cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

delius 22-12-2010

Algemene score

9,0
Levering correct tegen een scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bulletjebonestaak 22-12-2010

Algemene score

10,0
Bij camera geleverde softbag was te klein voor camera met filter. Geleverde softbag teruggestuurd en tegen bijbetaling een grotere geleverd. Keurige afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hegemen 22-12-2010

Algemene score

9,3
Bestelling gehaald, zeer nette winkel met vriendelijke en met kennis van zaken hebbende bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruudkrab 22-12-2010

Algemene score

9,0
gewoon supersnel.
Kieskeurig revieuws gaven aan dat dit de lens was die ik zocht. 's avonds om 20.00 uur besteld en de volgende dag al in huis. SUPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick van der Lubbe 22-12-2010

Algemene score

8,7
De bestelling en levering van het product zijn uitstekend maar vooral razendsnel verlopen. Deze bestelling was niet de eerste keer en ook voorgaande keren ben ik uitstekend geholpen. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.B. Vijge 22-12-2010

Algemene score

9,0
Het is een goede service, bestelling kwam optijd.
En op de website valt weinig aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

footo 22-12-2010

Algemene score

9,5
Prima internetwinkel.Duidelijke website, duidelijke bestelinstructies. Vandaag besteld, morgen in huis. Geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LeoDijkstra 22-12-2010

Algemene score

7,0
Het product wat ik besteld had kwam maar niet na een telefoontje was er een bericht van u over tnt en dat de printer over 4-5 dagen bezordt zou worden dus als ik niet gebeld had dan had ik het nog niet.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Miela 22-12-2010

Algemene score

10,0
Een JVC camera besteld bij CameraNu.nl IK heb een hele goede ervaring met een bestelling bij CameraNU.nl
Zoals beloofd nu bestellen en volgende dag je producten in huis . Toppie zo was het ook gegaan. Ben heel blij jullie snelle aflevering . Jullie krijgen een dikke 10 voor jullie snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richard 1952 22-12-2010

Algemene score

8,2
Had al eens eerder iets bij cameranu gekocht. prima afhandeling/bestelling. Deze camera was elders goedkoper. De ervaringen met cameranu gaven toch de doorslag hem daar te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

r.herder 22-12-2010

Algemene score

10,0
Ik heb al veel vaker bij CameraNU gekocht en elke keer zijn mijn bevindingen zeer positief.
De laatste keer heb ik 's avonds om 20.30 uur besteld en de volgende morgen omstreeks 11.00 uur had ik de camera al binnen.
Bovendien had ik per abuis een dubbelbestelling gedaan (mijn betaling via Ideal ING ging de eerste keer mis omdat er iets helemaal met mijn TAN-codes fout was). Maar de dubbele bestelling werd keurig opgemerkt en 1 van de 2 werd dus geannuleerd. Wel kreeg ik eerst daarover nog een e-mail. Keurig hoor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.atsma 22-12-2010

Algemene score

10,0
snelle levering. Netjes telefonisch te woord gestaan
over een retourzending en tevens snelle afhandeling.
Ook prijstechnisch zeer te vreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Gieling 22-12-2010

Algemene score

9,2
Heb al meerdere malen lenzen gekocht bij cameranu.nl. De prijs is prima, de levering is zeer snel en de webshop zeer duidelijk. Tot nu toe geen gebruik hoeven te maken van hun service afdeling maar dat zal ook wel prima zijn heb ik het idee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnoldfoto 22-12-2010

Algemene score

8,2
Perfecte bestelling, afhandeling en bezorging.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

46AE51 22-12-2010

Algemene score

8,3
De site is goed bereikbaar, de service bij levering echt snel. After sales zal later moeten blijken.
Tot zo ver ben ik echt tevreden !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RiKo74 22-12-2010

Algemene score

9,3
S'middags besteld via Kiekeurig.nl, gelijk via Ideal betaald en de volgende dag al thuisbezorgd. Prima geregeld.
Ook melding wanneer deze verstuurd is via de post met track en trace nummer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 628 22-12-2010

Algemene score

9,3
Uitstekend geholpen; levering snel en goed, zoals beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanssie67 22-12-2010

Algemene score

9,0
Ik heb ondertussen bij CameraNU.nl al diverse foto artikelen besteld, en tot nu toe hebben ze altijd perfect aan de verwachting voldaan. Bestellen, betalen en volgens afspraak de volgende werkdag afleveren....geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xiwel 22-12-2010

Algemene score

8,0
Er waren wat problemen met de aflevering van het pakket. De bezorger was vergeten een 'kennisgevingsbriefje' in de bus te doen. Daarom heb ik heb pakket als gestolen opgegeven omdat er volgens Track&Trace wel voor getekend was bij aflevering. Eén dag later stond een buurman voor de deur met het pakket...
Na contact te hebben gehad met TNT Pakketservice ook meteen contact opgenomen met CameraNU.nl. Als het onderzoek van TNT niets op zou leveren, zou ik kostenloos een nieuwe camera krijgen. Top service!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

jakob1969 21-12-2010

Algemene score

9,2
alles na tevredenheid en snelle afhandeling

was mijn eerst koop daar en zeker niet de laatste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klukluk 21-12-2010

Algemene score

8,8
Voor een eerste bestelling bij cameranu.nl ben ik uitermate tevreden. Vooral door de snelle levering die bij deze bestelling noodzakelijk was. Niet zo van het kastje naar de muur, omdat de bestelling achteraf toch niet op vooraad was. 100% tevreden. Tot de volgende keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

camera koper 21-12-2010

Algemene score

10,0
's avonds besteld, de volgende dag puntgaaf in huis; goede prijs, alle afgeleverde producten conform bestelling en goed verpakt voor verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elmer W 21-12-2010

Algemene score

9,7
Duidelijke, overzichtelijke website. Ruim voldoende informatie omtrent aan te schaffen product.Adequate informatie over levering en verzending. Vertrouwd adres met goede klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

darnbik 21-12-2010

Algemene score

9,2
Om 20.45 besteld, om 21.30 al mijn track en trace code en inderdaad de volgende dag al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SQULLIE 21-12-2010

Algemene score

8,5
Goedkoop, snel en duidelijk. Over het product ben ik ook best tevreden alleen mis je de zoom functie (extra lens min.€ 300,-)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cenbversluis 21-12-2010

Algemene score

8,0
goed stevig en stabiel ding, voor weinig geld. en lekker snel geleverd. gewoon goed dus!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

b. van rijk 21-12-2010

Algemene score

10,0
Bij de bestelling ging alles goed (goede communicatie & levertijd zoals beloofd). Er bleek een pixeldefect aan de camera te zijn. Dit is met 1 telefoontje opgelost. Binnen enkele dagen een vervangend exemplaar in huis! Ik ben nog niet eerder zo snel en prettig geholpen. Superwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mdblik 21-12-2010

Algemene score

9,7
Goede snelle levering. Zeer degelijk verpakt. Verreweg de beste prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jkhofkamp 21-12-2010

Algemene score

9,7
Groot assortiment; snelle levering. Bereikbaarheid website erg goed. Zit goed in elkaar en is duidelijk.
Geen ervaring met after sales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thea1952 21-12-2010

Algemene score

10,0
Levering binnen 24 uur, bijbehorend tasje retour en geruild voor geheugenkaart e.e.a. nadat cameranu zelf telefonisch kontakt had opgenomen. Kan niets anders zeggen dan: geweldige service en after sales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RX300 21-12-2010

Algemene score

9,3
Razend snelle levering, gisteravond voor 9 uur besteld en betaald vanmorgen om half elf bezorgd.
Gezien traumatische ervaring met andere firma's die zeggen direct te kunnen leveren en na 30 werkdagen nog niet geleverd hebben is deze firma een verademing grote klasse!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leussenkamp 21-12-2010

Algemene score

8,7
de snelle levering maar ook de afhandeling van de door mijzelf fout bestelde artikelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene_vB 21-12-2010

Algemene score

9,3
Het is gewoon heel goed. Maandag besteld, direct bevestiging per e-mail, dinsdag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ama Mual 21-12-2010

Algemene score

10,0
Mooi materiaal. Kwalitatief sterk. Sliplock: Uiterst handzaam. Snelle levering. Goed verpakt. TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sienna13 21-12-2010

Algemene score

8,8
Alles goed, duidelijk en snel geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Spronk 21-12-2010

Algemene score

8,7
Makkelijke website en nadat de i-Deal betaling was mislukt een email met een link naar een nieuwe betaling binnen een minuut. Levering zoals aangegeven binnen 1 dag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boomkweker40 20-12-2010

Algemene score

8,3
We waren heel tevreden over de snelle
levering en verdere afwerking van onze
bestelling bij CameraNu.nl

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eeltje666 20-12-2010

Algemene score

8,7
Goede service, snelle levering. Kortom prima webwinkel. Wel vreemd dat mijn creditcard betaling uit de bocht vloog. Gelukkig werd dat de volgende dag prima opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monty5 20-12-2010

Algemene score

9,2
bestelling ging makkelijk en is supersnel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton-oldenzaal 20-12-2010

Algemene score

9,3
uitermate correcte en tijdige levering. Maakt waar wat ze zeggen.
afwachten natuurlijk hoe het met de after sales gaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam atinia 20-12-2010

Algemene score

9,0
bestellen ging makkelijk.
levering super en snel.
toppie

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

J. Oosterlee 20-12-2010

Algemene score

8,2
De flitser werkt prima en de bijgeleverde snelle oplader doet het ook perfect. Eén dingetje: de in het voordeelpakket meebestelde omnibouncer is in feite een eenvoudig stukje plastic en daarvoor is 25 EU wel heel veel geld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jack1953 20-12-2010

Algemene score

8,3
Ben uiterst tevreden over CameraNu.nl
Gekochte en betaalde producten werden de dag na de bestelling (deels)geleverd.
Op het product, welk niet in voorraad was, wacht ik al
5 dagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

pieter.devlaam 20-12-2010

Algemene score

9,5
Levering is stipt en correct uitgevoerd.
Beoordeling/omschrijving van product dekt de lading.
Volgen levering goede functie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Napoleon82 20-12-2010

Algemene score

7,3
Alles verliep lekker soepel.

's Avonds besteld en de volgende middag had ik het product in huis

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

fabfoto 20-12-2010

Algemene score

8,0
De website is duidelijk en overzichtelijk. Goede productinformatie en beschikbaarheid van het item.Op email wordt vlot gereageerd en komt persoonlijk over.De levering is vlot en goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

padonker 20-12-2010

Algemene score

9,0
Lekkere snelle levering, goede feedback mbt orderstatus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

L. Drenht 20-12-2010

Algemene score

8,2
Linkernavigatiebalk op de website, vind ik soms wat onoverzichtlijk, omdat hier zoveel verschillende categorien op staan. Ik ben verder zeer tevreden over Cameranu.nl

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kobelina 20-12-2010

Algemene score

8,0
Vlotte en correcte afhandeling. Prima, zal hier graag nogmaals bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

wirdummer 20-12-2010

Algemene score

8,0
de bestelling was in eerste instantie niet compleet en dat vind ik onzorgvuldig,maar is achteraf goed opgelost na een telefoontje.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews