cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robert van Kralingen 24-02-2011

Algemene score

9,2
Zeer snelle levering (om vijf uur 's-middags besteld, volgende morgen om tien uur binnen). De ING Ideal site had een storing en daar werd na contact met de klanrenservixe adequaat op gereageerd door een nieuwe link te sturen. Zeer goed dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vivian Roy 24-02-2011

Algemene score

9,0
Alles gewoon goed. Prettige bediening, zeer veel op voorraad, vlotte afhandeling, goede informatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Becam 24-02-2011

Algemene score

10,0
Camera is zoals beloofd, voor 22.00 bestellen, de volgende dag op mijn adres afgeleverd. De verpakking was dik in orde. En wat een Camera echt SUPPER!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Hilversum 24-02-2011

Algemene score

9,3
Er wordt gedaan zoals beloofd, diverse artikelen al gekocht bij cameraNU

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkie1510 24-02-2011

Algemene score

8,5
ik heb één bestelling gedaan zeer snelle levering
en die is super afgehandeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

p.amestruul 24-02-2011

Algemene score

9,3
Verrassend snel geleverd
product is zeer eenvoudig te bedienen
het levert prima resultaten, zowel kopieeren, scannen als het afdukken van foto's.
Ik kan me geen beter produkt wensen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

metops 24-02-2011

Algemene score

8,0
Urk is voor mij niet echt om de hoek ... Maar per e-mail waren ze uitstekend te bereiken. en snel met terug antwoorden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

naam222222 24-02-2011

Algemene score

9,0
ik heb dit product bij CameraNu.nl besteld, en binnen 2 dagen in huis. het is een makkelijke site met goede kortingen, en de service is perfect.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renee Bol 24-02-2011

Algemene score

10,0
Ik had al eerder een tv en camera bij Cameranu.nl gekocht met heel goede ervaringen. Ze zijn snel, leveren heel goede service, zijn altijd bereid om van alles uit te zoeken. Helemaal goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joppie99 24-02-2011

Algemene score

9,8
Telefonisch extra inlichtingen over product gevraagd.
Direct verbinding en deskundige voorlichting ontvangen.
S'avonds 20.30 uur apparaat online gekocht, volgende dag om 11.30 uur reeds geleverd !
Verzending en overige info was perfect verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kluwer 24-02-2011

Algemene score

9,0
Het bestellen via de webside, de correspondentie, de facturering, de afhandeling en levering zijn dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Randsdorp 24-02-2011

Algemene score

9,7
Goede firma,betalingsgemak en een uitmuntende bezorging via TNT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad-2002 24-02-2011

Algemene score

9,5
Maakte een fout en bestelde het verkeerde model. Binnen enkele dagen was alles geregeld. Bestelling, retour, mailcontacten en nieuwe levering. Alles binnen een week.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Den Haag Canon 24-02-2011

Algemene score

9,0
Snel geleverd, scherpe prijs en reageert goed op emails.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

noukster 23-02-2011

Algemene score

8,7
ben er zeer tevreden mee, goede en zeer snelle service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjaak1957 23-02-2011

Algemene score

8,7
Dit is de derde keer dat ik een aankopen doe bij CameraNU en mijn betaling doe via Ideal, ik verbaas mij steeds weer dat mijn aankoop de volgende dag al met de postbezorger op de stoep staat grote klasse voor de snelle service van dit internetbedrijf.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pascalvd 23-02-2011

Algemene score

10,0
Erg tevreden met de service van cameranu. 's avonds nog bestellen en dan de volgende dag in huis, terwijl de meeste webwinkels 16.00u als deadline hebben!
Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Winkels 23-02-2011

Algemene score

8,3
Ik ben keurig behandeld en over de snelle levering is niets gelogen. Gewoon klasse!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Xela8888 23-02-2011

Algemene score

6,8
Goede winkel, alleen jammer dat als ik een lens koop met zonnekap en uv filter ik er thuis op internet achter moet komen dat dit alles onder een combidel valt en ik er ook een lens reinigingsdoekje "graits" bij zou hebben moeten hebben ontvangen....

Ik heb in dit geval niet gekozen voor de goedkoopste aanbieding op internet, maar wilde wel iets meer betalen voor de service, maar dit is weer een beetje jammer !!!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

adriaan1961 23-02-2011

Algemene score

9,8
bestelling geplaatst 10 voor 9 's avonds.
volgende morgen om 10 uur in huis.
prima verzorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja Timmermans 23-02-2011

Algemene score

8,5
De website is makkelijk te doorkruisen alleen stond er erg veel op 1 pagina, je zou het overzicht kunnen verliezen. Bestelling was zoals afgesproken de volgende dag in huis. De aftersale is dit formulier, die zou nog wel wat uitgebreider mogen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Alias Fictievo 23-02-2011

Algemene score

9,0
Correcte informatie en voorts ook levering de dag na de bestelling. CameraNU heeft zijn zaken uitstekend voor elkaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

han13 23-02-2011

Algemene score

9,0
Nadat ik bij cameranu een sony a33 had besteld kwam deze na een dag binnen
wat zeer snel is, alle lof, maar wat blijkt de autofocus op de lens is stuk en
ik moet de camera retour sturen, binnen een dag krijg ik een mail dat hij
maandag na het weekend verstuurd zou worden, ik blij want dit was zeer snel,
maar wat schets mijn verbazing op dinsdag nog geen camera, nu maar gebeld
een zeer aardig meisje/vrouw een zekere Sandra stond mij te woord en vertelde
dat haar collega iets vergeten was door te voeren, en beloofde mij dat de camera de
volgende dag bij mij zou zijn, dit is geheel volgens afspraak gebeurd waarvoor alle
dank en lof,

Ook heb ik nog wel een kritiek puntje, nl. dat ik de camera moest retourneren op
mijn kosten, nl. 6,75 euro het is nota bene een nieuwe camera welke stuk was waar
ik niets aan kon doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Droge 23-02-2011

Algemene score

8,5
Snelle levering en keurig verpakt zonder deuken ontvangen.
Na halve dag al geleverd.

Prima

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus G.M. Rabeling 23-02-2011

Algemene score

9,5
De zeer correcte afwerking van de bestelling en
de klantvriendelijke benadering spreken mij zeer aan
en zullen in voorkomende gevallen er zeker toe leiden
om opnieuw gebruik te maken van de dienstverlening
van cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gebruiker64 23-02-2011

Algemene score

9,0
1. De goedkoopste
2. zeer snelle levering
3. betrouwbare webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Michel van Hees 23-02-2011

Algemene score

9,5
CameraNu doet wat hoop dat een webshop doet: Goede communicatie, makkelijke betaling, duidelijke website, snelle levering en product goed aangekomen. Perfect dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MG 2011 23-02-2011

Algemene score

10,0
Alles perfect, snel en efficiënt. Zeer snelle, flexibele website. Voor mij een hele belangrijke reden om in zee te gaan met Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nel ter Veen 23-02-2011

Algemene score

7,0
Op zondag bestelde ik de o.a. een scenner en op de vrijdag erna was er nog geen pakje geleverd.
Terwijl op de site staat dat de dag erna geleverd wordt. Ik hoopte op dinsdag de scenner te gebruiken.
Het was fijn geweest als ik er ene melding/telefoontje over had gehad.

Telefonisch was er een fijngesprek, dat maakte het wel weer 'goed'.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

pdijk 23-02-2011

Algemene score

8,0
Zeer positief over de snelheid waarmee de levering plaatsvond.

om 18:00 uur bestelt en betaald en de volgende dag in huis.

Beetje onhandig is dat pakket aangetekend verzonden wordt, waardoor je persoonlijk in onvangst moet neme.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ad 53 23-02-2011

Algemene score

7,3
Geachte heer/mevrouw, met het Epson photopaper is op zichzelf niets mis.
Maar het door mij ontvangen pak papier had een behoorlijke vouw op de ene hoek en een kleine, zeer diepe deuk op een andere hoek.
Dit photopaper komt, zonder passe-partout, in een A2 lijst. Toch had u ook weer uw best gedaan om het goed in te pakkek, maar tegen het geweld van een bezorger kan blijkbaar niets tegenop.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

johston70 22-02-2011

Algemene score

9,0
de aankoop is zeer vlot verlopen ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant19 22-02-2011

Algemene score

8,3
Goede prijs, direct contact en snelle bezorging: prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

duine 22-02-2011

Algemene score

9,3
tweede bestelling gedaan op de site snelle levering en behoort voor mij met een aantrekkelijke prijs verhouding met andere sites.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur1955 22-02-2011

Algemene score

8,3
Eindelijk een shop die zijn levertijdopgave waar maakt. Alles in goede orde ontvangen.
Installatie was eenvoudig, goede documentatie. Gebruikersvriendelijke bediening. Uitstekende aankoop!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

LeonG 22-02-2011

Algemene score

9,3
Overzichtelijke website met voldoende product informatie vindt ik belangrijk. Organisatie komt ook betrouwbaar over. Bestliing is snel geleverd met duidelijke statusoverzichten per mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Epson V330 gebruiker 22-02-2011

Algemene score

8,3
Na bestelling berichten over stand van zaken. Binnen één dag in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

W 2011 22-02-2011

Algemene score

10,0
De website is duidelijk en snel toegangkelijk. Het product is binnen 24 uur na bestelling geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevredenkoper2 22-02-2011

Algemene score

9,0
20:58 besteld en de volgende morgen al geleverd!
Ook in het verleden goede ervaringen met deze webshop, vandaar deze bestelling weer hier geplaatst.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dste46 22-02-2011

Algemene score

8,0
Ik heb diverse malen al iets aangekocht via de webshop, als wel ter plaatse in urk, elke keer wordt je uiterst deskundig en vriendelijk geholpen en de prijs is over het algemeen de goedkoopste t.o.v. andere webshops. Ook in de aftersales wordt de nodige moeite gedaan de klant tevreden te stellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

h.pragt 22-02-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering en secure afhandeling mbt betaling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erikafloor 22-02-2011

Algemene score

9,2
Super! 's Middags besteld, de volgende dag in huis. Redelijke verzendkosten en prima service na een vraag over de factuur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carlahgm 22-02-2011

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden over de service en bereidwilligheid die ik in de webwinkel mocht ontvangen. Ik heb er twee camera's gekocht, waarvan een niet voldeed aan mijn verwachting. Ik kon hem zonder probleem terug geven en mijn geld terug krijgen, een pluim. dank jullie wel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddie63 22-02-2011

Algemene score

8,2
Prima no-nonsens winkel. Geen gezeur, gewoon een goede en snelle levering met een topassortiment.
altijd het nieuwste eerst!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra76123 22-02-2011

Algemene score

8,3
Voor 17 uur besteld, volgende dag al in huis. Helemaal goed. Netjes in de doos ingepakt en camera ook helemaal blij mee. Prima aankoop, prima internetbestelling en afhandeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Otpaul 22-02-2011

Algemene score

8,0
Bij bellen over informatie voerden het bedrijf al vast de gegevens in. Hoefde alleen nog maar te conformeren.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

jb101 22-02-2011

Algemene score

9,0
Prima product, zeer snelle levering en gratis levering. Niets dan lof.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. van den Heuvel 22-02-2011

Algemene score

8,8
De bestelling wordt zeer snel verwerkt, ik had een foutje gemaakt en een vraag gesteld via de mail en kreeg vrijwel direct antwoord, en alles is zeer prettig opgelost.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.v.Voorst 22-02-2011

Algemene score

8,2
Snelle reactie op vragen en goede hulp.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.van der Toorn 22-02-2011

Algemene score

8,5
Ik had het gekocht en de andere dag was het al bezorgt.
De site was erg mooi en ik ben erg blij met mijn bestelling.
Als ik nog eens iets nodig heb voor mijn camera ga ik het zeker op www.cameraNU.nl kopen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews