cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43597 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hennie1946 04-03-2011

Algemene score

9,2
Bijzonder vriendelijk telefonisch te woord gestaan voor informatie voordat ik aankoop definitief deed.
Bestelling zeer vlot (binnen een dag) geleverd. Prima service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Artware 04-03-2011

Algemene score

10,0
Super snel geleverd en heel goed verpakt. En niet duur.

toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc... 04-03-2011

Algemene score

10,0
Vrijdagavond 20.30 uur besteld, zaterdagmorgen 11.30 in huis! Perfect geregeld en waargemaakt wat er op de website staat. Kom je niet vaak tegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Voedingsdeskundige - Marcia 04-03-2011

Algemene score

10,0
Bestelling 's avonds geplaatst en nog diezelfde avond mail dat bestelling aangeleverd was bi TNT, de volgende dag in huis dus zeer prettig als je op zeer korte termijn producten nodig hebt. Daarnaast tegen een hele scherpe prijs en fantastisch dat dit incl. verzendkosten is. Zeer fijne webwinkel zeker voor de (nog) kleine ondernemer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rocojoro 04-03-2011

Algemene score

9,0
Alles naar tevredenheid, Snelle levering en goed verpakt. kom de volgende keer zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees van de Chinees 04-03-2011

Algemene score

10,0
's avonds besteld en de volgende dag in huis!
Helemaal super, alles goed verpakt en duidelijke communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 04-03-2011

Algemene score

9,7
Ik ben tevreden over het gehele traject. Van zoeken naar tot en met levering van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don53 04-03-2011

Algemene score

8,8
Fantastich hoe snel en netjes alles is afgehandeld, makkelijke website en goede performance. Bednakt hiervoor

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

al b 04-03-2011

Algemene score

10,0
Prima site. Ook telefonische inlichtingen waren goed.
Snelle levering. Ben heel tevreden en zal indien nodig beslist weer op deze site gaan shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjekkie74 04-03-2011

Algemene score

8,0
Wordt goed en zeer vakkundig geholpen, vergeleken met een andere webshop!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter van Kakerken Breda 04-03-2011

Algemene score

9,2
Het betrof voor mij om de zoomlens in reparatie te geven bij Cameranu. Het telefonisch contact was zeer vriendelijk en boden me diverse opties aan voor het laten herstellen van de zoomlens. Daarna opgestuurd via aangetekende post. Binnen enkele dagen (er zat een weekend tussen) werd er reeds een mailbericht gestuurd dat de lens was opgestuurd naar het betreffende bedrijf. Na enige tijd weer bericht dat de zoomlens nog niet binnen was, maar dat er contact met het betreffende genomen zou worden voor de spoedige afwikkeling. Na enige dagen kwam de zoomlens nadat de rekening voldaan was weer in mijn bezit.
De ervaringen voor mij waren heel erg positief omtrent de vriendelijkheid, aandacht en het zeer correct omgaan met de klant. Voor mij staat de aftersales dan ook ZEERHOOG aangeschreven, beoordeel ik met een 10. Bij de firma Cameranu heb ik reeds meerdere artikelen gekocht met zeer grote tevredenheid. De toekomstige klant hoeft zich geen zorgen te maken voor de geleverde artikelen en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.Beijerbacht 04-03-2011

Algemene score

9,8
Heb toto op heden al een stuk of tien artikelen gekocht en
tot nog toe geen problemen gehad of ondervonden met
bestelingen of anderzijds. Alles prima voor elkaar.
Ook een bestelling tussentijds veranderen, even een
belletje en een en ander wordt keurig geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Crooswijk 04-03-2011

Algemene score

9,0
Niet alleen groot in camera's, maar ook in accesoires
en dat ontbreekt nog al eens bij andere webshops

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikonian 7 04-03-2011

Algemene score

9,0
deskundige voorlichting (pro afd.).
klantvriendelijk
.De tijd voor een klant nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kirsten In een flits 04-03-2011

Algemene score

9,0
Gunstige prijzen.
Mogelijkheid om produkten in de winkel te testen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

hulp in nood 04-03-2011

Algemene score

8,8
Sneller geleverd als levertijd aangaf bij bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick2011 04-03-2011

Algemene score

9,5
Prima webshop. Goed geprijsd artikel, snelle levering, duidelijke (automatische) communicatie. Alles ging goed. Geen apart contact gehad en geen aftersales nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I. Onder 04-03-2011

Algemene score

8,7
Ik heb vorige week een aantal spullen besteld. Op de site stond dat als ik voor 21.00 had besteld, het de volgende ochtend geleverd zou worden. Meestal is het zo dat dit geldt pas nadat ze de betaling hebben ontvangen.

Ik had mijn bestelling doorgestuurd om 20.50. Kreeg om 20.52 de bevestiging en om 20.55 de TNT trackingcode. Dacht bij mezelf: YEAH right, zal wel een automatisch gegenereerd iets zijn. En ja hoor, de volgende ochtend om 09.15 stond de bode voor de deur met mijn spullen.

NIET TE GELOVEN zo snel!! Dit is nu al de 2e keer dat ze me zo verassen!

Super handige site!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Perfectamentus 03-03-2011

Algemene score

9,3
Wat een prima service, werkelijk enkele minuten vóór 21.00 uur besteld en de volgende dag rond 14.00 uur al in huis!! En dat voor een superscherpe prijs!! Ga zo door CameraNU.nl!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SDe 03-03-2011

Algemene score

8,7
Duidelijke site, product volgende dag in huis. Na 2 dagen bleek de flitser niet aan mijn verwachtingen te voldoen. Retour zenden was geen enkel probleem. Ook de mailing over en weer was helder en vriendelijk. Volgende keer koop ik hier weer!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esprit123 03-03-2011

Algemene score

8,8
heel snelle levering, prima uitleg over driver downloaden snel tel opgenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

anoniem0008 03-03-2011

Algemene score

10,0
Goede informatie op de site. Supersnelle levering en een printer waar we blij mee zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DutchPhantom 03-03-2011

Algemene score

9,0
Ik kom graag op jullie site, vanwege het complete overzicht.
En igv aankoop is de levering prompt en correct.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remko van de Nieuwenhof 03-03-2011

Algemene score

8,3
Bestelling liep vlot. Het objectief was snel geleverd. Goed verpakt opgestuurd en ik heb er veel plezier van.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

CanonUser1968 03-03-2011

Algemene score

9,7
CameraNU had de laagste prijs en ze hebben waargemaakt wat ze beloofden: de volgende dag had ik de printer al in huis. Natuurlijk zijn ze nog wel afhankelijk van TNT-post, maar ook dat was prima gegaan. Van Aftersales heb ik nog geen gebruik hoeven maken.
De communicatie via mail was duidelijk en uitgebreid.
Geen slechte ervaring dus en ik zou een volgende bestelling zo weer plaatsen bij CameraNU.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piet 1960 03-03-2011

Algemene score

8,7
alles naar wens verlopen heb de camera nog niet geprobeerd

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josh Nikon 03-03-2011

Algemene score

8,7
Goede en snelle afhandeling van het bestelde. Aftersales kan ik niet beoordelen, daar ik nog geen klachten heb gehad over het bestelde.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

riel 03-03-2011

Algemene score

9,0
wij zijn uiterst tevreden. alles was zeer geregeld en werd de volgende dag al bezorgd. Prima!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jos Offermans 03-03-2011

Algemene score

8,5
De website is makkelijk te vinden en overzichtelijk.
De levering was overeenkomstig de afspraak en eerlijk gezegd sneller dan ik had verwacht. Een after sales contact heeft niet plaatsgevonden, maar was met deze levering ook niet nodig

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Tom80 03-03-2011

Algemene score

8,5
Nikon D7000 body besteld op de site voor een scherpe prijs en had hem de volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Conny1964 03-03-2011

Algemene score

8,3
Een geweldige printer voor een zeer prima prijs. Ook de vragen die ik nog over het product had zijn erg netjes beantwoordt. Kortom zal denk ik vaker iets bij jullie bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

SB26 03-03-2011

Algemene score

9,5
Eenvoudige bestelling, zeer snelle en zorgvuldige levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidi1111 03-03-2011

Algemene score

9,5
Vandaag bestelt en morgen in huis. Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikon1224 03-03-2011

Algemene score

9,8
Produkten waren aanwezig.
Makkelijk te vinden op de website. Lastige was het betalen. Wilde via Ideal doen, maar kon niet makkelijk Ideal mogelijkheid vinden. Was mij niet opgevallen. Heb een gewone overschrijving via internet gedaan.
Alles kwam goed. Goed geinformeerd over betaling en status bestelling. Betrouwbare leverancier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erlaan 03-03-2011

Algemene score

8,0
Snelle afhandeling en goede bereikbaarheid. Betaling via iDeal ging mis en dit werd netjes opgelost.

Aflevering is een 6je, omdat ik een body besteld had en deze in een doos ontving die voor een kitlens bedoeld was. Niet erg, maar dit had ik graag van te voren geweten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

bumbaloo 03-03-2011

Algemene score

10,0
Mijn eerste ervaring met CameraNu.nl is al direct helemaal geslaagd over de ganse lijn!!Het toestel (en àlle accessoires)worden hier aan een zeer gunstige prijs aangeboden en worden ook nog eens supersnel geleverd!!Pas deze week,op maandagavond heb ik een account gemaakt, de bestelling uitgevoerd, en het geld overgeschreven en amper twee dagen later, gister woensdag dus, werd het toestel al geleverd, van Nederland naar België he!Dat is toch wel heel snel!Dus ja hoor! Deze winkel bevalt me wel!Ik zal hem beslist aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ekiboon 03-03-2011

Algemene score

8,0
De website is duidelijk en overzichtelijk.
De bestelprocedure is ook duidelijk. Snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Marchel 1 03-03-2011

Algemene score

10,0
De webwinkel is overzichtelijk, Ik heb snel en eenvoudig kunnen vinden wat ik zocht.
Zowel door de telefoon als in de winkel in Urk prima en vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joop en jaccie 03-03-2011

Algemene score

9,8
Alles prima afgeleverd binnen 24 uur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J. de Jager 02-03-2011

Algemene score

9,8
Snelle levering. Alles keurig in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen36Utrecht 02-03-2011

Algemene score

10,0
100% tevreden, zou zeker weer een aankoop doen bij cameranu.nl. als het prijsverschil niet te groot is met de goedkoopste aanbieder.
Camera was goed verpakt in een extra doos met bescherming in de doos.
Levering snel in 1 dag zoals belooft compleet met alle accesiores erbij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mr53 02-03-2011

Algemene score

8,0
De avond ervoor besteld, de volgende dag ontvangen. Snelle service en goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

CorineM 02-03-2011

Algemene score

8,7
Om 19.00 uur mijn Canon camera besteld en echt de andere dag werd het pakje geleverd.... TOP natuurlijk. Geweldig om op deze manier zaken te doen..

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel125 02-03-2011

Algemene score

10,0
snelle goede levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans0007 02-03-2011

Algemene score

8,5
Snelle en correcte levering.Alleen bijzonder dat de camerabody afgeleverd is in een doos behorend bij een kit(gecombineerd met lens). Camera functioneert volledig naar wens met bijbehorende nederlandse gebruiksaanwijzing en garantie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

marmer 02-03-2011

Algemene score

9,0
super snelle en correcte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. van der Haar 02-03-2011

Algemene score

9,3
Dit is de 2e keer dat ik iets koop bij CameraNu. Snelle levering, goede info op de site, scherpe prijzen en in de winkel prettig personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Japie paperazzi 02-03-2011

Algemene score

9,0
Op de website zelf veel informatie opgedaan en in de winkel op een zeer prettige en vooral klantvriendelijke, maar deskundige manier geholpen bij de aanschaf van éen digitale camera.
ook een na te leveren accu is uitstekend met een pakketdienst(gratis!) thuis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanson99 02-03-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering en duidelijk aangegeven op de website wat er precies in de doos zit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p. Naam 02-03-2011

Algemene score

8,3
Alles verliep keurig, snelle bezorging.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews