cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cor van Spijk 21-02-2011

Algemene score

9,7
De site is overzichtelijk, de artikelen zijn scherp geprijst, alles is op voorraad, de levering is gratis en de artikelen zijn goed verpakt én alles de volgende dag al geleverd. Wat verwacht ik nog meer van een internetwinkel? Klasse!
Aftersale niet bekend en hopelijk ook niet nodig:-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Verheul 21-02-2011

Algemene score

8,2
Duidelijke omschrijvingen op de website, goede prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

herms 21-02-2011

Algemene score

9,0
supper snel geleverd 18:00 besteld de volgende dag voor 12:00 afgeleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jack 62 21-02-2011

Algemene score

10,0
Vlotte en snelle behandeling via de webshop, en bestelling gedaan 18.00 uur volgende dag bestelling binnen zonder verzendkosten TOPPIE.
Vorig jaar camera gekocht wist niet dat er zo'n grote fotozaak bestond met zoveel keus en klantvriendelijk personeel.
Zeker een zaak om vaker te bezoeken, en goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nimwegen 21-02-2011

Algemene score

9,0
Belofte van snelle levering wordt waargemaakt. Ik was al de dag na de bestelling in het bezit van mijn nieuwe printer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeLeidenaar 21-02-2011

Algemene score

8,2
Zeer tevreden over beschikbaarheid van gewenste product en de levering hiervan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

G.J. Batterink 21-02-2011

Algemene score

9,3
de website is soms ietwat onoverzichtelijk: je moet ver zoeken voor je het gene wat je wil vindt. Het voordeel wat ik had is dat ik al wist welke camera ik zou willen kopen. Hierdoor was de bestelling zo gepiept. De levering is uitstekend! Ik geef niet snel een 10 voor iets, maar dit is echt top! Bedankt voor het leveren van dit product, ik ben er erg blij mee. Hij voldoet aan al mijn verwachting, sterker nog; hij heeft veel meer mogelijkheden.
Ik heb al een aantal vrienden en collega's aangeraden om deze camera bij jullie cameranu.nl te bestellen. Hopelijk voor jullie volgen ze dit op ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robert55bis 21-02-2011

Algemene score

8,0
Heldere website. Duidelijke e-mails per stap. Snelle levering in adequate omverpakking, al had de bijvulling om de doos vol te maken wel wat beter gemogen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

LB74 21-02-2011

Algemene score

8,0
UItstekende service en zeer scherpe prijs.
hartelijk dank

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

egmondm 21-02-2011

Algemene score

8,0
Ik heb naast m'n uv filter ook een zonnekap besteld, helaas paste deze niet op mijn objectief. Het retourneren en verdere afhandeling ging perfect, zoals elke (web)winkel het zou moeten doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

foto33 21-02-2011

Algemene score

9,2
bestelling in winkel opgehaald.
vriendelijk geholpen door deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem6791 21-02-2011

Algemene score

10,0
Prima verzorgde en uiterst snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hevato 21-02-2011

Algemene score

9,5
Gevraagd advies over het compatibal zijn werd per omgang duidelijk beantwoord, artikel (duur!) was heel zorgvuldig verpakt en verzonden. Kwaliteit produkt is geheel conform advies en de gegevens van de CANON site. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maarten hooijberg 21-02-2011

Algemene score

10,0
pluspunten:
gemakkelijk te bereiken
prima info omtrent het product
snelle afhandeling van de koopwaar

minpunt
vaak lange wachttijd aan de balie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

duijvjea 21-02-2011

Algemene score

8,5
CAmeranu.nl is een overzichtelijke site en hanteert goede prijzen.

De lens heb ik 's avonds om 20.30 uur besteld en de andere dag werd deze bezorgd. Uitstekende service!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Foto-elfje 21-02-2011

Algemene score

9,0
Website is prima, niet supergoed.
Bestelling en levering ging 100% goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hans J74 21-02-2011

Algemene score

7,7
Heldere omschrijving van prima product. Levering binnen 2 dagen in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Montenegro 21-02-2011

Algemene score

9,8
Ik heb bij CameraNU.nl een Samsung WB5500 en een camera tas besteld.
Met de camera tas ging het in eerste instantie mis. De tassen die op de accessoires lijst bij de camera worden getoond passen niet allemaal. Ik had er een besteld die uiteindelijk niet paste. De after sales was uitsteken. Ik heb de tas gratis terug kunnen sturen, en heb een grotere gekregen, zonder extra kosten door te berekenen.
Top service! Ze kunnen beter wel hun site aanpassen, zodat je gelijk de juiste accessoires bij je camera weet aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Huijser 21-02-2011

Algemene score

8,2
snel bezorgd,goede prijs, goed verpakt, goede kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maxx73 20-02-2011

Algemene score

9,0
Makkelijke overzichtelijke website.
Keurige levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LauraVL 20-02-2011

Algemene score

9,0
Met name de snelle levering is fijn. Ben je een dag niet aanwezig, dan bezorgen ze de volgende dag gewoon weer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

maaikie26 20-02-2011

Algemene score

9,0
Ik kwam op de site na gezocht te hebben op google. CameraNU.nl had de laagste prijs. Snelle levering. Ik heb de camera nu 4 dagen in mijn bezit en ik ben er echt super blij mee! In het vervolg zal ik zeker op de site kijken. Ook zal ik de site zeker aanraden als iemand een nieuwe camera nodig heeft! Bedankt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WD777 20-02-2011

Algemene score

9,5
Vlotte afhandeling, nadat mijn betaling via iDEAL niet goed was gegaan. Producten goed verpakt en snel geleverd. Duidelijke webwinkel, mooie producten tegen een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mevr Duin 20-02-2011

Algemene score

9,0
Goede en duidelijke website
zeer snelle levering en zeer scherpe prijzen in een woord ga zo door en ik zal jullie zeker aan bevelen bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

newbie845 20-02-2011

Algemene score

9,0
Scherpe prijzen en snelle levering. Voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FotoArie 20-02-2011

Algemene score

9,8
De website is helder. Informatie verstrekt direct na aankoop en tijdens het proces van levering is uitstekend en compleet. Zeer concurrerende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rgalex1 20-02-2011

Algemene score

9,0
Printer gekocht ter vervanging van een PX800FWD (laadmechanisme was kapot, aanschaf nieuwe (mede ivm bijgeleverde inktcartridges was goedkoper dan reparatie) - bestelling zeer snel afgeleverd, adequaat, alles verliep zeer soepel,

Webwinkel is aanbevelenswaardig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolien54 20-02-2011

Algemene score

10,0
Wij wonen op 25 min. afstand van Urk.
Na een bezoek aan de website en het maken van de keus, halen wij het artikel zelf in de winkel op Urk.
Het personeel is vriendelijk en zeer ter zake kundig.
Tel daar bij op dat de artikelen zeer gunstig geprijst zijn, en er is voor ons geen reden om verder te zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Plant 20-02-2011

Algemene score

10,0
Via een kennis bij jullie terecht komen. Ben super tevreden met hetgeen tot nu is geboden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel Coppoolse 20-02-2011

Algemene score

10,0
Afgelopen vrijdagavond iets na 20:30 uur een camera met wat extra's besteld.
Zaterdagmiddag, net na 12:00 uur keurig bezorgd door TNT.
Het was keurig verpakt en alles funktioneerde zoals verwacht.
Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie83 20-02-2011

Algemene score

8,0
bestelling, via webshop, is prima verlopen, had de camera na 2 dagen al thuis.
vooral de gratis aangetekende verzending vind ik een goed extra service.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rob Hart 20-02-2011

Algemene score

8,0
Je kunt goed zien of een product op voorraad is.
Voor mij als klant is dit belangrijk, als het er niet is dan bestel ik het ook niet via de website.
Zaterdag besteld Dinsdag in huis.
Makkelijke bataling met "IDEE"

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roel1961007 20-02-2011

Algemene score

9,2
In het weekend besteld.Maandag keurig een mailtje dat het pakket op de post ging.
Dinsdag bezorgd.
Ik ben blij met de correcte levering,keurig!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerda7376 19-02-2011

Algemene score

9,5
camera nu heeft een eenvoudige site waarop producten makkelijk vindbaar zijn. De panasonic camera is super. lekker licht en compact, maar wel een echte camera met een goede kwaliteit afbeeldingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.v.d.Lee 19-02-2011

Algemene score

9,5
Duidelijke website, snelle bereikbaarbeid zowel via internet als via telefoon en snelle en goede levering (binnen 24 uur). Alles zoals je zou wensen. Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam beoordelaar 19-02-2011

Algemene score

8,7
Ik heb weinig toe te voegen aan de beoordeling, ik ben zeer naar tevredenheid geholpen:-).
Aftersales zijn (gelukkig nog) niet nodig geweest, daar kan ik dus niets over zeggen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel van der Leij 19-02-2011

Algemene score

9,0
Ik kom zeer graag bij CameraNu.nl omdat de service zeer goed is. Het personeel is vakkundig en zijn altijd bereid om je te helpen met wat voor vragen dan ook. Verder zijn de prijzen zeer scherp en de kwaliteit is prima. Wat mij betrft hoef ik nergens anders heen en dat doe ik dan ook niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

knabbel 19-02-2011

Algemene score

9,7
Overzichtelijke website, scherpe prijzen, prima verzending!
een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek Kemperman 19-02-2011

Algemene score

8,8
Ondanks foutieve eerste levering (mijn fout), toch een vlotte omwisseling. Perfecte service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George van Heukelom 19-02-2011

Algemene score

8,3
Vanaf het begin af aan koop ik met grote tevredenheid mijn (foto/video) camera's via Cameranu.nl. Een goede prijs en nette service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans van Schaik 19-02-2011

Algemene score

9,5
Dit was de tweede keer dat ik een bestelling plaatste bij CameraNU. De eerste keer was ik al zeer tevreden, deze keer overtrof dit bedrijf zich in de snelle en complete levering. Ze doen wat ze zeggen en dat is belangrijk. Ik had mijn bestelling vrijdagavond om 20:00 geplaatst. Mijn volledige bestelling (meerdere items) werd de volgende ochtend op zaterdag compleet en wel om 10:45 afgeleverd. Een goede rede om CameraNU zeker aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Kant 19-02-2011

Algemene score

9,5
heb deze printer op zondagavond besteld en dinsdagmiddag had ik hem in huis, heel keurig en correct bezorgd door KPN, dit noem ik grote klasse in ons toch wel een beetje chaotische land.
Jullie krijgen bij kieskeurig een 9,3, van mij krijgen jullie een vette 10.
blijf dit zo volhouden en jullie doen heel goede zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cameraman-1960 19-02-2011

Algemene score

10,0
Cameranu is een winkel die heeft wat je wil hebben tegen een scherpe prijs en toch de degelijke Urker service leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam197012 19-02-2011

Algemene score

9,8
Perfecte levering vrijdag's avonds om 20.55 besteld, de volgende morgen om 11.00 uur binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit Grevelink 19-02-2011

Algemene score

8,8
Keurig afgeleverd, doen wat je beloofd, is wat ik ondervindt.
HARTELIJK DANK!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chh 19-02-2011

Algemene score

8,0
een zeer goede feedback per E mail op onze bestelling via de web shop en daarna een prima service in de winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob.Hoorn NH 19-02-2011

Algemene score

9,7
CameraNu was, ook nu weer, de goedkoopste en heeft de bestelopdracht, zoals ik van deze firma gewend ben, perfect uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik1963xx 19-02-2011

Algemene score

8,7
zeer snelle levering. Vrijdag avond besteld. Zaterdag in huis

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Heleen de Zwart 19-02-2011

Algemene score

9,2
alles is prima en gemakkelijk geregeld.
Het enige wat mij tegenviel was dat er bij het product geen Nederlandse beschrijving aanwezig was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tom111 19-02-2011

Algemene score

10,0
CameraNU.nl is mij uitstekend bevallen. De website is goed bereikbaar, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.
De bestelling ging heel vlot en voor mij heel belangrijk, je hoeft geen account aan te maken om te kunnen bestellen. Dit kan wel, maar hoeft niet!

De levering was heel prompt, vrijdagavond om ongeveer 20.15uur besteld en betaald, zaterdag keurig verpakt bezorgd.

Wat mij betreft een prima webwinkel, die ik zeker zal onthouden voor eventuele vervolgaankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews