cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43585 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

pelikaan007 24-12-2010

Algemene score

10,0
Printer functioneert prima. Makkelijke installatie van de software.
CameraNU maakt belofte waar!! 's middags besteld, volgende ochtend om 11 uur geleverd. Fantastisch!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques Vuurpijl 24-12-2010

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop ik deze aankoop heb afgewikkeld.
Alle aankoopfasen (keuze via de website, telefonische informatie, verzending en de staat van aflevering) waren ronduit prima.
Ik vind het alleen jammer, dat ik door de weersgesteldheid niet aanwezig kon zijn op de Sony-zaterdag (11-12-2010) en daardoor een voordeeltje mis liep. Telefonisch bestellen op die dag leverde ook niets op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim Tim 24-12-2010

Algemene score

10,0
Snelle verzending en goede prijszetting voor het product. Duidelijke website waarbij alles overzichtelijk wordt weergegeven. Ik zou hier zo weer met een goed gevoel een aankoop doen. Verder heb ik geen ervaring betreffende de bereikbaarheid/after sales. Hierover kan ik dus geen uitspraak doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BertV 23-12-2010

Algemene score

9,0
Heb al vaker bestellingen gedaan bij CameraNu en de levering is altijd geweldig afgehandeld. Snelle levering wordt waargemaakt,goede communicatie.
Prima zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klitmp3 23-12-2010

Algemene score

9,5
Ondanks dat was vermeld dat de camera er niet was werd hij toch gelevert binnen 24 uur!!!!

Netjes verpakt in een stevig doosje werd het bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

casper kuijpers 23-12-2010

Algemene score

8,3
Levering krijgt van mij een7 omdat mijn pakket niet aangetekend was verstuurd. Mij is verteld dat dit wel het geval was. Ik moest bij ontvangst wel tekenen maar dat betekend niet dat het pakket aangetekend verstuurd is...
Verder is het wel prima aangekomen vandaar een 7 ipv 8 9 if 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

dickvanmaanen 23-12-2010

Algemene score

8,0
supersnelle levering.
s,avonds om half negen besteld de volgende ochtend om half elf in huis, netjes verpakt en alles zat in de doos.Voor foto en film aankopen is deze website zeker een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

b.littelink 23-12-2010

Algemene score

9,8
Een zeer snelle en acurate afhandeling van de order.
Ook telefonisch goed en snel bereikbaar.
Zal een evt. volgende order hier zeker weer plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arend Breebaart 23-12-2010

Algemene score

9,8
Snelle leverantie bij telf contact prima te woord gestaan en goeie uitleg op mijn vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennemen 23-12-2010

Algemene score

8,7
Snelle levering en snelle afhandeling retouren. Helemaal tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wpj44 23-12-2010

Algemene score

9,0
Snelle en correcte levering.
Duidelijke website zonder overbodige info.
Telefonisch goed berijkbaar en klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Belokkie 23-12-2010

Algemene score

10,0
Duidelijke website. Bestelling is keurig afgeleverd zonder problemen en/of vertraging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans-1956 23-12-2010

Algemene score

7,8
Snelle reacties op vragen vooraf, supersnelle levering, voordelig transporttarief, snelle opvolging van after sales vragen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

nschaap 23-12-2010

Algemene score

9,0
Tijdens het betalen ging er iets fout, ik kon de bestelling niet afronden. Tefonisch kontakt gezocht met de telefoniste en deze zorgde er direct voor dat ik een e-mail kreeg met een ideal link.Heel professioneel en snel.Mocht mijn bestelling de volgende dag al ontvangen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carolinethart 23-12-2010

Algemene score

8,7
De camera heb ik 's avonds om 20.15 uur besteld en de volgende dag had ik het in huis! Dat noem ik nog eens service! En de camera is goedkoper dan in de winkel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ger123456 23-12-2010

Algemene score

8,7
de verpakking kan wat professioneler, inhoudbescherming is matig, verder dik tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

huf 23-12-2010

Algemene score

9,3
Fototoestel besteld
Direkt netjes de aankoopbon na betaling op het emailadres
Ook de gegevens om het pakje te volgen.
De volgende dag het fototoestel al in huis.
Prima service.
Dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.K. Ho 23-12-2010

Algemene score

9,5
Heel goede webwinkel, snelle levering. Tot nu toe heb ik geen klachten voor deze webwinkel! Daarom kan ik iedereen aanraden bij deze webwinkel wat te kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kbra 23-12-2010

Algemene score

8,3
website duidelijk
prijzen zijn up-to-date
snelle afhandeling van de bestelling
aan een extra verzoek om bestelling een dag later te leveren is prima gehoor gegeven

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

carolien97 23-12-2010

Algemene score

8,3
Zeer goed, besteld de volgende dag in huis. Meteen een bevestiging erna, helemaal top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ook een naam 23-12-2010

Algemene score

10,0
Heldere en duidelijke informatie, met een voorspoedige afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ctubby 23-12-2010

Algemene score

8,5
Uitstekende prijs en een fantastische rappe behandeling en levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fritshar48 23-12-2010

Algemene score

8,5
Gewoon goed, snel en duidelijke informatie.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

cdgrit 23-12-2010

Algemene score

10,0
Snelle levering. Binnen paar uur de track & trace code ontvangen. Binnen 24 uur het pakket in huis. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs de haan 23-12-2010

Algemene score

9,2
Snelle degelijke service en levering.
Track &trace werte perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

charta77 23-12-2010

Algemene score

8,5
snelle en correcte afhandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mrs. Esmeralda 22-12-2010

Algemene score

9,7
Zeer snelle levering, klasse!! 's Avonds rond 19.00 uur besteld, en de volgende middag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

delius 22-12-2010

Algemene score

9,0
Levering correct tegen een scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bulletjebonestaak 22-12-2010

Algemene score

10,0
Bij camera geleverde softbag was te klein voor camera met filter. Geleverde softbag teruggestuurd en tegen bijbetaling een grotere geleverd. Keurige afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hegemen 22-12-2010

Algemene score

9,3
Bestelling gehaald, zeer nette winkel met vriendelijke en met kennis van zaken hebbende bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruudkrab 22-12-2010

Algemene score

9,0
gewoon supersnel.
Kieskeurig revieuws gaven aan dat dit de lens was die ik zocht. 's avonds om 20.00 uur besteld en de volgende dag al in huis. SUPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick van der Lubbe 22-12-2010

Algemene score

8,7
De bestelling en levering van het product zijn uitstekend maar vooral razendsnel verlopen. Deze bestelling was niet de eerste keer en ook voorgaande keren ben ik uitstekend geholpen. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.B. Vijge 22-12-2010

Algemene score

9,0
Het is een goede service, bestelling kwam optijd.
En op de website valt weinig aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

footo 22-12-2010

Algemene score

9,5
Prima internetwinkel.Duidelijke website, duidelijke bestelinstructies. Vandaag besteld, morgen in huis. Geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LeoDijkstra 22-12-2010

Algemene score

7,0
Het product wat ik besteld had kwam maar niet na een telefoontje was er een bericht van u over tnt en dat de printer over 4-5 dagen bezordt zou worden dus als ik niet gebeld had dan had ik het nog niet.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Miela 22-12-2010

Algemene score

10,0
Een JVC camera besteld bij CameraNu.nl IK heb een hele goede ervaring met een bestelling bij CameraNU.nl
Zoals beloofd nu bestellen en volgende dag je producten in huis . Toppie zo was het ook gegaan. Ben heel blij jullie snelle aflevering . Jullie krijgen een dikke 10 voor jullie snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richard 1952 22-12-2010

Algemene score

8,2
Had al eens eerder iets bij cameranu gekocht. prima afhandeling/bestelling. Deze camera was elders goedkoper. De ervaringen met cameranu gaven toch de doorslag hem daar te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

r.herder 22-12-2010

Algemene score

10,0
Ik heb al veel vaker bij CameraNU gekocht en elke keer zijn mijn bevindingen zeer positief.
De laatste keer heb ik 's avonds om 20.30 uur besteld en de volgende morgen omstreeks 11.00 uur had ik de camera al binnen.
Bovendien had ik per abuis een dubbelbestelling gedaan (mijn betaling via Ideal ING ging de eerste keer mis omdat er iets helemaal met mijn TAN-codes fout was). Maar de dubbele bestelling werd keurig opgemerkt en 1 van de 2 werd dus geannuleerd. Wel kreeg ik eerst daarover nog een e-mail. Keurig hoor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.atsma 22-12-2010

Algemene score

10,0
snelle levering. Netjes telefonisch te woord gestaan
over een retourzending en tevens snelle afhandeling.
Ook prijstechnisch zeer te vreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Gieling 22-12-2010

Algemene score

9,2
Heb al meerdere malen lenzen gekocht bij cameranu.nl. De prijs is prima, de levering is zeer snel en de webshop zeer duidelijk. Tot nu toe geen gebruik hoeven te maken van hun service afdeling maar dat zal ook wel prima zijn heb ik het idee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnoldfoto 22-12-2010

Algemene score

8,2
Perfecte bestelling, afhandeling en bezorging.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

46AE51 22-12-2010

Algemene score

8,3
De site is goed bereikbaar, de service bij levering echt snel. After sales zal later moeten blijken.
Tot zo ver ben ik echt tevreden !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RiKo74 22-12-2010

Algemene score

9,3
S'middags besteld via Kiekeurig.nl, gelijk via Ideal betaald en de volgende dag al thuisbezorgd. Prima geregeld.
Ook melding wanneer deze verstuurd is via de post met track en trace nummer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 628 22-12-2010

Algemene score

9,3
Uitstekend geholpen; levering snel en goed, zoals beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanssie67 22-12-2010

Algemene score

9,0
Ik heb ondertussen bij CameraNU.nl al diverse foto artikelen besteld, en tot nu toe hebben ze altijd perfect aan de verwachting voldaan. Bestellen, betalen en volgens afspraak de volgende werkdag afleveren....geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xiwel 22-12-2010

Algemene score

8,0
Er waren wat problemen met de aflevering van het pakket. De bezorger was vergeten een 'kennisgevingsbriefje' in de bus te doen. Daarom heb ik heb pakket als gestolen opgegeven omdat er volgens Track&Trace wel voor getekend was bij aflevering. Eén dag later stond een buurman voor de deur met het pakket...
Na contact te hebben gehad met TNT Pakketservice ook meteen contact opgenomen met CameraNU.nl. Als het onderzoek van TNT niets op zou leveren, zou ik kostenloos een nieuwe camera krijgen. Top service!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

jakob1969 21-12-2010

Algemene score

9,2
alles na tevredenheid en snelle afhandeling

was mijn eerst koop daar en zeker niet de laatste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klukluk 21-12-2010

Algemene score

8,8
Voor een eerste bestelling bij cameranu.nl ben ik uitermate tevreden. Vooral door de snelle levering die bij deze bestelling noodzakelijk was. Niet zo van het kastje naar de muur, omdat de bestelling achteraf toch niet op vooraad was. 100% tevreden. Tot de volgende keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

camera koper 21-12-2010

Algemene score

10,0
's avonds besteld, de volgende dag puntgaaf in huis; goede prijs, alle afgeleverde producten conform bestelling en goed verpakt voor verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elmer W 21-12-2010

Algemene score

9,7
Duidelijke, overzichtelijke website. Ruim voldoende informatie omtrent aan te schaffen product.Adequate informatie over levering en verzending. Vertrouwd adres met goede klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews