cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43575 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk 1950 06-03-2011

Algemene score

9,0
Bij het zoeken naar dit type camera kwam ik op de website van CameraNu terecht.Daar heb ik deze ook besteld en binnen 2 dagen kreeg ik hem goed verpakt thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arlines 06-03-2011

Algemene score

8,2
Snelle en zeer correcte afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J.Janssen 007 06-03-2011

Algemene score

9,2
als het gevraagde op voorraad is volgt er een super snelle levering super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DBoon 06-03-2011

Algemene score

10,0
Cameranu.nl is een zeer goede en betrouwbare webshop.
Ik heb niets laten bezorgen omdat ik zeer dicht bij woon.
Ondertussen heb ik een aantal producten daar gekocht en moet zeggen dat de service en het advies altijd dik in orde zijn.
Als de prijzen zo scherp blijven bij Cameranu.nl zal ik er zeker weer iets kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loek van der Klugt 06-03-2011

Algemene score

10,0
Dit was mijn vierde aankoop bij CameraNu.nl. In alle gevallen voortreffelijke afwerking van de bestelling. Ook een vraag voorafgaande aan een mogelijke bestelling werd prompt en adequaat behandeld. Tot nu toe was ik hier ook steeds het goedkoopst uit. Zeer aan te bevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dronten10 06-03-2011

Algemene score

8,8
Prima service, snelle afhandeling, ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fridie 3 06-03-2011

Algemene score

8,7
Alles goed verlopen, geen opmerkingen, vandaag besteld morgen in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard.23 06-03-2011

Algemene score

8,8
Een zeer overzichtelijke geheel.
Ruime keuze.
Zeer klantvriendelijke bediening.
Hele goede voorlichting van het aan te schaffen product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnenclau 06-03-2011

Algemene score

10,0
Veel Optionele Accessoires en een snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joostduppen 06-03-2011

Algemene score

10,0
Het is niet de eerste keer dat ik hier iets koop. De website is overzichtelijk. De prijzen zijn in orde en mocht je een vraag hebben dan is de telefonische bereikbaarheid ook in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josvandew. 05-03-2011

Algemene score

9,5
Prima bevestiging van boeking en versturen via mail.
Veilige betaling via Ideal is ideaal.
Volgende bestelling (camera) weer via Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cgh 05-03-2011

Algemene score

9,3
Ik heb de Nikon in de winkel gekocht. Hier was de service goed. Ook de aanschaf van de Nikon zoomlens en de afstandsbediening via de site verliepen goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pjotr51 05-03-2011

Algemene score

8,3
's avonds laat nog besteld en zaterdagochtend 9 uur stond de postbode al voor de deur. Het kan dus echt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tamara P. 05-03-2011

Algemene score

8,5
Via CameraNU.nl een huistelefoon gekocht. Niet duur, snelle levering, kortom helemaal goed!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bawoma 05-03-2011

Algemene score

8,2
prima behandeling van de aanvraag. diverse mailtjes over de status van levering etc.

Kortom: een levering zoals die hoort te zijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Megan05 05-03-2011

Algemene score

8,5
website zeer toegankelijk met makkelijke links voor meer informatie; de winkel is goed bereikbaar - weliswaar 1,5 uur rijden, maar toch - bestelling was binnen afgesproken tijd klaargezet om afgehaald te worden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Canon freak 05-03-2011

Algemene score

10,0
Prima aflevering. Goed verpakt. Waanzinnig objectief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ericvdbroek 05-03-2011

Algemene score

8,7
Ik moest het product terugsturen. Werd keurig in ontvangst genomen en terugbetaald.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

kristof-00 05-03-2011

Algemene score

10,0
Heb dinsdag besteld en betaald
vrijdag morgen een mailtje terug met dat ze de betaling ontvangen hadden van uit belgie
smidags een mail met dat het verstuurd was
zaterdag in de voor middag al thuis
minder dan een week moeten wachte
ik zal zeker opnieuw kopen en het iedereen aanraden
10+++ EN DE GOED KOOPSTE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.F.J.Schaaper 05-03-2011

Algemene score

7,0
camera is goed en het is goed bereikbaar vriendelijk personeel dus in een woord goed

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

p.f de groot 05-03-2011

Algemene score

7,7
Op vrijdagavond heb ik het product op de website besteld. De prijs was goed en ik hoefde geen verzendkosten te betalen. Het pakket kwam op de dinsdag daarop in goede orde aan.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Bessel Feenstra 05-03-2011

Algemene score

10,0
Prima service en snelle afhandeling van zaken. Uitermate tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hedges Consulting 05-03-2011

Algemene score

10,0
Product is snel geleverd, goed verpakt en tegen een redelijke prijs gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sportfotonu 05-03-2011

Algemene score

8,0
Pirma bedrijf camaranu
Heb in het verleden al mijn spullen bij camaranu gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gert Davids 05-03-2011

Algemene score

9,0
De site is helder, het product (in mijn geval een flitser) wordt 'kaal' aangeboden maar ook als bundel met nuttige toebehoren en dat is commercieel slim. Ik heb op vrijdag om 20.00uur besteld en de volgende (zater-)dag werd het pakketje om 12.00uur al bezorgd! Fantastisch!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

lowuz 05-03-2011

Algemene score

8,2
besteld en de volgende dag in huis goed en zorgvuldig verpakt.
ik koop regelmatig op webwinkels maar deze heeft een zeer goede indruk op mij achtergelaten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lex Sips 04-03-2011

Algemene score

9,0
Webshop is goed ingedeeld op merk en product. Je vind makkelijk wat je zoekt tegen een goede prijs. Bestellen van goederen is zoals het hoort, duidelijk en simpel. Dit gaat op voor zowel het bestellen, betalen en laten verzenden. Enige opmerking die ik heb is dat mijn D7000 body geleverd werd in een D7000 + 18-105 Kit verpakking waar de kitlens uitgehaald was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

photogenic 04-03-2011

Algemene score

9,0
profeesionele en vooral ook vriendelijke benadering
groot assortiment met goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie1946 04-03-2011

Algemene score

9,2
Bijzonder vriendelijk telefonisch te woord gestaan voor informatie voordat ik aankoop definitief deed.
Bestelling zeer vlot (binnen een dag) geleverd. Prima service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Artware 04-03-2011

Algemene score

10,0
Super snel geleverd en heel goed verpakt. En niet duur.

toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc... 04-03-2011

Algemene score

10,0
Vrijdagavond 20.30 uur besteld, zaterdagmorgen 11.30 in huis! Perfect geregeld en waargemaakt wat er op de website staat. Kom je niet vaak tegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Voedingsdeskundige - Marcia 04-03-2011

Algemene score

10,0
Bestelling 's avonds geplaatst en nog diezelfde avond mail dat bestelling aangeleverd was bi TNT, de volgende dag in huis dus zeer prettig als je op zeer korte termijn producten nodig hebt. Daarnaast tegen een hele scherpe prijs en fantastisch dat dit incl. verzendkosten is. Zeer fijne webwinkel zeker voor de (nog) kleine ondernemer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rocojoro 04-03-2011

Algemene score

9,0
Alles naar tevredenheid, Snelle levering en goed verpakt. kom de volgende keer zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees van de Chinees 04-03-2011

Algemene score

10,0
's avonds besteld en de volgende dag in huis!
Helemaal super, alles goed verpakt en duidelijke communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 04-03-2011

Algemene score

9,7
Ik ben tevreden over het gehele traject. Van zoeken naar tot en met levering van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don53 04-03-2011

Algemene score

8,8
Fantastich hoe snel en netjes alles is afgehandeld, makkelijke website en goede performance. Bednakt hiervoor

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

al b 04-03-2011

Algemene score

10,0
Prima site. Ook telefonische inlichtingen waren goed.
Snelle levering. Ben heel tevreden en zal indien nodig beslist weer op deze site gaan shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjekkie74 04-03-2011

Algemene score

8,0
Wordt goed en zeer vakkundig geholpen, vergeleken met een andere webshop!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter van Kakerken Breda 04-03-2011

Algemene score

9,2
Het betrof voor mij om de zoomlens in reparatie te geven bij Cameranu. Het telefonisch contact was zeer vriendelijk en boden me diverse opties aan voor het laten herstellen van de zoomlens. Daarna opgestuurd via aangetekende post. Binnen enkele dagen (er zat een weekend tussen) werd er reeds een mailbericht gestuurd dat de lens was opgestuurd naar het betreffende bedrijf. Na enige tijd weer bericht dat de zoomlens nog niet binnen was, maar dat er contact met het betreffende genomen zou worden voor de spoedige afwikkeling. Na enige dagen kwam de zoomlens nadat de rekening voldaan was weer in mijn bezit.
De ervaringen voor mij waren heel erg positief omtrent de vriendelijkheid, aandacht en het zeer correct omgaan met de klant. Voor mij staat de aftersales dan ook ZEERHOOG aangeschreven, beoordeel ik met een 10. Bij de firma Cameranu heb ik reeds meerdere artikelen gekocht met zeer grote tevredenheid. De toekomstige klant hoeft zich geen zorgen te maken voor de geleverde artikelen en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.Beijerbacht 04-03-2011

Algemene score

9,8
Heb toto op heden al een stuk of tien artikelen gekocht en
tot nog toe geen problemen gehad of ondervonden met
bestelingen of anderzijds. Alles prima voor elkaar.
Ook een bestelling tussentijds veranderen, even een
belletje en een en ander wordt keurig geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Crooswijk 04-03-2011

Algemene score

9,0
Niet alleen groot in camera's, maar ook in accesoires
en dat ontbreekt nog al eens bij andere webshops

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikonian 7 04-03-2011

Algemene score

9,0
deskundige voorlichting (pro afd.).
klantvriendelijk
.De tijd voor een klant nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kirsten In een flits 04-03-2011

Algemene score

9,0
Gunstige prijzen.
Mogelijkheid om produkten in de winkel te testen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

hulp in nood 04-03-2011

Algemene score

8,8
Sneller geleverd als levertijd aangaf bij bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick2011 04-03-2011

Algemene score

9,5
Prima webshop. Goed geprijsd artikel, snelle levering, duidelijke (automatische) communicatie. Alles ging goed. Geen apart contact gehad en geen aftersales nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I. Onder 04-03-2011

Algemene score

8,7
Ik heb vorige week een aantal spullen besteld. Op de site stond dat als ik voor 21.00 had besteld, het de volgende ochtend geleverd zou worden. Meestal is het zo dat dit geldt pas nadat ze de betaling hebben ontvangen.

Ik had mijn bestelling doorgestuurd om 20.50. Kreeg om 20.52 de bevestiging en om 20.55 de TNT trackingcode. Dacht bij mezelf: YEAH right, zal wel een automatisch gegenereerd iets zijn. En ja hoor, de volgende ochtend om 09.15 stond de bode voor de deur met mijn spullen.

NIET TE GELOVEN zo snel!! Dit is nu al de 2e keer dat ze me zo verassen!

Super handige site!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Perfectamentus 03-03-2011

Algemene score

9,3
Wat een prima service, werkelijk enkele minuten vóór 21.00 uur besteld en de volgende dag rond 14.00 uur al in huis!! En dat voor een superscherpe prijs!! Ga zo door CameraNU.nl!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SDe 03-03-2011

Algemene score

8,7
Duidelijke site, product volgende dag in huis. Na 2 dagen bleek de flitser niet aan mijn verwachtingen te voldoen. Retour zenden was geen enkel probleem. Ook de mailing over en weer was helder en vriendelijk. Volgende keer koop ik hier weer!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esprit123 03-03-2011

Algemene score

8,8
heel snelle levering, prima uitleg over driver downloaden snel tel opgenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

anoniem0008 03-03-2011

Algemene score

10,0
Goede informatie op de site. Supersnelle levering en een printer waar we blij mee zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews