cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

h.hoekstra46 19-01-2011

Algemene score

7,2
snel besteld,maar toch later bezorgd dan gedacht,verder oke

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Branwacht 19-01-2011

Algemene score

8,3
Ik heb al eerder zaken gedaan met CameraNU.nl het zijn zeer vakbekwame mensen die echt de tijd voor je nemen als je in de winkel komt. Ook de webshop is zeer uitgebreid en op email wordt zeer snel gereageerd, problemen worden adequaat opgelost en voor retourzending is er een antwoordnummer, In een woord een fantastische service en klantgerichtheid !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk van der Steenhoven 19-01-2011

Algemene score

9,5
Overzichtelijk,
snel en voordelig.
Correcte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cileke 19-01-2011

Algemene score

8,3
Ik had deze printer elders besteld en betaald .
Na meer dan 3 weken nog steeds niets ontvangen.
Bij jullie om 16.00 uur besteld en een dag later om 14 uur in huis prima service

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten van Luijk 19-01-2011

Algemene score

9,5
Uitstekende wijze van afhandeling en zeer snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ik1959 19-01-2011

Algemene score

8,5
website is duidelijk en goed bereikbaar. De snelheid van de levering is werkelijk top, Super snel en goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mvrgr XXXXX 19-01-2011

Algemene score

8,5
Zeer goede prijs en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HS2011 19-01-2011

Algemene score

9,5
Persoonlijke aandacht en snelle reaktie op vragen en verzoeken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robinfaas 19-01-2011

Algemene score

9,8
Alles aan m'n bestelling is perfect gelopen. Zoals beloofd was de camera de volgende dag in huis en ik werd netjes op de hoogte gehouden over de status van m'n bestelling via korte, duidelijke mails. Ik heb ze niet hoeven bellen, dus het cijfer voor bereikbaarheid bij een 9 gelaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

con forza fotografie 19-01-2011

Algemene score

8,0
De website is makelijk en overzichtelijk.
Een deel van mijn bestelling was niet op voorraad, maar werd wel meegeleverd. Misschien was dit geluk voor mij, of de voorraad informatie is niet helemaal 100%. Maar de services zijn prima, dus je hoort mij niet klagen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rohimati 18-01-2011

Algemene score

9,0
Reeds 2 x een digitale camera gekocht.
Prima service; kon artikel omruilen zonder problemen.
goede telefonische informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meldy01 18-01-2011

Algemene score

8,3
men geeft er goed advies, en dringt je geen artikelen aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Judith Photography Sneek 18-01-2011

Algemene score

10,0
super snelle levering, website is overzichtelijk en producten scherp geprijst. Vooraf nog even contact gehad voor informatie, werd gelijk te woord gestaan en van advies voorzien!! Ik kom zeker terug bij cameranu.nl!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bazzo68 18-01-2011

Algemene score

8,2
's Avonds besteld en de volgende morgen geleverd.
Dus gewoon vlot afgewikkeld zoals beloofd. Dat kom je helaas niet overal tegen. Scanner werkt ook prima, alleen geen PC met de minimale specs gebruiken!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hulzinga 18-01-2011

Algemene score

10,0
Website: Goed ingedeeld,duidelijk en overzichtelijk.

Bereikbaarheid: Snel, correct en vriendelijk personeel
met duidelijke en vlotte antwoorden.

Bestelling en levering: Snel, gisteren besteld vandaag in huis.

Hulde voor deze Internet winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ferD7 18-01-2011

Algemene score

9,0
Voordeel is dat er niet eerst een account aangemaakt behoeft te worden! levering keurig de volgende dag in huis. Alleen jammer dat ik niet 2 bestellingen op dezelfde dag kon laten af leveren.( heb ik over gebeld)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meijvogel 18-01-2011

Algemene score

8,2
goede en duidelijke service.
Alles compleet geleverd en ondanks dat het niet op voorraad was binnen 2 werkdagen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ferebo 18-01-2011

Algemene score

9,5
snelle aktie goed vervoerd geen kosten daar aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oxen55 18-01-2011

Algemene score

8,5
Inderdaad keurig de volgende dag in huis. Orderbevestiging met track en trace, erg makkelijk. En nog een prima cameraatje ook.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

stef1971 18-01-2011

Algemene score

9,0
Voor negen uur besteld is dus echt de volgende dag al bezorgd. Super snel en gratis verzonden. Aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Gerrit39 18-01-2011

Algemene score

10,0
Ook vanwege de positieve beoordelingen hier het product gekocht.De prijs is voor mij niet altijd het belangrijkste.
Snel geleverd en prettig E-mail contact.
Een aanrader dus. 10+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D Horstman 18-01-2011

Algemene score

10,0
super snel, goedkoop, goed verpakt en verzonden
keurige afhandeling met track and trace
factuur per mail

kortom vette aanrader als je camera spullen nodig hebt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Beekhuys 18-01-2011

Algemene score

8,7
2 dagen voor kerst mijn Canon EF 70-300mm f/4.0-5.6 IS USM besteld en 1 dag voor kerst was de lens binnen.
Zonder meer is alles perfect gegaan, dus zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

timkim81 18-01-2011

Algemene score

9,3
Snelle reactie op je vragen per mail.
Snelle service en levering, vandaag besteld morgen in huis.
Bestellen en reageren zoals het hoort, keurig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hemmekes 18-01-2011

Algemene score

9,3
Maandagnamiddag 17/1 besteld om 14u30, geleverd aan de huisdeur dinsdag 18/1 om 12u15...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

weebosch38 18-01-2011

Algemene score

9,7
fijne camera, heb hem nu 2 weken in gebruik en al vele foto's gemaakt...!!
zlef s'avonds bij een kampvuur goed beeld en duidelijke foto's.
ben er zeer tevreden over en ken nu weer een geruime tijd verder met deze camera!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim - Apeldoorn 18-01-2011

Algemene score

9,0
's Avonds om 19.40 uur besteld+Ideal betaald.
De volgende dag om 11.30 op aflever adres ontvangen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

TST_1982 18-01-2011

Algemene score

9,5
Verreweg de goedkoopste (scheelde bijvoorbeeld op de camera alleen bijna 100 euro met bol.com); hele snelle levering (op zondagmiddag besteld, dinsdag in huis); goede afhandeling met factuur per mail, track&trace. Website was duidelijk, maar geen 10, omdat hij weg navigeerde van het originele product wanneer je één van de bijbehorende accessoires aanklikte. Suggestie: houdt het hoofdproduct boven in beeld en geef daaronder de geselecteerde accessoire weer. Heb niet hoeven bellen, dus bereikbaarheid onbekend en ook geen ervaring met after sales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariakoolwijk 18-01-2011

Algemene score

9,0
Wij kregen de printer 1 dag nadat de betaling bij u binnen was. Wij vonden heel goed.
Het kontakt was ook goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fmhulleman 18-01-2011

Algemene score

8,8
Een goede website waar duidelijk te vinden is wat men zoekt.
De aanbeveling door Sony als goede leverancier is een grote plus.
De contact personen zijn erg vriendelijk en behulpzaam.
De verzending is erg goed verlopen. kortom een dikke voldoende voor CameraNU.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hattori Hanzo 17-01-2011

Algemene score

9,3
Dit is een goede, snelle winkel. Met een uitgebreid overzicht en een zeer ruim assortiment. Wat op de website staat klopt exact zowel theoretisch als in de praktijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnie987 17-01-2011

Algemene score

9,0
Een overzichtelijke website. Al enige tijd de Canon MG8150 gevolgd. De prijs bleef scherp en er werd keurig zoals toegezegd de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lianatimmers 17-01-2011

Algemene score

8,8
Super klantvriendelijk en service gericht. Ga zo door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Sloove 17-01-2011

Algemene score

8,2
Interessante prijs, prompte levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hajuraamaa 17-01-2011

Algemene score

8,5
voor 21.00 uur maandagavond bestelt en de volgende dag in huis prima verpakt en alles aanwezig!geweldige service van CAMERAnu.nl, TNT post en de chauffeur Ali

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

eyecoach 17-01-2011

Algemene score

9,2
Juiste informatie en snelle afhandeling. Bovendien vaak gunstig geprijsde artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilbert3882 17-01-2011

Algemene score

7,8
Duidelijke website. Gevonden via kieskeurig.
goede prijs. Super snelle levering. Netjes verpakt.
Kortom een site om meer mensen over te vertellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Elitian 17-01-2011

Algemene score

9,5
De website was zo duidelijk en overzichtelijk dat wij al zeer snel onze camera hadden uitgekozen. Wat zeer handig was, was het overzicht van alle accessoires die bij de camera hoorde op het artikeloverzicht. Zo konden wij snel het juiste geheugen en tasje uitkiezen. Na de betaling met iDeal was de camera de volgende dag al in huis met zeer goede berichtgevingen via e-mail en de mogelijkheid tot track-n-trace. Onze eerste ervaring was echt zo positief dat wij andere op de hoogte hebben gebracht van Cameranu.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roel l 17-01-2011

Algemene score

9,5
Professionele organisatie,doet niet moeilijk met omruilen of terugbrengen.
Vakkundig en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lebertus Hoogeveen 17-01-2011

Algemene score

9,7
Ik vind het een plezier om naar jullie website te gaan.
Ik kijk dagelijks, zowel op mijn werk al thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remy1951 17-01-2011

Algemene score

9,5
Mijn bestelling en mijn telefonische vragen zijn snel en zeer correct behandelt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inahidding 17-01-2011

Algemene score

8,7
Doen wat ze beloven produkt op tijd geleverd, klopt met omschrijving op site

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

mi2403 17-01-2011

Algemene score

10,0
Geweldig snelle service. 's Avonds rond 19u besteld, volgende morgen camera al in huis! Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 3 17-01-2011

Algemene score

8,3
Ik ben erg tevreden over CameraNU.nl, vanwege:
- de snelle levering: de volgende dag had ik mijn product binnen
- de overzichtelijke en gebruikvriendelijke website
- het gekochte product: ik heb een scanner gekocht (Epson Perfection V330 Photo) waarmee ik ook dia's en negatieven kan scannen. Deze hebben een zeer goede kwaliteit en ik ben er erg blij mee. Nu kan ik eindelijk al die oude foto's inscannen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

fizion 17-01-2011

Algemene score

9,7
Duidelijke website, mijn telefoontje om de status te controleren werd meteen beantwoord. Verder erg snel geleverd waarbij alles prima en neutraal verpakt was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reislustig 17-01-2011

Algemene score

9,8
Het toestel werd keurig volgens schema geleverd.
Bij eerder aankopen was de service wat betreft reparatie uitstekend. Je kreeg altijd snel antwoord op vragen. Je kon de reparatie volgen en werd door CameraNu op de hoogte gehouden van hoe en wat. Duurde het TE lang dan zochten zij contact met de reparateur. Indien nodig zetten zij druk op de ketel. We deden al meerder aankopen bij hen en zijn héééél tevreden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pplangeveld 17-01-2011

Algemene score

8,7
Gewoon alles keurig en ze hebben er verstand van. Heb er al meedere zaken gekocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotografie bos 17-01-2011

Algemene score

7,8
Met cameraNU.nl gaat u een overeenkomst aan die u nooit teleur stelt.

Een ruim assortiment zorgt er voor dat u vindt wat u zoekt. Nooit geen problemen met de levering en, net zo belangrijk is dat alle producten, Nederlandse producten zijn, wat belangrijk is voor de service en garantie.

Kortom, ik ben zeer tevreden klant en zal dit nog lang blijven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rien Tilstra 17-01-2011

Algemene score

9,0
Prima website. Om 20.00 uur 's avonds besteld en de volgende ochtend kwam de postbode er al mee aan!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

snib 17-01-2011

Algemene score

9,0
Product makkelijk te vinden op de site.
Prima prijzen, vlot geleverd en in goede staat ontvangen. In dit geval geen transportkosten. Meevaller.
Belangrijk voor mij dat er ook een balie is en een bekend adres met winkel.
Weet niet hoed de service bij eventuele problemen zou zijn, maar vooralsnog ziet alles er goed uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews