cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

GMaaskant 23-03-2011

Algemene score

9,2
De plaatselijke fotograaf kon de lens niet leveren, 2 weken erop gewacht. Vervolgens via de website van cameraNU besteld om 13.00 uur en de volgende morgen om 10.00 uur stond de TNT-man voor de deur met de lens. Super service. Bovendien was de lens nog eens goedkoper als bij de plaatselijke fotograaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

borgpot 23-03-2011

Algemene score

9,0
Deze nieuwe camera was nog nergens anders leverbaar. 's Avonds besteld, de dag erop in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fazant576 23-03-2011

Algemene score

9,0
Binnen tien minuten was dit geregeld.
Bij vorige produktaankopen werd er altijd meegedacht en soms een veel beter alternatief aangeboden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PV1234 23-03-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede prijs. Belofte "voor 21:00 uur besteld, de volgende dag in huis" waargemaakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wim Butterman 23-03-2011

Algemene score

8,5
Snelle en adequate levering, na mailtje ivm ontbreken factuur binnen 3 uur antwoord met factuur (PDF)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans de Crom 23-03-2011

Algemene score

8,5
Goede site. Snel en overzichtelijk. Nodigd uit om vaker te bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hen74 23-03-2011

Algemene score

9,5
Helemaal tevreden! Supercamera, makkelijk in gebruik. Geweldige zoom en je kunt er superheldere foto's mee maken. Top service! Eén dag na bestelling had ik hem al binnen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ties76 23-03-2011

Algemene score

9,5
Camera besteld en betaald via I-deal en de dag erna de camera al in huis en uitgeprobeerd.
Ook nog eens geen verzendkosten deze keer, helemaal super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Kroos 23-03-2011

Algemene score

8,7
Precies zoals het hoort, het juiste product tegen de afgesproken prijs op het afgesproken moment.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Remko vd M 23-03-2011

Algemene score

8,3
Goede opvolging van de order, contact over levering. Prima infomatie op de website.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

oosterlee 23-03-2011

Algemene score

7,7
goede prijs, snel ontvangen (volgende dag na bestelling),
ruime kueze

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

vissershuus dienstverlening 23-03-2011

Algemene score

8,2
goede service en heel vlot met versturen van het bestelde artikel.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lonsorders 23-03-2011

Algemene score

10,0
Perfecte service; ik kreeg direct een reactie op mijn vraag via de mail,
de tas werd dezelfde dag verzonden en de dag erna keurig afgeleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stoks 23-03-2011

Algemene score

8,7
website alleen overzichtelijk ingeval gericht wordt gezocht; wat ontbreekt zijn bv selectiemogelijkheden bij camera's (wel of geen zoeker cq wel of geen A/T/M-bediening bij compactcamera, wel of geen wegklapbaar display, wel of geen aansluiting voor remote ontspanner...).
Service in winkel uitstekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piet oostveen 23-03-2011

Algemene score

10,0
bijzonder prettig geholpen en goede uitleg op mijn vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.F. van den Berg-van der Meulen 23-03-2011

Algemene score

8,3
Prima webshop en zeer snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Elly43 23-03-2011

Algemene score

8,7
de ene dag besteld de volgende dag geleverd! Ideaal!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eva248 22-03-2011

Algemene score

10,0
Zéér snelle levering, 's avonds half 8 besteld, de volgende ochtend om half 10 al geleverd! Erg uitgebreid assortiment en tegen hele scherpe prijzen. Zo scheelde het de camera + geheugenkaart die ik kocht 23 en 8 euro op andere webshops zoals Bol.com.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

komtiedan 22-03-2011

Algemene score

9,5
Panasonic DMC-FS10 Zwart 15 maart besteld 16 maart binnen. Helaas was ik de 16e niet thuis dus kwam de TNT netjes de dag erop langsbrengen. Top en snelle service.
Camera was een verjaardagcadeau net zoals mijn vorige camera die ik bij hun heb besteld. Ervaring zeer snel + goede mails + je blijft goed op de hoogte waar je pakket is.

Bereikbaarheid en afstersales geen ervaring mee. Betrouwbare webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad 22-03-2011

Algemene score

9,3
Prima webwinkel en site en perfecte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Amweg 22-03-2011

Algemene score

8,8
Na het lezen van verschillende testen en reviews van diverse merken en type printers is prijs mijn keuze op deze printer gevallen. Via pricewatch op deze webshop terecht gekomen. Na registratie en betaling werd de printer nog dezelfde avond verstuurd en had ik hem de volgende dag al in huis. Na de installatie gelijk een foto uitgeprint en het resultaat was voor mij ruim voldoende. Daarna al vele andere pagina's in kleur zonder problemen geprint. Na de snelle en goede afleverng door de webshop heb ik een uitstekend product van Canon in huis gehaald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hoefnix 22-03-2011

Algemene score

9,0
Alles keurig op tijd afgeleverd.
Minpuntje is de gebruikershandleiding op een cd , geef mij maar een boekje om eea op te zoeken.
Nu moet je als je wat wilt opzoeken eerst de comuter
opstarten .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BW65 22-03-2011

Algemene score

9,0
Supersnelle levering, scherpe prijs en eenvoudige,overzichtelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram Busquet 22-03-2011

Algemene score

8,0
vanaf het moment dat ik de site bekeek, de camera's bekeek, bestelde tot en met het moment dat ik de camera in ontvangst nam, ging alles heel gemakkelijk en prettig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M. van Oers 22-03-2011

Algemene score

9,0
Betaling via Ideal lukte niet maar tel uitstekend geholpen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert21 22-03-2011

Algemene score

9,7
Snelle respons op vragen via e-mail, zeer snelle levertijden (1 dag Nederland-Belgie), correct afhandeling. Kortom zeer tevreden van de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Duin 22-03-2011

Algemene score

8,2
Lage prijs en snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BramvtM 22-03-2011

Algemene score

9,5
Duidelijke website, goede indeling winkel, aparte bediening voor winkelend of ophaal klanten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamron 22-03-2011

Algemene score

8,5
scherpe prijs en supersnelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico53 22-03-2011

Algemene score

9,0
Probleemloze bestelling en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeau 22-03-2011

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar deze koffer en deze bleek bij CameraNU op voorraad, ook de 'lid organiser' die ik er graag bij wilde hebben. Aan het eind van de middag de bestelling geplaatst, betaald via iDeal en de volgende dag al in huis. Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Geert Konings 22-03-2011

Algemene score

8,0
snelle verzending. gebeld en correct te woord gestaan, dik te vrede.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rniels 22-03-2011

Algemene score

10,0
Personeel heeft mijn per e-mail gestelde vraag uitstekend beantwoord en mij mijn door mij vaag omschreven bestelling direct toegestuurd. Ik heb al jaren niets dan lof voor de bereidwilligheid en de aardigheid van deze Urkers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gooby 22-03-2011

Algemene score

9,7
Goede prijzen
Snelle afhandeling
Snelle levering
Goed verpakt
Contact vriendelijk en snel
Ok een pluim voor UPS hoor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emilie01 22-03-2011

Algemene score

9,5
Prima product tegen scherpe prijs.
Snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ted Tervoor 22-03-2011

Algemene score

8,0
Na een wat omslachtige registratie periode verliep de bestelling en levering vlekkeloos

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

mukie 22-03-2011

Algemene score

8,0
Snelle levering, goede producten, helemaal tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Koring 21-03-2011

Algemene score

8,3
makkelijk op de site te zoeken en een snelle aflevering voor een zeer goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

GerNikon 21-03-2011

Algemene score

9,0
Ik was opzoek naar een macro lens voor mijn Nikon. Ik ben langs de winkel geweest nadat ik 3 verschillende lenzen heb laten wegleggen (goede service). Bij de winkel werd ik erg goed geholpen door de medewerker. Ik heb een super lens gekocht (85mm Nikkor) en ben er erg blij mee. Ik hoop dat ze ook zo goed werk verrichten als er problemen zijn met iets wat je er koopt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

peter lefevre 21-03-2011

Algemene score

8,0
voor de eerste keer foto spullen via internet gekocht.
Waarom bij CameraNu:
1;thuis winkel waarborg.
2;positieve reactie van derden.
3;snelle levering.
4;correcte bezorging van TNT medewerker.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Peeters R.M.L.G. 21-03-2011

Algemene score

9,0
Goede persoonlijke service en informatie in de mooie showroom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boing 21-03-2011

Algemene score

9,8
Veel producten op voorraad, uitstekende prijzen, razendsnelle levering en erg behulpzame helpdesk toen ik een vraag over levertijd had.

Graag zie ik het productaanbod wel iets uitgebreid worden mbt dslr video (rigs, matteboxes, 4x4 filters etc) Dit is moment wat karig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

baak55 21-03-2011

Algemene score

8,0
Hele snelle en acurate levering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gem Kingma 21-03-2011

Algemene score

8,3
goede informatie betreffende, de bestelling, de levering prima afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

AdS. 21-03-2011

Algemene score

9,5
vlot, snel, correct geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van der Wijk 21-03-2011

Algemene score

8,0
Eerste bestelling, is erg goed en vlot gegaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rensink 21-03-2011

Algemene score

9,7
zeer duidelijke website, goede bereikbaarheid, supersnelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joops 21-03-2011

Algemene score

8,8
Onvoorstelbaar, WAT een snelle en goede levering.....

s avonds 21.30 uur de bestelling gedaan en via Ideal betaald, en de andere dag keurig geleverd aan de deur.

Chapeau!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjors50 21-03-2011

Algemene score

9,2
Om 20:59 uur betaald en net daarvoor besteld.
De volgende dag in huis.
Keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralf-- 21-03-2011

Algemene score

9,8
perfecte aftersales, snelle levering en goede bereikbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews