cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 46310 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2857 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vera 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was erg gemakkelijk om te vinden wat ik nodig had, de website steekt fijn in elkaar, evenals het bestelproces. De bestelling was goed te volgen door mails met informatie. Ik heb de bestelling ook zeer snel en in perfecte conditie ontvangen. Daarnaast heb ik contact gehad met de klantenservice over de tenaamstelling op de factuur die ikzelf per ongeluk verkeerd had doorgegeven, en hierbij werd ik zeer netjes en erg snel geholpen! Super fijn, dankjulliewel!

Reageer

sjoerd 04-06-2019

Algemene score

10,0
Cameranu heeft een uitgebreide en snelle service met goede communicatie en bovenal kwaliteitsproducten. In de winkel werd alle tijd genomen voor het bekijken en testen van de apparatuur. Bovendien had men op al mijn vragen een antwoord en werd waar nodig naslag geraadpleegd. Ik ben daarom dik tevreden over de service klantvriendelijkheid en de producten.

Reageer

Suus 04-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en professionele zaak voor fotografen en hobbyfotografen. Geven goed en deskundig advies. Snelle levering van bestellingen.

Reageer

Haralt Tromp 03-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima site, makkelijk, duidelijk, goede prijs, eenvoudige betaalmogelijkheden en uitstekende levering conform de aangegeven tijden op de site.

Reageer

Gio68 03-06-2019

Algemene score

9,0
Scherp geprijsd producten, goed bereikbare klantenservice, fijne customized service, snelle levering en aangename aftersale service.

Reageer

Louis de Bakker 03-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben meerdere keren in Urk geweest,
Voor mij was het de eerste keer dat ik in Apeldoorn een tekentablet van Wacom wilde kopen.
Ze luisterde goed naar mijn vragen en namen ook nog eens de tijd terwijl het druk was in de winkel, om voor mij een driver bij Wacom te zoeken op de site.
Nou ik ben 100% tevreden met mijn aankoop en ga zeker nog eens terug naar Apeldoorn.

Groet, Louis de Bakker

Reageer

Antony 03-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu.nl is voor mij een bekende (internet)winkel. Ik heb er al diverse artikelen gekocht. Zo ook nu. De website is heel duidelijk en heb je vragen dan worden deze op zeer korte termijn beantwoord. Ik heb zowel digitaal als telefonisch contact met Cameranu.nl gehad en via beide kanalen zijn mijn vragen deskundig en correct beantwoord. Daarnaast Is de service optimaal, vandaag besteld was bij mij morgen in huis. De producten zijn keurig verpakt en zijn aangetekend naar mij verzonden. Ze geven zelfs een extra garantie van 5 jaar op fototoestellen. Waar krijg je dat! Maar het aller belangrijkste is dat Cameranu.nl betrouwbaar is. Kortom ik ben een heel tevreden klant.

Reageer

Titia 03-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie prijs, goede service en snelle levering. Kreeg de volgende dag m'n bestelling al. Ideaal!

Reageer

Amy 03-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb mijn vragen via de app gesteld en deze werden snel en correct beantwoord. Ook de levering was super snel en goed geregeld. Door de “open-box” heb ik mijn camera voordelig kunnen aanschaffen. Super blij!

Reageer

Clara 03-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is gebruiksvriendelijk, erg overzichtelijk en prettig, met duidelijk informatie. Dit is echt wel een site waar je alles kunt vinden om aan de slag te gaan met fotografie. De camera die ik besteld heb kwam netjes geleverd. Ook fijn dat er zoveel verschillende manieren om te betalen zijn. Ik ben zeer tevreden met de service van camerunu.nl.

Reageer

René 03-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikelen mooi en overzichtelijk uitgestald. Uitstekende hulp en uitleg over gezocht item en eventueel alternatief besproken.
Duidelijke webshop met de mogelijkheid om te zien of en waar items op voorraad zijn.
Bij binnenkomst in de winkel op Urk kun je een klantnummer pakken waardoor je snel en door de juiste persoon geholpen geholpen wordt.

Reageer

Moon 03-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere informatie over lens die ik bestelde, goed verpakt product en de volgende dag netjes afgeleverd.
Enig mini-minpuntje: na het plaatsen van de bestelling is er geen info meer over afhandeling van de cash back. Dit moet je dus zelf opzoeken en goed onthouden om e.e.a. na een maand af te handelen.

Reageer

gla180 03-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is eenvoudig om je keuze te kunnen maken, goede vergelijking te zien en te maken.
Mocht je nog vragen hebben is het eenvoudig om iemand te bereiken en zodoende de benodigde informatie te krijgen en je keuze te maken.

Reageer

Hester 03-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de ochtend gebeld voor advies. Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en ben goed geholpen. Daarna meteen mijn flitser besteld. Supersnelle levering! s'Morgens besteld, dezelfde avond in huis. Netjes verpakt en geleverd. Kortom, top!

Reageer

Ko van Leeuwen 02-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was op een zaterdag, dus ja, dan moet je even geduld hebben. Maar de service was uitstekend. Dat wat ik moest hebben bestaat niet, maar er werd ruim tijd uitgetrokken om met een andere oplossing te komen.

Reageer

Talitha 02-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een tijdje terug had ik tussenringen besteld maar niet gekeken naar de aansluiting van mijn camera. Het was a ipv e mount. Super netjes afgehandeld met terug sturen en geld terug. Maandje later de goede besteld, super snelle levering en goede services! Ben erg blij met de tussenringen

Reageer

Petra 02-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijke site en supersnelle bezorging. Alles keurig verpakt. Ben erg blij met de camera en met cameranu.nl.

Reageer

Dario 01-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CameraNu heeft altijd wel wat ik zoek en een beetje optijd besteld al de volgende dag in huis helemaal perfect. Retour sturen ook geen enkel probleem, al een paar keer opzoek geweest naar de juiste maat tas en al meerdere keren deze terug moeten sturen tot ik de perfecte gevonden had keer op keer zonder vertragingen of problemen.

Reageer

Marco 01-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De order voor mijn nieuwe camera werd opgehouden door de twee extra batterijen die niet op voorraad waren. Men vergat dit te communiceren. Toen ik contact met ze zocht omdat ik de camera voor een bruiloft wilde hebben, loste men dit meteen netjes en snel op. De volgende dag had ik de camera met extra batterijen. Top!

Reageer

Eline 01-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu.nl heeft een overzichtelijke website! Een paar klikken en het ligt een dag later op de mat, super service! Heel blij met het geleverde product, tevens goede verzending zonder risico's!

Reageer

Tanja Heuverkamp 01-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had 2 bestellingen geplaatst en had spijt van de aankoop (statief en externe flitser) dus teruggestuurd. De levering werd snel geleverd en ook de retour snel en goed afgehandeld. Top site en goede afhandeling van RMA.

Reageer

Bert Kwakkel 31-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij CameraNu wordt ik altijd deskundig geholpen. Men neemt de tijd om je goed voor te lichten en vragen worden geduldig en adequaat beantwoord.
De voorraad is groot en het is bij mij nog niet voorgekomen dat het gevraagde artikel niet op voorraad was.

Reageer

Rob 31-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na lang zoeken en vergelijken met andere winkels besloten om mijn foto toestel te bestelling bij cameranu.nl. De goede prijs en het feit dat ik 5 jaar garantie kreeg heeft mij doen besluiten om hier de camera te bestellen. De website is zeer overzichtelijk. Het bestelproces ging snel. Ook fijn dat je de leverdatum zelf kunt inplannen.

Reageer

Sven Dube 31-05-2019

Algemene score

8,0
Top service and really fast delivery, every thing was perfect. I can recommend the shop.

Reageer

Heilko 31-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel waar je door kundige mensen adequaat en snel geholpen wordt. Ook online bestellen gaat prima, onlangs vrijdagavond nog 'even snel' een bestelling gedaan, deze werd keurig de dag daarna geleverd. Aanrader!

Reageer

Fred Streefkerk 31-05-2019

Algemene score

8,0
Ik ben al jaren klant van CameraNU. Steeds werd en word ik op een fantastische manier geholpen, voorgelicht en blijkt dat zij keer op keer met je meedenken.

Reageer

C zwart 31-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Belangrijk. Krijg goed voorlichting en correctie bediening. E. Geduld bij uitleg als ik het niet gelijk begrijp.

Reageer

Ype Poortinga 31-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Spullen vlot geleverd, dag erop het product in huis. Meerdere keren hier besteld en nooit klachten gehad.

Reageer

Onno 31-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een overzichtelijke website/webwinkel. Goede spullen en een betrouwbare ondersteuning. Het product binnen de levertijd gekregen. Degelijk verpakt. Voor de levering op zondag iets meer betaald, wel jammer dat gekochte product dan pas aan het einde van de dag geleverd wordt.

Reageer

Arthur 31-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering was zoals beloofd, product in prima staat. Ik zal hier zeker terugkomen

Reageer

Esmee 31-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super webshop waarbij alles snel verzonden wordt! Producten worden goed ingepakt en geleverd dus al met al zou ik het zeker aanraden!

Reageer

Hennie 30-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super goed geholpen aan de telefoon en een hele snelle levering van hetgeen ik besteld had.

Reageer

Cyn 30-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke omschrijving van het product. Alles is goed vindbaar op de website. Snelle levering en producten waren netjes verpakt voor verzending.

Reageer

GJM Volker 30-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop al vele jaren bij cameranu en ben over de service zeer tevreden. Vlotte levering, in de winkel goed advies, en als er al eens iets is, wordt het zonder problemen opgelost.

Reageer

Anton. 30-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webshop overzichtelijk, uitgebreid assortiment. Na betaling prima afgeleverd.
Ga zo door.

Reageer

Kayley 30-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele fijne webshop om op te bestellen. Onwijs snelle levering ook, heel fijn! :) producten netjes ontvangen, goed ingepakt om schade te voorkomen tijdens de leveren. Al met al een hele fijne ervaring.

Reageer

Dewi 30-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering duidelijke beschrijving product voldoet aan verwachtingen dikke 10 voor ons

Reageer

Arjen 30-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel, heb de Sony A77 gekocht en werd dezelfde dag geleverd zodat hij meekon op onze vakantie.
Super!!

Reageer

Eric Paul 30-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al eerder spullen via deze site gekocht en net als vorige keer was de bestelling de volgende dag in huis.
De site is duidelijk en de omschrijving van het product is dik in orde.
Ik ben ook dik tevreden over de actie cam een Nikkei extreme X8S.
Verwacht geen GoPro Hero 7 qua stabiliteit maar met de beeld kwaliteit is niets mis mee.
Ben er zeer te vrede over.

Reageer

X-Dance 30-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, snelle klantenservice en fijne retourservice.

Ik had problemen met een gekocht product. Ik ben over de telefoon geholpen tot het punt dat we er beide niet uit kwamen. Vervolgens werd meegedacht naar een oplossing toe. Erg fijn!

Reageer

Ron 30-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nette klant behandeling waarbij er goed geluisterd wordt naar de wensen van de klant en een zeer goed professioneel advies.

Reageer

Wil 30-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs en vlotte levering van het artikel, waardoor het kort voor de vakantie toch op tijd binnen was.

Reageer

Anneke 29-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is uitstekend verlopen. Ik was op zoek naar een compactcamera en heb veel informatie gezocht. Ik kwam door deze zoektocht op deze webshop uit. Zij zijn specialist in camera's. Dat straalt de website uit. Ook vertrouwen. Duidelijke omschrijving. Ook hoeveel garantie. Garanderen snelle levertijd. Ook heel persoonlijk. Ze belden mij om een
Aantal dingen af te stemmen. Camera is snel geleverd. Goed verpakt. Betaling is gebruiksvriendelijk. Ben heel blij met de fotocamera.

Reageer

ferrr 29-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
fijn geholpen door een medewerker die mij tot de keuze liet uitkomen van de Canon 77d.
Erg fijne camera die mij goed in de hand ligt en vollop instellingen mogelijk die geschikt zijn voor het gebruik wat bij mij past. Wat tevens fijn is is dat erg een hulpfunctie in zit voor de beginnende fotograaf. Canon heeft een goede inhaalslag gemaakt ten opzichte van andere merken. Voorheen Nikon maar ga niet meer terug. Ongekend hoe zij dit aanpakken bij canon. Tevens fijn dat cameranu de tijd neemt om tot de juiste keuze uit te komen.
Overigens werkt de camera ook goed met de grip van jupio. Mocht je net wat extra capaciteit willen erg handig om deze erbij aan te schaffen (het is dezelfde grip als de 800d) camera is gelijk aan de 800d, maar wat fijner afgewerkt

Reageer

de Jong 29-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk en snel online besteld, zonder gedoe, lekker vlot de bestelling in huis. Bestelling is goed aangekomen, zat mooi stevig en goed beschermd verpakt met niet teveel verpakkingsmateriaal (in kader van duurzaamheid). Helemaal goeie service. Zou hier een volgende keer zeker weer bestellen! Snel, en veilig in huis zonder gezeur :)

Reageer

Bas Koole 29-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Naar aanleiding van mijn vraag aan de balie beneden werd ik meegenomen naar het professionele gedeelte boven, waar goed mee werd gedacht met mijn vraag en hierdoor het juiste product heb aangeschaft.

Reageer

Peter 29-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie duidelijke website met een groot assortiment en veel op voorraad.

Duidelijke leveringsvoorwaarden en morgen al in huis.

Reageer

John 29-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede website, goed verpakt en goede track and tracé. Ontvangst mail en verzend mail heel overzichtelijk.

Reageer

Wouter 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website is erg duidelijk en de levering snel en zorgvuldig verpakt. Fijn bedrijf om zaken mee te doen!

Reageer

Kelly Hartog 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top winkel, om 22:30 besteld en keurig volgende dag in huis. Van te voren advies gevraagd over mijn aankoop en heel vriendelijk te woord gestaan.

Reageer

Toon meer reviews