cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43746 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

StudioMAASGOUW 12-07-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CameraNu heeft mij voor een reportage zeer snel aan een nieuw Polarisatiefilter van BW geholpen. Het mijne was defect geraakt. Mijn zoon hoorde van deze super snelle service en heeft direct een Sony videocamera gekocht. (die hij ook snel nodig had). Kwaliteit en scherpe prijzen zijn standaard bij CameraNu, snelle levering komt daar nog boven op. Ik kan deze winkel van harte aanbevelen. Thieu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G 12-07-2018 Via de website gekocht

pakketje snel ontvangen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
veel keuzes en voor een goede prijs.
vond deze site gewoon op google toen ik voor een product zocht.
levering was snel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Theo Gosseye 11-07-2018 Via de website gekocht

Levering-service na verkoop- klantvriendelijkheid ten top.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Over mijn laatste twee aankopen (Pro-camera en printer) ben ik uiterst tevreden.
Zowel wat inlichtingen - duur levering - en nazorg betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MG 11-07-2018 Via de website gekocht

Geweldig snelle service en snel van begrip!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's Avonds laat gebeld met een wat gecompliceerde vraag. Een vriendelijke dame van de klantenservice snapte meteen wat ik bedoelde. Product besteld (was niet voorradig bij dichtstbijzijnde filiaal). Volgende dag om drie uur product al opgehaald in filiaal!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelie Warnar 11-07-2018 Via de website gekocht

Super service

Algemene score

10,0
Breed assortiment voor betaalbare prijzen...vlotte bezorging en heel klantvriendelijk...Zal deze website zeker aanbevelen bij vrienden en familie...Toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HGJ Palts 11-07-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd snel en correct, prima snelle bezorging, altijd netjes verpakt, in een woord, hier blijf ik klant M.Palts

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samantha 11-07-2018 Via de website gekocht

Microfoon gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product gekocht en alles is prima geleverd zoals ze beloven. Echt netjes! De volgende dag thuis gekregen en alles op keurige staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom van Wolde 11-07-2018 In de winkel gekocht

Top zaak !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
2x heen geweest voor advies!
Super vriendelijk geholpen.
Alternatieven geboden .
Rekening gehouden met wensen en budget !!
Top zaak aanrader voor alle camera liefhebbers
Profs en hobbyisten.👍

Reageer

stippie 11-07-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik was op zoek naar een nieuwe accu. zocht op internet en kwam gelijk op deze site. prima snelle levering. goed verpakt

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joga 11-07-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelde verrekijker is uitstekend verpakt en direct dezelfde dag verzonden en de volgende geleverd. Ook de verdere afhandeling van mails etc. laat zien dat CameraNu.nl een betrouwbare leverancier is. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 11-07-2018 Via de website gekocht

Top!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, spullen goed vindbaar, prima prijzen. Snelle verzending en prima volgens afspraak geleverd. Enige tip is misschien wat meer keuze filters bij je verkregen zoekresultaten. Maar omdat ik wist wat ik zocht toch snel gevonden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marjan 11-07-2018 Via de website gekocht

super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klantvriendelijk en een zeer snelle levering. Als ik ergens niet uit kom bel ik altijd even en word altijd netjes te woord gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem van Cooten 10-07-2018 Via de website gekocht

CAMERANU.NL DAT IS SNEL!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Objectief via de website besteld om 23:56 uur en de volgende dag om 17:55 uur is het objectief afgeleverd door Red je Pakketje. Zonder extra kosten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ulrich 10-07-2018 Via de website gekocht

super blij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is op tijd gekomen en ook bij te kunnen houden waar je bestelling is. alles wordt goed met de klant doorgenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wj.snel 10-07-2018 In de winkel gekocht
urk

Duidelijke uitleg van fotoapparatuur en geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk uitleg van de foto apparatuur, deze mensen hebben er verstand van en ze nemen er goed de tijd voor om het een en ander uit te leggen, er is totaal geen tijdsdruk. En de keuze is groot en voor iedereen is er wat te koop. En goede afwikkeling van mijn defecte camera en is in de garantie tijd verholpen. Echt een winkel om terug te komen

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MasonKing 10-07-2018 Via de website gekocht

Gewoon AF!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al veel spullen besteld bij Cameranu.nl. Ook kom ik geregeld in de winkel op Urk. Op de site bestel ik als ik precies weet wat ik wil. De producten zijn snel op te zoeken. De bestelling afhandelen werkt ook snel, zeker als je een account hebt.
Naar de winkel ga ik als ik twijfel over een product of hulp nodig heb bij een bepaalde werkwijze of keuze. Soms moet je even op je beurt wachten, maar dat wordt tussntujds heel leuk gecompenseerd met versnaperingen. Als je dan aan de beurt bent, krijg je alle aandacht en uitleg. Niks moet, alles kan en jij bepaalt.
Ook is de service na een koop die toch niet helemaal bevalt, relaxed en goed. Men probeert er altijd met je goed uit te komen.
Nee, Ik kan niet anders dan de loftrompet blazen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 10-07-2018 Via de website gekocht

goede kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via bol.com gevonden en zeer tevreden mee. Kwaliteit en levertijd zijn beide uitstekend. Goed verpakt aangekomen binnen een dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 10-07-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Algemene score

9,0
Artikel was snel binnen, 's avonds besteld, volgende dag binnen. Netjes ingepakt en verstuurd.
Camera werkt ook top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 10-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop is gebruiksvriendelijk je vind er direct alles wat je aant zoeken zijt. Ik heb ook niet lang moeten wachten alles werd direct geleverd

Reageer

Kirsten Blij 10-07-2018 In de winkel gekocht
Urk

Alles in perspectief!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ontzettend blij met mijn Canon 24-70mm objectief.
Medewerker ..... heeft gekeken naar de beste korting qua beschermfilter.
Na een duidelijke uitleg over het mogelijk verzekeren van mijn nieuwe liefde, heb ik deze er meteen bij aangeschaft.Fijn dat die optie er is.Nu ga ik met een gevoel van veiligheid op stap.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ida 10-07-2018 Via de website gekocht

zeer uitgebreid assortiment!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In 2006 kocht ik mijn eerste DSLR-systeem bij CameraNu. Daarna heb ik nog vele malen apparatuur en accessoires bij ze gekocht. Ik heb CameraNu al die (12!) jaren ervaren als een zeer klantgericht bedrijf, zowel on- als offline. Laat me via deze weg alle medewerkers bedanken voor hun harde werken + service! Die inzet is onmisbaar om zulke trouwe klanten te krijgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul B 10-07-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er staat een duidelijke beschrijving en genoeg foto's op de website. 's avonds besteld en volgende dag bij een postnl locatie op kunnen halen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bob Visser 10-07-2018 In de winkel gekocht
Urk

Goede makkelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik wilde een nieuwe cameratas hebben maar kon uit de beschrijving op internet niet goed wijs. Gebeld met CameraNu en er werden twee tassen voor mij gereserveerd. Bij bezoek aan de winkel was het nu makkelijk kiezen met de twee geselecteerde tassen naast elkaar. Prima service, snel beslissen en goede raad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Emmy 10-07-2018 Via de website gekocht

Nette Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door een storing in de betaling kon ik niet direct afrekenen, terwijl ik een occasion flitser kocht (er was er dus maar 1 op voorraad). Ik kreeg gelukkig een mailtje waarmee ik later op de dag de betaling alsnog kon voltooien en de flitser alsnog mijn kant op kon komen. Top!
De flitser werkt super, is als nieuw en was binnen 1 dag in huis.

Reageer

Peter 09-07-2018 Via de website gekocht

Alles volgens afspraak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De camera is exact volgens afspraak geleverd zoals we gewend zijn bij Camera NU.
Deugdelijk verpakt zodat er geen kans bestond op beschadiging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin sevink 09-07-2018 In de winkel gekocht
urk

super fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
of je via de winkel of de website besteld,je wordt correct geholpen,er wordt alle tijd voor je genomen,een stukje uitleg erbij,ik ben zoiets 10 jaar klant en met veel vertrouwen in CameraNu. macro fotograferen is leuk,nu je het uitgelegd hebt,dank je wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Metin 09-07-2018 Via de website gekocht

Top service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, goede productomschrijving en het product is supersnel geleverd in een degelijke verpakking.

Reageer

quinza buras 09-07-2018 Via de website gekocht

Super snel en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had hem besteld en meteen de volgende dag was hij in huis! Je krijgt de camera.nl doos met daarin de canon doos. 5 jaar garantie! Alles was heel duidelijk. Het enige - puntje is dat er geen sd kaart in zit, maargoed, je kan niet alles hebben! Voorderest helemaal top! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Verhulst 09-07-2018 Via de website gekocht

Ruim assortiment en beste service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor CameraNu gekozen vanwege het ruime assortiment en omdat ik niet blij was over de service bij KameraExpress.

De website van CameraNu zit fijn in elkaar en het aanbod is erg groot. De prijs is aantrekkelijk, maar de service maakt het af. Ik heb verschillende producten gekocht, die altijd snel binnen waren.

Een keer wat vragen over het product gehad, maar de klantenservice wist mij hartstikke goed te informeren en mijn vragen te beantwoorden.

Top service, ruim assortiment en vriendelijke medewerkers!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 09-07-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van een Gopro mouth mount. Ik dacht dat ik een 'fake' mount had besteld, bleek dat het toch een origineel onderdeel was dat in de brievenbus zat.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mmmriek 09-07-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne webshop met overzichtelijke website en handige zoekopties. Snelle service en reacties wanneer je vragen hebt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Noud 09-07-2018 Via de website gekocht

Aanbevelingswaardig

Algemene score

9,0
Al jaren een vertrouwd adres, ze hebben kennis van zaken en altijd een correcte en snelle levering. Hier kun je met een gerust hart apparatuur via een website bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R vd Snoek 08-07-2018 In de winkel gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Met een lastige reparatieklus ontzettend goed geholpen! Er wordt echt met je mee gedacht! Zelfs verder dan de service zou hoeven zijn. Super!

Reageer

Erik 08-07-2018 Via de website gekocht

Mooi product voor een goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een macro lensje voor mijn nieuwe iPhone, op de site van cameranu.nl zo gevonden en ook direct de alternatieven kunnen bekijken. Het bestellen ging heel soepel en snel en de levering was keurig volgens belofte. Al met al een fijne overzichtelijke website, met duidelijke informatie en een betrouwbare levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 08-07-2018 In de winkel gekocht
Urk

De spullen echt aanraken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Met de oprukkende webshops ook heel fijn eens een winkel te treffen waar je ook echt naar toe kunt gaan. Het voorwerk kun je heel goed doen op de webshop. Maar het is mij al eens overkomen dat ik toch een ander objectief bij de camera had gekozen, omdat ter plekke in de winkel even kon kijken en het gewicht in mijn handen kon voelen. Wachttijd kan soms wat lang zijn. Als het korter was, dan had ik een 9 of 10 gegeven. Fijne winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Noorlandt 08-07-2018 Via de website gekocht

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kreeg telefonisch een geweldig advies over een keuze tussen 2 camera's het advies was niet te duurste dat waardeer ik zeker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 08-07-2018 Via de website gekocht

Status verzending

Algemene score

10,0
Onlangs op/tech system connectors extensions voor mijn camera riem besteld bij CameraNU. Het viel mij op hoe keurig ik op de hoogte werd gehouden over de status van de verzending. Zo vergaand heb ik dit bij nog geen enkele andere webwinkel meegemaakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.K.J. 08-07-2018 Via de website gekocht

Titel: Ze doen wat ze beloven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag thuis geleverd en...direct in gebruik genomen:-) Ook goede communicatie over de status van de bestelling via email.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jesse 08-07-2018 Via de website gekocht

super

Algemene score

8,0
prima lens gekregen voor een goede prijs! snel geleverd en veilig verpakt.
ik zou deze winkel zeker aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

7ll__ 07-07-2018 Via de website gekocht

Flitsent snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Objectieven en bodys worden netjes de volgende dag bezorgd wanneer je het besteld via de website. Zelf geen mankementen meegemaakt, spullen worden altijd in goede staat geleverd.

Reageer

C.Th. 07-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdagmiddag besteld en zaterdagmiddag al kunnen ophalen bij een PostNL punt. Artikel was degelijk verpakt. Service en levering S U P E R !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ronny bervoets 07-07-2018 Via de website gekocht

TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
1001 artikelen aan geweldige prijzen. super snelle levering ook naar belgie toe. ik raad het aan aan al de mensen die ik ken .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koopie 07-07-2018 Via de website gekocht

Mooi product!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb flink wat sites bekeken, maar kon minder makkelijk zoeken dan op deze site. Ik had voor een heel specifieke taak een bepaalde set filters nodig. Die kon ik hier vrij gemakkelijk vinden

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

F. Siert 07-07-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tijdens het zoeken naar dit specifieke artikel kwam ik op de site van cameranu.nl terecht: duidelijke omschrijving, goede prijs/kwaliteitverhouding en snelle levering. Zeer tevreden

Reageer

deZwart 07-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service, klantvriendelijk, goed product advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toen postnl mijn pakket kwijt raakte heeft de klantenservice van cameranu erg netjes alles afgehandeld. Binnen korte tijd alsnog mijn bestelling binnen. Verschillende medewerkers gesproken en allemaal even hulp aam en vriendelijk! Een aanrader deze winkel.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 07-07-2018 Via de website gekocht

Ruime keuze, goede prijzen en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu.nl is voor mij de eerste site waar ik heen ga om foto gear uit te zoeken. Ze hebben alles en de website is overzichtelijk. Ik vind de reviews op de website goed helpen om een mening te vormen en een keuze te maken. Levering is snel. Ook de winkel in Urk is een bezoek waard. Ruime keuze en verkopers die weten waar ze het over hebben.

Reageer

Sander Meindertsma 07-07-2018 Via de website gekocht

Prima online winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb hier een Sony head mount voor een action camera gekocht. Ik bestelde deze een paar dagen voordat ik deze nodig zou zijn.
Nu werk ik zelf in de ploegen en ben dus niet altijd thuis wanneer de postbode langskomt. Ideaal dus dat ik het tijdstip (de bezorgdag) kon aanpassen naar een dag dat ik wel thuis zou zijn.
Ook het aanbod in de winkel is goed te noemen.
Hoe de service in de winkel is weet ik niet, want ik ben er nog nooit geweest

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Peter B. 06-07-2018 Via de website gekocht

Natuurlijk direct naar CameraNu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klantgericht en een geweldige service. Het maakt niet uit of ik een draadontspanner koop van twee tientjes of een Canon G3 X van haast 900 euro, de klant is koning.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maura 06-07-2018 Via de website gekocht

Ruim assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim assortiment. Goede beschrijving bij de artikelen. Scherpe prijzen. Bestelling snel geleverd en goed verpakt

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek Haanappel 06-07-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb een D7500 besteld met een kitlens. De info bij de aanbieding was uitgebreid en goed.
De prijs was prima en gezien eerdere ervaringen uit het verleden de bestelling geplaatst. Alles liep prima alleen voor de TNT Post mail over de track en trace code moest ik even bellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews