cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

guzman 12-03-2011

Algemene score

8,8
Niet alleen snelle levering maar ook snelle reactie opvragen vooraf en achteraf mbt producten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Simons 12-03-2011

Algemene score

10,0
Meerdere malen gekocht in de shop op Urk en meerdere malen besteld via de site. Altijd prettig en zeer kundig te woord gestaan.

Site zeer overzichtelijk.

Kortom een zeer tevreden klant !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Berghof 12-03-2011

Algemene score

8,0
Duidelijke site met alle relevante info. De levering was prima, sneller dan verwacht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

B van Ballegooijen 12-03-2011

Algemene score

9,0
Snelle en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim8906463 12-03-2011

Algemene score

8,8
Goede overzichtelijke webshop, en concurrerende prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank Krikon 11-03-2011

Algemene score

9,0
goede en snelle levering, prettige behandeling aan telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Didier Zuidinga 11-03-2011

Algemene score

8,5
Prima service,
duidelijke web-site,
goede leveringsvoorwaarden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.J. van Dijk 11-03-2011

Algemene score

8,2
We zij prima geholpen, meer of minder kan ik er niet van maken.
mvg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

FotoNic 11-03-2011

Algemene score

9,7
De bestelling op donderdag rond 13:00 uur geplaatst. De volgende morgen om 11:00 uur al binnen. Geweldig! Alles is goed verpakt aangeleverd. Het objectief nu twee weken in gebruik. Ik heb al veel plezier van het enorme zoombereik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet2011 11-03-2011

Algemene score

8,0
Ben erg tevreden over de website en de snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel67 11-03-2011

Algemene score

8,8
2e aankoop via deze winkel,en ook deze is zeer positief. Supersnelle(gratis)levering en tussentijds word je goed op de hoogte gehouden van de verzend status.Maar het blijft natuurlijk wel onze mening. Wij vinden het een prettig en vertrouwd bedrijf om iets aan te schaffen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco AMS 11-03-2011

Algemene score

10,0
Shop en email response / bereikbaarheid werken perfect. Bestelling volgende dag in huis. After sales geen ervaring mee en dat hoop ik ook zo te houden / niet nodig te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pvlaere 11-03-2011

Algemene score

8,2
Order besteld, en geleverd binnen 2 dagen. ziet er prima uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Davd 11-03-2011

Algemene score

9,0
Goed product, heel snel geleverd. Niks op aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ferre03 11-03-2011

Algemene score

9,5
zondag besteld het produckt hadden ze niet in voorraad (op de site), en de vrijdag ontvangen
ben héél tevreden van de snelle service
héél professioneel
top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lvdt 11-03-2011

Algemene score

9,0
Gisteren mijn camera besteld en vanochtend werd alles al keurig geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 98 11-03-2011

Algemene score

9,0
Aanschaf en aflevering correct en snel. De camera retourneren wegens een mankement ging eveneens correct. Prima zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jodokus76 11-03-2011

Algemene score

8,7
Na lang zoeken heb ik de juiste fotoscanner gevonden, en na bekijken van de prijzen ben ik bij CameraNu terecht gekomen waar ik al eerder goede resultaten mee had met printercartridges. De levering vind inderdaad de volgende dag plaats.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Blake69 11-03-2011

Algemene score

9,2
Snelle levering binnen 24 uur.
Goed bezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bakke 11-03-2011

Algemene score

8,3
Prima website met goede prijzen. Bestellingen tot 21 uur worden de volgende dag al geleverd! Ook houdt dit bedrijf je met mailtjes goed op de hoogte waar je product is en wanneer het wordt geleverd.
Kortom: prima leverancier!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ritmees 11-03-2011

Algemene score

8,5
De levering is conform het gestelde op de site: een dag later al in huis! Goede info over de bestelling.
Kwaliteit produkt is uiteraard merkeigen.
Prijsverhouding heeft mij doen besluiten tot aankoop bij deze webshop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TZ8 11-03-2011

Algemene score

9,3
Duidelijk, snel, goed en voordelig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymonds Happy Food 11-03-2011

Algemene score

8,3
Bestelling en levering verliep vlot en gebruikersvriendelijk. Snelle levering en snelle mailbevestigingen en factuur.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Andries Jumelet 10-03-2011

Algemene score

10,0
Alles gaat even snel en soepel bij deze winkel. Korte lijnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

devan3tjes 10-03-2011

Algemene score

6,5
Levering was snel, maar de verpakking vond ik rondom slordig en slecht. Het was nl. helemaal niet verpakt. Het zit al in een doos, moeten ze gedacht hebben. Ik kreeg nl. gewoon de doos van de printer met een pakbon erop. Ook was de doos al opengemaakt, omdat ze de door mij bijbestelde usb-kabel in de doos bij de printer hadden gestopt. Ik vond het niet netjes. Niet erg discreet ook, niet dat dat moet voor een printer, maar toch, iedereen kon zien wat er in de doos zat. De usb-kabel had ik bij besteld omdat op de website vermeld stond dat deze er niet bijgeleverd zou worden. Hij zat er echter wel degelijk bij. Voor niets erbij besteld dus. Jammer, weet niet of ik ooit weer iets bestel bij CameraNu.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende

Reageer

henkdok 10-03-2011

Algemene score

8,2
prima service goede en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

nonono 10-03-2011

Algemene score

8,3
prima product, snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ad Ewalts 10-03-2011

Algemene score

9,7
alees perfect conform afspraken geleverd.
telefonisch goed advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Outbackjack 10-03-2011

Algemene score

8,7
Vrijdagavond omstreeks kwart voor negen de bestelling via de website geplaatst, de volgende dag (zaterdag) rond het middaguur al bezorgd, bijzonder snel.
Meer nog dan de snelle levering ben ik tevreden over de kwaliteit van de Travor FD-M4/3 adapter. Het past perfect, geen lichtlekkage en mijn oude Canon FL en FD-lenzen, microscoopadapter en tussenringen van ongeveer 40 jaar oud zijn weer bruikbaar op een digitale camera, in dit geval een Lumix GF1.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

xunit 10-03-2011

Algemene score

10,0
Een top bedrijf, maakt waar wat ze aanbieden.
Voor 21:00 besteld en volgende dag om 15:00 bezorgt!

Heel netjes verpakt en je krijgt wat je besteld.
Supersnel en supergoed, ga hier zeker vaker bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RC123 10-03-2011

Algemene score

9,2
Ik heb het eerste product met beschadeging ontvangen. Nadat ik contact had opgenomen kreeg ik direct een reactie en een goede oplossing door Cameranu voorgesteld. Ik heb nu een ander toestel ontvangen. Goede service en accurate reactie/afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bart 40 10-03-2011

Algemene score

10,0
super!!!!!!!!!!!
zeer mooi produkt gekocht
zeer snel geleverd goed verpakt en precies zo als ik besteld had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g.willigen 10-03-2011

Algemene score

8,7
Gewoon goede shop, geen gezeur en spulletjes netjes geleverd.
Vooerheen wel eens wat wezen ophalen en de zaak ziet er goed uit, van binnen dan.
Doe hier liever zaken dan bij de allergoedkoopste aanbieders.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hvdburg 10-03-2011

Algemene score

10,0
Keurige levering, retourname en retour geld na het retour sturen.
Keurige hulp als je belt naar een van de mensen bij deze dienst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Musters 10-03-2011

Algemene score

9,0
Prima web-winkel, mijn favoriet voor fotografie-aankopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud7aar 10-03-2011

Algemene score

9,0
Supersnelle levering (binnen 24 uur) en een zeer gunstige prijs voor de printer!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

bramprive 10-03-2011

Algemene score

6,3
Bestelling en betaling ging goed.
Artikel was op voorraad. Ik heb er 3 besteld.
Ik kreeg geen verzendbericht dus na 2 dagen gebeld. Er waren er 2 op voorraad en omdat ik er 3 besteld had deden ze even niks. Dit vind ik wel jammer, hiervan hadden ze mij op de hoogte moeten stellen.
2 dagen later werd ik gebeld dat de bestelling compleet was en dat ze gingen versturen. Ik blij want ik verwacht volgende dag de order, maar helaas ik werd wel gebeld. "wij willen uw order morgen komen brengen" ik had gekozen voor bezorgen met TNT, maar dit was voor hun waarschijnlijk voordeliger.
Al met al dus gewoon goed bedrijf, als je belt nemen ze ook gelijk op en hebben wel duidelijke eerlijke antwoorden. Alleen als het anders is als verwacht moeten ze je eigenlijk van te voren even inlichten.
Maar volgende keer kom ik weer bij jullie hoor :)

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Cecile43 10-03-2011

Algemene score

10,0
Dag na bestelling al bezorgd precies zoals ze beloven. Klantenservice van cameranu staat je snel te woord echt prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertus_V 10-03-2011

Algemene score

8,7
Heb al een paar keer via Cameranu.nl besteld. Lekker snelle levering. Ook de op de website aangeboden combo's zijn vaak de moeite waard.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ferrylp 10-03-2011

Algemene score

9,3
Voor 21:00 besteld (mits op voorraad) is de volgende dag in huis. En ja, dat klopte helemaal! Na betaling via iDeal al snel een mail met bevestiging ontvangst betaling, en later die dag een mail met hierin dat mijn order was verzonden en een track en trace nummer.

De volgende dag stonden ze op de stoep, alles was netjes verpakt.

Pluspunt vind ik de aanduiding of iets op voorraad is, dat was voor mij ook de reden om het hier te bestellen, aangezien zij volgens de site het product wel op voorraad hadden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus Aulbers 10-03-2011

Algemene score

9,8
Geweldige service, direct contact. Altijd reageren en perfecte web afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AGBlok 10-03-2011

Algemene score

8,0
Het bestelproces verliep soepel en het product was binnen de gestelde tijd in goede orde geleverd. Prima service dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rogier Dirkx 10-03-2011

Algemene score

10,0
goede kwaliteit, geweldige service, kortom: perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene Troost 10-03-2011

Algemene score

8,2
Duidelijke site, overzichtelijke informatie over producten en accessoires. Levering zoals aangegeven op de website.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

robocopper 10-03-2011

Algemene score

8,8
Na wat verkeerde info richting CameraNu.nl is er twee keer telefonisch contact geweest om de order aan te passen. De eerste keer had ik al betaald en het bleek dat ik de verkeerde Tamron had besteld (is er in twee uitvoeringen) Na overleg kon ik, op een iDeal uitnodiging via e-mail, het resterende bedrag bijbetalen. Dit ging allemaal heel erg soepel. De telefonische bereikbaarheid is dus zeer goed, hoefde niet lang te wachten voor ik iemand aan de lijn had.
Kortom Hulde met een hoofdletter H!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Waijer-Deeterink 10-03-2011

Algemene score

8,0
Suppersnelle levering, goed verpakt, perfecte prijs kwaliteitsverhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

h codee 10-03-2011

Algemene score

10,0
wat een goede service dinsdag besteld en woensdag al
in huis geld afhandeling ook keurig kan niet anders zeggen dan goed zo.
camara is in een woord te gek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HK33 10-03-2011

Algemene score

9,3
De volgende dag kreeg ik de ExpoDisc Witbalans filter netjes aangeleverd. Snelle en fijne afhandeling. Filter werd goed verpakt bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanne14 10-03-2011

Algemene score

9,0
Niet alleen de prijs was het gunstigst maar de levering al en dag later en keurig verpakt.
Beslist voor een volgende keer weer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matt51 10-03-2011

Algemene score

9,8
Erg overzichtelijk. Afspraken zijn volledig nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews