cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hallo55 17-01-2011

Algemene score

9,0
alles was prima geregeld. snel/goed verzorgd/duidelijk/doen wat er beloofd is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anfra 17-01-2011

Algemene score

9,3
Overzichtelijke site en uitstekende feedback over de gedane bestelling plus levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gschaeps 17-01-2011

Algemene score

9,0
Goede productinformatie met bijbehorende artikelen en duidelijke website met het betaalgemak van I-Deal. Ik had mijn complete order binnen één werkdag netjes thuisbezorgd (alles was op voorraad). Een aanrader voor iedereen die denkt dat je slechts kleine aankopen op het internet kunt doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v.ligtenberg 17-01-2011

Algemene score

8,3
Ik had de camera zondag besteld en dinsdagochtend werd hij al meteen afgeleverd. Vooraf netjes via een trackingcode van TNT op de hoogte gehouden wanneer hij ongeveer afgeleverd zou worden. De camera was keurig verpakt, precies met de accessoires ik erbij had besteld geleverd,zoals beloofd. Een hele fijne mooie gebruiksvriendelijke camera en keurig ook nog een briefje erbij met een telefoonnummer en een adres mochten er alsnog vragen zijn. Uitstekende zaak die ik zeker kan aanbevelen aan anderen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Hessel1974 16-01-2011

Algemene score

9,2
zeer goede afhandeling van mijn order. belangrijke reden om bij cameranu te bestellen is ook de scherpe prijs.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blasco1 16-01-2011

Algemene score

10,0
Zeer vlotte behandeling: zondagavond besteld, dinsdagmorgen (gratis) aangetekend in huis!
Keurig verpakt en gratis opberghoes bijgevoegd.
Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erikhill 16-01-2011

Algemene score

10,0
Prima deze snelle levering zondag besteld, Dinsdag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roelhorn 16-01-2011

Algemene score

10,0
Goeie duidelijke shop, lage prijzen en super snel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Schepers 16-01-2011

Algemene score

8,3
Bestelling zeer snel en adequaat afgehandeld onder schappelijke en concurrerende voorwaarden.
Een website die deskundigheid uitstraalt en zijn klantvriendelijkheid waar maakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dhr. Luijendijk 16-01-2011

Algemene score

8,7
Uitstekende levering. Binnen twee dagen netjes verpakt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tonmestrom 16-01-2011

Algemene score

10,0
levering is prompt. Betaling is gemakkelijk, overzichtelijk en veilig. Website zit erg goed in elkaar en in geval van telefonisch overleg is er sprake van een terzakedeskundige en vriendelijke uitleg. Prijzen zijn ronduit competitief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansWildschut 16-01-2011

Algemene score

8,7
Prima afhandeling van mijn bestelling. Twee dagen na de aankoop stond de tafel al in mijn fotostudio. Uitstekende en snelle service. Goed gedaan CameraNU.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hvb51 16-01-2011

Algemene score

8,7
's zondags besteld, dinsdag in huis. perfecte levering, perfecte prijs (minimaal 25 € goedkoper als in de winkel)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chrimasa 16-01-2011

Algemene score

10,0
Heldere website. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees1979 16-01-2011

Algemene score

9,0
Sterke prijs inclusief verzending en een zeer snelle levering, 's avonds besteld en de volgende ochtend in huis!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Deesje15 16-01-2011

Algemene score

9,0
Weinig aan toe te voegen, op zaterdagmiddag besteld, en op dinsdag keurig afgeleverd door TNT.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

idvdp 16-01-2011

Algemene score

9,3
De website is keurig en beloofd wat het doet. Persoonlijk zou ik een rondom foto van het cameratasje willen zien, maar eenmaal thuisgestuurd voldoet het volledig aan mijn verwachtingen. De beloften van snelle levering zijn waargemaakt.
Conclusie; zeer tevreden met het geheel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Odido 16-01-2011

Algemene score

7,8
Bij ontvangst en uitproberen van de bestelde monopod (Canon) komt de bovenste bos direct los en vielen er deeltjes uit. Dit gemeld aan CameraNU en na 3 dagen had ik een nieuw exemplaar in huis. Kostte me wel weer €6.50 extra verzendkosten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Gerard Dumaij 16-01-2011

Algemene score

9,7
Gemakkelijke bestelling en betaling, snelle levering. Producten die ik hier gekocht heb zijn alle heel gebleven, vandaar geen waardering voor after sales, niet nodig gehad1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharky180 16-01-2011

Algemene score

9,3
Zeer uitgebreide informatie over de betreffende artikelen en daarbij ook zeer uitgebreid assortiment.
Ook de direkt aangeboden combideals maken het een stuk gemakkelijker kiezen.
Supersnelle levering (vrijdgavaond 20.45 uur besteld en de volgende ochtend alles al binnen.)

After sales is voor ons nog niet van toepassing geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robkamperman 15-01-2011

Algemene score

8,8
goede site en wordt goed geinvormeerd over alles wat je er kunt kopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MCRW 15-01-2011

Algemene score

7,7
Ik ben via de website van kieskeurig uiteindelijk op deze website uitgekomen om de camera te kopen. Ik heb voordat ik de bestelling heb geplaatst eerst op internet even rondgekeken met betrekking tot reacties over CameraNu.nl. Deze waren dermate positief dat ik het veilig vond om via internet een dergelijke uitgave te doen. Het is ook allemaal prima verlopen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

MuggenZifter 15-01-2011

Algemene score

8,5
Makkelijk besteld en betaald, geen verplichte registratie. Keurig op tijd en netjes afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

LV82 15-01-2011

Algemene score

10,0
Mooie prijs, snelle levering en alle bonnen keurig via de email doorgestuurd gekregen. De volgende dag gelijk in huis, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vier1971 15-01-2011

Algemene score

9,5
een tip misschien advies over de aanvulling bij de aankoop van een camera, zoals bijvoorbeeld extra batterij, kaartje etc., ook als extra tap bij info

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sera Huls 15-01-2011

Algemene score

9,2
Prima service ,zal er zeker weer gebruik van maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fj020120 14-01-2011

Algemene score

8,0
Zeer snelle levering en een goede leveringbegeleiding via de email.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Lenus van der Broek 14-01-2011

Algemene score

9,0
Medewerkers zijn vriendelijkl, maar vooral behulpzaam en deskundig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Advance Centrum voor Fotografie 14-01-2011

Algemene score

9,0
CameraNu is een prettige webshop met een snelle levering. Tussentijdse communicatie over betaling en verzending is perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.w.zaaijer 14-01-2011

Algemene score

9,3
Camera met zeer veel mogelijkheden.
's-Avonds om 8 uur besteld. volgende dag 10:00 in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Sin 14-01-2011

Algemene score

7,7
De aflevering was enkele dagen later dan was aangekondigd, maar verder wel correct.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

EJB 14-01-2011

Algemene score

9,5
Gisteravond om 20:30 uur bestelling geplaatst en vandaag om 13:30 uur ontvangen. Geweldig snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel0245 14-01-2011

Algemene score

9,5
bestelling en levering ging strak. Ik kon keurig de status bijhouden van de bestelling. De eerste keer was ik niet thuis. De tweede keer gelukkig wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon260 14-01-2011

Algemene score

9,0
Prima klantenservice.
Ik had een cadeaubon, waar iets mis mee was gegaan en deze niet meer werkte. Ik heb vrevolgens gebeld en de gegeven doorgemaild en binnen een uur was het opgelost.

Daarna de producten netjes de volgende dag in huis.
Zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ddumon 13-01-2011

Algemene score

8,7
Website krijgt een 6 omdat het niet mogelijk bleek te zijn om het email adres van mijn account te wijzigen. Ik heb een nieuwe account moeten aanmaken aangezien het oude email adres niet meer in gebruik is. Hierdoor ben ik dus ook mijn aankoop history kwijt.
Voor de rest prima shop. Donderdagavond laat besteld, zaterdagmorgen geleverd. Je kan niet meer verwachten.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam1529 13-01-2011

Algemene score

8,3
Snelle levering is top en mooie duidelijke website. unieke strobisten specialisatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

camera01 13-01-2011

Algemene score

8,7
alles verliep goed, vanaf het doen van de bestelling tot de aflevering. Zeer snel, 's avonds besteld, de volgende dag afgeleverd.
Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Roof62 13-01-2011

Algemene score

9,3
Het keuzemenu maakt zoeken makkelijk. De bestelling is begin van de avond gedaan en de volgende dag had ik mijn aankoop voor 12.00 uur en netjes verpakt binnen. Daarnaast wordt kosteloos 2 jaar garantie gegeven op het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sytse Tjallingii 13-01-2011

Algemene score

8,8
prima telefonisch te woord gestaan met deskundig advies, toe ik een verkeerde rugzak had besteld in de winkel in Urk prima geholpen om een geschikte en goedkopere rugzak te kopen!
op de website vond ik de packs niet zo makkelijk te vinden en was het niet duidelijk of er wel of geen geheugenkaart bij de camera hoorde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bobris 13-01-2011

Algemene score

8,3
de website is helder en overzichtelijk, de levering buitengewoon snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

F H 13-01-2011

Algemene score

8,5
Duidelijke website, vinden wat je zoekt. Scherpe prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

TLA 13-01-2011

Algemene score

10,0
Geen ervaringen met bereikbaarheid en after sales, maar dit betekent in feite dus ook dat alles prima in orde was. Uitermate tevreden over de webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaklien 13-01-2011

Algemene score

9,7
Ben super goed te spreken over deze website! Had een tijdje geleden ook al een flitser voor mijn SLR besteld. Voor 21.00 besteld, met iDEAL betaald, dezelfde avond al drie mails; bevestiging, factuur, verzending en de volgende dag geleverd!!! SUPER. En de prijzen zijn een stuk lager als in de winkels! Ik zal hier zeker vaker inkopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Kral 13-01-2011

Algemene score

10,0
Had de verkeerde producten besteld en deze werden zonder problemen en heel snel gecrediteerd en nieuwe geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huttert 13-01-2011

Algemene score

9,5
Alles prima verlopen! Zeer snelle en nette bezorging met van tevoren een nette mail met uitleg en code voor tracktrace.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert van Dijk 13-01-2011

Algemene score

9,3
Snel en accuraat geleverd. Binnen 1 dag binnen. Vriendelijke dame aan de telefoon gehad.
Ga hier zeker meer bestellen als nodig is.
Een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

InaritaR 13-01-2011

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over goede voorlichting en stipte levering. Ruime 9

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petragiebels 13-01-2011

Algemene score

8,2
Prima flister, communiceert goed met mijn Olympus camera. Dag na bestellen al in huis!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

birmaan 13-01-2011

Algemene score

9,3
Via de website besteld en zelf opgehaald.
Was dik in orde.
Het nummertje trekken vind ik onpersoonlijk, maar zakelijk gezien kan ik er inkomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam502 13-01-2011

Algemene score

8,3
's middags besteld en de volgende dag goed verpakt in huis. Snelle service !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews