cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43601 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

najewi 16-02-2011

Algemene score

7,8
Over het algemeen een goede indruk. Buiten het feit dat er verkeerd tasje is geleverd, vandaar een lagere score voor bestelling en levering. Wacht nu op nieuw tasje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

H. Schmidt 16-02-2011

Algemene score

8,0
Over het algemeen tevreden. Laatst toch heel onplezierig verast door dat wij een gebruikte (en defecte) P7000 meekregen, die we toch echt als nieuw hadden besteld en betaald. Volgens CameraNu kan dit en is het normaal als een klant een toestel weer inlevert binnen twee weken. Dan gaat die weer als nieuw in de doos voor de volgende. Volgens mij is hier toch duidelijk sprake van een tweede hands artikel. Als ik dat wil zoek ik wel op marktplaats.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Martin6743 16-02-2011

Algemene score

8,3
Cameranu.nl heeft een duidelijke website, snelle en correcte afhandeling en levering. Al vaker met plezier producten besteld!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Melvina 16-02-2011

Algemene score

9,7
De website is heel duidelijk en alle artikelen zijn makkelijk te vinden en een groot voordeel is dat het product de volgende dag al in huis hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

becker60 16-02-2011

Algemene score

9,3
goede snelle levering via tnt-post, duidelijke info via de site en mails, goede prijs.
vorige bestelling door eigen bezorgdienst bezorgd en ook hier goede en duidelijke info over bezorging, vriendelijke te woord gestaan en afspraken nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Asdhie 15-02-2011

Algemene score

8,2
Buiten de lens2scope heb ik ook de steadepod aangeschaft en een camerasteun voor het maken van scoopfoto's, alleen de aanpassing op de lens2scoop is niet standaard passend. Een tussenring is daarvoor nog nodig, omdat het klemmechaniek niet geheel past, maar daar komt wel een oplossing voor. Verder ben ik uitermate tevreden over het geleverde, een uitstekende mogelijkheid voor het scoopen. Zeker als je het scherpstellen met de telelens vergelijkt met die van een standaard telescoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Plaatjes 15-02-2011

Algemene score

8,2
Duidelijke informatie op de website. Cameranu.nl is telefonisch prima bereikbaar en op een normaal telefoonnummer.
Men had iets actiever met een vraag nav de inhoud mogen omgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

evert kappert 15-02-2011

Algemene score

9,3
geweldige service
je hebt besteld en de volgende dag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Studio Belle-Image 15-02-2011

Algemene score

7,5
We hebben een geheugenkaart besteld en hadden deze binnen een paar dagen is huis. Het zag er allemaal keurig uit. We zijn dik tevreden.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Bargoense banaan 15-02-2011

Algemene score

9,8
Snelle en correcte levering
en dat allemaal tegen een alleszins redelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smijks 15-02-2011

Algemene score

9,0
Gezocht product gevonden, besteld en op de juiste manier (snel en onbeschadigd) geleverd gekregen.
Service zoals ik verwacht, gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emma101 15-02-2011

Algemene score

7,0
Artikel niet verpakt in een extra verzenddoos, de doos is licht beschadigd. Wel snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Joop145 15-02-2011

Algemene score

9,0
Derde keer bestellen bij deze website. Altijd heel snel geleverd zonder problemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

L. Kramer 15-02-2011

Algemene score

8,0
De aflevering ging als volgt: het adres van aflevering was als volgt opgegeven: Warmenbossenweg 3 H 44. D.w.z. wij wonen op een Bungalowpark en het huisnummer is 44. Het pakket is echter in een ruimte voor de post neergezet (zonder een handtekening van ontvangst...!) en niet aan ons huisnummer. Iedereen kan het daarna meenemen en u heeft geen bewijs van aflevering...! Een beetje slordig van TNT...!!
Voor de rest was alles prima verzorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

stinkbek 15-02-2011

Algemene score

9,0
Bij cameraNU.nl een printer besteld. Duidelijke website met plaatjes zodat je direct ziet om welk product het gaat. Bestelling gaat vlot en bezorging is gratis via aangetekende post. Enig (klein) minpuntje is dat het product is zijn originele verpakking wordt geleverd. Hierdoor kan iedereen zien welk product het is, prettiger zou zijn wanneer het in een neutrale doos wordt geleverd. Maar dat is ook het enige minpuntje, ik zou er zeker opnieuw bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koelewij 14-02-2011

Algemene score

8,7
Prima Prijs en snelle afhandeling.
Eerder wat gekocht en direct afgehaald. Ook hierbij was de service prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fredskie 14-02-2011

Algemene score

7,5
Besteld voor 21:00 uur, volgende dag geleverd! Verder prima orderafwerking.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Leen 64 14-02-2011

Algemene score

8,7
snelle levering,goede prijs,niets op aan te merken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Koenders 14-02-2011

Algemene score

10,0
Gewoon lekker op het web winkelen. Goede reactie toen ik niet direct via Ideal kon betalen.
Daarna snelle levering. Uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GD_01 14-02-2011

Algemene score

9,3
Duidelijk site, snelle bevestiging en levering conform afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.F.Meulbroek 14-02-2011

Algemene score

10,0
Maakt waar waarmee wordt geadverteerd. Vandaag besteld en betaald, morgen in huis.
Objectief prima verpakt en aangetekend ontvangen.
Prijs; de laagste prijs !!!
Meerdere malen met veel plezier bij CameraNu
aankopen gedaan. Telefonisch goed bereikbaar en men komt gemaakte afspraken na !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mschoots 14-02-2011

Algemene score

8,2
snelle levering en alle op voorraad. goed verpakt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Onbekend56 14-02-2011

Algemene score

9,5
Probleemloss, foutloos en een uitermate snelle en correcte manier van het sturen van de verschillende emails met de status van de zending. Als elke webshop zo zou werken dan zou het e-shoppen nog veel aangenamer zijn. Complimenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen222 14-02-2011

Algemene score

8,2
Snelle en goede levering van de producten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet1234567 14-02-2011

Algemene score

8,3
goede prijs, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

germen 2011 14-02-2011

Algemene score

9,2
sAvonds 21.30 besteld,volgendedag voor 15.00 uur ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nummer1dj 14-02-2011

Algemene score

8,0
leuk bedrijfje,vrijdag avond besteld en de volgende morgen al in huis.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Mrens 14-02-2011

Algemene score

10,0
Ik had de triggerset snel gevonden op de site. Ik vind de website heel erg duidelijk. Ik had naar CameraNu gebeld omdat ik een vraag had. E werd snel opgenomen en mijn vraag werd duidelijk beantwoord. 's avonds had ik de triggerset besteld en de ochtend daarna kwam de bezorger aan de deur met de doos. In een woord geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Talitha dijksman 14-02-2011

Algemene score

8,0
Snelle levering,goede prijs tov andere sites en geen verzendkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

PROgs 14-02-2011

Algemene score

10,0
's Avonds besteld en de volgende dag al in huis. Het product was netjes verpakt zoals gevraagd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Japiooh 14-02-2011

Algemene score

10,0
Tweede keer produkt gekocht. Alles 100% in orde. Telefonisch direct bereikbaar en werd goed geholpen.
Aardige lui.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert Tummers 14-02-2011

Algemene score

9,0
Ben vaste klant bij CameraNu en altijd goede afwikkeling van je bestellingen en eventuele vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvdSar 14-02-2011

Algemene score

9,7
Erg tevreden over snelheid van verzenden, info op de website en afhandeling. Alles ging vlot, goed en ben erg blij met de camera!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bluescage 14-02-2011

Algemene score

10,0
's morgens gebeld of de gevraagde artikelen er waren. 's middags opgehaald. Alles stond keurig in de computer. Prima geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornelius 23 14-02-2011

Algemene score

10,0
Na telefonisch overleg met één van de medewerkers, goede begeleiding om m.b.v. Ideal en gemaakte afspraak, te besparen op verzendkosten en zeer snelle levering zoals ook bij eerdere
aankopen, tevens goede ervaring t.a.v. de garantie regeling. toen er

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Jegerings 14-02-2011

Algemene score

9,5
Perfecte firma: zeer beschaafd geprijsd en echt supersnelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yogi41 14-02-2011

Algemene score

9,0
Bestellen was simpel en alles liep op rolletjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ottje 14-02-2011

Algemene score

9,8
Niet alleen deze bestelling maar ook bestellingen uit
het verleden zijn steeds onberispelijk uitgevoerd.
De website is overzichtelijk en het aanbod meer dan toereikend. Ook telefonisch is Camera nu goed bereikbaar en de opgevraagde informatie steeds naar tevredenheid.
Ik ben een tevreden Klant !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.J. van den Boogaard 13-02-2011

Algemene score

8,5
Website is goed leesbaar, duidelijk en overzichtelijk.
Omschrijving van product en beoordelingen zijn goed uiteen gezet.
Een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anton1956 13-02-2011

Algemene score

8,0
Bestelling, betaling, terugkoppeling in orde. Geen bijzonderheden aan de hand.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Guus Winter 13-02-2011

Algemene score

10,0
Ik koop al jaren mijn belangrijkste fotospullen bij Cameranu. Zeer professioneel personeel. Scherp geprijsd. Winkel uitstekend bereikbaar en snelle levering. Ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Smeets 13-02-2011

Algemene score

9,0
Super webshop. Altijd de goedkoopste en geen verzendkosten. Geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oudecamer 13-02-2011

Algemene score

9,0
Ik heb nu een aantal keer iets besteld bij CameraNU.nl en de levering is altijd heel snel. Ook nu weer. Zeer zorgeloos dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mattnick13 13-02-2011

Algemene score

10,0
CameraNu.nl via google gevonden en dat vind ik maar al te fijn. Echt mooie prijzen, zeer snelle levering!
Al met al hoort online winkelen zo te verlopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reina57 13-02-2011

Algemene score

9,2
Mooie overzichtelijke website. Alles goed te vinden, ook gerelateerde producten.
Selle levering. Chapeau !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xx1949 13-02-2011

Algemene score

8,5
Contact met leverancier over verzenden produkt verliep erg prettig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steegstra 13-02-2011

Algemene score

8,2
zeer snelle correcte levering; had wel graag volledige gedrukte handleiding gehad

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HenkVandaag 13-02-2011

Algemene score

8,7
Simpelweg doet deze webwinkel wat zij beloven en dat is voor mij OK. Vandaag besteld, morgen thuis! En dat is wat we willen. De klant betaald rap (b.v. via Ideal), CameraNU.nl levert rap. Apparaat (scanner) werkt prima, goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

piaf58 13-02-2011

Algemene score

9,2
Snelle levering.
Bij eerdere problemen met andere lens goede service en contact.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bakman 13-02-2011

Algemene score

8,7
vrijdag besteld zaterdag in huis echt super
website goed duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews