cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ceesjw 30-12-2010

Algemene score

8,5
vlotte en correcte afhandeling,
bezorging niet de volgende dag, maar 1 dag later,
maar gezien sneeuw en feestdagen helemaal ok.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

trebbortje 30-12-2010

Algemene score

10,0
Geruime tijd geleden gekozen om via internet een Leica te kopen. Vanwege de goede recensies Cameranu.nl gekozen. Geen moment spijt van gehad! Uitstekende prijs en fantastische service nadat ik een klein probleempje met de camera kreeg. Werkelijk topservice. Snelheid en vakbekwaamheid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spatzie 30-12-2010

Algemene score

9,0
Sneller heb ik nooit een product in huis gekregen! En dat met de feestdagen en hopen sneeuw buiten. Ook TNT krijgt de eer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies1955 30-12-2010

Algemene score

9,0
Ik heb al eerder een camera met diverse accesoires gekocht. Bij alflevering van de camera bleek die niet het SD kaartje te kunnen lezen. Na telefonisch contact gelijk de camera opgestuurd en een dag later nieuwe camera in huis. Nu naast de StaedePod ook een zonnekap voor mijn camera besteld. Laatste is niet op voorraad maar ze sturen toch alvast de StaedePod op nadat ik daarom heb gevraagd. Vriendelijk en probleem oplossend personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koper Jt 30-12-2010

Algemene score

8,0
Zeer snelle en volledige levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

seihplAehT 30-12-2010

Algemene score

9,3
Overzichtelijke site met duidelijke uitleg.
Snelle service.
Producten goed verpakt.
Geen ervaring met aftersales

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zipper 30-12-2010

Algemene score

7,7
Plezierig verrast door snelle en correcte afhandeling van onze bestelling ondanks de drukke periode voor de kerst.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Nico Ouburg 30-12-2010

Algemene score

9,0
alles op voorraad, scherp geprijsd, keurig verzonden/verpakt dus helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley Guijt 29-12-2010

Algemene score

9,0
Zaterdag besteld, dinsdag in huis, zoals het hoort. Snel genoeg en alles prima in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hanshgmb 29-12-2010

Algemene score

9,3
Top! Zoals altijd een snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ndh60dca 29-12-2010

Algemene score

10,0
dit is de allereerste keer dat ik iets duurs bestel via internet,vooraf gekeken op de site van cameraNU en het feit dat de de winkel word afgebeeld in foto,s en filmpjes gaf een goede indruk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janvandenhoek 29-12-2010

Algemene score

9,0
De website is erg prettig in gebruik. De scanner was sneller geleverd dan ik gedacht had, en voldoet helemaal aan mijn wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

matig tevreden 29-12-2010

Algemene score

9,0
goede site, snelle levering, lader helaas van zeer bedenkelijke kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.T.Figge 29-12-2010

Algemene score

10,0
Al een aantal jaren klant van CameraNu en ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toheba 29-12-2010

Algemene score

9,0
Goeden overzichtelijk website. Producten zijn eenvoudig te vinden. Wat ook prettig is dat je niet eerst een account aan hoeft te maken. Je kan er ook als gast een aankoop doen.

Bereikbaarheid heb ik geen idee van. de scanner is via de internetsite besteld.

De bestelling werdt vlot geleverd, ondanks het slechte weer (veel sneeuw).

De scanner was bij deze winkel voordelig geprijst.

Met aftersales heb ik ook nog geen ervaring mee. Het apparaat werkt prima, waar ik dan ook zeer tevreden mee ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fas 29-12-2010

Algemene score

9,5
Website zeer overzichtelijk.
Zeer snelle en goed verzorgde levering.
Uitstekende communicatie mbt levering bestelling.
Grote klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Crowbar75 29-12-2010

Algemene score

8,3
Duidelijke website en zeer snelle levering !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A.J. Vanderveen 29-12-2010

Algemene score

8,7
s'middags besteld en de volgende morgen keurig aangeleverd gekregen. Goede producten in een stevige verpakking. Wordt vervolgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jsplunter 29-12-2010

Algemene score

8,5
Snelle afwikkeling, deskundige advisering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotocarlo 29-12-2010

Algemene score

8,7
De bestelling werd netjes geleverd, van tevoren werd er netjes gebeld hoe laat ze dachten de producten te komen afleveren. In overleg werd het ook nog op een andere locatie geleverd. Perfect op tijd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

janzijlstra 29-12-2010

Algemene score

8,5
's Avonds 20.30 besteld, volgende ochtend 8.30 uur in huis.
Bij een eerdere bestelling was het net zo.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjen29 29-12-2010

Algemene score

9,0
snelle levering aan tnt, maar allen langer als één week moeten wachten op de camcorder ivm het slechte weer. Dat is uiteraard overmacht!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra1304 29-12-2010

Algemene score

9,5
Heb s'avonds rond 7 uur een i-gotU GPS logger besteld, en deze lag een dag later al in de brievenbus (zelfs op de vrijdag voor kerst). Snelle levering, en apparaat funtioneert goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lieftink1956 29-12-2010

Algemene score

10,0
camera.nu heeft mij goed op de hoogte gehouden, via de mail dat het pakketje onderweg was. De afstandsbediening had ik razend snel in huis.
Er werd mij door hun site gewezen op een ander merk die ook te gebruiken is op de Canon 40D. Tenslotte heb ik ook voor de goedkopere variant gekozen en die voldoet prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. van der Vlies 29-12-2010

Algemene score

9,5
Eerdere goede ervaring werd met deze aankoop wederom bevestigd. Jammer dat de toegezegde kortingsbon voor een fotoworkshop niet bij de bestelling zat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcelca 29-12-2010

Algemene score

8,7
Prima winkel.

Had al eerder een flitser hier gekocht.

Na wat rondgeneust te hebben op internet kwam ik hier het goedkoopste uit, met het voordeel dat ze ook een fysieke winkel hebben.

Hiervoor met mijn wensenlijstje eerst bij een fotowinkel in Almere geweest, hier konden ze bij lange niet aan de prijs komen die ik bij cameranu zou betalen ( verschil 150,- euro ) .

Voor mij is het dan heel makkelijk, ik gun de lokale fotozaak echt wel wat maar het prijsverschil was te groot.

Uiteindelijk gereserveerd via de website en de dag erna opgehaald in Urk, zeer snel en ston doordat ik zelf al goed geinformeerd was weer met 10 minuten buiten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d5000 29-12-2010

Algemene score

9,2
fototoestel op zaterdag (kerstmis) besteld en dinsdag reeds geleverd. Pakje duidelijk op te volgen en keurig afgeleverd. Betaling vlot verlopen en producten goed ingepakt. Goede site en goede prijzen. zeker voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hightowerlady 29-12-2010

Algemene score

8,2
Mijn eerste kennismaking met een bestelling via CameraNu.nl.
Het produkt was zorgvuldig verpakt en is op de afgesproken termijn afgeleverd.
Al met al een zeer plezierige ervaring en een goede indruk gekregen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Carel Nederveen 29-12-2010

Algemene score

9,3
Besteld net voor Kerst om 21:05. De volgende dag had ik hem binnen! Het was een combo order en alles zat in de doos, dat wil ook nog wel eens mis gaan bij anderen. Ik kom wel eens bij Cameranu in Urk, mooie zaak maar altijd druk. Leuk voor ze maar niet voor mij. Ik heb een tijd gezocht naar wat ik wilde en de info op hun website vond ik echt overzichtelijk en duidelijk. Duidelijker dan sommige fabrikanten sites. Deze koopervaring was duidelijk top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lemed 29-12-2010

Algemene score

9,5
had produkt snel nodig voor kado, had het na 2 dagen al in huis, super!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robia 29-12-2010

Algemene score

9,8
Eerst de lens bij Cameratop100 besteld maar konden hem niet leveren maar dat kreeg ik pas na een week te horen nadat ik zelf een paar had gebeld.
Meteen bij CameraNu.nl besteld en de volgende dag in huis.
Keek later nog even bij Cameratop100 op de site wel de voorraad aangepast maar ook bijna €50 duurder dan de eerste keer dat ik hem bestelde.
Uiteindelijk ben ik bij CameraNu goedkoper uit en de zeer snelle levering is perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

padl 29-12-2010

Algemene score

8,2
Snelle levering en top service! Had eerst een verkeerd scherm besteld, maar retourneren was (uiteraard) geen probleem en werd netjes gebeld dat de retour goed aangekomen was.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

GeNieuw 29-12-2010

Algemene score

8,7
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Vlotte levering
Makkelije bestelprocedure en betaling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bobbierob 29-12-2010

Algemene score

9,7
Vlak voor kerst de camera om 20.45 besteld en netjes de volgende dag in huis! Het produkt stonds zelfs als uitverkocht op de site, maar was blijkbaar nog wel op voorraad.

De prijs was echt de goedkooptse die ik kon vinden en ik zal hier zeker vaker bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jansakes 29-12-2010

Algemene score

9,0
Bestelling correct en snel uitgevoerd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hayke52 29-12-2010

Algemene score

10,0
snlle en volledige zending. Ze houden de eerdere kwaliteit vast. complimenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron nie 29-12-2010

Algemene score

8,5
Heldere site, snelle levering, zoals beloofd, goed verpakt. Bij één van de gekochte producten was aangegeven dat geen bezorgkosten hoefden te worden betaald. Ze werden samen gratis bezorgd! En ze waren echt concurrerend geprijsd. Wat valt er nog te wensen?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A.vrugt 29-12-2010

Algemene score

9,2
besteld na betaling opgestuurd met een dag in huis prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvdB2006 29-12-2010

Algemene score

9,3
's avonds om 20.50 besteld via internet, volgende dag keurig verpakt aangeleverd gekregen om 18.00. Dus snelle levering en correcte levering, keurige rekening toegestuurd via de mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verstan 29-12-2010

Algemene score

9,7
prima product en snelle levering. Het advies per e-mail voor aankoop was snel en waardevol.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mcouvreur 29-12-2010

Algemene score

8,2
Telefonisch is de winkel goed bereikbaar, geen wachtrij en/of muziekjes.
Toen ik belde met de vraag of er een alternatief was voor een bijgeleverd product(tasje voor camera) werd mij direct aangeboden het retour te sturen. Men zou dan zoeken naar een alternatief.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

huijgens 29-12-2010

Algemene score

9,0
Website is duidelijk en overzichtelijk. Telefonisch werd een foutje van mij snel verholpen. Levering was volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zois 29-12-2010

Algemene score

9,5
zeer tevreden over het product en afhandeling van bestellen tot aan bezorgen . een klein minpunt was dat de Kiwi Lens Adapter Kit voor Canon SX 210 IS niet op de camera paste,maar het Groote plus punt was dan ook weer de verdere afhandeling daarvan.
...

Met vriendelijke groet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fazersport 28-12-2010

Algemene score

9,3
Website oke, bestelling zeer snel geleverd en prima verzorgd.
Per abuis had ik een dubbele bestelling gemaakt. Voordat ik kon reageren een van de dubbele bestelling te annuleren, had Cameranu.nl dit zelf al hersteld. Prima!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjeng49 28-12-2010

Algemene score

9,0
Zeer snelle en correcte levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlot 28-12-2010

Algemene score

9,3
Geen aftersales nodig gehad, website kleuren vind ik minder (tsja, vrouwen ...). Verder supersnel netjes geleverd en heel tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ooiemam 28-12-2010

Algemene score

9,8
Alles uitstekend: van website tot (snelle) levering. Wat beloofd werd is waar gemaakt. Alleen bij de keuze van de betaling ideal of internet betalen klikte ik het verkeerde aan,wat niet meer te herstellen is.Daardoor werd mijn bestelling 1 dag later bezorgd (na 21.00u werd de betaling pas uitgevoerd door ING).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoostDrente 28-12-2010

Algemene score

9,0
Laagste prijs. Betrouwbare zaak. Vlotte levering. Ben bijzonder tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HNabarro 28-12-2010

Algemene score

8,5
Goede prijs, snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pasja701 28-12-2010

Algemene score

8,8
snelle afhandeling aankoop, de volgende dag bezorgd, doeltreffende klantenservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews