cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 46137 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2871 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Annette K. 16-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een Sony RX100ii besteld incl.een geheugenkaart. De geheugenkaart was niet op voorraad, dus zou ik wel een week moeten wachten op mijn bestelling. Ik vroeg in de live-chat of ze misschien de camera wel eerder wilden versturen,dit ivm mijn verjaardag, toen hebben ze dus voor mij een uitzondering gemaakt . Kijk dat is nou service! De volgende dag had ik mijn camera in huis.
Nogmaals dank.

Reageer

Dirk 16-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop van de Fuji XT20 en de deal die cameranu.nl mij aanbood. Ik wilde een kwalitatief goede camera hebben, die wel binnen mijn budget moest blijven. Naar wat research bleek de camera van mijn keuze €100,- goedkoper te zijn bij cameranu.nl , dan bij haar concurrenten. De zelfde voorwaarden, garantie en levering. Mijn keuze was dus makkelijk gemaakt.

Reageer

Niwagin 16-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en overzichtelijk website die makkelijk te vinden is. Productdocumentatie is prima en bestelling loopt vlotjes. Goede betaalmogelijkheden en snel afgehandeld. Ik werd ‘s middags gebeld met meer info over het bestelde product en de levering ervan. Die was een beetje vertraagd en men liet mij de keuze doorgaan of cancellen. Deze bestelling kwam precies op het nieuwe tijdtip. Product is prima en functioneert volgens verwachting. 3e keer dat ik iets bestel en iedere keer optimaal.

Reageer

Willem 16-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kies voor Cameranu omdat ze altijd snel leveren tegen een scherpe prijs. De klantenservice reageert snel en is altijd behulpzaam. Als producten niet leverbaar zijn is er vrijwel altijd een alternatief wel op voor voorraad.

Reageer

Willem 15-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede betrouwbare webshop, makkelijk te bestellen - snelle levering, vergelijkbare prijzen dan andere Nederlandse shops.

Reageer

Harrie van Beurden 15-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had de lens coat voor mijn Sigma 500 mm objectief nét voor middernacht besteld en ik had hem al binnen bij mijn ontbijt. Ik was nauwelijks wakker!
Ze werken kennelijk héél snel.

Reageer

Jeroen Babeliowsky 15-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind cameranu.nl de meest duidelijke website op het gebied van fotografie. Het aanbod is zeer groot en wordt op de site overzichtelijk in beeld gebracht. In vergelijking met andere sites kun je bij cameranu.nl het meest eenvoudig verschillende producten bekijken en vergelijken. In dit geval heb ik een polarisatiefilter voor een van mijn lenzen aangeschaft. De bestelling en levering verliep zoals altijd vlekkeloos.

Reageer

Hiltsje 15-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Camera besteld en de volgende dag al in huis...twijfelde nog over een keus..maar vond het fijn dat je deze 2 camera's kan vergelijken en dan die camera te kiezen die het beste bij je past

Reageer

Marja Butter 15-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goed advies en een super snelle levering
Ik ben erg blij met de polarisatielens van B+W.

Reageer

Natalie 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een super winkel, met alles wat ik zocht gelijk op voorraad. Netjes geholpen door het personeel. Ook bestelling via de webshop netjes aangetekend verstuurd. Er zijn genoeg camerawinkels in de buurt, maar een ritje naar Urk heb ik er wel voor over. Nogmaals echt een topwinkel.

Reageer

Arjan 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat ik wat vragen had over de aanschaf van een monopod, via mail nadere info gevraagd. Tot twee keer toe snelle, adequate en eerlijke reactie ontvangen. Reden genoeg om weer voor Camera.nu te kiezen. Ook eens in de winkel geweest voor een verrekijker: ter plaatste verschillende geprobeerd, goed geholpen en prima advies - en dus aanschaf.

Reageer

amyalina 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne (online) winkel, veel aanbod en er staat een duidelijke uitleg bij geschreven. Daarnaast snelle levering. Na installeren van fotobewerking programma had ik een vraag over de activatiecode, hier over gebeld en ik kreeg een duidelijke uitleg. Vriendelijk te woord gestaan.
Erg tevreden, volgende keer bestel ik hier weer.

Reageer

Johan Soijer 14-05-2019

Algemene score

1,0
ongehoord dat je wordt geconfronteerd met een bedrag van 6,98 euro voor betaalkosten. dus als je van te voren betaald word je ook nog eens beboet met 7 euro omdat je vooruit betaald.
Johan Soijer
Officiele reactie van CameraNU.nl 15-05-2019

Goedendag Johan,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Zojuist hebben we elkaar even gesproken over deze kosten. Dit zijn de 2% betaalkosten die Paypal rekent voor de betaalwijze, die wij doorberekenen aan de klant.

Naar aanleiding van ons contact zullen we verder onderzoeken of dit nog extra verduidelijk behoeft, en vanuit jouw verhaal zal dit wel het geval zijn.

We wensen je een fijne dag!

Met vriendelijke groet,
CameraNU.nl

Reageer

Liz 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat ben ik toch geweldig goed geholpen. Ik kocht 4 jaar geleden mijn camera en nu ik wat extra vragen had nam ze enorm de tijd voor me. Vriendelijk personeel en geen vraag is te gek. Beginner of professioneel? Ik merkte geen verschil. Fijne zaak ik rij er graag een stuk voor.

Reageer

Otto Janssen 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu.nl is die in mijn ogen perfecte combinatie van een webwinkel met daarnaast diverse vestigingen verdeeld over Nederland. De website is uitgebreid en geeft veel informatie. Wil je meer informatie is dat op allerlei manieren te verkrijgen en ga je naar de winkel dan krijg je daar kundig en goed advies. En één van hun sterkste punten vind ik de informatie die ze op de website geven over allerlei manieren om jezelf te ontwikkelen als hobby fotograaf met interessante workshops en tips van professionals. Via de nieuwsbrief kun je dan wekelijks zien of er iets interessants is wat jouw interesse wekt. Kortom voor mij de winkel waar ik als eerste heen ga voor mijn fotografie apparatuur. En eigenlijk kom ik dan ook nooit verder en koop of bestel ik daar.

Reageer

Emma 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij camera nu moet je zijn! Een top winkel met een super klantvriendelijkheid. Wil je iets weten of heb schade ook dan kun je bij Camera nu terecht!

Reageer

Gerda 13-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop heeft mij de gelegenheid gegeven om mee te doen aan een fotoexperience met het kunnen gebruiken van meerdere lenzen,een goed verzorgde middag.
Dat gun ik iedereen.

Reageer

LumixG9 13-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service, vriendelijke klantservice, goede kwaliteit oftewel erg tevreden.

Reageer

Nico 13-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en goed verpakt alles op het gebied van camera's en benodigdheden niet te duur

Reageer

jan 13-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu heeft een snelle levering, uitgebreid assortiment en goede prijzen.
Dus alles wat je wilt als klant.

Reageer

Lynn 13-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een goede ervaring met deze winkel. Mijn bestelling kwam meteen de volgende dag al binnen. De manier waarop het verpakt was, was ook echt top! Kreeg echt het gevoel dat er voorzichtig mee werd gedaan. Ga hier zeker nog vaker bestellen!! Zeker een aanrader voor mensen die opzoek zijn naar camera’s of accessoires voor camera’s. Ik zeg doen!

Reageer

Robin Olinga 13-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot deel van mijn cameraspullen bestel ik, al jaren, bij cameranu.nl.

Goede prijzen, altijd snelle levering.
Als er iets gerepareerd moet worden dat onmiddellijk opgelost en als ik iets retour wil sturen ook.

Nog nooit een slechte ervaring dus, aanrader!

Reageer

K Water 13-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uiteindelijk voor CameraNu gekozen vanwege de prijs. Voor een vraag heb ik de klantenservice gebeld en ben ik geholpen voor een dame die de hele webshop uit haar hoofd kon en mij tot in detail wist te adviseren over een product. Top dus!

Reageer

Sari 12-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie aanbiedingen, snel en makkelijk te bestellen. alleen een minpunt achteraf betalen kost bij andere webwinkels niks bij deze webwinkel moet je extra circa 5% extra betalen.

Reageer

Schippershuis 12-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
correct, terzakekundige adviezen en prima installatie, tegen een normaal tarief.

Reageer

Ton 11-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website en aflevering bestelde product volgens afspraak.
Via email goed op de hoogte gehouden.

Reageer

Patrick 11-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prachtige winkel
Klantvriendelijk en behulpzaam
Goede uitleg over het produkt dat ik wilde aanschaffen

Reageer

J.C. Dodde 11-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanaf zo'n beetje het eerste begin van Cameranu daar gekocht. Zonder andere conculega winkkels te kort te doen, een super aan te bevelen webwinkel. Goede en scherpe prijzen, maar bovenal een geweldige service. Als er in de afgelopen zeg maar minimaal 10 jaar al eens een keertje iets was, dan werd dat zonder morren direct en naar grote tevredenheid opgelost. Kijk eens naar hun assortiment, let eens op de afspraken, de wijze waarop de bestellingen super snel worden verstuurd. Heb je zelf soms twijfels over waar je moet bestellen op fotografie gebied en alles wat daarbij hoort, bestel dan maar via Cameranu want dan zit je echt gebeiteld! DOEN!!!!!

Reageer

Jenny 11-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Cameranu.nl wordt je in de winkel op Urk vriendelijk geholpen, wordt er geduldig uitgelegd, denken ze met je mee en lopen ze een stapje harder om je als klant het idee te geven dat je hier weer koning bent. En ook fijn, het product past bij je wensen en bij je portemonnee. En dat is gelukkig niet altijd het duurste product.

Reageer

Michel 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbare winkel met snelle levering. Ik heb meerdere online bestellingen geplaatst en nooit problemen gehad. Bij zelf gemaakte bestel fout werd ik goed geholpen en kreeg ik mijn geld terug! Zeer klantgerichte winkel. Alleen maar positieve ervaringen. En nee, ik heb geen aandelen bij cameranu.nl :p

Reageer

jacky 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
we rijden er graag een blokje voor om ...maar dan heb je ook wat!
mooie winkel en goede service...en weer een mooi fototoestel rijker...Bedankt weer!

Reageer

R Martis 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Dit is mijn derde aankop bij Cameranu. Ik koop voor mijn fotografie studio al mijn achtergrondrollen op deze website. Ze zijn snel, de prijzen zijn marktconform en hun producten van hoge kwaliteit. Hun achtergrondpapieren raad ik zeker aan!

Reageer

Myriam 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel behulpzaam.
Vraag via messenger wordt gelijk beantwoord.
Bestelling wordt super snel geleverd!!!

Reageer

W. Delancker 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlugge reactie op verzoek om een offerte, vlotte medewerking op vraagstelling i.v.m. de offerte. Correcte en vlugge levering van de bestelling, een aanrader. Nu nog de mogelijkheden ontdekken. Mooi en prachtig toestel en bijhorende lens.

Reageer

Savannah 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering en top service! Was iets niet in orde en volgende dag had ik het nieuwe product al in huis! Ik zal hier vaak dingen gaan bestellen

Reageer

Michel 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd vlotte verzending en via mail wordt je op de hoogte gehouden van je bestelling.

Reageer

Compier 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben prof fotograaf en koop vaak apparatuur bij CameraNu. Spullen worden altijd op tijd geleverd, nette afhandeling, webshop is overzichtelijk en handig in gebruik. Prijzen zijn in orde en uitleg op apparatuur (mocht dat nodig zijn) is goed.
Geen 10 omdat je nooit weet ... ;-)

Reageer

Marlies 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, makkelijk zoeken naar het artikel dat je nodig hebt. En als je daar bent ook nog nuttige suggesties voor eventuele nodige accessoires.

Reageer

L. Weeber 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte koop! Snelle bestelling en volgende dag bezorging, als beloofd. En ook nog de goedkoopste airpods 2. Ben erg blij en tevree! :-))

Reageer

Anita 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering had het volgende dag al in huis.
Werd geinformeerd via de mail super fijn

Reageer

Kurt Claeys 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer ruime keuze, scherpe prijzen, vlotte levering, prime service en tal van contactmogelijkheden met quasi onmiddellijk respons. Kortweg 100% betrouwbare online-shop met de service van een buurtwinkel om de hoek. Een aanrader dus!!!

Reageer

Alex 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment, en hele duidelijke omschrijvingen.
Hierdoor is kiezen gemakkelijker. Behalve dat zijn de zendingen snel en compleet. Dus snel aan de slag!

Reageer

Arnold de Gans 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbare communicatie ..
Hoog kennisniveau van personeel..
Groot assortiment ...
En meedenken met de fotograaf ...
Al deze facetten maakt dit bedrijf ... mijn goto keuze!

Reageer

Timo Willemsen 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is een mooie duidelijke website. soms een beetje te duurder dan andere webshops. maar ze hebben wel alles heel duidelijk. snelle levering en kwaliteit spullen.

Reageer

Kevin 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb wederom besloten om een nieuwe Peli koffer te kopen bij CameraNu. Ondanks dat de koffer hier niet het goedkoopst was, wist ik wel zeker dat mijn bestelling snel en correct werd geleverd. Het artikel was op voorraad, en werd netjes de volgende dag bezorgd. Bestellen ging gemakkelijk en vlot. Voor de aankoop contact gezocht met de klantenservice, die dezelfde dag nog antwoordde.

Reageer

g l kok 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben naar de winkel op Urk gegaan ;tijdens het wachten op je beurt kan je koffie krijgen en camera's in je hand nemen die voor klanten klaar staan.
Je wordt geholpen door zeer deskundige mensen. Je mag een nieuw objectief op je eigen camera plaatsen en het uitproberen. Het personeel is niet opdringerig, geven goed advies en laten je zelf kiezen welk objectief of camera bij je past.

Reageer

filiep 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
goede uitleg bij telefonisch contact ; goede raad en goede keuze ; deftig materiaal

Reageer

Kevin 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima volgens de afspraken geleverd. In de avond besteld en de volgende dag zou het geleverd worden. Helaas door een fout van post nl een dag later in huis maar dat doet niet af dat cameraman.nl de snelle service dus wel nakomt. Top

Reageer

Wiljo 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer ruim aanbod van goede kwaliteit producten. Goed geprijsd en ongelofelijk snel geleverd.

Reageer

Alphons 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koop al jaren online bij cameranu. Paar keer in Urk geweest. Maar nu ook een filiaal in Amsterdam superblij mee. Eerste dag open meteen een groothoekzoom Nikonobjectief voor mn Z7 gekocht. Was op voorraad in Urk, de volgende dag opgehaald in Amsterdam. Cameranu was de enige die het nieuwe objectief kon leveren. Top!

Reageer

Toon meer reviews