cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marc 28-06-2018 Via de website gekocht

Erg correct en snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had mijn postcode verkeerd ingegeven en het pakket kwam dus weer retour bij Camera.nu. Even gebeld en ze losten het snel en correct op. Ik werd telefonisch erg fijn geholpen!

Reageer

Jessica 27-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn partner is fotograaf en erg enthousiast over deze winkel. Vandaar dat ik hier besteld heb. Ik heb cadeaubonnen aangeschaft. Ze waren gemakkelijk te bestellen en werden spoedig bezorgd. Ik kon zelf kiezen wanneer.
Een bonus was dat ik had gevraagd of ze incognito konden worden verstuurd, zodat mijn partner niet aan de verpakking zou herkennen wat ik had besteld. De manier waarop dit werd gedaan overtrof mijn verwachtingen. De cadeaubonnen zijn in een doos gestopt samen met het magazine en luchtzakjes die de lege ruimte opvulden. Wat een service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 27-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je komt op een gebruiksvriendelijke website waar je snel het artikel van je keuze vinden kan en weet je het niet zo zeker dan is de omschrijving duidelijk genoeg. Het telefonisch contact was heet prettig en men is heel behulpzaam.
Kortom een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 27-06-2018 Via de website gekocht

Goede service en snel antwoord bij vragen via mail.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onlangs wilde ik een extender voor mijn telelens aanschaffen. Omdat ik zeker wilde weten dat de extender geschikt was voor mijn camera en lens had ik via e-mail hierover een vraag gesteld. Mail terug gekregen van de receptioniste dat zij het niet zeker wist en dat ze mijn vraag zou doorspelen naar de technische man. Dezelfde dag bericht gekregen dat het zou passen en de extender besteld. Volgende dag in huis. Ik heb al verschillende keren iets besteld bij Cameranu.nl en alles is altijd prima gegaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth 27-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere navigatie op de webshop. Super snelle levering en prima service! Ik had mijn bestelling snel in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huggy Snellenburg 27-06-2018 Via de website gekocht

Ze zijn gewoon goed !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niet voor niets heb ik voor de derde keer op rij m'n camera benodigdheden bij Cameranu.nl aangeschaft.
Uiteraard voor de supirieure kwaliteit/prijs verhouding want voor minder ga ik gewoonweg niet, maar ook de service, de zorg die besteed wordt aan de verzending, met namen aan de verpakking, en de snelheid waarmee je het thuis krijgt bezorgd, maken dat Cameranu.nl met kop en schouders boven de anderen uitsteekt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita Poppen 27-06-2018 Via de website gekocht

Goede snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Snelle reactie bij vragen. Vriendelijke medewerkers. Jammer genoeg paste het hoesje niet bij de camera die ik had gekocht. , ik had het als combinatie besteld dus mag je verwachten dat het hoesje past. Dan vind ik het wel vreemd dat de retourkosten voor mezelf zijn a la € 7,00 (pakket) Ik zal dus niet zo snel meer een accessoire bestellen.
Officiele reactie van CameraNU.nl 28-06-2018

Beste Rita,

Hartelijk dank voor je review, en we zijn het volkomen met je eens. Als wij je een tasje hebben aanbevolen en dat blijkt niet te passen moet je het zonder kosten terug kunnen sturen. We kunnen alleen nergens zien dat we je dit hebben geweigerd...

Als je ons van tevoren had laten weten dat het tasje in de set niet geschikt was hadden we je niet eens laten betalen, maar je een label toegestuurd voor kosteloze retourzending. Uit jouw retouraanvraag en de melding kunnen we dat helaas niet opmaken.

We maken het alsnog in orde met je door de verzendkosten samen met het aankoopbedrag terug te storten. We laten uiteraard ook meteen even controleren of we ons bij het koppelen van de tas en de camera misschien in een typenummer hebben vergist, en dan passen we dat meteen even aan.

We hopen dat we je tevredenheid hebben hersteld, en dat je het vertrouwen in ons niet verloren bent. We zien je graag nog eens terug!

Met vriendelijke groeten,
CameraNU.nl

Rita_P 28-06-2018

Jullie hebben gelijk, ik heb dit niet eerst bij camera nu gemeld. Ik was in de veronderstelling dat dit gebruikelijk was, ik kreeg geen antwoordnummer maar er stond bij frankeren, en voor een pakket is dat best prijzig. In ieder geval heel netjes dat jullie het bedrag alsnog terugstorten!
Groet, Rita

Officiele reactie van CameraNU.nl 29-06-2018

Beste Rita,

Het is inderdaad gebruikelijk, we vinden dat we het zelfs aan onze klanten verplicht zijn om bij een vergissing de kosten voor onze rekening te nemen. Uit de retourmelding die je maakte konden we dit helaas niet opmaken, anders hadden we je meteen een label met antwoordnummer gestuurd.

Fijn dat we het hebben kunnen oplossen, en dank voor je reactie.

Hartelijke groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Heidie Mulder 27-06-2018 In de winkel gekocht
Urk

Fijne winkel met deskundig personeel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren lang ben ik een tevreden klant bij cameranu. Als ik twijfel over een aankoop nemen ze uitgebreid tijd om uitleg te geven. Produkten omruilen is nooit een probleem. En zelfs buiten de garantieperiode is er wel eens kosteloos een lens gerepareerd. Ook boden ze spontaan aan mijn apparatuur kosteloos te reinigen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anand 27-06-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een winkel met top services maar vooral zoveel meer betrouwbaar dan andere winkels. Bij hun kan je gerust shoppen ook met grote bedragen. En voor een goede services zou ik zelfs meer betalen Toppers ook bij een kleine aankoop krijg je de zelfde service als bij hoge aankoop. Ik zeg kaboem gied

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Val 27-06-2018 Via de website gekocht

Cameranu gaat nauwkeurig te werk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestellen bij CameraNU ging heel vlot. Ik heb nog twee vragen gesteld over de lens en die werden binnen enkele minuten beantwoordt. Het verzenden is gratis maar gebeurt wel aangetekend. Ontzettend fijn.
Bedankt voor de service!

Reageer

Huub 27-06-2018 Via de website gekocht

Goede, persoonlijke service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CameraNu is een vakkundige, eerlijke webshop met hele goede service. Mijn bestelling werd snel uitgeleverd en ene probleempje werd erg behulpzaam verholpen. Ik ben erg tevreden over de vriendelijk, menselijke behandeling. Erg fijne zaak. Ga ik zeker vaker bij kopen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PAM 27-06-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De volgende dag al in huis. Waar ik de foto's moest maken voor muscial. Door de 50 mm lens,prachtige foto's kunnen maken.TOP!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Sanders 27-06-2018 In de winkel gekocht

Eerlijke en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben vaste klant bij deze zaak vanwege hun eerlijke advies, ze willen niet perse iets verkopen maar proberen echt voor jou als klant het beste te vinden!

Reageer

petra 27-06-2018 Via de website gekocht

super top winkel

Algemene score

10,0
ik koop bijna alles in deze winkel en waarom ? omdat ze een goed luisterend oor hebben weten waar ze over praten en super service hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 27-06-2018 Via de website gekocht

De volgende dag al in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en 30 dagen uitprobeergarantie was voor mij doorslaggevend. Ook de scherpe prijs is belangrijk .
Het pakketje was keurig verpakt.
Door e-mail goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandra 27-06-2018 Via de website gekocht

Perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende prijs! De website is heel gebruiksvriendelijke en de levering was conform afspraak. Volgende keer zou ik weer via cameranu.nl bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilja 27-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze reageren zeer snel en duidelijk. Zeer goede service. We kregen binnen twee weken onze action cam gerepareerd terug.Met gratis verzenden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanda Zee | FOTOZEE 27-06-2018 Via de website gekocht

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar iets waarvan ik de naam niet wist, beetje lastig. Even gebeld, kreeg een sympathieke, hulpvaardige en goed geïnformeerde dame aan de lijn die na het aanhoren van mijn beschrijving wist dat ik een swivel met spigot zocht. Toch 2 woorden die de autocorrectie op mijn computer steevast wil veranderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 27-06-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Toen ik te horen kreeg dat mijn bestelling pas één dag later kon worden bezorgd dan verwacht was ik erg teleurgesteld. Na Cameranu een berichtje te hebben gestuurd heb ik de zelfde dag nog reactie gekregen met een nette uitleg (en dat zij hier dus ook niets aan konden doen). Service via mail is dus erg prettig! De mogelijkheid om fysiek in een winkel toestellen te kunnen testen en met een medewerker te kunnen praten over de mogelijke aankoop is voor mij een grote plus. En niet te vergeten 5 jaar garantie!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timo 27-06-2018 Via de website gekocht

Super service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitmuntende service!

Bij bestelling helaas een defect onderdeel ontvangen, en kwam daar pas na 3 weken op vakantie achter, zonder probleem werd er een nieuwe op gestuurd.

Bedankt voor de goede service CameraNu!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mees 27-06-2018 Via de website gekocht

Super winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super winkel, met een breed assortiment aan producten. Ik heb voor mijn verjaardag een Canon camera gekregen en bij CameraNu kan ik veel lenzen halen, om mijn collectie uit te breiden en nog betere foto’s te kunnen maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 27-06-2018 In de winkel gekocht
Urk

Goed bedrijf met een uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al meerdere producten aangeschaft via de webshop, en nu voor het eerst in de winkel in Urk geweest. Fijne medewerking en bovendien een zeer goede service. Kortom een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

LPO 27-06-2018 Via de website gekocht

snelle en correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijzen, gratis verzending. Mooie aanbiedingen. Snelle en correcte antwoorden op vragen over produkten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnneL 27-06-2018 Via de website gekocht

Wauw, supersnel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor cameranu.nl gekozen omdat ze het meest voordelig waren in vergelijking met anderen en vanwege de supersnelle levering. Ik had heel snel inkt nodig. En de levering is echt heel snel. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling. Ik kom hier zeker terug.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 27-06-2018 Via de website gekocht

Breed assortiment, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel inmiddels bijna al mijn cameraspullen bij Cameranu.nl, vanwege het brede assortiment en de goede service per mail. Een keer was een product door mijn toedoen kapotgegaan, en hebben zij het kosteloos gerepareerd. Bij mijn laatste bestelling zat ook een prachtig gratis fototijdschrift.

Reageer

Sybrand 27-06-2018 In de winkel gekocht
Urk

Alles op voorraad en de beste prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij veel winkels zijn producten niet op voorraad en dat is nu juist de reden om bij een winkel langs te gaan.
Cameranu.nl heeft alle artikelen op voorraad en je kunt alles uitproberen in de winkel.
Het door mij nu gekochte statief was tientallen euro goedkoper dan bij andere grote winkelketens, zelfs degen die alleen online verkopen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Monique 26-06-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, makkelijk te bestellen en meerdere opties om te betalen. Goede prijs en snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wat een geweldige service!!! 26-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had een tweedehands camera gekocht, bij levering bleek de batterij stuk, heb dit gemeld, men heeft mij ogenblikkelijk een nieuwe batterij gezonden. Wat een service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MdJ 26-06-2018 Via de website gekocht

Super service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een hdd gekocht en de dag erna afgehaald in Eindhoven! Alles verliep vlot en duidelijk en de service was vanaf bestellen tot aan afhalen super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kr00st 26-06-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb 2 Canon accu's en een Batterygrip besteld. Bestelling is binnen een paar dagen geleverd. Toen bleek dat er iets mis was gegaan met verzenden belden ze en boden ze zelfs aan om het kosteloos via redjepakketje te laten versturen... Top service!

Accu's en Grip waren ondanks een kortingsactie van Kamera-Express nog altijd goedkoper bij Cameranu.nl :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anja 26-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kocht een complete flitsstudio echter bij het uitpakken miste twee onderdelen. De volgende dag met de klantenservice gebeld en dit werd zonder moeilijke vragen gewoon keurig nageleverd!

Reageer

Derreck 26-06-2018 In de winkel gekocht
Urk

Goede sortering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat ze veel in huis hebben. Niet alleen producten maar ook kennis en je wordt er zeer vriendelijk geholpen. Soms moet je wel even op je beurt wachten maar ja, er gaan nu eenmaal meer mensen naar CameraNu.nl. Gelukkig staat de koffie klaar.,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esmeetje 26-06-2018 Via de website gekocht

Goede service snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Cameranu.nl heeft een groot en voordelig assortiment en bestellingen worden snel geleverd daarom heb ik deze shop gekozen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

KAREL 26-06-2018 In de winkel gekocht

Super service!!! en geweldig geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na wat kleine problemen met mijn camera (zelf veroorzaakt)bij Camera nu direct en ala minuut super geholpen.
Mijn probleem met de camera verholpen,en met een erg goed gevoel weer aan het fotograferen!
Nogmaals mijn dank!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

erik 26-06-2018 Via de website gekocht

goede en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede webshop/winkel met een veelzijdigheid aan artikelen en keuze met scherpe prijzen en dito service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja van Hagen 26-06-2018 Via de website gekocht

Zoals altijd, top service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel al jaren al mijn foto apparatuur bij cameranu.nl De webshop is snel, overzichtelijk en informatief. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en je kan er van op aan dat je bestelling de volgende dag ook echt geleverd wordt. Ook een bezoek aan de winkel in Urk is een aanrader. Verkopers met verstand van zake, een ruim assortiment en niet te vergetende koffiecorner. Voor mij geen ander!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo O 26-06-2018 Via de website gekocht

top service voor scherpe prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met elke week wel weer nieuwe deals een top website om voor scherpe prijzen accessoires te kopen. Dit echter niet zonder uitstekend advies, vooral ook online waarbij er altijd binnen een paar minuten wel gereageerd word via de online chat. Hierna word je product ook lekker snel thuis geleverd :)

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Binne-Louw Katsma 26-06-2018 Via de website gekocht

De beste winkel van Nederland!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren vaste klant bij CameraNu, toevallig het weekend een nieuwe lens nodig. Donderdagmiddag contact, betalen op factuur en vrijdag in huis. Hoe fijn wil je het hebben.

Ik beveel alle klanten die ik krijg als fotograaf altijd CameraNu aan, ook omdat de koffie zo lekker is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton van Schilt 26-06-2018 Via de website gekocht

Snelle verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor camera.nu omdat men je altijd keurig te woord staat, workshops organiseert die mij interesseren en men een snelle verzending heeft. Ik heb (gelukkig) nog geen ervaring met hoe men omgaat met klachten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Emily 26-06-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel besteld en makkelijk besteld. Volgende dag al in huis. Fijne klantenservice, je word snel geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 26-06-2018 Via de website gekocht

snel geholpen, prima servie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product was tijdelijk uitverkocht, inkoop werd geraadpleegd. De volgende dag antwoord: Er was 1 exemplaar binnengekomen en ik werd gelijk op de hoogte gebracht met link voor bestelling erbij. TOP. Besteld en de volgende dag in huis.

Reageer

Ben Lassing 26-06-2018 Via de website gekocht

Uitstekend bestel, betaal en leveringsproces!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al geruime tijd bestel ik mijn foto gereedschappen bij Camera-Nu via de webshop en enkele keren in Urk zelf.
Als uitgangspunt gebruik ik altijd de website van Camera-Nu. Die geeft alle benodigde informatie en foto's van het product. De prijzen zijn concurrerend. Bestelproces is zeer duidelijk. De administratieve afhandeling tot en met de levering laat niets te wensen over door de begeleidende mails.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Knippie 26-06-2018 Via de website gekocht

Zoals altijd, snelle en correcte levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim assortiment, bestelde producten waren allemaal op voorraad. Netjes verpakt met wat extra informatie foldertjes in de doos.

Reageer

N.Lukkezen 25-06-2018 Via de website gekocht

Altijd service- en oplossingsgericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb veel positieve ervaringen met Cameranu.nl, zowel via internet als in de winkel in Urk.
Men neemt veel tijd voor je, luistert goed en helpt meedenken over eventuele alternatieven.
Altijd prima advies!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

oscar 25-06-2018 Via de website gekocht

keurige snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede prijzen en laatst nieuwe producten. heb theta v besteld na zien van filmpje met uitleg en wat youtube vergelijkingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Aede Fontein 25-06-2018 Via de website gekocht

uitstekende service

Algemene score

9,0
goed op voorraad, snelle service en prima product, het was ook makkelijk te vinden op de website welke weer goed te vinden was in google. dit was niet mijn eerste product en zeker ook niet mijn laatste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 25-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede kwaliteit producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb vorige week een lens voor mijn camera besteld. De site is erg makkelijk in gebruik en de bestelling was snel gedaan. Ik had de lens ook al de volgende dag in huis! Kortom: Erg tevreden over cameranu.nl!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 25-06-2018 Via de website gekocht

Zeker een aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele overzichtelijke site! Ik heb vorige week een uitklapbaar green screen besteld, deze was snel te vinden in het zoekveld en in het menu. Daarbij was de levering erg snel: Volgende dag al in huis! Dus heb je iets snel nodig voor bijvoorbeeld de volgende dag, dan is cameranu.nl een absolute aanrader! Makkelijk, snel en voordelig!

Reageer

Ivi 25-06-2018 Via de website gekocht

Super geregeld cadeau

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Camera Nu is een begrip onder fotografen. Professioneel als amateur. Omdat anderen ook zo enthousiast zijn, heb ik cadeaubonnen gekocht. Snel per aangetekende post door CameraNu verzorgd, waardoor het cadeau ongetwijfeld een succes zal zijn.

Reageer

Anton Sollie 25-06-2018 In de winkel gekocht

Fijn en accuraat geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onlangs nog wat gekocht. Snel en deskundig geholpen onder het genot van een bakkie koffie. Prima winkel

Reageer

Toon meer reviews