cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

elzeh1 27-12-2010

Algemene score

8,5
Voor bestelling beoordeling 9.
Voor levering beoordeling 4, maar dat is volledig voor rekening van TNT, omdat zij er 3 dagen over moesten doen om te bezorgen. Zij gaven als oorzaak de sneeuwval, maar dat lijkt mij niet helemaal juist, omdat bij vertraging naar mijn mening eerst afgemaakt moet worden wat de vorige dag niet gelukt is en dat is volgens mij niet gebeurt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

loontje39 27-12-2010

Algemene score

8,8
In de drukke kerstperiode 's avonds om 8 uur besteld en keurig de volgende ochtend al om 9 uur afgeleverd. Prima verpakt. Heel goed geregeld!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nico bosman 27-12-2010

Algemene score

9,0
Ik be zeer tevreden over de goede en snelle levring. Het product is tiptop in orde. Ook de cadeaubonnen vind ik erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjaan1968 27-12-2010

Algemene score

8,0
Perfecte service van CameraNu.nl. Maandag 20 december de camera via de website besteld en de volgende dag op het door mij opgegeven afleveradres bezorgd. Perfect. Factuur zit erbij, bon voor workshop fotografie zit er ook netjes bij.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

horsey 27-12-2010

Algemene score

9,0
Snelle dienstverlening, goede informatie, geen problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vooruitziende blik 27-12-2010

Algemene score

10,0
Ik ben zeer content met de levering en afhandeling van mijn camera via CameraNu. Voor mij is het een 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cashfleau 27-12-2010

Algemene score

9,0
Perfecte vlotte levering en service. Jammer dat aanvankelijk een verkeerde zonnekap is geleverd, maar deze fout is zeer vlot opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jan789 27-12-2010

Algemene score

8,7
Goede spullen. Zeer goede prijzen. Snelle verzending.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jbunders 27-12-2010

Algemene score

8,2
De website was overzichtelijk en makkelijk om mijn bestelling te plaatsen. Daarnaast werd de camera keurig binnen 24 afgeleverd. Precies zoals aangegeven.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Koos Vlug 27-12-2010

Algemene score

9,5
Ik heb hier al eerder wat gekocht en ik heb veel vertrouwen in het bedrijf, De site vind ik zeer overzichtelijk en het is dus makelijk zoeken naar het product dat je wilt hebben.De bestelling en betaling gaan soepel en vlot en alles wordt keurig op tijd afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harald Groeneveld 27-12-2010

Algemene score

8,2
Camera Nu levert vlot en heeft een goede service afdeling indien er een klacht is of een garantie case.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rene van rooij 27-12-2010

Algemene score

10,0
direct op voorraad, direct melding van statusverandering, exact geleverd volgens afspraak, veruit de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berie 27-12-2010

Algemene score

9,0
Vanaf de bestelling tot de aflevering wordt elke stap doorgestuurd per E-mail, beter dan dat kan het niet.Met een woord: geweldig !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frodo1970 27-12-2010

Algemene score

9,0
Vorige keer in Urk een videocamera gekocht. Kreeg in de winkel ook goed advies. Deze keer een camera en accessoires via internet gekocht. Ging allemaal weer snel en de website is overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pkrabbenborg 27-12-2010

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over de bestelmogelijkheden en info over elk artikel.En de aflevering gaat echt heel snel. beloofd zoals ze aanbieden;perfect !!
Zal in de toekomst meerdere artikelen bij jullie weghalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Koster 27-12-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke en zeer correcte afhandeling.
Bij een volgende aankoop eerst naar CameraNU.
Camera in goede orde ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kevado 27-12-2010

Algemene score

8,2
Een goede en heldere website. Na een "foutje" bij het versturen werd dit prima opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Scholing1 27-12-2010

Algemene score

9,2
De printer was de volgende dag al bezorgd en was keurig verpakt.
Wij hebben al vaker bij cameranu.nl besteld en dat bevalt prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Unforgiven Jacob 27-12-2010

Algemene score

9,0
Snel kunnen bestellen, Snel geleverd en ook nog voor de laagste prijs.
Daar heb ik wat aan. Ik ben erg tevreden Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JSchelling 27-12-2010

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website.
Bestelling verliep eenvoudig. Goede communicatie over bestelling en levering.
Toen een product toch niet op voorraad bleek te zijn en vervangen moest worden door een alternatief, werd hier snel op gereageerd.
Snelle levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cameranerd 27-12-2010

Algemene score

8,8
Prima product. Bij de levering miste ik een aangekochte accu. Eénmaal mailen. Niet moeilijk doen. foutjes worden er overal gemaakt. Er wordt gewoon een accu nagezonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

wouter08 26-12-2010

Algemene score

9,2
Concurrerende lage prijs en zeer snelle levering in 2 dagen. Super snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wmtimmermans 26-12-2010

Algemene score

8,0
prima verlopen transactie en levering geen oordeel over after sales service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Raymond038 26-12-2010

Algemene score

8,3
Nette snelle levering.
Goede informatie over de status van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MarinusdeJong 26-12-2010

Algemene score

10,0
Een duidelijke overzichtelijke website.
Duidelijke prijsstelling.
Snelle afhandeling.
Supersnelle en correcte levering.
Uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

baljet 26-12-2010

Algemene score

10,0
goede service en lekker snel keurig geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abniemeijer 26-12-2010

Algemene score

9,2
Zeer snelle en correcte afhandeling van het bestelde en daarnaast GOEDKOOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E van der Heiden 26-12-2010

Algemene score

9,8
Goede kwaliteit product en prijs! Snelle levering en prima communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Surveyman 26-12-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke overzichtelijke website. Items goed beschreven, klopt met geleverde. Snelle levertijd. Scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wginkel 26-12-2010

Algemene score

9,0
Website goed, alles is duidljk te vinden.
Bestelling in het weekend gedaan en is direct op maandag verwerkt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peenter 26-12-2010

Algemene score

8,0
snelle levering en prima product,prettig e-mail contact

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Redbad99 26-12-2010

Algemene score

8,0
Er bleek een foutje te zitten in de website voor het bestellen van afdrukken op canvas. Er waren vier verschillende foto's besteld, maar er was maar één foto ontvangen. Die ene foto was er de volgende dag. Cameranu heeft zelf de fout ontdekt en alsnog per mail om de andere foto's gevraagd. De laatste drie foto's lieten een paar dagen op zich wachten maar waren wel binnen de afgesproken termijn van vijf werkdagen binnen. Overigens wel prachtige afdrukken!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Laurens000 26-12-2010

Algemene score

9,0
Levering was supersnel, zelfs vlak voor de drukke kerstdagen en telefonische informatie over bepaalde onderdelen werd vakkundig geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Harry Sterken 26-12-2010

Algemene score

8,0
De diverse bestelde artikelen werden keurig op tijd geleverd. Het inpakken kan beter, een van de bestelde artikelen zat los in de doos en viel spontaan uit de doos. De foto van de flitsparaplu op de website bleek niet correct (de afgebeelde papapluklem werd niet meegeleverd) zodat ik wat op het verkeerde been gezet ben. Verder is alles goed verlopen en ben tevreden over de zending.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

haamhof 26-12-2010

Algemene score

8,3
Snelle afhandeling, prompte levering. Helemaal goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

kraaifotografie 26-12-2010

Algemene score

10,0
ik had gevraagd om wat extra boekjes om in de vakantie te kunnen lezen verwacht je er 1 krijg je er 8!!

super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Herlaar 26-12-2010

Algemene score

8,2
's Avonds besteld en de andere dag geleverd, zoals beloofd. Perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mac-053z 26-12-2010

Algemene score

7,5
Bestelling via webwinkel en levering daarna is prima verlopen.
Echter bij bezoek aan winkel aan Het Spijk, vanwege retour product en aanschaf ander product gaat er tussen afdelingen iets fout.
Volgens afd. retour kan verrekening niet plaatsvinden met nieuw product, alleen terugstorting op rekening.
Op afdeling aankoop kan verrekening vervolgens wel.
Later blijkt dat beide mogelijkheden kunnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

tokosoko 26-12-2010

Algemene score

9,7
Prima website, duidelijke bestelling, IDEAL, en snelle levering de volgende dag, netjes verpakt, millieu vriendelijke papieren opvulling. M.a.w. prima verzorgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dingetje1 26-12-2010

Algemene score

8,0
Prima duidelijke website.
Bestelling snel binnen. Goed te volgen via track and trace.
Geen problemen gehad met deze winkel!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert Nijhoff 26-12-2010

Algemene score

8,8
Snelle en betrouwbare levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hugo23456 26-12-2010

Algemene score

7,5
Makkelijke en duidelijke site, ook werd er gewezen op de actie van Olympus zelf. Had geen hulp nodig bij het zoeken van de juiste camera

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Freddievans 26-12-2010

Algemene score

9,2
Mooie winkel en webshop, zeer goed geprijst.
Zou ideaal zijn als er meer vestigingen kwamen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaro9 26-12-2010

Algemene score

8,2
goede en snelle levering en goedkoper dan in de winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

schuyffel 26-12-2010

Algemene score

8,3
Overzichtelijke website! Makkelijk bestellen en snelle levering.
After sales? ik heb helaas de verkeerde zonneklep besteld, het zou prettig zijn als ze naar aanleiding van de bestelling nog even controleren of t wel klopt, want het aanbod is heel groot.
Geweldige camera! Daar mogen jullie meer reclame voor maken!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

19B58 25-12-2010

Algemene score

9,8
Door een stroomstoring bij de kpn waren er wat problemen met mijn bestelling en de betaling ontstaan. Ik had direct antwoord op mijn e-mail en alle problemen werden onmiddellijk opgelost. Mij camera had ik de volgende dag al in huis. Wat mij betreft een prima webwinkel waar je je geen nummer voelt, geen standaard computer antwoord, maar gewoon een persoonlijk antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bep van Gugten 25-12-2010

Algemene score

9,0
Ik was niet tevreden over het geleverde produkt (wat ik overigens volledig zelf had uitgezocht) kon het zonder gemor terug brengen; kreeg een half uur tijd om alles uit te leggen (terwijl het ook nog smoordruk was) Daarna gaf men mij ook nog deskundig advies over het vervolgtraject, ondanks het feit dat al te kennen had gegeven dat ik het nu even wilde laten bezinken. Binnen 3 dagen daarna het geld terug gestort.

Dat heet Klantenbinding!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dongen2010 25-12-2010

Algemene score

9,7
Grandioos competent personeel en service. Bij navraag of deze rugzak geschikt was voor mijn camera plus toebehoren bleek de medewerkster een ongelooflijke gedetailleerde kennis van de maten van mijn uitrusting te hebben en de maten van de binnenzijde van de diverse compartimenten.
Schenkt wel vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fritzs 25-12-2010

Algemene score

8,5
Duidelijke website, snelle levering (mits voorradig).

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Kraplectadec Wozhepan 25-12-2010

Algemene score

9,0
Snelle levering, uitstekende afhandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews