cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43716 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hennie2011 11-01-2011

Algemene score

9,5
s'avonds besteld en de volgende dag alle onderdelen in huis. Prima, klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tymen Ademas 11-01-2011

Algemene score

7,5
Goede communicatie en snelle levering

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

IsabellaRossellini 11-01-2011

Algemene score

9,8
Supersnel geleverd. Onverwacht zelfs korting doorberekend gekregen. :-D Perfecte product voor de laagste prijs en nog snel en verzorgd geleverd ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Valtcheva 11-01-2011

Algemene score

10,0
Prima service, ik ben heel tevreden. Om vijf voor negen ’s avond bestelt, meteen een bevestiging gekregen in een mail met trackingcode en informatie. De volgende dag keurig thuisbezorgt. Meteen geprobeerd. Super!
Jullie hebben er een zeer tevreden klant bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marco221163 11-01-2011

Algemene score

10,0
prima service, het bestelde artikel werd de volgende dag bezorgd. ook het volgen van de bestelling was perfect. pirma webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

skathusing 11-01-2011

Algemene score

8,5
Zondag in de aanbieding besteld en op dinsdag zonder bezorgkosten geleverd, prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

prins6 11-01-2011

Algemene score

10,0
's Middags besteld en betaald, volgende ochtend bezorgd. Goed verpakt en de bestelde artikelen in prima staat. Klasse!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leuk speelgoed 10-01-2011

Algemene score

8,3
overzichtelijke site, zeer scherpe prijzen en een zeer snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Y. de Grunt 10-01-2011

Algemene score

9,0
Ik heb steeds op de website kunnen vinden wat ik zoek, en heb al eerder een camera via CameraNu aangeschaft. Daar heb ik problemen mee gehad, maar dat is keurig en snel opgelost door CameraNu. De prijs is meestal lager dan andere winkels met een keurmerk. De levering is fantastisch: binnen 2 dagen na bestelling. En dat rond de jaarwisseling! De mailwisseling ook na de bezorging is voorkomend en prettig. Ik ben een tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joris-2011 10-01-2011

Algemene score

8,0
's middags besteld en 24 uur later afgeleverd en dat nog voor de laagste prijs, prima webshop!!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

tinus1954 10-01-2011

Algemene score

9,0
Zeer snelle en correcte verzending met goed verzorgde administratie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.C. van der Voort 10-01-2011

Algemene score

9,0
Prima en vlot geleverd, goed verpakt, lens werkt prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Bruijns 10-01-2011

Algemene score

9,5
Correcte Levering.
Duidelijk over de inhoud van de verpakking en de toebehoren.
Zeer gunstige prijs in vergelijking met andere leveranciers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vreetzak 10-01-2011

Algemene score

10,0
20.50 uur besteld volgende dag 16.00 uur in huis, SUPER.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob Timmer 10-01-2011

Algemene score

9,0
ik vond de informatie op de website wat minder maar de bezorging was top! ik had bijna voordat ik heb had besteld al binnen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hansr62 10-01-2011

Algemene score

8,2
Pakket op tijd en correct ontvangen. Geen ervaring met aftersales.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Con dios 10-01-2011

Algemene score

8,5
De bestelde batterypack was 1 dag na de bestelling in mijn bezit. Zal de volgende keer weer mijn camera spuien bij cameranu.nl bestellen, gewoon betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

zoethout 10-01-2011

Algemene score

8,5
Iedere bestelling wordt keurig bezorgd en op tijd. De keuze op de website gemaakt voldoet aan mijn verwachting.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique Michorius 10-01-2011

Algemene score

10,0
Goede overzichtelijke webshop, zeer snelle levering, omstreeks 21 uur besteld, volgende dag om 13 uur in huis!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rckasten 10-01-2011

Algemene score

9,2
Ik heb shop bezocht in Urk. Deskundig personeel. Nemen de tijd en adviseren deskundig en kiezen niet alleen voor de duurste opties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansroels 10-01-2011

Algemene score

9,0
Prima service. Alles overzichtelijk en helder. Op tijd in huis en op tijd en correct geïnformeerd over de voortgang.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eagle19 10-01-2011

Algemene score

9,0
snel en goed ....wat wil men nog meer.
Hier zal vakker gaan bestellen.!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brax1985 10-01-2011

Algemene score

8,0
Bestellen ging makkelijk en het product is snel geleverd. Verpakking was prima. De site bevat veel informatie maar is niet erg overzichtelijk.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

CCanon 10-01-2011

Algemene score

9,5
Goed bereikbare en vriendelijke klantenservice. Duidelijke website en ruim assortiment. Goede prijzen en beschermende verpakking. Fijne online shop!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mouthaan 10-01-2011

Algemene score

9,3
Snel en netjes afgeleverd. Simpel te bestellen en er worden nog een paar leuke suggesties gedaan wat je erbij kunt nemen tegen redelijke tarieven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees Wouda 10-01-2011

Algemene score

8,5
Web-site is heel goed, maar zou toch nog wat meer gegevens kunnen bevatten voor onderlinge vergelijking de specificaties van verschillende types apparaten.
Informatie over orderverwerking en de uiteindelijke levering werden perfect verzorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

haan64 10-01-2011

Algemene score

7,8
Het product was keurig te vinden, tegelijk waren reviews links te vinden.
Het product kon eenvoudig worden betaald en het keurig binnen de korte levertijd geleverd
Prima bedrijf

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

matriplea 10-01-2011

Algemene score

9,2
Zowel in het voortraject als na aankoop een perfecte benatwoording en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim432 09-01-2011

Algemene score

9,5
Overzichtelijke, duidelijke website, je weet waar je aan toe bent. Alle afspraken worden nagekomen, reactie op mailvragen dezelfde dag, binnen 24 uur afgeleverd! Na aflevering check of alles in orde was, kortom top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.M.J. Riteco 09-01-2011

Algemene score

8,3
Extreem snelle levering tegen een goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

itssafe 09-01-2011

Algemene score

9,0
Goedkope zaak met een zeer snelle aflevering en een duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Leuve 09-01-2011

Algemene score

9,3
Website is helder en duidelijk.
Heb een vraag gehad over accu. Op de website is een
accu vermeld van 3600 mha. De foto laat zien dat er 5800 Mha op de accu staat. Dit is echter geen nadeel.
Bestelling en levering vlekkeloos en snel.
After sales. Geen vragen of problemen gehad. dus n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry vrins 09-01-2011

Algemene score

8,0
De website is helder, de prijs beviel me en het product werd vlot geleverd.
Geen enkel probleem

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wauw 09-01-2011

Algemene score

8,7
Artikel prima verzorgd. Levering binnen afgesproken periode. Tot zover uiterst tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Entlebucher 09-01-2011

Algemene score

9,0
Scherpe prijzen, overzichtelijke site, goede informatie en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SLS 09-01-2011

Algemene score

9,0
De levering was uitstekend. Op zondag besteld, op dinsdagochtend geleverd. Het artikel was keurig verpakt en werd kosteloos aangetekend verzonden.
Ook bij vorige bestellingen verliep de levering uitstekend. Verder heb ik (nog) niets met de webshop te maken gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

kamelion 09-01-2011

Algemene score

8,3
Weer een keurig en snel afgeleverde bestelling tegen een uiterst scherpe prijs. Ik ben uitermate te vrede over de snelheid van levering en de snelle reacties.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wilsan44 09-01-2011

Algemene score

8,5
Zeer goed, product niet op voorraad doch dezelfde week geleverd. Zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

henk400 09-01-2011

Algemene score

8,7
Gewoon lekker snel te bestellen. Vlot geleverd (de volgende dag) En vooral niet te vergeten: GOEDKOOP

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Omer Gunaydin 09-01-2011

Algemene score

10,0
Ik heb mijn Sony Alpha NEX-5 camera voor mij liggen het voldoet aan mijn verwachtingen. Ik had het product al lange tijd willen aanschaffen via een andere winkel.
CameraNU.nl is goedkoper geweest dan de andere winkels. Ik heb mijn product snel ontvangen. Een apparaat dat ik al lange tijd geleden had moeten aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wernerenellen 09-01-2011

Algemene score

8,7
Snelle levering, keurige afhandeling. Top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jjvl 09-01-2011

Algemene score

9,0
Levering foutloos, volledig en erg snel, net als de vorige keren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Mac Intosh 09-01-2011

Algemene score

10,0
Ik heb geen enkele negatieve ervaring om te melden.

Cameranu.nl heeft mij meer service verleend, dan in de voorwaarden aangegeven staan.

een dikke 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.W.H. Beek 09-01-2011

Algemene score

8,0
Nadat bol.com mijn bestelling ruim voor de kerst had weten te verzieken: gestuurd met de verkeerde aflevercode, waardoor de chauffeur niet vaker mocht aanbieden het de printer onmiddelijk retour ging. Helaas zonder bericht aan mij, dus kwam ik daar pas achter toen het te laat was. nadat ik het geld van bol had terugekregen hebn ik binnen 2 dagen bij cameranu.nl besteld en ontvangen, tevens voor een lagere prijs dan bij bol.com.
Bus een aanrader.
De printer is overigens door de ontvanger van het kado zeer geschikt bevonden, hij is er erg teveden over, maar dat zegt meer over canon dan over cameranu.nl

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MrScotty 09-01-2011

Algemene score

8,7
Bestelling zijn gemakkelijk te doen via de website en worden snel geleverd. De levering wordt goed verpakt en is te volgen via een tracker. In dit uitzonderlijke geval zat er een foutje in de levering. Mailtje naar de aftersales die vroegen het produkt terug te sturen, via een antwoordnummer, en een begeleidend schrijven toe te voegen wat er 'aan mankeerde'. In de afhandeling hiervan een mailtje toen het retour product was ontvangen en een nieuwe tracker toen het vervangende product werd verzonden.
Naar mijn mening leer je een bedrijf pas echt kennen (en waarderen) als er iets mis gaat en hoe dit wordt opgelost. Voor cameraNu geldt een dikke plus.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bakkerl 08-01-2011

Algemene score

9,0
Alles wat op de site op voorraad stond, was ook daadwerkelijk op voorraad in de winkel de zelfde dag nog.

Ik ben de bestelling wezen ophalen omdat ik nog een tas erbij wilde hebben. Omdat het vanaf een foto lastig te zien is wat de werkelijk maat is van een tas, wilde ik deze ook echt bekijken. Alle tassen waren ook aanwezig en een medewerker had ook alle tijd om mee te kijken, passen en tussen de vele modellen die ene op te zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

King Leonard 08-01-2011

Algemene score

9,7
Klantvriendelijke communicatie, snelle (gratis) verzending en camera/toebehoren keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brimi 08-01-2011

Algemene score

8,0
Prima webshop. Wilde betalen via I-deal daar ging iets mis mee. Heb telefonisch contact gehad, werd direct een linkje toegestuurd zodat ik alsnog kon betalen.Had het product de volgende ochtend al in huis.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marleenr 08-01-2011

Algemene score

9,2
Prima bedrijf, vlotte aflevering voor weinig verzendkosten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Th.Bunschoten 08-01-2011

Algemene score

9,0
Ik heb -- in de tijd voorafgaande aan deze aankoop -- diverse malen uitstekende en ter zake doende antwoorden en adviezen gekregen op vragen betreffende mogelijkheden tot uitbreiding van mijn Canon 450D met tele-mogelijkheden.
Hoewel ik daarbij steeds aangaf nog niet aan aankopen toe te zijn, ben ik altijd vriendelijk, geduldig en deskundig te woord gestaan.

Ook de bestelling, betalingsafhandeling en levering van deze camera (Powershot)verliepen snel, correct en keurig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews