cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jui38492 01-01-2011

Algemene score

10,0
Al eerder een nikon verrekijker besteld voor een concurerende prijs. Snel en goed geleverd,goed op de hoogte gehouden via e-mail. Gezien deze goede ervaring onlangs een digitale camera aangeschaft (sony dsc-hx1) en ook dit voor een zeer goede prijsstelling, ook nu perfecte en snelle levering.
Volgende aanschaf zeer zeker weer bij cameraNu.nl !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shoppingatragas 01-01-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede prijzen, keurig verpakt, duidelijke gegevens op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MMarcia 01-01-2011

Algemene score

10,0
Specifieke en duidelijke informatie op de website; uitgebreider dan op andere websites. Artikel snel, compleet en goed verpakt geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ewijchers 01-01-2011

Algemene score

8,7
Geen klachten. Duidelijke website en snelle levering ondanks de kerstdrukte.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Remon11 01-01-2011

Algemene score

8,0
Snelle levering via TNT. Keurig verpakt. Plezierig contact met klantenservice voorafgaand aan bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HansBuu 01-01-2011

Algemene score

9,5
Ondanks de drukte voor de kerst, woensdag (voor de kerst) besteld, donderdag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aquahoef 01-01-2011

Algemene score

9,3
Prettige internetwinkel en erg overzichtelijk en compleet. Bestelling op beloofde tijdstip netjes in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Hofman 01-01-2011

Algemene score

9,2
website is overzichtelijk en men heeft snelle keuzemenu's;
in de mailcontacten met het bedrijf steeds snel een anwoord;
bestelling en aflevering conform de aangegeven verwachtingen;
voor het eerst iets besteld bij dit bedrijf en ben zeer te spreken over de afwikkeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

accw 01-01-2011

Algemene score

9,0
Op basis van één aanschaf kan men geen juiste beoordeling doen, maar ik heb al vele malen via de website of in de winkel en ben erg tevreden.
Leveringen altijd op tijd en in perfecte staat.
After sales (bij het stuk gaan van een statief) was perfect.
Daarom gewoon een 9!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WS1508 31-12-2010

Algemene score

9,0
Bij de bestelling ontbrak de geheugenkaart maar stond wel op de pakbon. Deze is later alsnog kosteloos en snel nagestuurd. De bestelling werd binnen 24 uur geleverd. Antwoord op mijn vraag over de geheugenkaart werd binnen een dag beantwoord, de tweede keer binnen twee uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert Wolfs 31-12-2010

Algemene score

7,0
Bestelling op 23/12 verliep probleemloos.
Echter de levering liet lang op zich wachten (28/12 ca. 19:00 uur)

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Leon van Rijt 31-12-2010

Algemene score

10,0
Alles is snel en korrekt verlopen.
Vanaf de bestelling, betaling tot en met de levering.
Het produkt laat zich gemakkelijk installleren en werkt fantastisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aartvanzutphen 31-12-2010

Algemene score

9,5
Gunstige prijs en snelle levering (zelfs tijdens de feestdagen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trapper 31-12-2010

Algemene score

9,5
Uitstekende service.
Zeer snelle levering.
De scanner zelf ben ik zeer over te spreken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snauwser 31-12-2010

Algemene score

8,0
Ik was opzoek naar dit product, en al zoekende kwam ik bij deze webshop uit. Toevallig heeft een clublid dit product ook hier gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

stoomgerard 31-12-2010

Algemene score

9,2
Dit kan gewoon niet beter , correct ,snelle levering en dat voor de scherpste prijs, echt voor een ieder een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riapeter2000 31-12-2010

Algemene score

9,3
heldere website, prima mogelijkheid tot bestellen en levering zoals beloofd, op een e-mail vraag kwam een duidelijk antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gofastvinnie 31-12-2010

Algemene score

9,3
Duidelijke website.
Pas rond 6 uur savonds besteld en betaald via Ideal en toch de volgende dag om 3 uur in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koja 31-12-2010

Algemene score

9,5
Prima site en zeker, ondanks de drukte en het weer tijdens de Kerstdagen: binnen 24 uur afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

strblrmk 31-12-2010

Algemene score

9,5
Duidelijke communicatie, zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en waarmaken beloften.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

flitskop 31-12-2010

Algemene score

9,0
Ik had een Nikon SB 900 flitser besteld + een statief riem. Aangezien de statiefriem niet op voorraad was, zou de levering uiteindelijk lang gaan duren. Na een belletje was het geen enkel probleem om de flitser alvast op te sturen en de statiefriem na te leveren. Prima service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nl69752 31-12-2010

Algemene score

9,3
Afspraak, vandaag bestellen morgen leveren wordt inderdaad bevestigd. En dat zelfs zonder verzendkosten, klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zeg maar Piet 31-12-2010

Algemene score

8,0
Uitermate correct afgehandeld, inclusief een berichtje dat de Kerst het iets zou vertragen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Malazan 30-12-2010

Algemene score

9,5
Inmiddels heb ik drie maal iets besteld heb bij CameraNU.nl. Wat opvalt is de vlotte afhandeling van de bestelling en de correcte manier waarop je daarover via e-mail daarover wordt geïnformeerd (snelheid, verzendmelding incl. track-and-trace, factuur).
Ook de website is transparant (je vindt snel iets zonder lang te hoeven zoeken) en informatief. Ook de de combodeals zijn meestal erg aantrekkelijk, afhankelijk van welk product je koopt.
Kortom, een zeer tevreden klant, die vaker deze digitale winkel binnen zal lopen als hij iets op fotografiegebied nodig heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eva1960 30-12-2010

Algemene score

9,5
Duidelijke website, info en afbeelding. Supersnelle levering, ondanks de sneeuw!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W te D 30-12-2010

Algemene score

9,7
Duidelijke website, bestelling en levering perfect.
Ruim binnen de 24 uur heb je het bestelde aan huis. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoBokeh 30-12-2010

Algemene score

9,0
Snelle verzending, prima product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edhoffmann 30-12-2010

Algemene score

10,0
snelle levering en gemakkelijke betaling plus een overzichtelijke webside en nog de goedkoopste ook in vele gevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Wolbert 30-12-2010

Algemene score

9,0
Snelle levering. Goede aftersales

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Pel 30-12-2010

Algemene score

9,8
Beste CameraNu medewerkers/team,
Mijn complimenten voor de levering, afwikkeling, opvolging en communicatie!
CHAPEAU!!
De beste wensen voor 2011 en een zeker totziens! (via het web)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ricardodijo 30-12-2010

Algemene score

8,8
Website:
- menustructuur aan de linkerkant is een beetje rommelig. Eventueel met tussenkopjes werken.
- Informatie over de zichttermijn van postorder aankopen is onvindbaar;
- Tevens info over retor zendingen bij een evntueel defect.
- Soms te weinig afbeeldingen van de camera's bv canon ixus 1000.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ajporsius 30-12-2010

Algemene score

10,0
Perfecte snelle levering volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TMJ3 30-12-2010

Algemene score

9,5
Prima geregeld. Snelle levering, veilig verpakt. CameraNu.nl maakt waar waarmee ze adverteren; voor 21.00 besteld, volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

akouwelaar 30-12-2010

Algemene score

8,5
Het was mijn eerste contact met CameraNu. Ik ben zeer tevreden over de prijs van het geleverde, de snelheid en de nazorg tot op dit moment. Een aanrader.,

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J.vanEck 30-12-2010

Algemene score

9,0
Na lang sparen was het dan eindelijk zover.
Lang sparen want zo een objectief koop je immers niet zo één twee drie.
De resultaten mogen er dan ook zijn.
Ik heb diverse reviews gelezen en ik moet zeggen dat dit objectief zijn prijs meer dan waard is.

Ik heb dit objectief aangeschaft bij CameraNU.nl omdat de website er keurig verzorgd uitziet en men een zeer scherpe prijs heeft.
Op 23-12-2010 heb ik de bestelling geplaatst. Vanwege de feestdagen heb ik mijn bestelling op maandag
27-12-2010 mogen ontvangen, keurig netjes verpakt.

CameraNU.nl is een echte aanrader! In de toekomst ben ik voornemens om een objectief erbij aan te schaffen en ik kan wel zeggen dat ik deze bestelling weer bij dit bedrijf ga doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diegi2 30-12-2010

Algemene score

10,0
prima service en een snelle levering zelfs na een fout bestelling van mijn kant is het snel rechtgetrokken door camera nu.nl ook telefonisch werd ik correct te woord gestaan ,niets dan lof

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansG-55 30-12-2010

Algemene score

9,0
Degelijke en snelle levering. Duidelijke en overzichtelijke website. After Sales heb ik nog nooit gebruik van moeten maken bij CameraNU.nl, dus: NVT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carola 66 30-12-2010

Algemene score

9,8
Ik heb afgelopen week tweemaal besteld en beide keren had ik de bestelling inderdaad zoals beloofd de volgende dag al binnen. Een kleiner artikel wat niet direct leverbaar was wordt nog nagestuurd, wat ik heel prettig vind, want daardoor hoef ik niet te wachten tot de gehele bestelling compleet is.
Vragen per mail worden snel en accuraat beantwoord. Evenals een vraag die ik telefonisch stelde, er werd goed met me meegedacht en gezocht naar een oplossing.
De website is gebruikersvriendelijk alhoewel ik in sommige rubrieken mis dat ik nog op merk moet selecteren en liever had gehad dat alle producten van diverse merken in een scherm zouden komen, zodat ik lekker door kan scrollen i.p.v. steeds naar een volgend merk te moeten. Het zou ook nog handig zijn als je bij sommige artikelen zou kunnen zoeken op specificaties, bij statieven bijvoorbeeld zie ik door de bomen het bos niet meer en heb niet de moed om alles door te kijken, maar ik ben er van overtuigd dat een mailtje of telefoontje me een eind op weg zou helpen, dus op die manier kan het ook. Ik ben zeer tevreden en zal zeer zeker vaker bestellen bij CameraNu!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

floortje2010 30-12-2010

Algemene score

9,7
Prima winkel.
Mails worden heel snel beantwoord of het nu gaat om advies, service etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

01971 30-12-2010

Algemene score

9,5
Ik had iets niet goed gedaan tijdens het bestellen/betalen met mijn creditcard waardoor er dubbele orders waren uitgevoerd. Na een mail van mijn zijde met het verzoek hier op te reageren werd er super snel naar een oplossing toegewerkt. Zeer goede ervaringen dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van HOudt 30-12-2010

Algemene score

10,0
Camera 's avonds 20.30 uur besteld, andere ochtend in huis. Duidelijke website, alles snel te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarkW80 30-12-2010

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering, met alles compleet en netjes verzorgd. Goede en duidelijke website en combinatie deals is echt ideaal. Geen gezoek met extra opties en combinaties, maar gewoon al een goed voorstel op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

igormortis 30-12-2010

Algemene score

9,0
Enorme keus en zéér scherp geprijsd en veel op voorraad!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gbvolgers 30-12-2010

Algemene score

8,2
's avonds besteld en de volgende dag om 12.00 op Terschelling ontvangen

Heel mooie lensje , ben er heel erg blij mee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mbil11 30-12-2010

Algemene score

9,5
's avonds besteld en de volgende morgen thuis bezorgd. Keurig verpakt en gesealde doos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

onlynne 30-12-2010

Algemene score

9,0
Prima website, zou nog beter kunnen door een vergelijk optie toe te voegen. Goed up to date, het is duidelijk of iets op voorraad is. Ze adverteren met standaard 2 jaar garantie, dat is fijn (maar als je je product bij Nikon registreert krijg je sowieso 2 jaar garantie)en ze adverteren met voor 21.00uur besteld, de volgende dag bezorgd en dit zijn ze keurig nagekomen! Ik heb gisteren om 20.40 uur de camera besteld en kreeg meteen per mail een bevestiging en factuur en track and trace nummer van TNT om de bestelling te volgen. De bestelling is vandaag om 12.00uur al bezorgd. Super! De bestelling was bovendien keurig verpakt. Ook vind ik het fijn dat ze een echte winkel hebben waar je eventueel naar toe kan gaan en ze een thuiswinkel keurmerk hebben, want voordelige internetwinkels genoeg maar helaas zijn ze niet allemaal even betrouwbaar. Cameranu.nl is dat in elk geval wel! Over verdere aftersales kan ik (nog) niets zeggen want ik ben voorlopig heel tevreden met mijn aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

joslieke 30-12-2010

Algemene score

8,3
's middags besteld en de volgende dag geleverd.
Levering goed verzorgd/ ingepakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Teun1945 30-12-2010

Algemene score

8,3
Goede kwaliteit en snelle levering.
Wat objectieven betrfet meer lekentaal bij gebruiken.
Je ziet door de bomen het bos niet meer. Welke lens is voor een leek op spiegelreflex-gebied nu wel of niet goed voor mij als beginner?

Verder een prima aankoop gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

HoYin1972 30-12-2010

Algemene score

9,0
Goede prijs. Snelle levering. Camera had helaas last van hot pixels. Dinsdag contact opgenomen en camera teruggestuurd. Donderdag bericht gekregen dat ze een nieuwe camera hebben opgestuurd. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KC1946 30-12-2010

Algemene score

9,0
er wordt steeds snel en correct gereageerd op vragen en de bestelling was keurig op tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews