cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Albertus Cornelis Both 06-01-2011

Algemene score

9,0
Gewoon aanklikken en het wordt geleverd, zoals het hoort, gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berend Groot 05-01-2011

Algemene score

9,0
Prima en correcte behandeling. Zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Appietje 05-01-2011

Algemene score

9,5
Dit is een perfecte webshop!
Alles staat duidelijk per catagorie bij elkaar en is duidelijk voorzien van de specificaties van het betreffende product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arjanlute 05-01-2011

Algemene score

9,5
Alles makkelijk en goed. Levering snel en compleet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Bers 05-01-2011

Algemene score

9,2
Prettige website, gemakkelijk zoeken, zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frankcamerea 05-01-2011

Algemene score

10,0
doen alles wat ze beloven, goede prijs, snelle levering. top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wleur 05-01-2011

Algemene score

10,0
Laagste prijs, geen poespas, snelle respons, accuraat en snelle levering zoals u belooft heeft, ondanks drukke toestanden bij de post en slechte weersomstandigheden. Geweldige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul2a 05-01-2011

Algemene score

10,0
Na eerder een fotocamera hier gekocht te hebben nu een scanner. Website, informatie over de bestelling en snelheid van levering allemaal een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiseguy_1 05-01-2011

Algemene score

7,3
Duidelijke website, duidelijke prijzen (niet te hoog) door tijdelijke geen verzendkosten zeker nog aantrekkelijker. En daarbij nog (af)levering binnen de vooraf aangegeven tijd.

Helemaal goed dus

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

3137AW51 05-01-2011

Algemene score

10,0
Strakke en duidelijke website, geen gezeur zoeken wat je wil en scherpe prijzen. Levering snel en kan niet anders zeggen mijn ervaring is top. Hopelijk werkt het ook zo bij eventuele garantie aanspraken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 53 05-01-2011

Algemene score

8,2
Goede prijs, snelle levering, duidelijke site.
Een door mij verstuurde e-mail werd de zelfde dag nog beantwoord.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerhard 8 05-01-2011

Algemene score

8,7
camcorder besteld 30-12-10 en geleverd binnen 24 uur op oudejaar 31-12-10. website duidelijk en overzichtelijk geen poespas , zeer tevreden over de levering als ook over de camcorder ( pakket aan bieding extra accu,geheugenkaart 8GB HD,en tas).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ron50ron50 05-01-2011

Algemene score

8,8
site is goed te bereiken, overzichterlijk. artikelen zijn goed zichtbaar.
De betaling via Ideal gaat goed en de bezorging van het artikel was, zoals weergegeven op de site, de volgende dag bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henri1951 05-01-2011

Algemene score

9,0
Levering precies zoals de web-site aangeeft. ben zeer te vreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yac1995 05-01-2011

Algemene score

10,0
Alles was voorradig.
Duidelijk en helder via de website.
Goed naar de concurrentie gekeken en deze waren zeker niet goedkoper en ook niet altijd op voorraad.
Wel is het jammer dat betalen via een creditcard extra kosten met zich meebrengt, mede omdat dan een en ander is verzekerd voor de klant. (oa de waarde van het geheel)
Voor het overige niets dan lof en een zeer prettige ervaring om zeker in de toekomst vaker te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sassss 05-01-2011

Algemene score

9,0
Ik vind het een overzichtelijke website, makkelijk om te bestellen en een snelle levering, prima dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jspieren 05-01-2011

Algemene score

9,0
Prima levering; om 21:10 besteld en volgende dag in huis. TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tb62198tb 05-01-2011

Algemene score

8,0
Overzichtelijk site. Bestelling en afhandeling is goed verlopen. Over het hele verloop goed over de voortgang geinfomeerd en conform afspraak geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wimso 05-01-2011

Algemene score

9,7
Zeer overzichtelijke webshop.Eind van de middag had ik mijn objectief besteld en de volgende ochtend had
ik het in huis. Via mail uitstekend op de hoogte gehouden. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gkr 05-01-2011

Algemene score

8,5
Prima winkel. Snelle levering. Goede duidelijke site en keurig informatie over de status van de bestelling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M_77 05-01-2011

Algemene score

9,5
Besteld op 30-12 en geleverd op 3 januari, en dat met oud en nieuw ertussen, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie de R 05-01-2011

Algemene score

9,0
Goede site, duidelijkheid over product, goed aangegeven wat mee geleverd wordt.
Goede melding van status vanaf bestelling tot levering.
Scherpe prijs (voor dit artikel)
Zeer snelle levertijd, binnen 24 uur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FreduitSterksel1964 05-01-2011

Algemene score

7,7
ik heb een draagtas er bij gekocht en me daarbij laten leiden door de afmetingen. die passen echter niet helemaal, omdat deze tas waarschijnlijk voor een fototoestel is en niet voor een handycam. dat mag wat duidelijker omschreven worden op de site / bij het product.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

JaccoBrabant 05-01-2011

Algemene score

9,8
Super service van CameraNu.nl. We hadden de camera besteld in het paars, wat niet de bedoeling was. Zonder moeilijk te doen hebben zij dit omgeruild. Klantenservice helemaal top. Erg snel met reageren en zeer vriendelijk! Verzending erg snel.
Al met al zeer tevreden over CameraNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KON-R-2782319 05-01-2011

Algemene score

9,5
Na gevraagde nadere info over het Canon Objectief, snel antwoord en advies.
Lens besteld, ontvangen enne: perfect!
Dit geld eveneens voor de ontvangen Flash-light. Een uitermate goed product. Heb diverse mensen de resultaten laten zien en op jullie site gewezen. Chapeau.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GerardVenlo 05-01-2011

Algemene score

8,7
Snel en accuraat geleverd, gewoon betrouwbaar en goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

KvCr 05-01-2011

Algemene score

8,7
Aantal keer bestellingen via deze site gedaan. Geniale service, altijd de volgende dag binnen gehad. Want als je een nieuwe gadget koopt kun je ook niet dagen wachten uit enthousiasme!
Ik heb nog meer nodig voor mijn fotografie set en ik ben vrijwel zeker dat ik het bij CameraNU ga kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dikdikkie 05-01-2011

Algemene score

8,5
Levering was snel en goed. Gelukkig nog niet de bereilbaarheid hoeven testen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

bor435 05-01-2011

Algemene score

8,5
Goede site en een zeer snelle afhandeling van de bestelling. Top!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

johanlaagland 05-01-2011

Algemene score

8,7
's Middags besteld en de volgende ochtend reeds in huis. Kan niet beter. Ga aan de slag met de camera.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J.Akkermans 05-01-2011

Algemene score

8,5
De informatie op de site is helder en actueel. De verzending is supersnel! 'S-avonds besteld en betaald betekent ook echt dat je het pakketje de volgende dag al in huis hebt. ook heel plezierig dat je regelmatig mailtjes ontvangt met de status van de bestelling en het pakje via tnt kunt volgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

annevou 05-01-2011

Algemene score

9,0
In eerste instantie een gebroken lens ontvangen. Teruggestuurd en binnen enkele dagen bericht ontvangen en nieuwe lens toegestuurd gekregen. Topservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre63 05-01-2011

Algemene score

10,0
Bestelling verliep boven verwachting snel.
's Avond geregistreerd op camera.nl, om 20.30 uur de bestelling geplaatst, bevestigingsmail incl. trackingcode, de volgende dag al rond de middag de bestelling in huis. Keurig verzorgd allemaal en dat op 30 december!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pgd28 05-01-2011

Algemene score

10,0
Ik wilde een zoomlens 70-200L en de verkoper wist mij haarfijn uit teleggen dat twee iets minder lichtgevoelige lenzen beter waren voor mijn hobby onderwerpen. Ik ben erg blij met dat advies omdat de twee lenzen die ik nu heb goed op elkaar aansluiten en haarscherpe foto's opleveren.
Derhalve is Cameranu.nl een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronvanleeuwen54 05-01-2011

Algemene score

9,0
Het blijft kopen via de computer maar de handelwijze was correct, zeer snel en tijdelijk zonder bezorgkosten, super. Een vaste klant erbij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RolandW 05-01-2011

Algemene score

9,2
Goede, snelle afhandeling. Nogmaals dank voor deze geweldige camera voor een scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaugain 05-01-2011

Algemene score

10,0
TOP winkel, altijd in vooraad, altijd een dag na bestelling heb je het in huis(behalve als TNT-Post het verpesten! Zoals ze met mij deze kerst deden met een bezorg termijn van maar liefst 10 dagen!?!?! In/naar Nederland/Den Haag?), maar de winkel stuurt WEL op dezelfde dag(van bestelling) het product door. TOP after sales service, TOP contact, TOP producten, gratis verzending. Alles TOP.
Al een tijd CameraNU klant geweest, en dat blijf ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ankiko 05-01-2011

Algemene score

9,7
Een makkelijke overzichtelijke manier van kopen op deze website, waar ik al een aantal keren gebruik van heb gemaakt.
Bestellingen worden keurig en beschermd verstuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nsdg 05-01-2011

Algemene score

8,5
Om zes uur 's avonds besteld en de volgende dag in de ochtend al in huis. Super snel en daarnaast wordt je via de email helemaal op de hoogte gehouden. Zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Koopmans1960 05-01-2011

Algemene score

8,0
Geachte lezer,

De ene dag besteld, de volgende dag geleverd was SUPER.
De verpakking van de scanner was meteen de verkoopdoos met twee gaten erin. Vond dat voor een technisch kwetsbaar apparaat aan de magere kant!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

H de Ruiter 05-01-2011

Algemene score

9,5
Zelf tussen kerst en nieuw jaar supersnelle levering.
Gratis aangetekende verzending (tijdelijk) en een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterG47 05-01-2011

Algemene score

10,0
Eenvoudig te benaderen website. Ik heb de printer 's avonds besteld, de volgende middag geleverd. Prima verzorgd. Kortom een internetwinkel van klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van til 05-01-2011

Algemene score

8,7
snelle vlotte levering
met ondersteunende mailberichten\site is heel duidelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

merel-r 05-01-2011

Algemene score

8,5
Via een prijsvergelijk site, kwam deze site het goedkoopst uit de bus voor mijn fotocamera. De camera besteld en inderdaad...de volgende dag had ik mijn aankoop rond avondetenstijd binnen!
Alles zat ook goed verpakt, dus helemaal tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

karsensh 05-01-2011

Algemene score

9,0
Het was een prima aanbieding en de levering was supersnel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rijskamp 05-01-2011

Algemene score

8,0
Nog geen ervaring met aftersales, maar altijd zeer snelle levering. De prijzen zijn niet altijd even scherp, zodat je soms toch wel de neiging hebt om een product bij de concurrent te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeijb 05-01-2011

Algemene score

10,0
Reeds verschillende aankopen gedaan bij camaranu.nl.
De nu gekochte printer was duidelijk het goedkoopst.
De levering gebeurde meteen nadat ik die de vorige avond had besteld. Goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bob1960 05-01-2011

Algemene score

8,8
Duidelijke site en zeer snelle levering. Dat ook nog eens voor een heel scherpe prijs zonder bezorgkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hansholle 05-01-2011

Algemene score

9,0
Op internet uigezocht, een mooie lens van canon de 55-250mm f4,5.6 IS lens, en gezien het mooie bundelpakket ook gelijk uv filter en lensdoekje erbij voor de laagste prijs.Ook nog flitser en tas erbij gekocht om de set kompleet te maken.en inderdaad de volgende dag alles in goede staat in huis en maak inmiddels de meest mooie foto's. Zal ook zeker mijn eventuele volgende aankoop bij camara.nu doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joopvandijk 05-01-2011

Algemene score

8,7
Alles keurig netjes geregeld cameraNu is een mooie winkel met een uitstekend assortiment voor elke beurs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews