cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43602 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

henenhar 07-02-2011

Algemene score

8,5
Gewoon doen wat er beloofd wordt,daar hou ik van

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Poulussen 07-02-2011

Algemene score

9,0
werkt prima

Ik vindt het met name fijn om direct een terug koppeling te krijgen zodra we betaald hadden.

Doen jullie goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lelij 07-02-2011

Algemene score

9,0
Eerste aankoop, helder, snel en accuraat geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlie Bl. 07-02-2011

Algemene score

9,0
Heldere site, vlotte afhandeling. In mijn geval is uitgevoerd wat is beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AHBorgers 07-02-2011

Algemene score

7,8
Vlotte levering, door TNT iets trager, correcte telefonische hulp

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

oma Betty 07-02-2011

Algemene score

9,0
Ik heb al eerder iets bij camera nu gekocht en toen viel het me al op. Een duidelijke website, heel correcte afhandeling en informatie, volledige adresgegevens en ook prettig : scherpe prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petra schoonewil 07-02-2011

Algemene score

9,2
Mooie babyposer van Lasolite, onmisbaar bij kleine kids fotograferen
Ziet er mooi uit, handig in gebruik, al is het even kijken wat je met al de losse delen kan,maar hiervoor kan je ook even op de site kijken van Lasolite waar een heel handig instructie filmpje staat wat je allemaal met de babyposer kan!!
besteld en de volgende dag keurig bezorgd dus dik tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paddenburg 07-02-2011

Algemene score

8,0
Prima website, snelle levering, goed verpakt. Ik ben heel tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

E.P. Borst 07-02-2011

Algemene score

8,0
Goede prijzen; prima tijdige verzending en ontvangst. Uitstekend te bereiken per telefoon. Adekwate beantwoording van vragen en klantvriendelijke benadering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

PolM 07-02-2011

Algemene score

10,0
Duidelijke website. Ben ook zeer tevreden over mijn nieuwe lens.
Het afhandelen van de bestelling ging optimaal en volgens planning

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin4711 07-02-2011

Algemene score

8,7
Goede services, en de mensen weten waar ze het over hebben, top zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marcadam 07-02-2011

Algemene score

8,0
Prima afgehandelde bestelling. Snel verstuurd. Ordentelijk ingepakt. Ik ben dik tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

barometer 07-02-2011

Algemene score

9,0
Een eenvoudige flitser zonder ingewikkelde mogelijkheden, die vooralsnog perfect functioneert.
Vanwege de lage prijs veel waarde voor het geld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.B.6 07-02-2011

Algemene score

8,5
Website was duidelijk. Bereikbaarheid is voor ons niet van toepassing, want onze bestelling werd toegezonden.
En ook nog snel en netjes.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mihnea 07-02-2011

Algemene score

9,0
De site is goed, maar het kan enige verbeteringen in navigatietoepassingen en design om het meer toegankelijk voor de gebruiker te maken --- bijvoorbeeld het toevoegen van reviews / opmerkingen van kopers op de productpagina's. Levering was top-notch, geweldige service daar! Ik heb geen ervaring hebben met de after-sales toch zo kan geen commentaar geven, ik hoop dat ik er geen gebruik hoef te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs Terpstra 07-02-2011

Algemene score

9,5
Een ineternetwinkel met de ouderwetse kruideniers service. Aankoop videocamera, problemen, vervangen en zaak netjes opgelost. Perfecte service en altijd in overleg met de klant. Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotograferen net 07-02-2011

Algemene score

9,3
Snel en goed verzonden. Zoals het hoort!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Post 07-02-2011

Algemene score

8,5
Heb een cameratje gekocht voor mijn dochter. Over het product kan ik nog niets zeggen, krijgt ze voor haar verjaardag. "Camera nu" ken ik van de winkel en van internet. Overzichtelijke site, scherp geprijsd en belangrijk; betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

B. Huizinga 07-02-2011

Algemene score

9,0
Zeer heldere site, nergens hoeven twijfelen of zoeken. Zondagavond laat besteld, dinsdag 13:00 bezorgd. Wel een verpakking waar de EOD nog moeite mee zou hebben, dit zou wel iets minder bomvrij mogen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Menh. 06-02-2011

Algemene score

8,5
Correcte en snelle levering voor een bescheiden prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart-S8000 06-02-2011

Algemene score

8,2
Transparant aankoopproces, ze doen wat ze beloven, je wordt goed op de hoogte gehouden dmv e-mail.
De camera is op de beloofde dag afgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

daantjev 06-02-2011

Algemene score

9,7
netjes geleverd, geen verzendkosten!! en een geweldig goed systeem om mijn achtergrond rollen in op te hangen. Prima !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick_64 06-02-2011

Algemene score

7,5
Nette, duidelijke en snelle afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Johanem 06-02-2011

Algemene score

8,3
Ik was voor het eerst op deze site en kwam er door te googelen op. Zag dat de site er goed uitzag, producten goed omschreven en de prijs was ook goed.

Dan ook hier de scanner aangekocht,

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rikie1955 06-02-2011

Algemene score

8,3
Prima website, bestelling snel in huis.
Artikel werkt volgens verwachting.
Kortom heel tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bob107 06-02-2011

Algemene score

9,0
Uitermate professionele afhandeling van de bestelling.
Ook een aanpassing nadat er vis de webshop besteld was werd zeer correct en vriendelijk (telefonisch) behandeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Delhez 06-02-2011

Algemene score

8,5
Vrijdag 4-2-2011 om 20.55 besteld en de volgende dag in huis.
De bestelling zat goed verpakt.
Zeer tevreden met de lens, al een aantal foto's gemaakt, kan alleen maar beter worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert Schreurs 06-02-2011

Algemene score

8,2
Zeer makkelijk en voor iedereen ten uitvoor te brengen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maarten193 05-02-2011

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden over de status.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

lichtloper 05-02-2011

Algemene score

8,0
+ Heldere website, informatief
+ Vlotte verzending
+ Deugdelijk verpakt, in orig. doosje, alles compleet, aankoopbewijs aanwezig
Hier kom ik nog graag 'ns winkelen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

alexander176 05-02-2011

Algemene score

9,7
ik koop vaker bij Cameranu en de service is prima de telefoon wordt altijd opgenomen en je krijgt een prima advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly Veldhuijzen 05-02-2011

Algemene score

8,7
Duidelijke website. Duidelijk of iets op voorraad is. Snelle bevestiging van bestelling en zeer snelle verzending.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Vialliy 05-02-2011

Algemene score

8,3
Door een probleem op de website was er een dubbele bestelling ontstaan en de tweede werd na een mailtje van mijn kant zonder discussie geannuleerd. Heel prettig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Karel 24 05-02-2011

Algemene score

9,0
Duidelijk en stap voor stap begeleid. Overzichtelijke rekening. Snelle levering.Prijsgunstig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flodder 1 05-02-2011

Algemene score

10,0
Woensdag besteld vanuit Belgiè en zaterdag om 15 uur reeds geleverd .Wat een service !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WvM22 05-02-2011

Algemene score

9,7
bestelling werd snel afgeleverd en printer werkt prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

macsterdam 05-02-2011

Algemene score

10,0
Zoals altijd een snelle verzending en perfecte afhandeling van de order. Had TNT z'n zaakjes maar net zo op orde, dan zou het geen 5 dagen duren voor de zending binnen was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jekindopdefoto 05-02-2011

Algemene score

8,0
De printer werd keurig de volgende dag (zaterdag) geleverd en alles ging keurig naar wens.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

van der Klugt 05-02-2011

Algemene score

8,7
S'avonds om half negen besteld, de andere morgen om 11.00 uur op de stoep, dezelfde avond al volop in gebruik en dan ook nog de goedkoopste. Kan het beter?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

B. Reening 05-02-2011

Algemene score

10,0
een overzichtelijke, duidelijke website.
vriendelijke en meedenkende vrouw aan de telefoon.
daarna het bedrag via i-deal om 20.50 uur overgemaakt.
de volgende dag om 10.45 uur stond de postbode al met het pakje voor de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit Groenendaal 05-02-2011

Algemene score

9,0
Een goed overkomende website, waarin je heel gemakkelijk het juiste artikel kunt vinden. Betaling is eevoudig en gemakkelijk. De bestelling wordt heel snel geleverd en je kunt de besteliing ook goed volgen bij de ptt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohGHahn 05-02-2011

Algemene score

9,0
De service ten aanzien van de reparatie van mijn tijdens een reis door Vietnam zwaar beschadigd geraakte fotoapparatuur (totale schade ca. 1000 Euro) was perfect. Vanaf het eerste mailcontact vanuit Vietnam tot en met het gerepareerd terug hebben van de apparatuur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jozefus 05-02-2011

Algemene score

9,3
Zoals altijd een prima prijs en supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JvW47 04-02-2011

Algemene score

9,2
Bestelde printer was de volgende dag al geleverd.
Nieuwe factuur met ander adres gevraagd. Deze was er binnen enkele uren! Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tenshi 04-02-2011

Algemene score

8,3
De foto camera is de dag na de bestelling geleverd. Deze was in een neutrale doos verpakt en in de doos was de doos met de camera er in goed beschermt. Alles zag er netjes uit dus geen commentaar!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sven Wildschut 04-02-2011

Algemene score

7,3
Duidelijke website. Helaas weinig mogelijkheden om specifiek te zoeken.
Snelle levering, goed verpakt, prima geregeld.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Nicoline78 04-02-2011

Algemene score

9,3
Wederom snelle, goede levering van een geweldig product. Ook informatie op website is zeker toereikend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mieke o 04-02-2011

Algemene score

9,0
Na ontvangst nog gebeld met Cameranu. Ik had nog een vraag over het instellen van de camera. Ik werd door een medewerker zeer vriendelijk en met geduld te woord gestaan. Hij gaf mij een tip en ik kon weer verder. Mooi.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hugzy 04-02-2011

Algemene score

10,0
Ik heb Vrijdag middag om +/- 14:45 info geraagd bij CameraNu over een Sigma zoom lens waar ik zin in had, (Sigma 70-300 zoom), 10 minuten later heb ik de lens besteld en betaald en de volgende dag (Zaterdag)! om +/- 11:45 had ik de lens binnen, dus nog binnen 24 uur, sneller kan het niet.
Prima geregeld !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janosh 04-02-2011

Algemene score

9,8
Altijd alles makkelijk te vinden op de website. Bij een telefonisch verzoek om extra informatie vriendelijk en goed geholpen. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews