cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

nikki2011 11-02-2011

Algemene score

9,3
goed telefonisch geholpen. Bestelling via internet geplaatst. De volgende dag keurig op mijn werkadres bezorgd. Prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.m. willemse 11-02-2011

Algemene score

8,0
Bestelling als een zonnetje. 's Avonds voor 21.00 uur besteld en dus de volgende dag in huis. Echter, TNT zat te slapen en heeft de bestelling een hele dag in het distributiecentrum laten liggen (via Track & Trace te volgen). Waardeloos dus.
De volgende dag wel geleverd. Keurig verpakt en nu al weer een paar dagen werkend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Yinthe 11-02-2011

Algemene score

9,3
Duidelijke website, handige tips voor accesoires en snel bezorgd. Product ook netjes ingepakt in de doos, samen met de accesoires. Factuur en pakbon ook duidelijk, net als het volgen van waar je bestelling is.
Ook het betalen ging makkelijk en snel. Fijne winkel dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierrot2011 11-02-2011

Algemene score

9,0
Snelle en accurate levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meta1 11-02-2011

Algemene score

10,0
Top winkel met enorm vriendelijk en deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tuur1786 11-02-2011

Algemene score

9,3
Toegankelijke website met veel informatievoorziening. Ik heb ook gebruik gemaakt van een pakketaanbieding, dus heb veel gehad aan de suggesties die worden geboden tijdens een bestelling.

Het pakket binnen een paar dagen in mijn bezit. Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bresser 11-02-2011

Algemene score

8,5
Duidelijke specificaties op de website. makkelijk te bestellen en een snelle aflevering

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

J1955 11-02-2011

Algemene score

10,0
Snelle en correcte telefonische bereikbaarheid; daarbij werden mijn vragen deskundig beantwoord.
Een ongeloofelijk snelle levering.
Website is duidelijk van opzet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kacang4 10-02-2011

Algemene score

7,7
Bestelde camera is volgens afspraak bezorgd, geen verrassingen, dus alles ok

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

w. klaver 10-02-2011

Algemene score

7,8
Snelle levering en overzichtelijke site

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

De Vries150837423 10-02-2011

Algemene score

10,0
Om 19:00 uur besteld en de volgende ochtend in huis! ook het advies (telefonisch) was erg goed. Daarnaast nog goedkoop en een jaar extra garantie na het eerste jaar fabrieksgarantie. Gelukkig nog geen gebruik van hoeven maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elbee 10-02-2011

Algemene score

7,8
De levering ging razendsnel, om 21.15 uur gekocht, de volgende dag per aangetekende post geleverd. Het kalibreerapparaat is zoals op de website beschreven.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

T. Veleke 10-02-2011

Algemene score

9,0
Producten natuurlijk goed (canon), prijs verhouding
goed, iets lagere prijs is altijd wel te vinden maar uitleg en service daar scoort Camera Nu bij mij een volle 10 ten opzichte van andere leveranciers.
ik heb meer artikelen gekocht bij Cameranu en ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Hakkens 10-02-2011

Algemene score

9,0
Mijn gehele foto-uitrusting incl. div. lenzen en acc. is afkomstig van CameraNu.nl De duurdere stukken zijn destijds binnen enkele dagen geleverd per koerier, de rest per post. Niets dan lof over afhandeling, verpakking en levering en zelfs de koerier(e) zelf.
Nu recentelijk is mijn DSLR gerepareerd (LCD). Over alle service voor en na de koop niets dan goeds. Toen de reparatie wat langer op zich liet wachten (na alle correcte informatie) een tweetal keren zelf moeten informeren naar de status. Nagenoeg perfect! Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Voodoomick 10-02-2011

Algemene score

9,0
Donderdag 's avonds besteld, vrijdags in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kiekje50 10-02-2011

Algemene score

10,0
Ik heb voor CameraNu.nl gekozen omdat deze camera hier het goedkoopste was.
Ook de levering was zoals afgesproken vandaag besteld,de volgende dag geleverd.
Ik ben een tevreden klant die hier zeker nog eens terug komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjef Geelen 10-02-2011

Algemene score

9,0
Bij de bestelling had ik het juiste adres, maar de verkeerde postcode opgegeven. De correspondentie over dit feit verliep vlot en zeer correct. De levering werd weliswaar 1 dag vertraagd, maar dat was puur te wijten aan de verkeerde postcode. De bezorgdienst was correct en zeer vriendelijk.
Kortom: prima service, prima communicatie, prima afhandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bob1964 10-02-2011

Algemene score

8,8
product via internet aangeschaft en ben zeer te vreden over de afhandeling. duidelijke site met instuctie's en zeer snelle en correcte levering en afhandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Geval 10-02-2011

Algemene score

7,8
De gewenste producten zijn vlot en correct geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

r.vanveenschoten 10-02-2011

Algemene score

9,0
Al een paar keer eerder spullen besteld. Je wordt goed geholpen, krijgt goed advies en de mensen nemen de tijd voor je als je vragen hebt.Verder is het bedrijf vanuit Amersfoort goed te bereiken. En er is koffie :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mw76 10-02-2011

Algemene score

8,5
Besteld voor 21.00 uur (20.15) is ook inderdaad de volgende dag in huis (09.20). Waarmaken wat je zegt is belangrijk voor het vertrouwen van de klant. Het gevoel dat je als klant koning bent kom je niet vaak meer tegen. Bij Cameranu.nl wel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

de Raat 10-02-2011

Algemene score

10,0
CameraNu.nl Een goede zaak voor internet.
Mijn eerste aankoop op internet was eind 2005. Bij CameraNu.nl kocht ik toen een KM Dynax 5D en objectief. Altijd even spannend als je voor de eerste keer zaken op afstand doet. Maar de levering verliep perfect. De vraag was toen nog in hoeverre je op de service van internetwinkels zou kunnen vertrouwen. Gelukkig had ik daar tot een maand geleden nog een ervaring mee. Inmiddels heeft CameraNu die vraag op positieve wijze beantwoord.
Ik had tot twee keer toe problemen met een objectief dat ik samen met de nieuwe Pentax had aangeschaft. Dat hebben ze keurig opgelost: zonder probleem kon ik het tot 2 keer toe ruilen tegen een nieuw objectief. Houwen zo, mensen van CameraNu!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees de Brouwer 10-02-2011

Algemene score

8,3
Een prima en snelle scanner met genoeg mogelijkheden! Eenvoudige en duidelijke bediening!
Ben er zeer tevreden over! Een aanrader!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Sterngold 10-02-2011

Algemene score

10,0
Very well organized web site. After the purchase the tripod was delivered in 24 hours.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petersma 10-02-2011

Algemene score

9,2
Supersnelle en goedkope levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 239 10-02-2011

Algemene score

9,5
Bestel graag bij Cameranu.nl, ze zijn betrouwbaar correct en als je belt voor informatie dan krijg iemand aan de lijn met verstand van zaken, die er alles aan doet om de vraag naar tevredenheid te beantwoorden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Turnbull 10-02-2011

Algemene score

10,0
Ik vond het service can cameraNU.nl superb. Het produkt kwam binnen 24 uren. Ik moest contact nemen met de after sales serivce. Zij waren best behulpzaam. Uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nijkamp123 10-02-2011

Algemene score

9,5
Vriendelijk geholpen snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Doms 10-02-2011

Algemene score

9,0
Erg prettige website, overzichtelijk, klantvriendelijk, goede technische ondersteuning. Kortom, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ACMH 10-02-2011

Algemene score

9,3
Vandaag bestelt morgen geleverd maken ze echt waar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pg888 10-02-2011

Algemene score

10,0
goede website en snel (telefonisch) kontakt indien gewenst.
Alweer een goede ervaring met deze winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikonijan 09-02-2011

Algemene score

8,2
Correcte afhandeling.
Een bijzonder leuke combo deal waar je gelijk mee aan de slag kan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Berry van Veen 09-02-2011

Algemene score

9,7
Topprodukten voor een meer dan redelijke prijs.
Deze winkel blijkt telkens weer een van de goedkoopste te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chris1100 09-02-2011

Algemene score

8,8
De bestelling verliep snel alleen de levering bleef bij TNT onvindbaar, dit gemeld bij CameraNU en hebben na een dag van onderzoek een andere afgestuurd die binnen 20 uur binnen was. Deze scanner is nog uit de oude reeks en voldoet prima, een oude die alleen onder W2000 nog werkte met SCSI was voor die tijd zeer snel, deze doet daar niet voor onder. Er zit veel software bij die veel mogelijkheden bied.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

zupervlieg 09-02-2011

Algemene score

8,0
prima webshop, camera afgehaald in de winkel, daar werd vriendelijk en uitstekend advies gegeven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mart45 09-02-2011

Algemene score

9,8
`s avonds besteld volgende dag in huis,kan niet beter
perfect verzorgd ,ook met andere koopjes bij cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PJ Hinten 09-02-2011

Algemene score

10,0
Bestelling afgeleverd conform informatie op de website. Ook via mail netjes op de hoogte gehouden van de status van de bestelling t/m verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beskers 09-02-2011

Algemene score

9,0
we hebben de printer besteld, deze is snel geleverd.
hij bevalt goed. camera nu geeft 2 jaar garantie bij de printer en dat doen er niet veel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gidi van Osch 09-02-2011

Algemene score

8,3
Vlotte levering. goede product omschrijving. vlotte stuctuur om bij product uit te komen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

WOM 09-02-2011

Algemene score

10,0
De bestelling was simpel, duidelijk en zag er betrouwbaar uit. De levering was inderdaad met 2 dagen over. Super! Nette en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eelderwolde 09-02-2011

Algemene score

7,3
Ik ben van mening dat alles corre t is afgewerkt, maar aanvankelijk begreep ik dat de gehele verwerking iets sneller zou gaan overeenkomstig mijn perceptie dat het toestel nog dezelfde dag door u op de post zou zijn gegaan en minimaal 2 dagen eerder geleverd had kunnen zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Monique1104 09-02-2011

Algemene score

9,7
Na telefonisch contact voor informatie met de winkel in Urk heb ik de camera via de website gekocht. De camera was een cadeau voor mijn vader. Ik had dus gevraagd om alleen met mijzelf telf. contact op te nemen indien dit nodig mocht zijn.
Wat bleek: de camera was als cadeau ingepakt in superleuk pakpapier en de andere dag al afgeleverd. Zeer attent en erg leuk. Dus bedankt en tot de volgende aankoop.
Monique

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Kiekjes 09-02-2011

Algemene score

9,3
Zeer snelle levering en duidelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcV13 09-02-2011

Algemene score

8,0
Wederom keurig geholpen, met eerlijke voorlichting en correcte aflevering tegen concurrerende prijzen. TOP!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nl38 09-02-2011

Algemene score

9,3
Snelle en correcte afwerking van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco79 09-02-2011

Algemene score

8,8
Snelle levering en duidelijke website.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden_klant_CameraNU 09-02-2011

Algemene score

7,0
Op verzoek heeft CameraNU op vrijdag verstuurd, TNT heeft echter maandag afgeleverd i.p.v. zaterdag (op zaterdag thuis).

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hoeder 09-02-2011

Algemene score

8,8
Alles netjes verzorgd en zeker snel geleverd. Ik bestel de volgende keer weer bij CameraNu.nl

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I. Hakkens 09-02-2011

Algemene score

10,0
Ik heb al regelmatig een bestelling geplaatst via www.cameranu.nl en de afhandeling is altijd perfect verlopen. De bezorging is snel en de artikelen zijn netjes verpakt. Ik heb gebruik gemaakt van de leveringsservice ad 20,00 euro en van het aangetekend versturen. Beide verlopen prima.

Ook heb ik mijn camera ter reparatie retour gezonden en hierover geen klachten. Het probleem is kundig opgelost in de garantieperiode en de camera werkt nog steeds naar behoren. De informatie tijdens reparatie is goed, per mail worden updates verzonden.

Ik ben erg tevreden over deze webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Femkecamera 09-02-2011

Algemene score

10,0
Goede klantenservice en snelle levering. Er wordt snel ingespeeld op eventuele problemen en zijn makkelijk bereikbaar (zowel via e-mail als telefonisch)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews