cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Floris84 07-01-2011

Algemene score

9,0
Overzichtelijke webshop, goed productassortiment en fantastische after-sales.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dai.biscuit 07-01-2011

Algemene score

7,3
Ik heb de camera snel binnen gekregen, in perfecte staat. Ik ben er zeer tevreden mee.
Bedankt voor de snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

hvp23 07-01-2011

Algemene score

10,0
ik heb 2 keer een camera bij deze webshop gekocht . ik goede ervaringen hiermee gehad . snelle levering . een email werd direct beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koper 28-12-2010 07-01-2011

Algemene score

9,0
Zo als het hoort.

Bestelling geplaatst voor 21 uur, Betaald en de dag er na antwoord dat de betaling goed ontvangen was.
Binnen te twee dagen aan mijn deur bezorgd.

Scherpe prijzen en zeer vriendelijk en responsief via mail.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

AGS 07-01-2011

Algemene score

8,0
Na bestelling wilde ik deze aanpassen. Dit was geen probleem. Levering was supersnel. 's Middags besteld, dag later in huis.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paarden2 07-01-2011

Algemene score

8,0
De levering is erg snel. Ik ben goed op de hoogte gehouden van de vordering van het canvas doek. De kwaliteit is goed. Wel jammer dat je geen optie hebt om het canvas doek te kantelen. Dus de foto anders afdrukken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

rijant 07-01-2011

Algemene score

10,0
Alles prima geregeld snelle levering snelle bevestiging van je bestelling en een prima site met informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nomen Nescio54 07-01-2011

Algemene score

9,2
Snelle levering als toegezegd. Op vraag per email bijna direct antwoord. Super geregeld en alles keurig voorzien met factuur, track en trace en bevestigingen. Webshoppen zoals het hoort, zonder zorgen, betrouwbaar en adequate reactie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ikke291940 07-01-2011

Algemene score

9,0
Goede inlichtingen over de scanner en supersnel geleverd. Dinsdagmiddag besteld,woensdagochtend in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HEFG 07-01-2011

Algemene score

9,5
Heldere info op de website. Voldoende info over het product. Snelle web-betaling en idem levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tobo 07-01-2011

Algemene score

8,0
Ik heb al meerdere keren wat besteld bij deze mensen. wordt elke keer keurig op tijd en onbeschadigd afgeleverd. Laatst pakketje kwijt geraakt. Na overleg werd gewoon een nieuw gestuurd. Keurig toch!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

SirSebstar 07-01-2011

Algemene score

9,0
Geen 10 voor de website omdat na het aanmaken van de boodschappen in het mandje en het bestellen ervan, na afloop NIET zoals verzocht via Ideal is betaald, althans dat de pagina dat niet automatisch naar voren leit komen.. Dankzij de persoonlijke interventie van personeel is dat wel goed gegaan, super bedankt

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reprap 07-01-2011

Algemene score

9,2
snelle levering ,prima verpakt en super snel
Feed back en track en trace prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anonymus11 07-01-2011

Algemene score

10,0
Als onverwachte service kreeg ik een aandachts-mailtje met (betalings)-link toen de internetbetaling fout dreigde te gaan,dit is als bijzonder prettig ervaren: voorkomt onnodig napluizen waar iets stagneert en /of is fout gegaan.
Ondanks deze korte vertraging levering conform beweringen op de site, met een compliment ook voor TNT gezien het barre weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mooren 07-01-2011

Algemene score

9,2
Ik had dez site van familie ontvangen omdat de beoordeling van de snelheid de kwaliteit en de service zo goed bevallen was. ik dat nu nog sterker bevestigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sinsel01 07-01-2011

Algemene score

8,5
De website op zich is duidelijk en overzichtelijk.
In mijn geval was ik opzoek naar een uitbreiding op basis van mijn huidige set, Nikon D50 met Sigma lenzen. Na ontvangst bleek dat mijn lenzen niet herkend worden door de D3100, waardoor onder andere de autofocus niet meer werkt.
Hierop de site nogmaals geraadpleegd. Misschien had ik iets over het hoofd gezien? Dat bleek niet het geval te zijn. Ook op de site van Nikon wordt hier met geen woord over gerept. Erg jammer, het zou teleurstelling en ergernis voorkomen hebben.
Camera is nu retour gezonden en ik ben in afwachting van het terugstorten van het geld.
Vanuit Cameranu in ieder geval zeer snel een reactie ontvangen van de ontvangst van de camera en dat het geld onder weg is.
Los van mijn teleurstelling, de service van Cameranu is prima.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

50peter04 07-01-2011

Algemene score

9,0
Prijs en kwaliteit en de prettige behandeling van de medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jakostense 07-01-2011

Algemene score

8,5
Snelle levering zoals beloofd op de web pagina.
After sale nog moeilijk te beoordelen ,gelukkig nog niet nodig gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fotoman13 07-01-2011

Algemene score

8,3
Geweldige service!! De serialcode van de bijgeleverde cd was onleesbaar. Zonder problemen kreeg ik een ander pakket toegestuurd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob Broekhof 07-01-2011

Algemene score

8,0
Helaas bestelde ik net na 16:00 op 30 december waardoor ik de levering niet meer op 31 december binnen had. De eerst mogelijke levering was op dinsdag 4 januari en dat werd gelukkig gehaald!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

frans6nl 06-01-2011

Algemene score

8,3
Verrassend goed te bereiken winkel, ondanks de drukte werd ik vlot geholpen. En de prijs van 188,95 is voor die tomtom niet verkeerd. Vorige aankoop,een lens, via de webshop gekocht. Keurig verzorgde levering kan niet ander zeggen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Molenaar48 06-01-2011

Algemene score

10,0
Dit was voor mij de eerste keer dat ik on-line iets kocht en het is vlekkeloos verlopen. Ik zou het zo weer doen als ik iets nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rensvdh 06-01-2011

Algemene score

8,7
Voor mij de eerste keer, dat ik een aankoop doe op internet. Het weer heeft mij daarbij geholpen, gladde wegen en geen koopmogelijkheden in de buurt. Wat me bevalt is de snelheid van reageren en bezorging. Wat ik mis is het produkt zien en voelen. Bij de aanschaf van een camera wil ik graag even het gewicht voelen, door de lens kijken en zien wat de camera kan. Ik heb dus een camera gekocht, die ik bij een kennis gezien had. Behalve dit manko alle lof voor Cameranu. Ik kom zeker terug.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cam dude 06-01-2011

Algemene score

9,0
snelle levering en goed telefonisch bereikbaar voor vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pdehaan55 06-01-2011

Algemene score

9,2
is onvoorstelbaar dat je de ene dag besteld en de volgende dag al in huis hebt.. ook nog zonder extra kosten voor die aangetekende verzending..
petje af
ongekend
hoop dat Joep vh Hek de goeie, en deze is GOED ook eens noemt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R de Scanner 06-01-2011

Algemene score

9,5
Zoals beloofd werd er de dag na de bestelling geleverd. Fantastisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marwan 06-01-2011

Algemene score

10,0
ik heb niets te klagen over cameranu.nl, ik ben blij dat ik een goede eerlijke en klantgerichte winkel heb gevonden, dankzij Kieskeurig.nl *( ik spreek uit ervaring ).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dijkstra1970 06-01-2011

Algemene score

9,2
30 december besteld, en de volgende dag voor 12:00 uur al in huis, echt super snel!!
En de goedkoopste op het moment, dus beter kan het niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

duine75 06-01-2011

Algemene score

8,0
mijn bestelling is precies zo aangekomen zoals op de site staat binnen 24 uur alles keurig en veilig verpakt werd goed op de hoogte gehouden hoever mijn bestelling was keurig.

ze waren ook de goedkoopste van alle zaken die ik heb vergeleken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tineke Buijs 06-01-2011

Algemene score

9,2
Zeer snelle en adequate service. Om 21.00 uur besteld en de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Glasstra 06-01-2011

Algemene score

6,7
Door een prijsvergelijking van kieskeurig kwam ik bij cameranu.nl De website zelf vond ik niet bijzonder opvallend. Op de website werd beloofd dat bij bestellen voor 21.00 uur(het was 30 december)de bestelling de volgende dag binnen zou komen. Het werd 4 januari. Jammer!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

vdheiden 06-01-2011

Algemene score

6,2
Duidelijke website. Levering niet de volgende dag zoals beloofd op de site.Bij klachten niet bereikbaar tussen 12 en 2. Kapot product gekregen dat aan de doos te zien al zeker 20 keer aan iemand was geleverd (adresstickers). Product is wel keurig omgeruild.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Donny74 06-01-2011

Algemene score

8,7
Perfect, bestelling op tijd afgeleverd ondanks matige TNT-performance, dus zeer te spreken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

canongirl 06-01-2011

Algemene score

10,0
De perfecte webshop bestaat!

Bij CameraNU.nl staat alles duidelijk per categorie bij elkaar en is uitgebreid voorzien van de specificaties van het betreffende product.

Zeer professioneel en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reyneveld 06-01-2011

Algemene score

8,2
Op 30 december telefonisch contact opgenomen met de vraag of het nog mogelijk was een bestelling te ontvangen met een factuurdatum in 2010. Dit werd bevestigd, waarna ik mijn bestelling plaatste en betaalde via iDeal. Direct daarna een bevestiging ontvangen per e-mail. Tot zover niet onderscheidend van andere winkels natuurlijk. Maar waarmee CameraNU.nl zich wat mij betreft onderscheidt, is een duidelijke e-mail met daarin track & trace informatie en tegelijk ook de factuur per e-mail. Goed…dan kan ik nog gaan roepen dat het pakket keurig verpakt was, maar dat ligt natuurlijk in de lijn der verwachting.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Edgar. 06-01-2011

Algemene score

8,7
De scherp geprijsde camera nog net in het oude jaar besteld en ondanks de jaarwisseling snel binnen gekregen. Netjes op de hoogte gehouden door CameraNU over de order

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanPostma 06-01-2011

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen via de website maar op deze manier kun je ook de bestelling reserveren.
De medewerkers in de winkel zijn deskundig en helpen je graag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans van g. 06-01-2011

Algemene score

8,0
ondanks onregelmatigheid in betalingswijze,
is alles toch tot tevredenheid afgehandeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

aremacnavlijv 06-01-2011

Algemene score

9,0
Het bestelde artikel (Nikon-Flitser) is scherp geprijst en bijzonder snel geleverd: inderdaad de volgende dag.
Bovendien GEEN verzendkosten. Dat scheelt toch snel bijna € 30 met de winkel waar ik mijn camera kocht.

Ik ben bijzonder tevreden met deze flitser en hem hem meteen flink gebruikt met de Kerstdagen: perfecte kwaliteit! Maar ja wat wil je ook: het is een NIKON!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sylvanobuskens 06-01-2011

Algemene score

8,2
Prima Service. Door de feestdagen iets later dan normaal geleverd, maar dat is begrijpelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maurice124 06-01-2011

Algemene score

10,0
Snelle levering! De status van de bestelling is makkelijk te volgen via duidelijke en correcte e-mails!

Aanbevolen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

11Hans 06-01-2011

Algemene score

9,5
duidelijke site, daarna (telefonisch)een deskundig iemand aan de telefoon die mijn vragen goed beantwoordt en meedenkt, dit had ik al gehoord, daarom bij deze webshop wat besteld, maar het klopt dus echt! aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I. Van Herk 06-01-2011

Algemene score

9,0
Het kostte me even om de website te begrijpen, maar daarna was het snel voor elkaar.
De dag na de betaling had ik de camera al thuis, goed verpakt en helemaal volgens de afsoraak.
Prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Debby64 06-01-2011

Algemene score

8,0
Duidelijk en snelle website. Bestelling in goede verpakking aangeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

photo81 06-01-2011

Algemene score

9,0
Snelle reactie via e-mail, met bruikbare informatie.
Snelle levering en goed verpakt.
Paar euro duurder dan andere web-shops is de goede service meer dan waard! waardoor goedkoper omdat er een betere product keuze kan worden gemaakt en het gekochte product in goede staat is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jamoneau 06-01-2011

Algemene score

8,2
Goede ervaring zowel in de winkel als met de webshop.
Ik ben zeer tevreden.

mvg

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Zwarts 06-01-2011

Algemene score

9,3
Supersnelle zeer coorecte levering, erg goed.
Zeer concurrerend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gloster 06-01-2011

Algemene score

8,5
Absoluut een top winkel met een top service.
Zal er niet over na hoeven te denken waar ik de volgende keer zal gaan bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kerre85 06-01-2011

Algemene score

10,0
Wat een geweldige service! Dinsdag besteld en bedrag overgeschreven vanuit België, dondermiddag stonden ze al aan mn deur. Beter kan bijna niet. Uitermate tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blazer480 06-01-2011

Algemene score

8,0
Op Woensdag om 17:30 de bestelling geplaatst voor de printer en de volgende dag netjes afgeleverd. Dus niets te klagen. Een pluspunt is dat de voorraad indicatie online actueel is.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews