cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23771 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2266 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Milan Bodegom 16-08-2018 Via de website gekocht

Super camera voor beginners!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele makkelijke camera voor mensen die willen beginnen met fotografie, met een klein beetje kennis zou je zelf al erg ver kunnen komen. Met de extra 75-300 mm lens kan ik nu naast bijv. landschappen met de kleine lens, ook hele mooie portretten maken met de grote lens. Verder is het erg fijn dat er gratis een opbergtasje bij zit waar je voor de nood ja camera goed in op kan bergen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjon 16-08-2018 Via de website gekocht

Super snel, goede kwaliteit en een prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwam via via op de site van cameranu.nl terrecht
Omdat ik opzoek was filters van Polar Pro voor de DJI Mavic Air. De levering was super snel en alles voldoet precies volgens alle specs, ben er heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 16-08-2018 Via de website gekocht

Ouderwetse service en kwaliteit!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting en correcte afhandeling van vragen en bestellingen.
Zeer goede prijs/kwaliteit niveau. Goed werkende site.

Reageer

Bob 16-08-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kloppend voorraadsysteem, vlotte levering en degelijk verpakt verstuurd en tegen concurrerende prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Silvie 16-08-2018 Via de website gekocht

Goede persoonlijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ook al was mijn remote kabel van beats by dre plotseling toch niet op voorraad, wel meteen hierover ingelicht of ik het erg zou vinden dat hij iets later kwam. Top!

Reageer

Arjen 16-08-2018 Via de website gekocht

Prima webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop af en toe fotospullen bij CameraNu, en de service is uitstekend gemakkelijk bestellen en telefonisch assist als het nodig is. Product wordt keurig op tijd bezorgd en vaak zonder kosten!
Betrouwbaar adres kan ik zonder meer aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 16-08-2018 Via de website gekocht

prima service en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aanvulling op mijn bericht, ik heb een lens gekocht en besteld bij Cameranu en binnen 1 dag was die al binnen, Het is een kitlens die op mijn Nikon D5300 past 28- 55 mm. Geweldig zo als de adviezen waren om mij over de streep te trekken om toch maar een standaard lens te kopen op deze camera. Perfect voldoet geweldig aan mijn verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 16-08-2018 Via de website gekocht

Ongelooflijk snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's Namiddags besteld (5 artikelen) en 's anderendaags in België al geleverd! Ge moet het maar doen.
Er was een tweedehands lens bij, deze was niet van nieuw te onderscheiden. België heeft echt nog wat te leren van onze Noorderburen!!!

Reageer

NinaL97 16-08-2018 Via de website gekocht

Klantenservice is heel erg behulpzaam!.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na het verkeerde product te hebben besteld, heb ik hier gechat met de klabtenservice die binnen no time kon vertellen waarom het mis ging bij die bestelling en welk product wel geachikt was voor me.

Dezelfde dag nog heb ik het aangeraden product besteld. Het was snel bezorgd, het werkte perfect en was precies waar ik naar zocht.

Kortom: hele fijne service, hele snelle verzending en een top product :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.bunt 16-08-2018 Via de website gekocht

Goeie website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een goede website , je kunt er snel en makkelijk zoeken wat je nodig hebt en heel klantvriendelijk en de levering is altijd in orde en de besteling wordt op tijd bezorgd.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edu 16-08-2018 Via de website gekocht

Manfrotto Pixi Smart (statief en telefoon klem)

Algemene score

8,0
Heel erg tevreden, klein stabiel en met de bal op het statief in meerdere posisties te draaien. Je telefoon (iphone 8plus) klemt goed.

ideaal voor jezelf filmen, timelapse, gewoon stabiele video en voor stopmotion. Omdat die zo lekker klein is kan je deze ook overal gebruiken.

Waarom geen 10 , volgens mij is de pixi Winterpack hetzelfde product voor 7 euro goedkoper.

Reageer

Bram Azar 16-08-2018 Via de website gekocht

Super profesioneel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering, deskundige advies , ruime assortiment, nette verpakking ,
mijn bestelling per ongeluk naar verkeerde adres gestuurd maar z e hebbe binnen 24 uur opnieuw opgestuurd . super bedrijf

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Angela 15-08-2018 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hebben een fijne aanbieding dat je twee rollen in dezelfde kleur kunt kopen en dan geen verzendkosten hoeft te betalen. Ik had geen twee dezelfde kleuren nodig, maar mocht van hen wel twee rollen aanschaffen zonder verzendkosten. Koerier kwam keurig op tijd en alles werd vooraf telefonisch doorgenomen. Service zoals je helaas nog maar weinig ziet tegenwoordig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 15-08-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het statief dat ik wilde was goedkoper dan bij de "grote" concurrenten. Daarnaast gratis bezorgd een de volgende dag al in huis. Niks mis mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 15-08-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling werd snel en gratis geleverd en voldoet volledig aan mijn wensen. Bij een volgende bestelling kijk ik alvast naar Cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 15-08-2018 Via de website gekocht

Goede en vooral snelle online service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk, artikelen zijn scherp geprijst ,mijn bestellingen kon ik nergens anders goedkoper vinden. Leveringen altijd volgens de afgesproken tijd.
Maar wat ik bovenalles erg goed vind, is dat CameraNu.nl zelf video’s publiceert met daarin alle ins en outs over producten met daarin de mening van een deskundige.. Dit alles zorgt er voor mij voor dat mijn volgende online bestelling gewoon bij Cameranu.nl zal zijn.

Reageer

Ron de Cameraman 15-08-2018 Via de website gekocht

Sinds 2010 al klant bij CameraNu en dat is niet voor niets

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb in de jaren nog niet zo veel gekocht bij cameranu, maar als ik iets bestel en het is toevallig niet op voorraad of het is een artikel wat eigenlijk zelden verkocht wordt, doet Cameranu er alles aan om je gezochte artikel zo snel mogelijk te leveren en verder houden ze je perfect via email of telefoon op de hoogte van de status van je bestelling, Ik raad dan ook echt CameraNu aan. Groetjes, Ron de Cameraman - VisualsMedia

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart van Laarhoven 15-08-2018 Via de website gekocht

Heel positieve ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is heel overzichtelijk. Goed aanbod. De bestelling is de volgende dag binnen, zelfs als je om 23:59 uur je bestelling plaatst! Contact verliep ook goed. Snelle reactie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.K 15-08-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd op aangegeven datum

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen goede service, met het bestellen een andere aflevering dag aangeven en werd precies op de juiste dag bezorgd. mooie site met leuke artikelen en zeer aantrekkelijk geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm 15-08-2018 Via de website gekocht

Snel verzonden, goede kwaliteit en goed ingepakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een fijne overzichtelijke site met goede zoekfunctie. Verder was de levering erg snel en goed! En de omschrijving was erg duidelijk!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Celine 15-08-2018 Via de website gekocht

Erg prettige winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wanneer ik cameraspullen nodig heb, bezoek ik vaak gelijk cameranu.nl. De winkel heeft bijna altijd hetgeen ik zoek, voor een goede prijs. Daarbij is de service en leveringstijd ook prima!

Reageer

Gavin 15-08-2018 Via de website gekocht

Super makkelijk en Super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een Online een camera besteld en daarna nog een camera tas en een lens- cleaning kit.
Het opzoeken en bestellen van wat ik wenste ging super makkelijk en snel.
Het was zeer duidelijk wat ik zou bestellen en na de zeer snelle bezorging was alles naar wens en compleet.
De bestellingen waren goed ingepakt en compleet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonathan Vos 15-08-2018 Via de website gekocht

De beste online fotospecialist die er is.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had laatst advies nodig over een externe harde schijf. De medewerker van de klantenservice van CameraNU nam zeer uitgebreid te tijd om mij te adviseren over wat de beste keuze voor mij zou zijn en gaf daarnaast nog meer bruikbare fotografie tips. Het is ook niet de eerste keer dat ik goede ervaringen heb met dit bedrijf. Ik zal altijd hier mijn online aankopen doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.m.Bartman 15-08-2018 Via de website gekocht

vlotte levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
gewenste artikel makkelijk te vinden op de site, bestelling geplaatst en de volgende dag in huis. Top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Davy 15-08-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zonnekap besteld. Door fout bij het betalen moest ik twee keer de bestelling doorvoeren.
Dezelfde dag nog kreeg ik al een email waarin men zeer vriendelijk meldde dat de ene betaling werd geannuleerd.

Zeer vriendelijke en persoonlijke klantenservice.

Eeenmaal de centen er waren aangekomen (betaling via overschrijving) kreeg ik bericht van verzending. De dag erna werd de zonnekap netjes en zeer stevig verpakt thuis geleverd.

Een echte aanrader, ik koop er zeker nog.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 14-08-2018 In de winkel gekocht
camera nu op Urk

Goede service en kennis van zaken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke winkel voor mij in de buurt en met een mega assortiment en kundig personeel.
Werd goed geholpen en er wordt ook met je meegemaakt.

Reageer

Evdh 14-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een nieuw objectief besteld voor mijn camera. Was hier een stuk goedkoper dan op andere sites. Super product, snel geleverd.

Reageer

M de Jong 14-08-2018 Via de website gekocht

prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima levering, snel verstuurd. Producten die ik heb besteld waren ook prima. Moeilijk contact te krijgen met klantenservice voor advies.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Maurice 14-08-2018 Via de website gekocht

Uitgebreid assortiment, snelle en zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CameraNu biedt een zeer uitgebreid assortiment, deskundig advies en betrouwbare en snelle leveringen. Op de website kun je diverse producten met elkaar vergelijken, maar dit kan zeker ook in hun winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick Vos 14-08-2018 Via de website gekocht

Buitengewoon snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zelfs bij besteding van een tamelijk klein bedrag werden er geen verzendkosten in rekening gebracht.
Super snelle levering, goede en deskundige omschrijving van het artikel.

Reageer

LLNN 14-08-2018 Via de website gekocht

Goed en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Geen omslachtige handelingen of niet werkende links meegemaakt, altijd een plus. De bestelling werd tijdig verzonden en bezorgd. Het product is netjes en degelijk verpakt, geen beschadiging te bekennen. Het product is overigens zoals verwacht. Voor herhaling vatbaar!

Reageer

Roel 14-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering. In de ochtend besteld en se volgende dag in huis! Tevens keurig verpakt, waardoor het artikel keurig netjes aankwam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helma 14-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind cameranu.nl een fijne webshop, ze leveren snel en netjes en de prijs/kwaliteit verhouding is prima. Ik raad cameranu.nl zeker aan!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Leendert 14-08-2018 Via de website gekocht

Ongekend efficient en zeer servicegericht !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zowel tijdens winkelbezoek als vragen via de website wordt een gespecialiseerde medewerker naar voren geschoven die kennis heeft van het product. Mijn ervaring is dat er altijd een passend antwoordt is op specifieke vragen en daarnaast goede adviezen worden verstrekt. Bij bezoek aan de winkel hebben medewerkers alle tijd om het product te demonstreren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

giorgio de b 14-08-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Site was gebruiksvriendelijk en service was helemaal in orde. Overal prima ervaring en zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 14-08-2018 Via de website gekocht

snelle en correcte service, fijne after sales.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snel en goed verpakt geleverd, ook na aankoop nog een mail ontvangen met daarin allerlei tips om het maximale uit de camera te halen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Visser 13-08-2018 Via de website gekocht

Foscam FI9900P

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu met stip bovenaan. Eenvoudig te bestellen, snelle levering en dan uitpakken en binnen een mum van tijd aansluiten en met een goed gevoel van huis kunnen omdat via de app alles naar believen instelbaar is!

Reageer

Dorus de Haan 13-08-2018 Via de website gekocht

Super service goed contact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks dat ik het verkeerde had toegestuurd gekregen,
Was het geen probleem om hem terug te sturen, ook het contact was erg makkelijk en snel, via telefoon of app
Alles is mogelijk, fijn kopen en veilig en snel geleverd,
Ik zou het aankoop bedrag terug gestort krijgen, dit is nog niet binnen maar ja er zat dan ook een weekend tussen! Veilig en snel, cameranu.nl dikke compliment voor Kelly (bel me gerust eens voor een drankje)😉

Reageer

Marjolein 13-08-2018 Via de website gekocht

super service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu heeft geweldige aanbiedingen (open-box). een super prijs voor goede kwaliteit. fijn dat de geretourneerde producten zo toch nog verkocht worden. Ook de klantenservice is super! ik kreeg erg snel reactie en we werden goed geadviseerd. Helemaal tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 13-08-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Camera besteld voor een zeer scherpe prijs. Helaas beviel deze niet, en die kon ik zonder problemen terugsturen. Binnen enkele dagen stond het geld terug op mijn rekening.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Beer foto 13-08-2018 Via de website gekocht

Wakker geworden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals gewend bij cameranu gewoon makkelijk en snel.
En gelukkig ook voordeel als je Sony koopt en is het doorgedrongen dat Sony een topmerk is.
Ga vooral door met het promoten en verkopen van dit merk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 13-08-2018 In de winkel gekocht
Urk

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed geholpen door medewerker. Ook ervaringen van de medewerker hebben mijn beslissing tot aankoop gestimuleerd. Er was geduld en het overwegen van juiste product werd mij gegund mede door de service en de mooie producten erg gelukkig met mijn aankoop!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JM DroneProducties 13-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige oplossing na verkeerde product informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mijn drone heb ik een set besteld met verschillende drone-gadgets. In deze set zouden ook ND Filters moeten zitten. Toen ik de doos opende zaten ze er helaas niet in. De klantenservice heeft me heel netjes te woord gestaan en direct de filters alsnog opgestuurd. Een dag later had ik ze al in huis.

Hulde aan dit fijne bedrijf!

Reageer

Nikita 13-08-2018 Via de website gekocht

Altijd tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al mijn camera benodigdheden bestel ik bij cameranu.nl
Super service, snel geleverd en betalen hoe 't jou uitkomt.
In de winkel zelf in urk altijd deskundig en vriendelijk personeel. Kortom een top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip Friskorn 13-08-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben al jaren klant bij CameraNu, altijd snel, altijd deskundig advies, prima prijsstelling en bovendien zeer behulpzaam personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 13-08-2018 Via de website gekocht

Prima advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De medewerkers van deze winkel geven goed en zeer adequaat advies. Ook als dat niet altijd is wat je zou willen horen! Daar heb je tenminste wat aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Heerink 13-08-2018 Via de website gekocht

Prima service, snelle levring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestelde een Sigma-extender 1.4 (occasion)
Bij levering bleek dat deze alleen handinstelling had , wat ik niet wist.
Gebeld naar Cameranu.nl en kon deze probleemloos retour doen.
Dezelfde dag sprak ik een kennis die dezelfde lens had en hij bevestigde dat, bij de sigmalens 150-500mm alleen maar deze extender past met handscherpstelling, echter de lichtmeting werkt wel.
Cameranu.nl weer gebeld en hebben deze opnieuw geleverd. Geen gezeur over verzendkosten o.i.d..
Alles no-problem. Nu ben ik heel blij met deze extender.

Reageer

W.de Haan 13-08-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het geweldige winkel als je iets niet weet kun je chatten met een medewerker en dan duurt het niet lang en je hebt een correcte antwoord op je vraag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angel 13-08-2018 Via de website gekocht

Top verzending en printer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling en verzending gingen heel goed. Ondanks de eeuwige vertraging bij postnl bleef cameranu.nl mij steeds op de hoogte te houden.
Ik heb een hele goeie keuze gemaakt qua printer helaas was de epson xp 860 er niet meer, maar de 960 is net zo goed hij print geweldig.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Heino 13-08-2018 Via de website gekocht

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu geeft zoals gewoonlijk goed advies. Ik had een klein statief nodig. Had zelf via de website gekeken naar de mogelijkheden. Tijdens telefonisch contact, gesproken over de verschillen in model. Na de keuze van het model, de meest profesionele. Komen zij zelf met het advies van een goedkopere die beter pas bij mijn status als amateur, die kwa kwaliteit nauwelijks onder doet. Een zelfde soort model maar dan van ander merk. Ze proberen niet het duurste model aan te praten maar denken mee. Je krijgt het gevoel dat het om jou gaat. Dat is zeer prettig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews