cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43632 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2395 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Entlebucher 09-01-2011

Algemene score

9,0
Scherpe prijzen, overzichtelijke site, goede informatie en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SLS 09-01-2011

Algemene score

9,0
De levering was uitstekend. Op zondag besteld, op dinsdagochtend geleverd. Het artikel was keurig verpakt en werd kosteloos aangetekend verzonden.
Ook bij vorige bestellingen verliep de levering uitstekend. Verder heb ik (nog) niets met de webshop te maken gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

kamelion 09-01-2011

Algemene score

8,3
Weer een keurig en snel afgeleverde bestelling tegen een uiterst scherpe prijs. Ik ben uitermate te vrede over de snelheid van levering en de snelle reacties.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wilsan44 09-01-2011

Algemene score

8,5
Zeer goed, product niet op voorraad doch dezelfde week geleverd. Zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

henk400 09-01-2011

Algemene score

8,7
Gewoon lekker snel te bestellen. Vlot geleverd (de volgende dag) En vooral niet te vergeten: GOEDKOOP

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Omer Gunaydin 09-01-2011

Algemene score

10,0
Ik heb mijn Sony Alpha NEX-5 camera voor mij liggen het voldoet aan mijn verwachtingen. Ik had het product al lange tijd willen aanschaffen via een andere winkel.
CameraNU.nl is goedkoper geweest dan de andere winkels. Ik heb mijn product snel ontvangen. Een apparaat dat ik al lange tijd geleden had moeten aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wernerenellen 09-01-2011

Algemene score

8,7
Snelle levering, keurige afhandeling. Top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jjvl 09-01-2011

Algemene score

9,0
Levering foutloos, volledig en erg snel, net als de vorige keren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Mac Intosh 09-01-2011

Algemene score

10,0
Ik heb geen enkele negatieve ervaring om te melden.

Cameranu.nl heeft mij meer service verleend, dan in de voorwaarden aangegeven staan.

een dikke 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.W.H. Beek 09-01-2011

Algemene score

8,0
Nadat bol.com mijn bestelling ruim voor de kerst had weten te verzieken: gestuurd met de verkeerde aflevercode, waardoor de chauffeur niet vaker mocht aanbieden het de printer onmiddelijk retour ging. Helaas zonder bericht aan mij, dus kwam ik daar pas achter toen het te laat was. nadat ik het geld van bol had terugekregen hebn ik binnen 2 dagen bij cameranu.nl besteld en ontvangen, tevens voor een lagere prijs dan bij bol.com.
Bus een aanrader.
De printer is overigens door de ontvanger van het kado zeer geschikt bevonden, hij is er erg teveden over, maar dat zegt meer over canon dan over cameranu.nl

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MrScotty 09-01-2011

Algemene score

8,7
Bestelling zijn gemakkelijk te doen via de website en worden snel geleverd. De levering wordt goed verpakt en is te volgen via een tracker. In dit uitzonderlijke geval zat er een foutje in de levering. Mailtje naar de aftersales die vroegen het produkt terug te sturen, via een antwoordnummer, en een begeleidend schrijven toe te voegen wat er 'aan mankeerde'. In de afhandeling hiervan een mailtje toen het retour product was ontvangen en een nieuwe tracker toen het vervangende product werd verzonden.
Naar mijn mening leer je een bedrijf pas echt kennen (en waarderen) als er iets mis gaat en hoe dit wordt opgelost. Voor cameraNu geldt een dikke plus.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bakkerl 08-01-2011

Algemene score

9,0
Alles wat op de site op voorraad stond, was ook daadwerkelijk op voorraad in de winkel de zelfde dag nog.

Ik ben de bestelling wezen ophalen omdat ik nog een tas erbij wilde hebben. Omdat het vanaf een foto lastig te zien is wat de werkelijk maat is van een tas, wilde ik deze ook echt bekijken. Alle tassen waren ook aanwezig en een medewerker had ook alle tijd om mee te kijken, passen en tussen de vele modellen die ene op te zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

King Leonard 08-01-2011

Algemene score

9,7
Klantvriendelijke communicatie, snelle (gratis) verzending en camera/toebehoren keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brimi 08-01-2011

Algemene score

8,0
Prima webshop. Wilde betalen via I-deal daar ging iets mis mee. Heb telefonisch contact gehad, werd direct een linkje toegestuurd zodat ik alsnog kon betalen.Had het product de volgende ochtend al in huis.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marleenr 08-01-2011

Algemene score

9,2
Prima bedrijf, vlotte aflevering voor weinig verzendkosten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Th.Bunschoten 08-01-2011

Algemene score

9,0
Ik heb -- in de tijd voorafgaande aan deze aankoop -- diverse malen uitstekende en ter zake doende antwoorden en adviezen gekregen op vragen betreffende mogelijkheden tot uitbreiding van mijn Canon 450D met tele-mogelijkheden.
Hoewel ik daarbij steeds aangaf nog niet aan aankopen toe te zijn, ben ik altijd vriendelijk, geduldig en deskundig te woord gestaan.

Ook de bestelling, betalingsafhandeling en levering van deze camera (Powershot)verliepen snel, correct en keurig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mgeerdink 08-01-2011

Algemene score

10,0
Fijn dat een internetwinkel kan waarmaken wat het belooft. Snelle levering, alles goed gedocumenteerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

feveen 08-01-2011

Algemene score

10,0
ik had nog nooit zaken met jullie gedaan. door het kieskeurig oordeel een de mooie winkel durfde ik het zeker aan. service was op alle fronten prima!!
ik overweeg nu de aanschaf van een objectief via jullie webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gina41 08-01-2011

Algemene score

9,7
Op bijna alle punten een dikke 10 behalve vwb het inpakken, alsof het er zo ingesmeten is. Houd er rekening mee dat TNT er ook nog wat mee doet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sande145 08-01-2011

Algemene score

9,0
Overzichtelijke en duidelijke site, makkelijk bestellen en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

friesland2011 08-01-2011

Algemene score

9,2
Zeer duidelijke en overzichtelijke website. Prima prijsstelling en uiterst snelle levering. complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan Brouwers 08-01-2011

Algemene score

9,0
Zeer goede E-mail service en een duidelijk en goede beschrijving over het product.
De verzending was vlug en goed ontvangen.
Ik ben uiterst te vreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits Rood 08-01-2011

Algemene score

9,5
Bestelling ging uitermate makkelijk, daarna snelle juiste levering: klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

savik 08-01-2011

Algemene score

9,8
Duidelijke foto's, vaak van meerdere kanten van het product, ook erg handig dat je aan de zijkant altijd het menuutje blijft zien waarin je precies ziet waar je bent zodat je altijd snel terug kunt klikken of op een ander product (voor de vergelijking). Verder ook handige tips over welke producten bij elkaar passen (of in welke tas endergelijke).

Bij retouren wordt ook zeer adquaat gehandeld: direct een ontvangstmail als het product ontvangen is en het geld wordt snel teruggestort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MaNu1960 08-01-2011

Algemene score

9,7
Alles is duidelijk en overzichtelijk. Snelle afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schiphol1 07-01-2011

Algemene score

8,2
Binnen beloofde tijd geleverd en alles volgens afspraak.Betaling geen probleem.Mails ter bevestiging en nazorg.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floris84 07-01-2011

Algemene score

9,0
Overzichtelijke webshop, goed productassortiment en fantastische after-sales.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dai.biscuit 07-01-2011

Algemene score

7,3
Ik heb de camera snel binnen gekregen, in perfecte staat. Ik ben er zeer tevreden mee.
Bedankt voor de snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

hvp23 07-01-2011

Algemene score

10,0
ik heb 2 keer een camera bij deze webshop gekocht . ik goede ervaringen hiermee gehad . snelle levering . een email werd direct beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koper 28-12-2010 07-01-2011

Algemene score

9,0
Zo als het hoort.

Bestelling geplaatst voor 21 uur, Betaald en de dag er na antwoord dat de betaling goed ontvangen was.
Binnen te twee dagen aan mijn deur bezorgd.

Scherpe prijzen en zeer vriendelijk en responsief via mail.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

AGS 07-01-2011

Algemene score

8,0
Na bestelling wilde ik deze aanpassen. Dit was geen probleem. Levering was supersnel. 's Middags besteld, dag later in huis.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paarden2 07-01-2011

Algemene score

8,0
De levering is erg snel. Ik ben goed op de hoogte gehouden van de vordering van het canvas doek. De kwaliteit is goed. Wel jammer dat je geen optie hebt om het canvas doek te kantelen. Dus de foto anders afdrukken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

rijant 07-01-2011

Algemene score

10,0
Alles prima geregeld snelle levering snelle bevestiging van je bestelling en een prima site met informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nomen Nescio54 07-01-2011

Algemene score

9,2
Snelle levering als toegezegd. Op vraag per email bijna direct antwoord. Super geregeld en alles keurig voorzien met factuur, track en trace en bevestigingen. Webshoppen zoals het hoort, zonder zorgen, betrouwbaar en adequate reactie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ikke291940 07-01-2011

Algemene score

9,0
Goede inlichtingen over de scanner en supersnel geleverd. Dinsdagmiddag besteld,woensdagochtend in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HEFG 07-01-2011

Algemene score

9,5
Heldere info op de website. Voldoende info over het product. Snelle web-betaling en idem levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tobo 07-01-2011

Algemene score

8,0
Ik heb al meerdere keren wat besteld bij deze mensen. wordt elke keer keurig op tijd en onbeschadigd afgeleverd. Laatst pakketje kwijt geraakt. Na overleg werd gewoon een nieuw gestuurd. Keurig toch!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

SirSebstar 07-01-2011

Algemene score

9,0
Geen 10 voor de website omdat na het aanmaken van de boodschappen in het mandje en het bestellen ervan, na afloop NIET zoals verzocht via Ideal is betaald, althans dat de pagina dat niet automatisch naar voren leit komen.. Dankzij de persoonlijke interventie van personeel is dat wel goed gegaan, super bedankt

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reprap 07-01-2011

Algemene score

9,2
snelle levering ,prima verpakt en super snel
Feed back en track en trace prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anonymus11 07-01-2011

Algemene score

10,0
Als onverwachte service kreeg ik een aandachts-mailtje met (betalings)-link toen de internetbetaling fout dreigde te gaan,dit is als bijzonder prettig ervaren: voorkomt onnodig napluizen waar iets stagneert en /of is fout gegaan.
Ondanks deze korte vertraging levering conform beweringen op de site, met een compliment ook voor TNT gezien het barre weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mooren 07-01-2011

Algemene score

9,2
Ik had dez site van familie ontvangen omdat de beoordeling van de snelheid de kwaliteit en de service zo goed bevallen was. ik dat nu nog sterker bevestigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sinsel01 07-01-2011

Algemene score

8,5
De website op zich is duidelijk en overzichtelijk.
In mijn geval was ik opzoek naar een uitbreiding op basis van mijn huidige set, Nikon D50 met Sigma lenzen. Na ontvangst bleek dat mijn lenzen niet herkend worden door de D3100, waardoor onder andere de autofocus niet meer werkt.
Hierop de site nogmaals geraadpleegd. Misschien had ik iets over het hoofd gezien? Dat bleek niet het geval te zijn. Ook op de site van Nikon wordt hier met geen woord over gerept. Erg jammer, het zou teleurstelling en ergernis voorkomen hebben.
Camera is nu retour gezonden en ik ben in afwachting van het terugstorten van het geld.
Vanuit Cameranu in ieder geval zeer snel een reactie ontvangen van de ontvangst van de camera en dat het geld onder weg is.
Los van mijn teleurstelling, de service van Cameranu is prima.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

50peter04 07-01-2011

Algemene score

9,0
Prijs en kwaliteit en de prettige behandeling van de medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jakostense 07-01-2011

Algemene score

8,5
Snelle levering zoals beloofd op de web pagina.
After sale nog moeilijk te beoordelen ,gelukkig nog niet nodig gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fotoman13 07-01-2011

Algemene score

8,3
Geweldige service!! De serialcode van de bijgeleverde cd was onleesbaar. Zonder problemen kreeg ik een ander pakket toegestuurd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob Broekhof 07-01-2011

Algemene score

8,0
Helaas bestelde ik net na 16:00 op 30 december waardoor ik de levering niet meer op 31 december binnen had. De eerst mogelijke levering was op dinsdag 4 januari en dat werd gelukkig gehaald!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

frans6nl 06-01-2011

Algemene score

8,3
Verrassend goed te bereiken winkel, ondanks de drukte werd ik vlot geholpen. En de prijs van 188,95 is voor die tomtom niet verkeerd. Vorige aankoop,een lens, via de webshop gekocht. Keurig verzorgde levering kan niet ander zeggen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Molenaar48 06-01-2011

Algemene score

10,0
Dit was voor mij de eerste keer dat ik on-line iets kocht en het is vlekkeloos verlopen. Ik zou het zo weer doen als ik iets nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rensvdh 06-01-2011

Algemene score

8,7
Voor mij de eerste keer, dat ik een aankoop doe op internet. Het weer heeft mij daarbij geholpen, gladde wegen en geen koopmogelijkheden in de buurt. Wat me bevalt is de snelheid van reageren en bezorging. Wat ik mis is het produkt zien en voelen. Bij de aanschaf van een camera wil ik graag even het gewicht voelen, door de lens kijken en zien wat de camera kan. Ik heb dus een camera gekocht, die ik bij een kennis gezien had. Behalve dit manko alle lof voor Cameranu. Ik kom zeker terug.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cam dude 06-01-2011

Algemene score

9,0
snelle levering en goed telefonisch bereikbaar voor vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews