cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans Dekker 1946 24-03-2011

Algemene score

8,5
Duidelijke website.
Na de online bestelling en betaling via Ideal direct een bevestiging ontvangen met het ordernr.
De volgende dag een mail met de track en trace code, zodat ik de zending goed kon volgen.
Levering perfect met alle papieren en goed verpakt.
After sales heb ik geen ervaring mee omdat ik met mijn vorige camera, die ook bij CameraNu vandaan kwam, nooit problemen gehad heb.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Borretje1 24-03-2011

Algemene score

7,8
Ik vind de website duidelijk en overzichtelijk.
Verder had ik een verzoek ingediend qua leverdag en daar is goed op ingespeeld.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Angeline70 24-03-2011

Algemene score

9,5
Snelle service. Goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edodejonge 24-03-2011

Algemene score

8,2
De website is redelijk overzichtelijk en de te zoeken producten zijn eenvoudig te vinden. De bestelling en afvering zijn uitstekend.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derk73 24-03-2011

Algemene score

8,8
Op vragen krijg je snel, duidelijk en volledig antwoord via de mail.
Bestelling voor 21:00 gedaan wordt inderdaad de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j. tabak 24-03-2011

Algemene score

8,5
Alles verliep heel vlot en ik werd uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin2601 24-03-2011

Algemene score

10,0
De site van CameraNu is overzichtelijk en ze hebben een ruim aanbod. Ook fijn dat zij de beschikbaarheid van producten op to date hebben. Alle mails die ik hen heb gestuurd zijn daarbij ook altijd snel beantwoord. De levering was er snel en was netjes en goed verpakt en compleet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moetdit. 24-03-2011

Algemene score

9,0
Prima service, wat op de website fijn is om te zien is of een product in voorraad is of niet en dat klopte in mijn geval prima. Ik heb rond 16:00 besteld en de volgende dag werd het om 10:30uur afgeleverd. Nog wel een tipje voor CameraNu. Een tweetal kleinere onderdelen werden in de doos van de printer bijgevoegd net als de printer kabel. Ik snap dat het handig is voor jullie maar voor mij was het even zoeken want de spullen zaten helemaal onder de printer. Na contact met de Customer Service de printer eruit gehaald en de onderdelen toch gevonden. Misschien in een aparte enveloppe met bubble wrap toevoegen de volgende keer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

StafkeC. 24-03-2011

Algemene score

9,3
Ik ben héél tevreden over mijn aankoop , op dinsdag gekocht en betaalt via de website , de woensdag reeds in mijn bezit , op en top klasse voor cameranu.nl.
Wat de lens betreft , die ga ik nu met alle plezier beginnen uittesten!!!!!!!
Algemene indruk over cameranu.nl als Belg , héél tevreden , ik ga quasi nooit bij iemand anders gaan kopen , dus dat wil al veel zeggen denk ik!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mupke 24-03-2011

Algemene score

9,0
website overzichtelijk vlug gevonden wat ik moest hebben
bereikbaarheid is me niet heel duidelijk wat jullie er mee bedoelen
bestelling en aflevering prima-snel-mail op tijd nu gewoon voor mij perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Levent25 24-03-2011

Algemene score

9,8
Prima service. Binnen 24 uur opgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nike ninety 24-03-2011

Algemene score

9,0
Toegankelijke webshop, met enorm veel keuze en goede zoek- / selectiefunctie. Adequate productinformatie. Productoverzicht met dropdown zou wat overzichtelijker kunnen zijn.
Supersnelle levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

terugkerende koper 24-03-2011

Algemene score

9,3
Snelle levering, zoals beloofd en goed verpakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. van der Weele 24-03-2011

Algemene score

9,0
Product werd snel en netjes geleverd.
Belangrijk vind ik dat het een Nederlands toestel is.
Met de after sales gelukkig nog niet van doen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick2604 24-03-2011

Algemene score

9,5
maandag bestelt en betaald dinsdag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richie35 23-03-2011

Algemene score

9,0
Prettige en duidelijke website en de leveringen zijn altijd snel en keurig verpakt. Tot nu toe heb ik nog geen aanspraak hoeven doen op aftersales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smakstra 23-03-2011

Algemene score

10,0
Ik had er nog niet eerder tijd voor gehad maar ik zou zeker een dezer dagen een mailtje gestuurd hebben met de complimenten voor de perfecte verwerking van mijn bestelling. Super dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Celtibero67 23-03-2011

Algemene score

8,0
Duidelijke website, goede aanbiedingen, houdt zich aan wat ze op website beloven; nog geen gebruik gemaakt van after sales, maar hoor van anderen dat dat prima in orde is.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

BrutusOne 23-03-2011

Algemene score

9,0
In het begin van de avond besteld en de volgende dag al binnen. Beter kun je het niet krijgen. Het was goed verpakt en ook zo, dat het niet voor iedereen te zien zou zijn wat er in de doos zit. Discreet dus. De Wacom is een fantastisch tablet. Alles wat er over gezegd en geschreven is waar. Ik heb hem pas een paar dagen in bezit, en er volop mee bezig geweest, oa Photoshop, illustrator, en corel. De pen reageerd perfect op iedere handeling, alsof je op papier tekent. Maar daar had ik hem ook voor gekocht uiteindelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mississippi 23-03-2011

Algemene score

9,3
+ Snelle levering (om 20:48 bestelling geplaatst, volgende dag al bezorgt !)
+ Helder bestelproces
+ Duidelijke mails
+ Lage prijs ;-)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Binkie9 23-03-2011

Algemene score

8,0
Prima service, maar de wachtijd in de winkel........dat moet beter kunnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin-speeddoo 23-03-2011

Algemene score

9,8
Perfecte zaak. Had interesse en wilde meer info. Belde naar cameranu en kreeg iemand aan de lijn en vertelde dat ik meer info wilde. Na kort moment kreeg ik Ruud aan de lijn, die mij alle details vertelde over de verschillende verrekijkers en de voor en tegens. Ik twijfelde tussen de 16x32 en de 14x40. Ik werd rustig te woord gestaan en Ruud had alle tijd. Fijn om in deze gehaaste tijd nog mensen te spreken die naar je luisteren en goed advies geven. Gelijk besteld en 10 seconden laten via de mail de Ideal-knop aangeklikt en betaald. 1 dag later werd de mooie Nikon verrekijker netjes aan de deur afgeleverd. Nieuw in de doos, zoals afgesproken en 1 jaar extra garantie vanuit Cameranu.
Verder perfecte verrekijker met een gigantische uitslagwaarde van 5 graden. Je kunt gewoon lopen met de on-board mode aan en alles blijft netjes zichtbaar en scherp in beeld. Ook bij weinig licht veel detail en zicht. Ik heb de supermaan gezien als nooit tevoren. Zelfs mijn vrouw was erg onder de indruk van het beeld door de Nikon. De Nikon stabileyes is naar mijn mening de beste gestabiliseerde verrekijker die ooit is gefabriceerd. Ik heb de Canon en de Fujinon ook getest in winkels, maar deze Nikon 14x40 is de beste verrekijker die ik ooit heb gehad. Zelf zonder bril (ik heb min 2.25 aan beide kanten) is het beeld nog goed scherp en is het zonder bril goed om te beoordelen en een genot om door te kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WouterD90 23-03-2011

Algemene score

9,0
een zeer goede (web)shop met kundige medewerkers die een goed advies geven over je aankoop. Als je een vraag stelt via e-mail krijg je ook per omgaande een correct en bruikbaar antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reisiger 23-03-2011

Algemene score

10,0
Vooraf melding gevraagd via de website wanneer artikel op voorraad was, deze kreeg ik direct toen er voorraad was, artikel dezelfde dag besteld en volgende dag reeds geleverd. Fototas erbij besteld welke echter te klein bleek te zijn. Hiervan melding gemaakt en kon het artikel terugsturen en zal hier de grotere versie van ontvangen.
Algemene indruk is erg goed, vragen (via de site) worden snel beantwoord, en afwikkeling en service is erg goed. Site is duidelijk en bij bestelling ook de mogelijk een ander afleveradres op te geven.
Pas geleden ook een printer gekocht, en afhandeling daarvan verliep ook prima. Zal zeker hier opnieuw bestellen als ik een produkt nodig heb wat ze hier verkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Turk 23-03-2011

Algemene score

8,3
Overzichtelijke website, supersnelle levering (om 19:55 besteld, volgende middag in huis.

Uitstekend op de hoogte gehouden van de order (order bevestiging, bevestiging van ontvangen betaling en e-mail met gegevens om levering te "tracken".)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

GMaaskant 23-03-2011

Algemene score

9,2
De plaatselijke fotograaf kon de lens niet leveren, 2 weken erop gewacht. Vervolgens via de website van cameraNU besteld om 13.00 uur en de volgende morgen om 10.00 uur stond de TNT-man voor de deur met de lens. Super service. Bovendien was de lens nog eens goedkoper als bij de plaatselijke fotograaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

borgpot 23-03-2011

Algemene score

9,0
Deze nieuwe camera was nog nergens anders leverbaar. 's Avonds besteld, de dag erop in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fazant576 23-03-2011

Algemene score

9,0
Binnen tien minuten was dit geregeld.
Bij vorige produktaankopen werd er altijd meegedacht en soms een veel beter alternatief aangeboden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PV1234 23-03-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede prijs. Belofte "voor 21:00 uur besteld, de volgende dag in huis" waargemaakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wim Butterman 23-03-2011

Algemene score

8,5
Snelle en adequate levering, na mailtje ivm ontbreken factuur binnen 3 uur antwoord met factuur (PDF)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans de Crom 23-03-2011

Algemene score

8,5
Goede site. Snel en overzichtelijk. Nodigd uit om vaker te bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hen74 23-03-2011

Algemene score

9,5
Helemaal tevreden! Supercamera, makkelijk in gebruik. Geweldige zoom en je kunt er superheldere foto's mee maken. Top service! Eén dag na bestelling had ik hem al binnen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ties76 23-03-2011

Algemene score

9,5
Camera besteld en betaald via I-deal en de dag erna de camera al in huis en uitgeprobeerd.
Ook nog eens geen verzendkosten deze keer, helemaal super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Kroos 23-03-2011

Algemene score

8,7
Precies zoals het hoort, het juiste product tegen de afgesproken prijs op het afgesproken moment.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Remko vd M 23-03-2011

Algemene score

8,3
Goede opvolging van de order, contact over levering. Prima infomatie op de website.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

oosterlee 23-03-2011

Algemene score

7,7
goede prijs, snel ontvangen (volgende dag na bestelling),
ruime kueze

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

vissershuus dienstverlening 23-03-2011

Algemene score

8,2
goede service en heel vlot met versturen van het bestelde artikel.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lonsorders 23-03-2011

Algemene score

10,0
Perfecte service; ik kreeg direct een reactie op mijn vraag via de mail,
de tas werd dezelfde dag verzonden en de dag erna keurig afgeleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stoks 23-03-2011

Algemene score

8,7
website alleen overzichtelijk ingeval gericht wordt gezocht; wat ontbreekt zijn bv selectiemogelijkheden bij camera's (wel of geen zoeker cq wel of geen A/T/M-bediening bij compactcamera, wel of geen wegklapbaar display, wel of geen aansluiting voor remote ontspanner...).
Service in winkel uitstekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piet oostveen 23-03-2011

Algemene score

10,0
bijzonder prettig geholpen en goede uitleg op mijn vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.F. van den Berg-van der Meulen 23-03-2011

Algemene score

8,3
Prima webshop en zeer snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Elly43 23-03-2011

Algemene score

8,7
de ene dag besteld de volgende dag geleverd! Ideaal!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eva248 22-03-2011

Algemene score

10,0
Zéér snelle levering, 's avonds half 8 besteld, de volgende ochtend om half 10 al geleverd! Erg uitgebreid assortiment en tegen hele scherpe prijzen. Zo scheelde het de camera + geheugenkaart die ik kocht 23 en 8 euro op andere webshops zoals Bol.com.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

komtiedan 22-03-2011

Algemene score

9,5
Panasonic DMC-FS10 Zwart 15 maart besteld 16 maart binnen. Helaas was ik de 16e niet thuis dus kwam de TNT netjes de dag erop langsbrengen. Top en snelle service.
Camera was een verjaardagcadeau net zoals mijn vorige camera die ik bij hun heb besteld. Ervaring zeer snel + goede mails + je blijft goed op de hoogte waar je pakket is.

Bereikbaarheid en afstersales geen ervaring mee. Betrouwbare webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad 22-03-2011

Algemene score

9,3
Prima webwinkel en site en perfecte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Amweg 22-03-2011

Algemene score

8,8
Na het lezen van verschillende testen en reviews van diverse merken en type printers is prijs mijn keuze op deze printer gevallen. Via pricewatch op deze webshop terecht gekomen. Na registratie en betaling werd de printer nog dezelfde avond verstuurd en had ik hem de volgende dag al in huis. Na de installatie gelijk een foto uitgeprint en het resultaat was voor mij ruim voldoende. Daarna al vele andere pagina's in kleur zonder problemen geprint. Na de snelle en goede afleverng door de webshop heb ik een uitstekend product van Canon in huis gehaald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hoefnix 22-03-2011

Algemene score

9,0
Alles keurig op tijd afgeleverd.
Minpuntje is de gebruikershandleiding op een cd , geef mij maar een boekje om eea op te zoeken.
Nu moet je als je wat wilt opzoeken eerst de comuter
opstarten .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BW65 22-03-2011

Algemene score

9,0
Supersnelle levering, scherpe prijs en eenvoudige,overzichtelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram Busquet 22-03-2011

Algemene score

8,0
vanaf het moment dat ik de site bekeek, de camera's bekeek, bestelde tot en met het moment dat ik de camera in ontvangst nam, ging alles heel gemakkelijk en prettig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M. van Oers 22-03-2011

Algemene score

9,0
Betaling via Ideal lukte niet maar tel uitstekend geholpen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews