cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43269 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wouter2011 13-01-2011

Algemene score

7,0
De website van cameranu is erg overzichtelijk, en de prijzen zijn scherper dan die van andere online fotozaken.

Het voordeel is dat er ook een echte winkel in URK zit gevestigd waar je naar toe kunt voor advies.

1 van de artikelen die ik had besteld was anders dat ik had verwacht, even een retournummer aangevraagd en 10 minuten later een automatische mail in mijn mailbox.

Toen de bestelling binnen was netjes een mailtje, en ook weer wanneer het aankoop bedrag was terug gestort.

Dus een nette winkel die ook duidelijk is over wat ze gaan doen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

spookennel 13-01-2011

Algemene score

9,5
Heldere website met duideljke informatie over het artikel en de beschikbaarheid en levertijd hiervan.

Betrouwbare informatie per mail over de vermoedelijke levertijd en uiteindelijk correcte aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b.korte 13-01-2011

Algemene score

9,0
CameraNu.nl heeft een duidelijke website zodat je snel en gemakkelijk produkten kunt vinden en bestellen. ( ook zonder account aan te maken ).
De bereikbaarheid via een gewoon (dus geen 09)telefoonnummer is een regelrechte verademing.
De produkten worden volgens afspraak en ook nog op een zeer snelle manier geleverd.
De after sales is ook gewoon duidelijk en goed.
Kortom CameraNu is absoluut een voorbeeld voor andere webverkopers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike Jas 13-01-2011

Algemene score

8,3
Grote variatie aan producten, deze zijn op voorraad en een snelle, betrouwbare voordelige levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Naam 1933 13-01-2011

Algemene score

8,7
Uitstekende informatie-verstrekking; Zeer snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marceziani 13-01-2011

Algemene score

8,5
Bestelling geplaatst en binnen één dag thuisbezorgd. Prima dus!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

hjemm 12-01-2011

Algemene score

9,0
Ik heb mijn video- en fotocamera bij Cameranu.nl in de winkel gekocht. De service en deskundigheid is uitstekend. De prijzen trouwens ook. Ook de webwinkel (daar de printer besteld) is ook heel goed. Duidelijke informatie, ook over het pakket dat onderweg is. Stipte levering. Kortom: Cameranu.nl is een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cornelie 12-01-2011

Algemene score

10,0
Zeer gunstig in prijs en supersnelle levering in goede verpakking. De score van de reviews en het feit dat de sandisk 8 GB, in tegenstelling tot andere webshops, op voorraad was, heeft mij ook de doorslag gegeven om met dit bedrijf in zee te gaan. Ik kan ze iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikzelf1970 12-01-2011

Algemene score

9,0
goeie service en snelle afhandeling prima geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.M.H.P. Rikken 12-01-2011

Algemene score

8,3
Het is goed gegaan met de bestelling en levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

lhusson 12-01-2011

Algemene score

8,5
heb geen problemen ondervonden bij het zoeken, vergelijken, bestellen en betalen via uw site.

Zodoende is een dikke score gerechtvaardigd.

Voor herhaling vatbaar!!

Groet,

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

misrefie 12-01-2011

Algemene score

9,3
Uitstekende en snelle service! Minder dan 24 uur van moment bestellen tot aflevering door TNT chauffeur!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanvonno 12-01-2011

Algemene score

9,5
uitstekende afwikkeling (bevestiging/order)en snelle levering van de bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbapapa063 12-01-2011

Algemene score

9,0
Als ze bij TNT niet voor vertraging hadden gezorgd,was de bestelling inderdaad daags erna afgeleverd.Keurig verpakt.
Heel goede prijs, snelle levering.
Voor volgende bestelling, weer naar cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie8 12-01-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke website. Ook een vraag gesteld via de telefoon die meteen adequaat werd beantwoord, daarbij ook een advies gekregen. Snelle levering, product keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sony HDR XR155E 12-01-2011

Algemene score

8,0
Tracing nummer niet ontvangen maar na bellen heb ik dezde alsnog ontvangen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fons Delhaes 12-01-2011

Algemene score

9,3
snelle levering en goed verpakt en goed geinformeert over de status van de bestelling jullie doen wat je beloofd.
ZEER tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ekerstges 12-01-2011

Algemene score

10,0
Zeer allerte pro-actieve service. CameraNu zocht zelf contact op om toch een vrijwel onmogelijk snelle levertermijn af te spreken - en levering was tot in de puntjes in orde. Ik ben zeer te spreken over CameraNu. Zo horen internetwinkels te zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frodo2000 12-01-2011

Algemene score

9,8
Dit was niet de eerste kennismaking. Als altijd was CameraNU informatief, correct, betrouwbaar, goedkoop en super snel. Er wordt simpelweg gewerkt voor de klant.
(en mijn lat ligt hoog!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mircoveli 12-01-2011

Algemene score

8,8
Bestelling Dinsdag gedaan en donderdag al op de mat!
Tijdens telefonisch contact erg behulpzaam en duidelijk.
Echte aanrader!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mfjm Schoenmaker 12-01-2011

Algemene score

9,0
ik had mijn camera inderdaad de volgende dag al een huis top cameraNU.nl ik heb hem meteen geprobeerd ben er heel goed over tevreden allen jammer dat er geen uitgebreide gebruiks handleiding bij zit maar dat kan ik vast en zeker vinden op canon .nl als ik weer iets ga kopen overweeg ik zeker om dit weer bij cameraNU.nl zal doe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjaan Adjeu 12-01-2011

Algemene score

9,0
Scherpe prijzen, gratis en snelle bezorging. Goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kvgestel 12-01-2011

Algemene score

9,2
Website is overzichtelijk. personeel is terzake kundig en adviseert
objectief. service en uitleg helder en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

joost.bijl 12-01-2011

Algemene score

10,0
's avonds besteld, volgende ochtend in huis. Gemakkelijk betalen met Creditcard bij aflevering. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jhbzeijpveld 12-01-2011

Algemene score

9,2
Snelle reactie op bestellen, dito op betaling, snelle verzending, direct feedback over status verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouteille 12-01-2011

Algemene score

9,3
Camera nog niet echt gebruikt. Ook nog geen service/after sales gehad.Bestelling plaatsen en bezorging (dag later) helemaal in orde, dank!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoostLeiden 12-01-2011

Algemene score

9,0
Goed telefonisch advies gekregen tijdens het bestellen. Levering was extreem snel. 's avonds om 20 uur besteld, de volgende ochtend om 9 uur in huis!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohanX 12-01-2011

Algemene score

8,0
Na bestelling werden de achtergrond rollen de volgende dag al afgeleverd. De niet op voorraad zijnde rollen werden toch de dag daarop al via de pakketpost bezorgd. Prima service!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

huppie48 11-01-2011

Algemene score

9,5
De snelle levering alles mooi en goed ingepakt zodat er niks kapot kan gaan tijdens transport.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liquid16 11-01-2011

Algemene score

9,8
Overzichtelijke website met voldoende informatie. Snelle levering (bestelling eind van de middag, volgende dag in huis). Prima aftersales (uitleg in de shop over enkele toepassingen van de camera). Ook voor vragen over eerder aangeschafte apparatuur werd ruim de tijd genomen. De camera is een juweeltje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda- 11-01-2011

Algemene score

9,5
De webshop CameraNu heeft alle toezeggingen die gedaan worden op de website volkomen waargemaakt. Direct bericht gekregen na ontvangst van de bestelling en na ontvangst betaling, paar uur later bericht van aangetekende verzending en de volgende dag werd er bezorgd. Ik heb besteld bij deze webshop vanwege de positieve beoordelingen van andere klanten in combinatie met de veilige bestelomgeving en voeg nu zelf graag een positieve beoordeling toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.L. Swarte 11-01-2011

Algemene score

9,0
Als het om fotografie gaat heb ik zo m'n vaste adressen. Deze keer besloot ik van het gebaande pad af te wijken en ergens anders te gaan shoppen. Dat is me goed bevallen: vlotte levering, geen gedoe, goede track & trace. Ik kom vast nog wel eens langs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Anton2011 11-01-2011

Algemene score

10,0
's Middags de printer besteld en de volgende dag al in huis. Ik vind het klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David de Bruin 11-01-2011

Algemene score

9,0
De levering is volledig conform de toezegging.
De canonscan werk perfect met Windows7.
Alleen de bijgevoegde software is voor Windows7 deels (ArcSoft Photoshop5.5)verouderd en eigenlijk niet bruikbaar. Hier kan de leverancier echter niets aan doen. Dit ligt aan Canon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.vanbaare 11-01-2011

Algemene score

9,3
Ik ben zeer snel geholpen. Voor 21:00 besteld werd inderdaad de volgende dag al afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hette Bonnema 11-01-2011

Algemene score

10,0
Snelle en zeer correcte afhandeling van mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prikkie11 11-01-2011

Algemene score

9,7
snelle levering, correct verpakt. Goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Delahaije 11-01-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke website, Aantrekkelijke prijzen en Package deals, Supersnelle Levering!!
Absolute Aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Blackie2011 11-01-2011

Algemene score

9,0
Ik had wat vragen, ben uiterst klantvriendelijk geholpen. 's Avonds voor 20.00 uur online besteld, de volgende dag in huis. Ben zeer te spreken over deze eerste bestelling bij Camera Nu.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ernst Wijsmuller 11-01-2011

Algemene score

10,0
Gekocht en geleverd geheel volgens afspraak (snel!).
Later met een 2e artikel ook zelfde ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Hazewinkel 11-01-2011

Algemene score

9,3
Duidelijke website en zeer concurerende prijzen!
's Avonds rond acht uur besteld en de volgende middag al binnen, prima service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hsbastiani 11-01-2011

Algemene score

9,8
Perfecte afhandeling van mijn bestelling, super snel binnen en voor de goedkoopste prijs op dat moment. SUPERRRRRRRRRR.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jkranenb 11-01-2011

Algemene score

10,0
Prima website: alles goed vindbaar, goede suggesties voor aanvullende accessoires en of combo deals. Voorraadstatus is duidelijk. Site laat w.m.b. niets te wensen over. Prijstechnisch ook erg verantwoord.
Bestelling en levering tip top in orde: op tijd, compleet, werkend, goed verpakt.
Fijne ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertslot 11-01-2011

Algemene score

10,0
Alles is perfect verlopen. Prima organisatie die alles volgens afspraak na komt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karlijn72 11-01-2011

Algemene score

8,7
Snelle versturing producten, makkelijk te retourneren. Goede service, uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sueur Philippe 11-01-2011

Algemene score

8,0
bescherming van de apparatuur in het pakket onvoldoende
open percelen aangekomen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

plukassen 11-01-2011

Algemene score

9,0
Na levering bleek dat de zonnekap er niet bij zat. Na een belletje werd deze de volgende dag bezorgd. Prima geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

hpoppen 11-01-2011

Algemene score

10,0
Ik heb in de laatste vijf jaar allerlei spullen gekocht bij CameraNu.nl. Twee spiegelreflexen, een kleine camera, een fotoprinter, TomTom, etc. Altijd voor bijzonder scherpe prijzen.
Soms liet ik thuisbezorgen (Urk is voor mij niet naast de deur) en soms heb ik de spullen zelf afgehaald. Alles wat ik liet thuisbezorgen werd steevast de volgende dag geleverd. Wanneer ik afhaal, bestel ik vantevoren via internet; dan weet ik dat de spullen voor mij klaargelegd worden. In de winkel kan ik dan kiezen voor snelkassa. De eerstvolgende kassa die vrijkomt wordt dan snelkassa, zodat ik niet hoef te wachten op de klanten die uitgebreide informatie nodig hebben. Een supersysteem. De after sales heb ik nooit nodig gehad omdat alles altijd in orde was.
Wat mij betreft, ik kan geen enkele kritiek bedenken; daarom kan ik niet lager geven dan 3x een 10, en nvt voor after sales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos schut 11-01-2011

Algemene score

8,5
Bestelling ging eenvoudig, aflevering comform de afspraak de volgende dag.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline55 11-01-2011

Algemene score

8,8
Website is duidelijk en levert alle informatie die nodig is. Bestellen gaat eenvoudig, levering is snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews