cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43580 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

dickschipper 14-03-2011

Algemene score

8,3
prima, snel en safe geleverd, eigenlijk dus zoals het hoort en tegen een prima prijs

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

jbrinkman1981 14-03-2011

Algemene score

8,5
Ik heb met enige twijfel in deze bestelling nog een sigma 30mm 1.4 lens besteld, die niet voorradig was.
Omdat de levertijd onbekend was heb ik later contact gehad met een medewerker die mij vertelde dat ik beter de order kon splitsen, waardoor ik mijn adapter wel spoedig zou ontvangen. Ook werd me meteen een goed alternatief aangeraden voor de sigma lens die niet voorradig was. Daarnaast tipte die persoon in kwestie mij ook nog een goede site om de 2 lenzen te vergelijken. Uiteindelijk twijfelde ik nog meer, maar zonder enig probleem mocht ik voorlopig de sigma lens weer afbestellen om er nog eens goed over na te denken. Het geld werd keurig teruggestort op mijn rekening. Erg goede service/support!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerjok 14-03-2011

Algemene score

9,2
snelle afhandeling en bezorging van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A van Oirschot 14-03-2011

Algemene score

8,5
Eerst vergeleken en dan gekocht.
Daarbij het kosteloos verzenden is voor mij erg belangrijk. Want vaak maken de verzendkosten het voordeel ongedaan. Dan de volgbaarheid van de bestelling. De bevestiging en conform belofte afleveren van het produkt. Allemaal prima voor mij dus een zeergoed(nog geen 10 omdat dit de eerste keer is dat ik hier bestel) Dat het produkt goed is daar had ik mijzelf vooraf al van overtuigd.
De aftersales kan ik niet beoordelen hoop ik ook niet nodig te hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

klaarke 14-03-2011

Algemene score

8,0
De kwaliteit van het geleverde produkt voldoed aan onze verwachting.
Is snel geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Henk Jansen2006 14-03-2011

Algemene score

8,7
Zoals gebruikelijk was het bestellen, ophalen en betalen heel gemakkelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rbeens 14-03-2011

Algemene score

9,0
Levering binnen 24 uur, prima! Nog geen ervaring met service/bereikbaarheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MW DE 14-03-2011

Algemene score

8,2
Prima en duidelijke website. Helder in het wel of niet aanwezig zijn van het gewenste product. Bestellen en betalen verloopt vlot. Eveneens de aflevering. Binnen twee dagen keurig thuis afgeleverd. Chapeau.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Danjel 14-03-2011

Algemene score

8,3
Goede website, is snel, duidelijk en prijzen zijn goed.

Groot kritiek punt: Het is lastig (zoals bijv. bij statieven) een bepaald product uit te zoeken.
Stel ik ben opzoek naar een statief voor mijn camera. Dan mag ik langs elk merk om vervolgens alle producten langs te gaan om potentiele producten eruit te kiezen.
Erg omslachtig en vooral ook veel werk.
Handiger zou zijn om een te kunnen filteren per product soort op de specificaties en wensen. Zie ook de tweakers.net pricewatch als voorbeeld. Zeker voor de orienterende bezoeker lijkt me dit een groot verbeterpunt.
Klanten die al precies weten welk merk en type product ze willen kunnen op de huidige en nieuwe manier hun producten vinden.

Ik hoop dat hier iets mee gedaan kan worden. Het zou de kwaliteit van de webshop verhogen en het koopgemak vergroten.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

akustyk 14-03-2011

Algemene score

10,0
het is niet de eerste keer, dat ik bij CameraNU iets koop, en het was altijd prima. goed afgerond, snel verstuurt, product dik in orde. aanrader dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leroy1968 13-03-2011

Algemene score

9,0
Keurig afgehandeld nadat ik zelf eerst een verkeerde order had geplaatst; twee keer gebeld en hun service is kordaat en vriendelijk. Belangrijk gevoel voor bij een webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mgv 13-03-2011

Algemene score

10,0
Prima winkel: makkelijk bestellen, gratis en snel thuisbezorgd. Ben tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zwiert Mansens 13-03-2011

Algemene score

8,5
Een duidelijke overzichtige site, waarin het zeer gemakkelijk is te vinden wat je zoekt.
Verder is de tijd tussen bestelling en het ontvangen
van het bestelde product in snelheid door wie dan ook niet te evenaren.
Uitstekend!! Bedankt!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans123W 13-03-2011

Algemene score

9,0
CameraNu was al bekend bij mij en het vertrouwen bestond dus al. Bij deze bestelling is alles perfect uitgevoerd en de communicatie over de bestelling is prima in orde. Een aanrader voor iedereen.
CameraNu staat voor een prima prijs plus perfecte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xindak 13-03-2011

Algemene score

9,3
We hebben nu al een paar keer bij cameranu.nl besteld, en de levering is perfect. Netjes verpakt, goede mails. Geen enkel minpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antonio55 13-03-2011

Algemene score

9,0
Probleemloze levering tegen een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

El13 13-03-2011

Algemene score

9,2
Kreeg meteen na de bestelling een nette mail met alle informatie. Supersnelle levering, alles netjes verzorgd. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jhaderoos 13-03-2011

Algemene score

8,7
besteld, opgehaald en goede informatie bij afhaal .
duidelijk en goed overzicht bestelling via email

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cameranu consument 13-03-2011

Algemene score

7,7
Goede en snelle service

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

J.Poort Waalwijk 13-03-2011

Algemene score

10,0
Keurige levering goed verpakt en op tijd.
Helaas past na plaatsing van de filter de beschermkap van de camera niet meer (de filterring is groter) dus ik moet op zoek naar een groetere lensdop.
Mogelijk is dit op te neme in het bestelpakket, zodat de nieuwe lensdop er direct bijgeleverd kan worden?
met vriendelijke groet voor uw goede levering,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GodfriedC 13-03-2011

Algemene score

8,5
Een duidelijke en prettige site. Levering conform de voorwaarden en dus het goede, stevig verpakt artikel op tijd in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

guzman 12-03-2011

Algemene score

8,8
Niet alleen snelle levering maar ook snelle reactie opvragen vooraf en achteraf mbt producten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Simons 12-03-2011

Algemene score

10,0
Meerdere malen gekocht in de shop op Urk en meerdere malen besteld via de site. Altijd prettig en zeer kundig te woord gestaan.

Site zeer overzichtelijk.

Kortom een zeer tevreden klant !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Berghof 12-03-2011

Algemene score

8,0
Duidelijke site met alle relevante info. De levering was prima, sneller dan verwacht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

B van Ballegooijen 12-03-2011

Algemene score

9,0
Snelle en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim8906463 12-03-2011

Algemene score

8,8
Goede overzichtelijke webshop, en concurrerende prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank Krikon 11-03-2011

Algemene score

9,0
goede en snelle levering, prettige behandeling aan telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Didier Zuidinga 11-03-2011

Algemene score

8,5
Prima service,
duidelijke web-site,
goede leveringsvoorwaarden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.J. van Dijk 11-03-2011

Algemene score

8,2
We zij prima geholpen, meer of minder kan ik er niet van maken.
mvg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

FotoNic 11-03-2011

Algemene score

9,7
De bestelling op donderdag rond 13:00 uur geplaatst. De volgende morgen om 11:00 uur al binnen. Geweldig! Alles is goed verpakt aangeleverd. Het objectief nu twee weken in gebruik. Ik heb al veel plezier van het enorme zoombereik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet2011 11-03-2011

Algemene score

8,0
Ben erg tevreden over de website en de snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel67 11-03-2011

Algemene score

8,8
2e aankoop via deze winkel,en ook deze is zeer positief. Supersnelle(gratis)levering en tussentijds word je goed op de hoogte gehouden van de verzend status.Maar het blijft natuurlijk wel onze mening. Wij vinden het een prettig en vertrouwd bedrijf om iets aan te schaffen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco AMS 11-03-2011

Algemene score

10,0
Shop en email response / bereikbaarheid werken perfect. Bestelling volgende dag in huis. After sales geen ervaring mee en dat hoop ik ook zo te houden / niet nodig te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pvlaere 11-03-2011

Algemene score

8,2
Order besteld, en geleverd binnen 2 dagen. ziet er prima uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Davd 11-03-2011

Algemene score

9,0
Goed product, heel snel geleverd. Niks op aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ferre03 11-03-2011

Algemene score

9,5
zondag besteld het produckt hadden ze niet in voorraad (op de site), en de vrijdag ontvangen
ben héél tevreden van de snelle service
héél professioneel
top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lvdt 11-03-2011

Algemene score

9,0
Gisteren mijn camera besteld en vanochtend werd alles al keurig geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 98 11-03-2011

Algemene score

9,0
Aanschaf en aflevering correct en snel. De camera retourneren wegens een mankement ging eveneens correct. Prima zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jodokus76 11-03-2011

Algemene score

8,7
Na lang zoeken heb ik de juiste fotoscanner gevonden, en na bekijken van de prijzen ben ik bij CameraNu terecht gekomen waar ik al eerder goede resultaten mee had met printercartridges. De levering vind inderdaad de volgende dag plaats.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Blake69 11-03-2011

Algemene score

9,2
Snelle levering binnen 24 uur.
Goed bezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bakke 11-03-2011

Algemene score

8,3
Prima website met goede prijzen. Bestellingen tot 21 uur worden de volgende dag al geleverd! Ook houdt dit bedrijf je met mailtjes goed op de hoogte waar je product is en wanneer het wordt geleverd.
Kortom: prima leverancier!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ritmees 11-03-2011

Algemene score

8,5
De levering is conform het gestelde op de site: een dag later al in huis! Goede info over de bestelling.
Kwaliteit produkt is uiteraard merkeigen.
Prijsverhouding heeft mij doen besluiten tot aankoop bij deze webshop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TZ8 11-03-2011

Algemene score

9,3
Duidelijk, snel, goed en voordelig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymonds Happy Food 11-03-2011

Algemene score

8,3
Bestelling en levering verliep vlot en gebruikersvriendelijk. Snelle levering en snelle mailbevestigingen en factuur.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Andries Jumelet 10-03-2011

Algemene score

10,0
Alles gaat even snel en soepel bij deze winkel. Korte lijnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

devan3tjes 10-03-2011

Algemene score

6,5
Levering was snel, maar de verpakking vond ik rondom slordig en slecht. Het was nl. helemaal niet verpakt. Het zit al in een doos, moeten ze gedacht hebben. Ik kreeg nl. gewoon de doos van de printer met een pakbon erop. Ook was de doos al opengemaakt, omdat ze de door mij bijbestelde usb-kabel in de doos bij de printer hadden gestopt. Ik vond het niet netjes. Niet erg discreet ook, niet dat dat moet voor een printer, maar toch, iedereen kon zien wat er in de doos zat. De usb-kabel had ik bij besteld omdat op de website vermeld stond dat deze er niet bijgeleverd zou worden. Hij zat er echter wel degelijk bij. Voor niets erbij besteld dus. Jammer, weet niet of ik ooit weer iets bestel bij CameraNu.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende

Reageer

henkdok 10-03-2011

Algemene score

8,2
prima service goede en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

nonono 10-03-2011

Algemene score

8,3
prima product, snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ad Ewalts 10-03-2011

Algemene score

9,7
alees perfect conform afspraken geleverd.
telefonisch goed advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Outbackjack 10-03-2011

Algemene score

8,7
Vrijdagavond omstreeks kwart voor negen de bestelling via de website geplaatst, de volgende dag (zaterdag) rond het middaguur al bezorgd, bijzonder snel.
Meer nog dan de snelle levering ben ik tevreden over de kwaliteit van de Travor FD-M4/3 adapter. Het past perfect, geen lichtlekkage en mijn oude Canon FL en FD-lenzen, microscoopadapter en tussenringen van ongeveer 40 jaar oud zijn weer bruikbaar op een digitale camera, in dit geval een Lumix GF1.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews