cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

merel-r 05-01-2011

Algemene score

8,5
Via een prijsvergelijk site, kwam deze site het goedkoopst uit de bus voor mijn fotocamera. De camera besteld en inderdaad...de volgende dag had ik mijn aankoop rond avondetenstijd binnen!
Alles zat ook goed verpakt, dus helemaal tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

karsensh 05-01-2011

Algemene score

9,0
Het was een prima aanbieding en de levering was supersnel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rijskamp 05-01-2011

Algemene score

8,0
Nog geen ervaring met aftersales, maar altijd zeer snelle levering. De prijzen zijn niet altijd even scherp, zodat je soms toch wel de neiging hebt om een product bij de concurrent te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeijb 05-01-2011

Algemene score

10,0
Reeds verschillende aankopen gedaan bij camaranu.nl.
De nu gekochte printer was duidelijk het goedkoopst.
De levering gebeurde meteen nadat ik die de vorige avond had besteld. Goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bob1960 05-01-2011

Algemene score

8,8
Duidelijke site en zeer snelle levering. Dat ook nog eens voor een heel scherpe prijs zonder bezorgkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hansholle 05-01-2011

Algemene score

9,0
Op internet uigezocht, een mooie lens van canon de 55-250mm f4,5.6 IS lens, en gezien het mooie bundelpakket ook gelijk uv filter en lensdoekje erbij voor de laagste prijs.Ook nog flitser en tas erbij gekocht om de set kompleet te maken.en inderdaad de volgende dag alles in goede staat in huis en maak inmiddels de meest mooie foto's. Zal ook zeker mijn eventuele volgende aankoop bij camara.nu doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joopvandijk 05-01-2011

Algemene score

8,7
Alles keurig netjes geregeld cameraNu is een mooie winkel met een uitstekend assortiment voor elke beurs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A.Weitenberg 04-01-2011

Algemene score

9,3
Makkelijk en overzichtelijke website en een zeer snelle levering. een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Brienoord 04-01-2011

Algemene score

9,5
Keurig bediening door een misverstand via After sales perfect opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riket 04-01-2011

Algemene score

8,7
eerst op de website artikel gezocht, toen telefonisch informatie gevraagd en zeer goed geholpen. Daarna bestelling geplaatst en de volgende dag werd het product geleverd. Dezelfde dag gebruikt en voldeed aan de verwachtingen. zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Vonk 04-01-2011

Algemene score

8,3
goede en gemakkelijk in te vullen webshop, bestelling en levering is uitstekend verlopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mat Cremers 04-01-2011

Algemene score

8,5
Gewoon bestellen en de dag erna leveren, zoals aangegeven. Perfect.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DutchMountains 04-01-2011

Algemene score

9,0
Heldere website, duidelijke stappen in afrekenen. Gratis verzending was zeker fijn. Directe feedback van status in voldoende email-stappen (bestelling ontvangen, betaling ontvangen, bestelling verzonden - incl trackin-nummer).Zoals toegezegd de volgende dag de camera netjes en goed verpakt aan huis afgeleverd. En niet onbelangrijk: de camera doet het ook prima. Oftewel: helemaal goed, zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aadvanklaveren 04-01-2011

Algemene score

8,5
Ze doen wat ze beloven!vandaag besteld morgen in huis. en het juiste product voor de juiste prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rkwv 04-01-2011

Algemene score

9,7
Prima site, waarbij de bestelde spullen erg snel geleverd worden. Vragen via de email werden vlot beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HJV6 04-01-2011

Algemene score

8,8
Zeer duidelijke site met up-to-date voorraad. 's Avonds kwart voor negen besteld en de volgende ochtend voor negen uur binnen!
En ze waren nog de goedkoopste ook...!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kramersl 04-01-2011

Algemene score

9,5
Ik heb nog niet te maken gehad met de bereikbaarheid en after sales. Ik kan daar dus geen oordeel over geven.

De levering en informatievoorziening na de bestelling is uitstekend! Het kan volgens mij niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mick0000001 04-01-2011

Algemene score

8,8
Scherpe prijsstelling, zeer snelle levering een voorbeeld voor andere aanbieders !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diafragma 04-01-2011

Algemene score

9,5
De website is helder van opbouw met de mogelijkheid om na doorklikken meer informatie over een product te vinden. De leveringssnelheid is verbluffend. Ondanks dat we op een Waddeneiland wonen, staat TNT-Post 's ochtends om 9.00 uur met de bestelling voor de deur, ook wanneer we die de avond tevoren om 20.45 uur per mail doorsturen. Hulde voor Cameranu.nl en voor TNT-Post.
Bereikbaarheid van de winkel is bij een internetwinkel niet aan de orde (lijkt me) en omdat de zendingen foutloos worden geleverd, is aftersales geen issue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bigpapa 04-01-2011

Algemene score

8,5
Perfect. Zo had ik het niet verwacht.
Het kan dus wel, GOEDE SERVICE VERLENEN.
Om 17:00 besteld en de volgende dag om 14,30 al binnen.
Perfect verpakt. En de goedkoopste met 3 jr garantie.
Hoop dat dit zo blijft, de volgende aankoop zedker hier ook al is ie iets duurder...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pietje prima 04-01-2011

Algemene score

8,5
De toelichting bij het aan te schaffen product was uitstekend. Op mijn vraag of de camera in een andere kleur kon worden geleverd, wer direct per mail terugbeantwoord. Er is de mogelijkheid om direct contact op te nemen, ook telefonisch. Zelfs staat er dan nog een contactpersoon vermeld.

Ga zo door!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marcel andriessen 04-01-2011

Algemene score

9,0
Camera om 20:45 uur besteld voor een gunstige prijs, betaald met ideal en volgende dag al in huis! Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

flaan 04-01-2011

Algemene score

9,0
onmiddelijke respons bij dubbele boeking, prettige reactie, geen automatisch antwoord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pipo23 04-01-2011

Algemene score

9,0
beantwoord volledig mijn verwachting: duidelijk, snel, betrouwbaar, juiste produkt/bestelling/merk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron.66 04-01-2011

Algemene score

9,0
Bestelling om 18.00 uur savonds gedaan, de volgende dag keurig netjes geleverd. Ook de informatie over de (ver)zending kwam keurig per email binnen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ptje 123 04-01-2011

Algemene score

10,0
gewoon een hele goeie internet winkel met geweldige service.
als je een vraag stuurt via email heb je binnen half uurtje uitleg/antwoord.

prima aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saartje 123 04-01-2011

Algemene score

9,3
keurig op tijd afgeleverd.
Netjes en goed verpakt
Precies wat je kan verwachten van een goede webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam4805 04-01-2011

Algemene score

9,0
Levering snel en volledig te volgen.
Mails worden snel en adekwaat beantwoord; prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos.dekker 04-01-2011

Algemene score

10,0
Op de website is meteen te zien of een artikel vorradis is.
Na bestelling zeer snel een bevestiging.
In de winkel een aantal deskundige medewerkers die alle tijd voor je nemen.
In een woord: TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vliet788 04-01-2011

Algemene score

10,0
Alles goed en snel geregeld met goede kwaliteit prijs verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BertvdBeu 04-01-2011

Algemene score

9,3
De website is overzichtelijk en duidelijk waardoor navigeren gemakkelijk is en snel gaat.
Vooraf nog even gebeld met de klantenservice, werd snel met de juiste persoon doorverbonden en kreeg duidelijk antwoord op de vragen over het product.
De levering is zoals aangegeven: voor 21:00 uur bestellen is volgende dag leveren. Super!
Ook mijn eerdere bestellingen verliepen altijd prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kidje 04-01-2011

Algemene score

8,5
Het klopt echt wat op de website sta voor 21.00 uur bestellen en de volgende dag in huis.
Dus dat is top!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G. van der Kruk 04-01-2011

Algemene score

9,0
prima product. 's middags besteld en voor elf uur de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

marsim01 04-01-2011

Algemene score

9,0
Ik was zeer onder de indruk over de wijze waarop mijn bestelling met CameraNU afgehandeld is. De snelheid waarop ik de bevestiging kreeg van de bestelling alsmede de daarbij behorende documentatie. Alles keurig geregeld incl de tracking van de bestelling bij de vervoerder. De camcorder is op tijd afgeleverd. CameraNU doet wat zij beloofd. Een event. volgende aankoop zou ik zo weer bij CameraNU doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan.westman 04-01-2011

Algemene score

8,7
gewoon bestellen via Cameranu.nl

redelijke prijs voor het produkt.
zeer snelle levering .

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ton Gommans 04-01-2011

Algemene score

8,0
De shop beviel prima. Ik had alleen wel gevraagd welke beschermkoker ik het best bij deze lens zou kunnen kopen. Ik kreeg aan de hand daarvan een link doorgestuurd met daarop een heleboel kokers van verschillende afmetingen. Die koop heb ik (gelukkig) uitgesteld, want er zat in de verpakking van de lens ook een beschermkoker. Eigenlijk had de bewuste medewerk(st)er me daarop moeten attenderen. Voor de rest prima. 's middags besteld en netjes de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bert 128 04-01-2011

Algemene score

9,0
Produkt was niet in voorraad op moment dat ik het wilde aankopen, maar kon aangeven dat ik een mailtje wilde ontvangen indien weer beschikbaar. Keurig mailtje gekregen produkt besteld en conform afspraak geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

TRF 04-01-2011

Algemene score

8,5
Website zou wat mij betreft beter kunnen door zoeken binnen subcategorie mogelijk te maken en de mogelijkheid toe te voegen om te kunnen sorteren (bv op prijs).
Service is perfect.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Almeerse Fred 04-01-2011

Algemene score

9,0
Maken waar wat ze afspreken

Tevens scherpe prijsstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjolein_zaandam 04-01-2011

Algemene score

9,5
Alles ging van een leien dakje. Voor 21.00 uur besteld, de volgende dag bezorgd. Orderbevestiging en faktuur direct per mail. Kortom, helemaal goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melle van der Molen 04-01-2011

Algemene score

10,0
Prima website. Scherp geprijsd en veel producten voorradig. Snelle levering (zoals belooft). Echt super!
After sales nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mijmertje 04-01-2011

Algemene score

9,8
Ik heb een rugzak voor mijn fotografiespullen besteld bij cameranu. Deze was niet compleet. 1 telefoontje naar cameranu was genoeg. Zij hebben contact opgenomen met de leverancier en ervoor gezorgd dat ik de ontbrekende onderdelen alsnog kreeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leo-ehlert 04-01-2011

Algemene score

9,2
Duidelijke uitleg product
Klantvriendelijk aan de telefoon.
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnie R. 04-01-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke site, snelle levering, niets op aan te merken verder. Brep!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion5267 04-01-2011

Algemene score

9,5
Bestelling in no time geleverd, vraag over factuuraanpassing werd ook onmiddellijk afgewerkt. Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margot01 04-01-2011

Algemene score

8,7
Er is een snelle mailwisseling en ook vragen worden zeer snel beantwoord, natuurlijk wel binnen hun openingstijden, maar lang wachten op een reactie is er niet bij. De website ziet er netjes en overzichtlijk uit. Qua levering, ze doen wat ze beloven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ldevries 04-01-2011

Algemene score

9,5
Uitstekende producten, zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim een tevreden klant 03-01-2011

Algemene score

8,8
zeer plezierig site om te kijken en te bestellen.
Mijn visie blijf zo doorgaan!!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nienke2904 03-01-2011

Algemene score

9,0
De website is overzichtelijk ingedeeld en de producten zijn gemakkelijk te vinden; kort en bondige beschrijving met evt verwijzing naar website van product.
Bereikbaarheid is prima, met ruime parkeergelegenheid, die op topdagen misschien zelfs te klein is. Goede locatie, zeker een verbetering t.o.v. de vorige locatie.
Ik had via internet een bestelling gedaan en dezelfde dag opgehaald, heb goed en uitgebreid advies gekregen, waarvoor alle tijd genomen werd. Zeer prettig geholpen.Goed concept om de klant van tevoren de keus te geven voor wel of geen advies waardoor je bij de juiste persoon terecht komt
De winkelruimte is groot en overzichtelijk. Ik moest wachten tot ik aan de beurt was en heb me niet verveeld door de vele producten te bekijken die ruim uitgestald waren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hanniejo 03-01-2011

Algemene score

10,0
Snelle behandeling van bestelling en volgende dag goed ontvangen, erg tevreden over goede service van CameraNu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews