cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hattori Hanzo 17-01-2011

Algemene score

9,3
Dit is een goede, snelle winkel. Met een uitgebreid overzicht en een zeer ruim assortiment. Wat op de website staat klopt exact zowel theoretisch als in de praktijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnie987 17-01-2011

Algemene score

9,0
Een overzichtelijke website. Al enige tijd de Canon MG8150 gevolgd. De prijs bleef scherp en er werd keurig zoals toegezegd de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lianatimmers 17-01-2011

Algemene score

8,8
Super klantvriendelijk en service gericht. Ga zo door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Sloove 17-01-2011

Algemene score

8,2
Interessante prijs, prompte levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hajuraamaa 17-01-2011

Algemene score

8,5
voor 21.00 uur maandagavond bestelt en de volgende dag in huis prima verpakt en alles aanwezig!geweldige service van CAMERAnu.nl, TNT post en de chauffeur Ali

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

eyecoach 17-01-2011

Algemene score

9,2
Juiste informatie en snelle afhandeling. Bovendien vaak gunstig geprijsde artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilbert3882 17-01-2011

Algemene score

7,8
Duidelijke website. Gevonden via kieskeurig.
goede prijs. Super snelle levering. Netjes verpakt.
Kortom een site om meer mensen over te vertellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Elitian 17-01-2011

Algemene score

9,5
De website was zo duidelijk en overzichtelijk dat wij al zeer snel onze camera hadden uitgekozen. Wat zeer handig was, was het overzicht van alle accessoires die bij de camera hoorde op het artikeloverzicht. Zo konden wij snel het juiste geheugen en tasje uitkiezen. Na de betaling met iDeal was de camera de volgende dag al in huis met zeer goede berichtgevingen via e-mail en de mogelijkheid tot track-n-trace. Onze eerste ervaring was echt zo positief dat wij andere op de hoogte hebben gebracht van Cameranu.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roel l 17-01-2011

Algemene score

9,5
Professionele organisatie,doet niet moeilijk met omruilen of terugbrengen.
Vakkundig en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lebertus Hoogeveen 17-01-2011

Algemene score

9,7
Ik vind het een plezier om naar jullie website te gaan.
Ik kijk dagelijks, zowel op mijn werk al thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remy1951 17-01-2011

Algemene score

9,5
Mijn bestelling en mijn telefonische vragen zijn snel en zeer correct behandelt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inahidding 17-01-2011

Algemene score

8,7
Doen wat ze beloven produkt op tijd geleverd, klopt met omschrijving op site

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

mi2403 17-01-2011

Algemene score

10,0
Geweldig snelle service. 's Avonds rond 19u besteld, volgende morgen camera al in huis! Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 3 17-01-2011

Algemene score

8,3
Ik ben erg tevreden over CameraNU.nl, vanwege:
- de snelle levering: de volgende dag had ik mijn product binnen
- de overzichtelijke en gebruikvriendelijke website
- het gekochte product: ik heb een scanner gekocht (Epson Perfection V330 Photo) waarmee ik ook dia's en negatieven kan scannen. Deze hebben een zeer goede kwaliteit en ik ben er erg blij mee. Nu kan ik eindelijk al die oude foto's inscannen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

fizion 17-01-2011

Algemene score

9,7
Duidelijke website, mijn telefoontje om de status te controleren werd meteen beantwoord. Verder erg snel geleverd waarbij alles prima en neutraal verpakt was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reislustig 17-01-2011

Algemene score

9,8
Het toestel werd keurig volgens schema geleverd.
Bij eerder aankopen was de service wat betreft reparatie uitstekend. Je kreeg altijd snel antwoord op vragen. Je kon de reparatie volgen en werd door CameraNu op de hoogte gehouden van hoe en wat. Duurde het TE lang dan zochten zij contact met de reparateur. Indien nodig zetten zij druk op de ketel. We deden al meerder aankopen bij hen en zijn héééél tevreden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pplangeveld 17-01-2011

Algemene score

8,7
Gewoon alles keurig en ze hebben er verstand van. Heb er al meedere zaken gekocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotografie bos 17-01-2011

Algemene score

7,8
Met cameraNU.nl gaat u een overeenkomst aan die u nooit teleur stelt.

Een ruim assortiment zorgt er voor dat u vindt wat u zoekt. Nooit geen problemen met de levering en, net zo belangrijk is dat alle producten, Nederlandse producten zijn, wat belangrijk is voor de service en garantie.

Kortom, ik ben zeer tevreden klant en zal dit nog lang blijven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rien Tilstra 17-01-2011

Algemene score

9,0
Prima website. Om 20.00 uur 's avonds besteld en de volgende ochtend kwam de postbode er al mee aan!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

snib 17-01-2011

Algemene score

9,0
Product makkelijk te vinden op de site.
Prima prijzen, vlot geleverd en in goede staat ontvangen. In dit geval geen transportkosten. Meevaller.
Belangrijk voor mij dat er ook een balie is en een bekend adres met winkel.
Weet niet hoed de service bij eventuele problemen zou zijn, maar vooralsnog ziet alles er goed uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hallo55 17-01-2011

Algemene score

9,0
alles was prima geregeld. snel/goed verzorgd/duidelijk/doen wat er beloofd is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anfra 17-01-2011

Algemene score

9,3
Overzichtelijke site en uitstekende feedback over de gedane bestelling plus levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gschaeps 17-01-2011

Algemene score

9,0
Goede productinformatie met bijbehorende artikelen en duidelijke website met het betaalgemak van I-Deal. Ik had mijn complete order binnen één werkdag netjes thuisbezorgd (alles was op voorraad). Een aanrader voor iedereen die denkt dat je slechts kleine aankopen op het internet kunt doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v.ligtenberg 17-01-2011

Algemene score

8,3
Ik had de camera zondag besteld en dinsdagochtend werd hij al meteen afgeleverd. Vooraf netjes via een trackingcode van TNT op de hoogte gehouden wanneer hij ongeveer afgeleverd zou worden. De camera was keurig verpakt, precies met de accessoires ik erbij had besteld geleverd,zoals beloofd. Een hele fijne mooie gebruiksvriendelijke camera en keurig ook nog een briefje erbij met een telefoonnummer en een adres mochten er alsnog vragen zijn. Uitstekende zaak die ik zeker kan aanbevelen aan anderen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Hessel1974 16-01-2011

Algemene score

9,2
zeer goede afhandeling van mijn order. belangrijke reden om bij cameranu te bestellen is ook de scherpe prijs.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blasco1 16-01-2011

Algemene score

10,0
Zeer vlotte behandeling: zondagavond besteld, dinsdagmorgen (gratis) aangetekend in huis!
Keurig verpakt en gratis opberghoes bijgevoegd.
Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erikhill 16-01-2011

Algemene score

10,0
Prima deze snelle levering zondag besteld, Dinsdag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roelhorn 16-01-2011

Algemene score

10,0
Goeie duidelijke shop, lage prijzen en super snel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Schepers 16-01-2011

Algemene score

8,3
Bestelling zeer snel en adequaat afgehandeld onder schappelijke en concurrerende voorwaarden.
Een website die deskundigheid uitstraalt en zijn klantvriendelijkheid waar maakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dhr. Luijendijk 16-01-2011

Algemene score

8,7
Uitstekende levering. Binnen twee dagen netjes verpakt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tonmestrom 16-01-2011

Algemene score

10,0
levering is prompt. Betaling is gemakkelijk, overzichtelijk en veilig. Website zit erg goed in elkaar en in geval van telefonisch overleg is er sprake van een terzakedeskundige en vriendelijke uitleg. Prijzen zijn ronduit competitief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansWildschut 16-01-2011

Algemene score

8,7
Prima afhandeling van mijn bestelling. Twee dagen na de aankoop stond de tafel al in mijn fotostudio. Uitstekende en snelle service. Goed gedaan CameraNU.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hvb51 16-01-2011

Algemene score

8,7
's zondags besteld, dinsdag in huis. perfecte levering, perfecte prijs (minimaal 25 € goedkoper als in de winkel)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chrimasa 16-01-2011

Algemene score

10,0
Heldere website. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees1979 16-01-2011

Algemene score

9,0
Sterke prijs inclusief verzending en een zeer snelle levering, 's avonds besteld en de volgende ochtend in huis!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Deesje15 16-01-2011

Algemene score

9,0
Weinig aan toe te voegen, op zaterdagmiddag besteld, en op dinsdag keurig afgeleverd door TNT.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

idvdp 16-01-2011

Algemene score

9,3
De website is keurig en beloofd wat het doet. Persoonlijk zou ik een rondom foto van het cameratasje willen zien, maar eenmaal thuisgestuurd voldoet het volledig aan mijn verwachtingen. De beloften van snelle levering zijn waargemaakt.
Conclusie; zeer tevreden met het geheel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Odido 16-01-2011

Algemene score

7,8
Bij ontvangst en uitproberen van de bestelde monopod (Canon) komt de bovenste bos direct los en vielen er deeltjes uit. Dit gemeld aan CameraNU en na 3 dagen had ik een nieuw exemplaar in huis. Kostte me wel weer €6.50 extra verzendkosten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Gerard Dumaij 16-01-2011

Algemene score

9,7
Gemakkelijke bestelling en betaling, snelle levering. Producten die ik hier gekocht heb zijn alle heel gebleven, vandaar geen waardering voor after sales, niet nodig gehad1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharky180 16-01-2011

Algemene score

9,3
Zeer uitgebreide informatie over de betreffende artikelen en daarbij ook zeer uitgebreid assortiment.
Ook de direkt aangeboden combideals maken het een stuk gemakkelijker kiezen.
Supersnelle levering (vrijdgavaond 20.45 uur besteld en de volgende ochtend alles al binnen.)

After sales is voor ons nog niet van toepassing geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robkamperman 15-01-2011

Algemene score

8,8
goede site en wordt goed geinvormeerd over alles wat je er kunt kopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MCRW 15-01-2011

Algemene score

7,7
Ik ben via de website van kieskeurig uiteindelijk op deze website uitgekomen om de camera te kopen. Ik heb voordat ik de bestelling heb geplaatst eerst op internet even rondgekeken met betrekking tot reacties over CameraNu.nl. Deze waren dermate positief dat ik het veilig vond om via internet een dergelijke uitgave te doen. Het is ook allemaal prima verlopen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

MuggenZifter 15-01-2011

Algemene score

8,5
Makkelijk besteld en betaald, geen verplichte registratie. Keurig op tijd en netjes afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

LV82 15-01-2011

Algemene score

10,0
Mooie prijs, snelle levering en alle bonnen keurig via de email doorgestuurd gekregen. De volgende dag gelijk in huis, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vier1971 15-01-2011

Algemene score

9,5
een tip misschien advies over de aanvulling bij de aankoop van een camera, zoals bijvoorbeeld extra batterij, kaartje etc., ook als extra tap bij info

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sera Huls 15-01-2011

Algemene score

9,2
Prima service ,zal er zeker weer gebruik van maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fj020120 14-01-2011

Algemene score

8,0
Zeer snelle levering en een goede leveringbegeleiding via de email.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Lenus van der Broek 14-01-2011

Algemene score

9,0
Medewerkers zijn vriendelijkl, maar vooral behulpzaam en deskundig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Advance Centrum voor Fotografie 14-01-2011

Algemene score

9,0
CameraNu is een prettige webshop met een snelle levering. Tussentijdse communicatie over betaling en verzending is perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.w.zaaijer 14-01-2011

Algemene score

9,3
Camera met zeer veel mogelijkheden.
's-Avonds om 8 uur besteld. volgende dag 10:00 in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews