cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erik1963xx 19-02-2011

Algemene score

8,7
zeer snelle levering. Vrijdag avond besteld. Zaterdag in huis

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Heleen de Zwart 19-02-2011

Algemene score

9,2
alles is prima en gemakkelijk geregeld.
Het enige wat mij tegenviel was dat er bij het product geen Nederlandse beschrijving aanwezig was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tom111 19-02-2011

Algemene score

10,0
CameraNU.nl is mij uitstekend bevallen. De website is goed bereikbaar, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.
De bestelling ging heel vlot en voor mij heel belangrijk, je hoeft geen account aan te maken om te kunnen bestellen. Dit kan wel, maar hoeft niet!

De levering was heel prompt, vrijdagavond om ongeveer 20.15uur besteld en betaald, zaterdag keurig verpakt bezorgd.

Wat mij betreft een prima webwinkel, die ik zeker zal onthouden voor eventuele vervolgaankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bullebas 18-02-2011

Algemene score

10,0
Vlotte afhandeling en levering; fijne goed toegankelijke website; net even goedkoper dan de concurrenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold Zoetermeer 18-02-2011

Algemene score

9,0
Alles 100%. Track & Trace heel fijn. Betrouwbaar bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Brakband 18-02-2011

Algemene score

9,8
Zeer vlotte levering en alles keurig in orde.
Nette informatie betreft de levering en een keurige factuur.
Zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Ritbergen 18-02-2011

Algemene score

8,5
Goede informatie op de site en zeer snelle afhandeling van bestellingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Boomvrucht 18-02-2011

Algemene score

9,2
zeer snelle levering,en bij een eerder bezoek aan de
winkel, was ik onder de indruk van kennis van zaken van het personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snufke 18-02-2011

Algemene score

8,0
de vragen die ik had werden snel en duidelijk beantwoord. de levering was snel en op tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Remco Groeneveld 18-02-2011

Algemene score

10,0
Op vrijdag avond besteld en meteen zaterdag ochtend binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ursula Klaassen 18-02-2011

Algemene score

9,2
Onlangs heb ik een Nikon P100 gekocht. Zeer prettige manier van zaken doen met CameraNu.nl! Alle informatie die je nodig hebt, wordt op of door middel van de website beschikbaar gemaakt. Handige combodeals en ook het tabblad 'Optionele accessoires' viel bij mij zeer in de smaak. Zo heb je nog beter zicht op de mogelijkheden van de camera. Het feit dat de P100 uit te breiden is met een lensadapter zodat je gebruik kunt maken van filters, was voor mij de doorslaggevende reden om de camera aan te schaffen. Nu heb ik een compact camera met SLR mogelijkheden, zonder de lenswisselingen uiteraard :-). De enige suggestie die ik heb ten aanzien van het verbeteren van de website is het alfabetiseren van de producten in de linkerkolom en de mogelijkheid bieden tot het sorteren van prijzen, merken etc. Na de koop kwam ik tot de conclusie dat ik een fout had gemaakt in de manier van bezorgen; de dame die ik aan de lijn had heeft direct alles piekfijn voor mij in orde gebracht. SERVICE mét hoofdletters inderdaad! Bedankt!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

O.Rohulya 18-02-2011

Algemene score

10,0
The webside is very clear. Delivery and reaction works perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mastim 18-02-2011

Algemene score

9,0
Supersnelle bezorging: De ene dag besteld, de volgende dag ontvangen. Duidelijk aangegeven dat de prijs, inclusief 19% BTW is. De verzendkosten zijn vooraf bekend via het tabblad Klantenservice. De voorraad is actueel, net als de prijzen. Alhoewel ik geen verdere op- of aanmerkingen heb, heb ik als beoordelingscijfer een (dikke) 9 gegeven, wegens het ontbreken van mijn ervaring op after sales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AartB 18-02-2011

Algemene score

8,5
Vrijdagmiddag 13 uur besteld.....en zaterdagochtend om 10 uur aangetekend thuisbezorgd,..gratis!. Verder voorzien van duidelijke informatie over het product. Ik was een beetje angstig om 350 euro over te maken naar een mij tot dan toe onbekende site, echter via Google alleen maar goede recenties gevonden..en die bleken allemaal waar te zijn. Ik heb in ieder geval ruim 150 euro bespaard op een reguliere winkel. Chapeau!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

gr2497 18-02-2011

Algemene score

8,0
Groot assortiment aan filters tegen goede prijzen. Zeer snelle levering en uitgebreide betaalmogelijkheden.
Website werkte hier en daar wat onhandig met name om spullen in en uit het mandje te stoppen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Joost53 18-02-2011

Algemene score

9,3
Een duidelijke website
Vrijdag en de volgende dag in huis.
Keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ersy 18-02-2011

Algemene score

9,3
Het gehele bestel- en afleveringsproces razendsnel en foutloos uitgevoerd. Ook telefonisch goed bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 1946 18-02-2011

Algemene score

9,5
Je vind pas uit hoe je verzekerd bent als je schade moet deklareren. En zo was het ook met deze levering. De AGFA photoviewer die ik ontving was "dead on arrival". Ik heb hem teruggezonden met mijn bevindingen op een briefje en kreeg de volgende dag zonder onnodig gezeur een werkend exemplaar toegestuurd. Perfect, zo hoort het!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin1202 18-02-2011

Algemene score

9,5
zeer goede snelle service en klantvriendelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert van Hout 18-02-2011

Algemene score

9,8
Goede prijs, uitstekende after sales en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

budink 18-02-2011

Algemene score

8,3
snelle en correcte levering van de scanner.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

E.M. de Jonge 18-02-2011

Algemene score

8,0
Zeer concurrerende prijs, bestelling via web storingsvrij en simpel, pijlsnel bezorgd.
Goede informatie via e-mail. Top!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ann2 17-02-2011

Algemene score

8,5
website vind ik niet helemaal overzichtelijk en niet altijd duidelijk. zo staat er bijv. niet in als je een body koopt dat je zonder lens niet kan fotograferen, voor de wat meer leken is dat wel handig. maar de service is echt super, het ruilen of retouneren is geen probleem en je vragen worden goed en duidelijk beantwoord. en verder is het product er echt heel snel, de volgende dag al; heerlijk. Echt super.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kortenhoever 17-02-2011

Algemene score

9,2
Uitstekende service en snelle opvolging.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

den Daas 17-02-2011

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over de snelle bezorging en de service is top van jullie bedrijf
en CameraNU.nl was de enigste die dit product snel kon leveren een tevrede Klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Utrecht1978 17-02-2011

Algemene score

9,5
Na vergelijking op diverse sites bleek CameraNU.nl de goedkoopste die de Sony Nex aanbood. De beoordelingen op zowel eigen site als op kieskeurig.nl waren positief. De camera heb ik op donderdagavond voor 21.00 uur besteld en de volgende ochtend werd hij al bezorgd. Netjes ingepakt in een aparte doos, waar de Sony doos in verpakt was. De camera bevalt, de service vooraf en laten we hopen dat service achteraf niet nodig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Hoekstra 17-02-2011

Algemene score

9,0
Prima site, duidelijk en overzichtelijk. Bestelling wordt netjes afgehandeld en was de volgende dag bezorgd. Het product voldoet prima aan mijn eisen. Kwaliteits afdrukken en en dubbelzijdig scannen/copieren/printen zijn hiervan de belangrijkste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris van den Hout 17-02-2011

Algemene score

10,0
Echt een goede en duidelijke webshop.
Veel keuze met zeer strakke prijzen.
Ik beveel deze shop ook altijd bij vrienden en bekenden aan.
Gewoon helemaal TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Graphincent 17-02-2011

Algemene score

10,0
Topwinkel en webshop! Goede prijzen, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marianna1970 17-02-2011

Algemene score

9,7
Nadat ik mijn keus hed gemaakt, en via Kieskeurig de revieuws en waardering had gezien, kwam ik bij CameraNU terecht. Een telefoontje met een vraag en ik werd al snel te woord gestaan en binnen no-time kreeg ik een mail met een antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

estherhilbelink 17-02-2011

Algemene score

10,0
snelle levering vandaag besteld morgen echt in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vereniging Oud Apeldoorn 17-02-2011

Algemene score

8,7
's Ochtends besteld en de volgende dag al geleverd. Alleen zelf afhalen zou misschien nog sneller kunnen maar dat loont niet de moeite.

Succes

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M.T. de Heus 17-02-2011

Algemene score

9,7
De service van Cameranu op Urk is werkelijk verbluffend. De winkel levert kwaliteit!!!! De bediening, het advies én de after sale is een groot kompliment waard voor alle medewerkers van dit bedrijf. Hulde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heblaauw 17-02-2011

Algemene score

9,5
ondanks problemen met het artikel is de service uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten1901 17-02-2011

Algemene score

7,7
Keurig afgehandeld, nette info via email en netjes verpakt verzonden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Vogelaere Rene 17-02-2011

Algemene score

9,5
Gisteren 16/02/11 rond 16.30u besteld,de volgende dag 10.45u geleverd (Belgie)Dat is pas service,ik blijf zeker klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.J. de Jong 17-02-2011

Algemene score

9,0
Goede comploete info op website. Levering correct en op tijd. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wille hissink 17-02-2011

Algemene score

9,0
De snelle en levering een een zeer goede verpakking, doet mij zeer deugd. In een woord een zeer goede webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rbeetjes 17-02-2011

Algemene score

9,2
Goede en zeer snelle levering, website erg overzichtelijk en bestellen was gemakkelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

duif23 17-02-2011

Algemene score

9,5
hele snelle service. binnen 24 uur in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Nell 16-02-2011

Algemene score

8,8
Overzichtelijk, duidelijk en simpel in te vullen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 124 16-02-2011

Algemene score

9,0
Product op tijd geleverd, volgens afspraak. Product was op geen enkele ander site verkrijgbaar. Gunstig geprijsd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margreet 1 16-02-2011

Algemene score

10,0
Heb alleen iets over de aflevering door T.N.T.post. Ik was bij mijn buurman toen ik mijn bel boven mij hoorde gaan en vroeg uit het raam of het voor Smits was en dat was zo dus ik naar beneden en getekend voor het pakje.
Maar ze vragen geen legitimatie dus een handtekening controleren is er ook niet bij. Voor het zelfde geval was ik een gemene buurvrouw geweest die de camera onderschept.
T.N.T. post gaat er niet goed mee om.
Camera.nl is een goed bedrijf. Heb ook een keer iets aangeboden ter reparatie en dat is keurig afgehandeld. We werden keurig geholpen in Urk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michaelmac 16-02-2011

Algemene score

10,0
Kort en bondig gewoon goed: goede prijs, snelle levering. After sales heb ik nog geen gebruik van gemaakt, vandaar deze score.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda Bosch 16-02-2011

Algemene score

9,8
mijn Ideal betaling was niet goed gegaan en ik had dat per mail aangegeven en dat ik zelf de betaling via de bank had geregeld. De volgende ochtend was er meteen reactie en werd de telefoon nog diezelfde dag verstuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter981 16-02-2011

Algemene score

10,0
Sinds twee weken in het bezit van de Canon EOS 60D. Tegelijkertijd mooi objectief meebesteld, Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM.
Cameranu mail gestuurd met daarin een paar vragen en binnen enkele minuten antwoord gekregen. Zo snel maak je het zelden mee.
Webshop is overzichtelijk, makkelijk om alles te vinden en nagenoeg alles in op voorraad!!! Persoonlijk vind in overigens een zaak die een specialisme heeft ook bijzonder veel fijner dan de grote electronica"supermarkten". Dit blijkt ook uit alles.
Bestelling s'avonds rond een uur of 20:00 gedaan, alles werd netjes en snel bevestigd per mail, betaling ook. Volgende morgen om 08:00 u. was het pakket binnen, alles ook heel deugdelijk verpakt.
Top ervaring voor wat betreft winkelen online.

After Sales heb ik nog geen ervaring mee, maar tot zover dikke 10 op alle andere punten. Hier kunnen een aantal zaken nog wat van leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klant_1a 16-02-2011

Algemene score

9,5
Camera gekocht, deze was de volgende dag binnen.
Bleek echter een defect te vertonen, camera retour gestuurd en men heeft dezelfde dag nog vervangend exemplaar gestuurd.
Prima service en bereikbaarheid!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beltgraag 16-02-2011

Algemene score

9,0
Savonds besteld, en de volgende dag al in huis. Prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pg1 16-02-2011

Algemene score

8,5
Prima, snelle levering, goed te volgen via track en trace van TNT. Duidelijk inzicht in de kosten, weinig op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

M. Peer 16-02-2011

Algemene score

9,3
Dit is niet mijn eerste bestelling bij CameraNU.nl en waarschijnlijk ook niet mijn laatste.
Ze zijn niet de goedkoopste (ik had deze Optio I-10 ergens anders goedkoper te pakken kunnen krijgen), maar de afhandeling van mijn bestelling gaat vlot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews