden kunnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

tokosoko 26-12-2010

Algemene score

9,7
Prima website, duidelijke bestelling, IDEAL, en snelle levering de volgende dag, netjes verpakt, millieu vriendelijke papieren opvulling. M.a.w. prima verzorgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dingetje1 26-12-2010

Algemene score

8,0
Prima duidelijke website.
Bestelling snel binnen. Goed te volgen via track and trace.
Geen problemen gehad met deze winkel!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert Nijhoff 26-12-2010

Algemene score

8,8
Snelle en betrouwbare levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hugo23456 26-12-2010

Algemene score

7,5
Makkelijke en duidelijke site, ook werd er gewezen op de actie van Olympus zelf. Had geen hulp nodig bij het zoeken van de juiste camera

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Freddievans 26-12-2010

Algemene score

9,2
Mooie winkel en webshop, zeer goed geprijst.
Zou ideaal zijn als er meer vestigingen kwamen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaro9 26-12-2010

Algemene score

8,2
goede en snelle levering en goedkoper dan in de winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

schuyffel 26-12-2010

Algemene score

8,3
Overzichtelijke website! Makkelijk bestellen en snelle levering.
After sales? ik heb helaas de verkeerde zonneklep besteld, het zou prettig zijn als ze naar aanleiding van de bestelling nog even controleren of t wel klopt, want het aanbod is heel groot.
Geweldige camera! Daar mogen jullie meer reclame voor maken!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

19B58 25-12-2010

Algemene score

9,8
Door een stroomstoring bij de kpn waren er wat problemen met mijn bestelling en de betaling ontstaan. Ik had direct antwoord op mijn e-mail en alle problemen werden onmiddellijk opgelost. Mij camera had ik de volgende dag al in huis. Wat mij betreft een prima webwinkel waar je je geen nummer voelt, geen standaard computer antwoord, maar gewoon een persoonlijk antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bep van Gugten 25-12-2010

Algemene score

9,0
Ik was niet tevreden over het geleverde produkt (wat ik overigens volledig zelf had uitgezocht) kon het zonder gemor terug brengen; kreeg een half uur tijd om alles uit te leggen (terwijl het ook nog smoordruk was) Daarna gaf men mij ook nog deskundig advies over het vervolgtraject, ondanks het feit dat al te kennen had gegeven dat ik het nu even wilde laten bezinken. Binnen 3 dagen daarna het geld terug gestort.

Dat heet Klantenbinding!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dongen2010 25-12-2010

Algemene score

9,7
Grandioos competent personeel en service. Bij navraag of deze rugzak geschikt was voor mijn camera plus toebehoren bleek de medewerkster een ongelooflijke gedetailleerde kennis van de maten van mijn uitrusting te hebben en de maten van de binnenzijde van de diverse compartimenten.
Schenkt wel vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fritzs 25-12-2010

Algemene score

8,5
Duidelijke website, snelle levering (mits voorradig).

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Kraplectadec Wozhepan 25-12-2010

Algemene score

9,0
Snelle levering, uitstekende afhandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

kiblo 25-12-2010

Algemene score

8,3
Snelle levering.
Vriendelijke en behulpzame mensen achter de telefoon.
Perfect!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

shopper47 25-12-2010

Algemene score

9,5
Via Kieskeurig een prijsvergelijking gedaan en CameraNu kwam als voordelig uit de bus.Zag Thuiswinkel waarborg label, de kieskeurig score en de praktische, overzichtelijke website. Besloot daarom meteen online te bestellen. Onmiddelijk een bevestigingontvangen,gevolgd door een status(trace)email. De scanner was snel binnen. Prima snelle aktie. Met aftersales geen ervaring (heb de prima werkende scanner net een paar dagen).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees11400 25-12-2010

Algemene score

9,2
gemakkelijk besteld, snelle informatie over levering en binnen 2 dagen geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gbenerinkl 24-12-2010

Algemene score

8,8
Website is duidelijk overzichtelijk aanbod is erg groot.Levering is erg snel binnen 24 geleverd.
Order, betaling en factuur worden direct terug gerapporteerd. Geeft duidelijkheid en een veilig gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

kees zwinkels 24-12-2010

Algemene score

9,0
uitgebreide duidelijke webshop.
is iets niet duidelijk, even bellen en je weet het.
vriendelijke bediening.
zeer uitgebreide voorraad.
snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Biamore 24-12-2010

Algemene score

8,7
Zelfs met de sneeuwpret snel bezorgd. En in ieder geval voor mijn bestelling absoluut de goedkoopste van Nederland. Wat willen we nog meer? Goedkoop, goed, EN snel!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert_69 24-12-2010

Algemene score

9,0
Super apparaat zeer eenvoudig te installeren gaat als bij vanzelf
Bij de bestelling mijn adresgegevens niet helemaal juist ingevuld, waardoor de bezorging wat vertraging op lieps
Om dit te herstellen regelmatig gemail met de supportafdeling die dit prima heeft opgelost. Aanrader dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter Roek 24-12-2010

Algemene score

9,0
Gelukkig zijn er nog zaken die antwoord geven op mailtjes en afspraken nakomen. En dan ook nog snel leveren voor een uitstekende prijs. Dat getuigt van betrouwbaarheid, en dat is hard nodig in de wereld van internet-shopping.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

seanconnery007 24-12-2010

Algemene score

10,0
Onlangs had ik een aantal artikelen bij Cameranu.nl besteld via de website en deze ook in goede orde ontvangen, alleen het Statief was niet in orde en i.o. met CameraNu.nl heb ik hem retour gestuurd en via de mail kreeg ik bericht dat ze mij een nieuw statief zouden opsturen en de volgende dag had ik hem alweer in huis en dit zonder verdere kosten.
Ik vind dit een uitstekende service en kan zeker CameraNu.nl aan bevelen bij anderen.
Rest mij iedereen hele fijne dagen toe te wensen en ook natuurlijk de medewerkers van CameraNu.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pelikaan007 24-12-2010

Algemene score

10,0
Printer functioneert prima. Makkelijke installatie van de software.
CameraNU maakt belofte waar!! 's middags besteld, volgende ochtend om 11 uur geleverd. Fantastisch!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques Vuurpijl 24-12-2010

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop ik deze aankoop heb afgewikkeld.
Alle aankoopfasen (keuze via de website, telefonische informatie, verzending en de staat van aflevering) waren ronduit prima.
Ik vind het alleen jammer, dat ik door de weersgesteldheid niet aanwezig kon zijn op de Sony-zaterdag (11-12-2010) en daardoor een voordeeltje mis liep. Telefonisch bestellen op die dag leverde ook niets op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim Tim 24-12-2010

Algemene score

10,0
Snelle verzending en goede prijszetting voor het product. Duidelijke website waarbij alles overzichtelijk wordt weergegeven. Ik zou hier zo weer met een goed gevoel een aankoop doen. Verder heb ik geen ervaring betreffende de bereikbaarheid/after sales. Hierover kan ik dus geen uitspraak doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BertV 23-12-2010

Algemene score

9,0
Heb al vaker bestellingen gedaan bij CameraNu en de levering is altijd geweldig afgehandeld. Snelle levering wordt waargemaakt,goede communicatie.
Prima zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klitmp3 23-12-2010

Algemene score

9,5
Ondanks dat was vermeld dat de camera er niet was werd hij toch gelevert binnen 24 uur!!!!

Netjes verpakt in een stevig doosje werd het bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

casper kuijpers 23-12-2010

Algemene score

8,3
Levering krijgt van mij een7 omdat mijn pakket niet aangetekend was verstuurd. Mij is verteld dat dit wel het geval was. Ik moest bij ontvangst wel tekenen maar dat betekend niet dat het pakket aangetekend verstuurd is...
Verder is het wel prima aangekomen vandaar een 7 ipv 8 9 if 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

dickvanmaanen 23-12-2010

Algemene score

8,0
supersnelle levering.
s,avonds om half negen besteld de volgende ochtend om half elf in huis, netjes verpakt en alles zat in de doos.Voor foto en film aankopen is deze website zeker een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

b.littelink 23-12-2010

Algemene score

9,8
Een zeer snelle en acurate afhandeling van de order.
Ook telefonisch goed en snel bereikbaar.
Zal een evt. volgende order hier zeker weer plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arend Breebaart 23-12-2010

Algemene score

9,8
Snelle leverantie bij telf contact prima te woord gestaan en goeie uitleg op mijn vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennemen 23-12-2010

Algemene score

8,7
Snelle levering en snelle afhandeling retouren. Helemaal tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wpj44 23-12-2010

Algemene score

9,0
Snelle en correcte levering.
Duidelijke website zonder overbodige info.
Telefonisch goed berijkbaar en klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews