cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JvW47 04-02-2011

Algemene score

9,2
Bestelde printer was de volgende dag al geleverd.
Nieuwe factuur met ander adres gevraagd. Deze was er binnen enkele uren! Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tenshi 04-02-2011

Algemene score

8,3
De foto camera is de dag na de bestelling geleverd. Deze was in een neutrale doos verpakt en in de doos was de doos met de camera er in goed beschermt. Alles zag er netjes uit dus geen commentaar!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sven Wildschut 04-02-2011

Algemene score

7,3
Duidelijke website. Helaas weinig mogelijkheden om specifiek te zoeken.
Snelle levering, goed verpakt, prima geregeld.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Nicoline78 04-02-2011

Algemene score

9,3
Wederom snelle, goede levering van een geweldig product. Ook informatie op website is zeker toereikend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mieke o 04-02-2011

Algemene score

9,0
Na ontvangst nog gebeld met Cameranu. Ik had nog een vraag over het instellen van de camera. Ik werd door een medewerker zeer vriendelijk en met geduld te woord gestaan. Hij gaf mij een tip en ik kon weer verder. Mooi.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hugzy 04-02-2011

Algemene score

10,0
Ik heb Vrijdag middag om +/- 14:45 info geraagd bij CameraNu over een Sigma zoom lens waar ik zin in had, (Sigma 70-300 zoom), 10 minuten later heb ik de lens besteld en betaald en de volgende dag (Zaterdag)! om +/- 11:45 had ik de lens binnen, dus nog binnen 24 uur, sneller kan het niet.
Prima geregeld !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janosh 04-02-2011

Algemene score

9,8
Altijd alles makkelijk te vinden op de website. Bij een telefonisch verzoek om extra informatie vriendelijk en goed geholpen. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

buzzbuzz 04-02-2011

Algemene score

8,5
In de winkel de artikelen gekocht. De winkel is ruim en ze hebben een goed assortiment op voorraad om te proberen, inclusief veel accessoires. De verkoper voegde niet heel veel toe qua kennis, maar gelukkig was de beslissing toch al genomen. Thuis gekomen kwamen we er achter dat een filter een beschadiging had. Gebeld en na even doorvragen een antwoordnummer gekregen. Het filter opgestuurd en de volgende dag netjes een bevestigingsmail dat het in goede orde ontvangen was en even later een mail dat de vervanging was opgestuurd. De volgende dag lag deze (zonder beschadigingen) in de bus. Heel netjes dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

G.P.C.Thoonsen 04-02-2011

Algemene score

10,0
Een stuk voordeliger dan bij andere web-winkels.
Goede omschrijving van het product en zeer snelle levering.
Kortom: de volgende keer bestel ik zeker en wel bij CameraNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Hofstra 04-02-2011

Algemene score

8,2
Duidelijke site. Inderdaad de dag na de bestelling product ontvangen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

professeur Q 04-02-2011

Algemene score

8,7
Snelle en adequate levering. 's Avonds besteld, volgende dag in huis.Goede prijs.
Eigenlijk zoals je hoopt dat elke webshop werkt en levert.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Kers 04-02-2011

Algemene score

9,2
Prima en overzichtelijke website. De bereikbaarheid qua telefoon en mail is uitstekend. Er wordt gelijk geantwoord. De fysieke bereikbaarheid is ook prima. Een aanbeveling waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r. berendsen 04-02-2011

Algemene score

9,5
Binnen 1 dag geleverd. Helemaal oke. Alles netjes via de mail te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tomwxs 04-02-2011

Algemene score

8,3
correct en snelle afhandeling van je order

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BasP1974 04-02-2011

Algemene score

8,5
Camera.NU.nl levert snel. binnen twee werkdagen had ik mijn bestelling binnen. Correct verpakt. Ook de informatievoorzienning rond de levering was dik in orde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Remco Zwart 03-02-2011

Algemene score

8,5
Zeer snelle levering ! Keurig verpakt. Niet te duur.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rangeral1 03-02-2011

Algemene score

7,2
Hardware voor een betaalbare prijs. Ook netjes op de hoogte gehouden van de status m.b.t. levering.
Biedt goed materiaal aan voor alles wat betrekking heeft op fotografie.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Foto Ben Abeln 03-02-2011

Algemene score

9,0
Vakkennis, service, snelheid, klantvriendelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop- 03-02-2011

Algemene score

9,0
bestelling en levering waren binnen 12 uur afgerond

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertand 03-02-2011

Algemene score

8,0
De aflevering was keurig op tijd en een advies iz een geschikte Card voor mijn camera kwam prompt per e-mail

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ric0011 03-02-2011

Algemene score

9,0
Snellere levering is bijna niet mogelijk. 19:30 uur besteld en de volgende ochtend om 09:00 uur stond het product te wahten om uitgepakt te worden. Geweldig niet?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alieb 03-02-2011

Algemene score

10,0
Gewoon netjes en correct. Geen gezeur.
Bestelling op tijd en het bestelde goed ingepakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Thummler 03-02-2011

Algemene score

9,0
Goed met de auto bereikbaar. Webiste overzichtelijk, no nonsense. Levering was inderdaad de volgende dag. Heb geen after sales gehad, wel goede hulp van de helpdesk bij het aanmelden..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renatec 03-02-2011

Algemene score

9,0
Op cameranu.nl was deze lens het goedkoopst samen met nog een paar winkels. Maar cameranu had de beste beoordelingen en daar heb ik mijn beslissing op gebaseerd. Zonder spijt want bij welke winkel wordt al de volgende dag geleverd als je pas 's avonds bestelt?
Bovendien waren er op dat moment geen verzendkosten, mooi meegenomen. Alles in goede orde ontvangen.
Het zal mijn eerste keus zijn bij een evt. volgende aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Perottze 03-02-2011

Algemene score

8,3
Goede webwinkel met breed assortiment. Het gevraagde product wordt netjes, degelijk verpakt en volgens afspraak de volgende dag bezorgd door TNT-Post. Maar minstens even interessant zijn de concurrerende prijzen die CameraNu hanteert. Met de after sales heb ik geen ervaring; met het product is namelijk niets mis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wil gerrits 03-02-2011

Algemene score

9,5
In mijn ogen valt er niets te verbeteren.
Vriendelijk geholpen, wat op voorraad zou zijn is er ook.
Mooi assortiment voor een scherpe prijs.
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hopsakesie 03-02-2011

Algemene score

9,0
Een dikke vette 9. Waarom geen 10? Omdat ik denk dat je op deze manier de mensen scherp houdt. Het komt maar al te vaak voor na heel goede beoordelingen dat men achter over gaat leunen. Dat zou in dit geval heel erg jammer zijn.
De website is keurig en overzichtelijk. De winkel is heel overzichtelijk en alles is keurig geregeld. Gewoon een webshop en winkel om graag terug te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JHMU2 03-02-2011

Algemene score

8,5
Ik maakte een stomme fout, toch mocht ik het retourneren met een "antwoord nummer". Een paar dagen later stond het geld weer op de Bank.
Bedankt CameraNu

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JG88 03-02-2011

Algemene score

10,0
Bij twee eerdere bestelling bij CameraNU had ik twee kleine minpuntjes, maar dit hebben ze dik en dun goed gemaakt nu.

Vorige week had ik twee bestellingen geplaatst die ik aanvankelijk in Urk zelf wilde ophalen. Gisteren toch maar besloten om het te laten bezorgen, en om 2 van de aanvankelijk 4 artikelen te bestellen. Ik stuurde rond 19.00 uur een mail met het verzoek voor de wijziging, en hier werd echt binnen een paar minuten op gereageerd (!). Ik kon het geld direct overmaken en de bestelling werd diezelfde avond nog verstuurd.

Ik zag in het totaalbedrag dat ik de verzendkosten wel moest betalen (terwijl dat bij deze lenzen die ik bestelde geloof ik gratis horen te zijn), maar dit neem ik voor de goede service voor lief.

Vanmiddag om 14.00 stond TNT al voor de deur. Dit keer was alles uitstekend verpakt. Netjes in een doos met goede opvulling. Een kleine flyer erbij met "bedankt voor de bestelling", erg netjes. De lenzen en dozen zagen er helemaal als nieuw uit. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lccookie1992 03-02-2011

Algemene score

8,3
Alweer bij Cameranu besteld en waarom ook niet super bedrijf met de laagste prijzen vriendelijke werknemers en in de buurt helaas stond mijn Olympus SP-800UZ niet op de website maar ben even langs gegaan en alles werd prima geregeld ze hadden er nog 2 en ben zeer tevreden met het product :) tot de volgende keer

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander1544 03-02-2011

Algemene score

9,0
Website oogt gedateerd maar zit functioneel goed in elkaar. Producten hebben een scherpe prijs en worden erg snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

GONE EVIL 03-02-2011

Algemene score

7,8
"Voor 21.00 uur besteld, volgende dag in huis" ging niet helemaal op, maar verder een topzaak met (mijn ervaring) de beste prijzen die ik heb kunnen vinden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jan W S 03-02-2011

Algemene score

9,5
Door een foutieve bestelling mijnerzijds kreeg ik niet geleverd wat ik wilde. Na één telefoontje is alles snel geregeld en kreeg ik een dag later het juiste artikel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v.d.Beld 03-02-2011

Algemene score

8,7
Goed en netjes verpakt. Snel en in goeie staat afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

marsja 03-02-2011

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden over het produkt en de snelheid waarmee het door cameranu is bezorgd. We konden er een week later onze zoon mee filmen na zijn geboorte!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

sylkusmi 03-02-2011

Algemene score

9,5
Erg goede en snelle service. En ook nog eens goedkoper dan in de winkel !!! Super !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guss2 03-02-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering, scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rike50 03-02-2011

Algemene score

8,5
prima contact, snelle levering en uitstekend product!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

d.dejong 03-02-2011

Algemene score

9,0
product snel te vinden op site; (telefonische) bereikbaarheid, direct de juiste persoon aan de telefoon; om 20.45 besteld, volgende dag 12.30 afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SK86 03-02-2011

Algemene score

9,2
CameraNu.nl komt al zijn beloftes na. Het product was de volgende ochtend al binnen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cacique70 03-02-2011

Algemene score

8,0
Snelle levering en netjes verpakt, mocht wel een duidelijkere beschrijving bij van de meegeleverde accesoire's. Heb nu een zonnekap mee laten komen terwijl deze er standaard bij zit.Indien ik meer zou willen aanschaffen overweeg ik zeker om hier weer te kopen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

sormac 03-02-2011

Algemene score

8,5
Prima te woord gestaan. De voorraad die ze zeiden dat ze hadden, was er ook daadwerkelijk en is keurig geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fotofactory Harm-Jan 02-02-2011

Algemene score

9,3
Na twee foute pogingen en een laatste goede poging van mijn kant om een flitsset te bestellen, verkeerd besteld en verkeerde betaling, mailtje naar CameraNu.nl. Binnen no time een mailtje terug dat de eerste twee bestellingen gecanseld worden. Om 8 uur s'avonds besteld en in de loop van de volgende dag geleverd en alles compleet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennusie 02-02-2011

Algemene score

8,5
Deze telefoon besteld bij dit bedrijf en ben er zeer content mee. Keurig verpakt. 20:55 uur nog kunnen bestellen, en ze hebben zich nog aan hun "bestellen voor 21:00 uur, morgen in huis" kunnen houden. Echt super!!
Binnen een half uur had ik alweer een mailbericht terug dat het pakketje al was aangeboden aan TNT....
Had het trouwens ook wel begrepen als het op de valreep bestellen van mijn kant zou resulteren in een dag later leveren van het produkt. Over de bereikbaarheid en/of after sales kan ik niets melden. Ik hoop dat dan ook niet te hoeven doen. Maar zoals het nu gegaan is, niets anders dan lof. Ga zo door.....

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Sigurd de V 02-02-2011

Algemene score

10,0
Duidelijke communicatie van de status, prima en snelle aflevering (zoals beloofd).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keem 02-02-2011

Algemene score

9,7
Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Duidelijke website, prima communicatie mbt levering van het artikel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

creek 02-02-2011

Algemene score

9,0
bestelling was volgende dag binnen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rinusgeffen 02-02-2011

Algemene score

9,3
Complete website en betrouwbare leverancier.
Produkten zijn goed ingepakt. Ook goede info over parallelacties zoals van Sony A 33 en A55.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

duchie 02-02-2011

Algemene score

10,0
Netjes te woord gestaan aan de telefoon besteld via internet en volgende dag geleverd uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baro2 02-02-2011

Algemene score

9,2
Nadeel van de website: artikelen zijn niet op alfabet vermeld, vrij willekeurige indeling, bemoeilijkt het zoeken.
Overigens prima service, bereikbaarheid, snelle levering, goede prijzen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews