cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43597 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dani_8201 02-02-2011

Algemene score

10,0
Dit was de eerste keer dat ik ooit een product via internet heb besteld. ik ben blij dat CamaraNU zo gebruiksvriendelijk is. mijn order kwam heel snel en kwam goed beschermd. Top website!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijn_89 02-02-2011

Algemene score

9,2
Op zondag avond had ik o.a. een schermbescherming gekocht van JJC voor mijn Canon EOS 7D. Maandag was alles geregeld en kreeg netjes een mailtje met een Track&Trace nummer en dinsdag was hij netjes bezorgd, TOP!
Maar het mooiste komt nog: Deze bescherming was samen verpakt met een cameratas, maar tot mijn schrik kwam ik er achter dat het doosje voor de schermbescherming leeg was! De verpakking was niet goed gelijmd en ik vermoed dat het eruit is gevallen onderweg ergens. Ik heb woensdag ochtend meteen gebeld naar cameranu.nl waarna ze meteen kosteloos een nieuwe op hebben gestuurd, deze is nu onderweg tijdens het typen van dit bericht. Echt TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter3031 02-02-2011

Algemene score

9,7
Goede, duidelijke website. Bestelling en levering goed en tijdig. Mooie, prettige winkel in Urk; je wordt op nummer bediend, dat maakt het wachten wat aangenamer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van Dam 02-02-2011

Algemene score

8,0
ik heb geen minpunten ontdekt, wat beloofd wordt maak men waar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Naam 82 02-02-2011

Algemene score

10,0
Goede website met duidelijke omschrijving van de
aangeboden producten. Een prettige reactie bij telefonische navraag om aanvullende informatie.
Na bestelling volgt vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nelhaverbus 02-02-2011

Algemene score

8,3
Prima website en goede bereikbaarheid.
De bestelling en de levering zijn prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Moon12 02-02-2011

Algemene score

8,5
's avonds besteld en keurig de volgende dag in goede verpakking ontvangen. Tijdelijk zelfs zonder verzendkosten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

A3-Sl1 02-02-2011

Algemene score

8,0
Prettige winkel, goed assortiment en ze doen wat ze zeggen tegen redelijke prijzen. De winkel komt betrouwbaar over.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

name2011 02-02-2011

Algemene score

8,2
Alles is prima verlopen. Ik kom er alleen op de site niet achter welke memory-card voor dit toestel het meest geschikt is in combinatie met mijn (oude) computer.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

malawa 02-02-2011

Algemene score

9,7
Heldere website, zeer snelle bezorging zonder extra kosten!
Product in goede staat ontvangen en voldoet aan de verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meuderke 02-02-2011

Algemene score

9,2
snelle levering en correct afhandelen van d bestelling.
de website is duidelijk en informatief.
samen gevat een prettige leverancier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oubaas 02-02-2011

Algemene score

8,3
Gelezen, besteld en ontvangen binnen een zeer snelle tijd, tegen een lage prijs. Chapeau.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RobHonings 02-02-2011

Algemene score

10,0
Voorradig, duidelijk, snel en ook nog eens scherp in prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stormh 02-02-2011

Algemene score

8,5
Perfecte service , alles keurig gekregen.
Een minpuntje : ik had keurig betaald voor 21.00 uur maar devolgende dag was mijn bestelling niet binnen ( wat wel op de site staat !! ) , wel de dag erop wat gelukkig net op tijd was .
Verder geen probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Rene Frijters 02-02-2011

Algemene score

8,8
Ben zeer positief verrast over de service bij de reparatie bij mijn onlangs aangekochte Canon digitale foto camera. Zeer klantvriendelijk en met perfecte feedback.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertjevis 02-02-2011

Algemene score

9,0
Prima website, goede bereikbaarheid van de winkel (ik ben er twee keer geweest en een keer in de vorige zaak, afstand Alkmaar Urk is iets te groot). Bestelling, Levering en Aftersales heb ik zeer goede ervaringen mee (vele malen beter dan bij die zichzelf op de borst kloppende Alkmaarse zaak bij mij om de hoek (afstand 2km). Ik ben al jaren een zeer tevreden klant van Cameranu. (Semi-pro/pro equipment).

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

franskuh56 01-02-2011

Algemene score

9,2
Duidelijke en overzichtelijke website. Levering keurig en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roel410 01-02-2011

Algemene score

9,0
prima webshop , evenals de vorige keer weer super tevreden en dan te bedenken de levering ...ik weet niet wat jullie voor post duiven hebben maar dat ze snel zijn is zeker ..

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

H.J. Palmen 01-02-2011

Algemene score

8,8
Producten goed omschreven m.b.t. details.
Producten makkelijk te vinden en te bestellen.
Veel betalingsmogelijkheden.
Zeer snelle en goede levering in deugdelijke verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hans van der made 01-02-2011

Algemene score

10,0
goede informatie, scherpe prijs, snelle levering. is wederom goed bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

megabijtje 01-02-2011

Algemene score

7,0
Prima service, snel geleverd en correct telefonisch contact toen de voorraad op was, ik had twee adapters besteld en er was er nog maar een, perfect met de terugstorting restant geld. niets dan lof.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

H Derix 01-02-2011

Algemene score

8,5
Afhandeling van de bestelling zijn zeer snel en acuraat afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Meerten 01-02-2011

Algemene score

9,3
Een zeer overzichtelijke website. Eenvoudig om een product te bestellen. En zeer snelle en nette afhandeling van bestelling. Voor 21:00 besteld en de volgende dag al geleverd in het "diepe" zuiden van het land. Netjes verpakt. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bob krul 01-02-2011

Algemene score

8,0
prima camera en een snelle bestelling plus bezorging
ben zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

zijlstra14 01-02-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering tegen concurrerende prijs. Prima info en follow-up.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Abels 01-02-2011

Algemene score

9,5
Snelle service. Deze lens is een van de vele artikelen welke ik bij Cameranu gekocht heb. Altijd goed. Nooit problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes_xyz 01-02-2011

Algemene score

8,0
Het ging allemaal snel en soepel. Extra service heb ik nog niet nodig gehad, omdat het simpelweg goed ging.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Willy 1954 01-02-2011

Algemene score

10,0
prima overzichtelijke website en snelle levering,
meer dan tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis Verspuij 01-02-2011

Algemene score

8,7
Niet al te bijzondere website die uiterzonderlijk gebruiksvriendelijk is, maar gewoon goede prijzen en prima levering. Niets op aan te merken, op het product zelf ook zeker niet.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MariskaM 01-02-2011

Algemene score

7,8
De bestelling (incl. twee achtergrondrollen) werd keurig de volgende dag na het plaatsen van de bestelling door een eigen koerier afgeleverd. De lens wilde ik graag ruilen. Had nl. eerst voor de goedkopere variant gekozen, maar deze beviel niet. Ik ben toen naar de winkel gereden en ook daar wordt je keurig geholpen. Het soms heel druk zijn, maar daarom staat er een koffieautomaat om de wachttijd te verzachten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

eokeez 01-02-2011

Algemene score

8,0
Zoals altijd snel in huis, van aanschaf tot levering een gestroomlijnd proces!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk Oomen 01-02-2011

Algemene score

8,2
zeer nauwkeurig omschrijving en duidelijke verzending en goed contact per mail

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanBerend 01-02-2011

Algemene score

8,0
gewoon besteld en ontvangen. Geen probleem. Het betreffende artikel (diffusor) was overigens bijna nergens andes te krijgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kroon G. 01-02-2011

Algemene score

8,0
het was zeer eenvoudig en ben zeer tevreden. en bleij met de levering.Ik had verwacht op kwantum korting,en zeker als je er van ver om komt Maar ja ik kom nog wel een terug.
G.kroon Zaamslag ZVL.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Edward Hapersma 01-02-2011

Algemene score

9,7
Heldere website, levering volgens de gestelde termijn. Prima dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smartniels 01-02-2011

Algemene score

9,3
Via internet uitgebreid gezocht naar dit artikel. Op vele sites en via vele webshops te koop, CameraNu het goedkoopst. Over de verdere afhandeling kan in kort zijn: perfect. Snel, goed verpakt, duidelijke rekening, kortom, After sales niet nodig gehad.Absolute aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DutchmanVideo 01-02-2011

Algemene score

8,5
statief was niet leverbaar, alternatief gekocht, ging zeer soepel met goede communicatie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanz1984 01-02-2011

Algemene score

9,0
Niks op aan te merken! Alle beloftes zijn nagekomen mbt levertijd en kosten. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Th. Haan 01-02-2011

Algemene score

9,0
Zaterdag gebeld voor wat informatie, kreeg deskundige en vriendelijke jongedame aan de lijn. maandag de camera besteld en kreeg keurig een bevestigingsmail toegezonden. Dinsdag kon ik de levering volgen en in de ochtend was het pakketje al geleverd, goede service en klantgerichte zaak, hulde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Verschoor 01-02-2011

Algemene score

8,5
De bestelmogelijkheden zijn prima, de informatie over de verschillende producten ook. De website is gebruiksvriendelijk. De levering was ook dik voor elkaar. En deze vragenlijst getuigt van een goede after sales.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H.v.d.Himst 01-02-2011

Algemene score

9,3
zeer snelle levering 'smiddags besteld volgende morgen in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

XplukX 01-02-2011

Algemene score

9,8
Makkelijke site, snel te bestellen, en zeer snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leendert1950 01-02-2011

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

josgeluk 31-01-2011

Algemene score

9,0
Geweldig apparaat en een snelle betrouwbare leverancier. Echt binnen 24 uur geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne77 31-01-2011

Algemene score

9,0
Goede beschrijving, site is goed bereikbaar en zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TuanBesar 31-01-2011

Algemene score

9,3
Na eerst wekenlang allerlei recensie te hebben nageplozen, kwam ik op het magische point-of-no-return. Mijn eerste keuze viel op Foka, maar die had hem niet op voorraad. CameraNu.nl was mijn tweede keus. Door allerlei redenen kon ik pas heel kort voor 21.00 de bestelling afronden, dus ik hield er rekening mee dat de aflevering niet de volgende dag zou plaatsvinden. Tot mijn verbazing werd het apparaat echter wel degelijk de volgende ochtend aangeleverd! Chappeau voor deze snelheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fritsvanveen 31-01-2011

Algemene score

10,0
Heel tevreden. Duidelijke presentatie van de goederen die cameranu levert.In mijn geval Camera+tas+hssdcard. Gemakkelijke aankoop en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wierenga234 31-01-2011

Algemene score

8,0
Prima informatieve website. Goede snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

russel 31-01-2011

Algemene score

9,5
voor 19.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Goede levering !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans40d 31-01-2011

Algemene score

8,0
Na lang zoeken en verschillende reviews doorlezen, de tamron gekozen. Hij voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews