cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jaap van der Hak 29-03-2011

Algemene score

8,7
Uitstekende en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danie31 29-03-2011

Algemene score

8,3
De website was heel duidelijk en makkelijk te bereiken, de bestelling ging ook redelijk makkelijk en de betaling ook. Het was wel zo dat ik het voor 21.00 uur besteld en betaald had en dan zou ik het product de volgende dag in huis hebben maar in de mail die ik kreeg stond dat ze net die dag alle bestellingen voor 17.00 uur de volgende dag zouden leveren en dan heb ik toch het gevoel dat ik voor de gek wordt gehouden. Maar het product is in goede staat ontvangen en nog op tijd voor een verjaardag!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

XMiekx 29-03-2011

Algemene score

8,5
Snelle levering is natuurlijk heel fijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HD Frans 29-03-2011

Algemene score

10,0
Snelle levering. super kwaliteit en dus prima kwaliteit/prijsverhouding. Zeker voor herhaling vartbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas898 29-03-2011

Algemene score

9,0
Vlot en volledig bezorgd en de per ongeluk dubbele bestelling in no-time keurig weer geannuleerd en daarvan bericht ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fictieve-Naam 29-03-2011

Algemene score

8,3
Was prima voor elkaar. Eén verbeterpuntje: pas toen ik de bestelling had geplaatst (voor 21:00 uur dus bezorging de volgende dag), werd vermeld dat er die dag niet meer bezorgd werd. Dit had ik liever geweten vóórdat ik de bestelling had geplaatst.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

H. Schepers 29-03-2011

Algemene score

8,2
Levering is snel en goed verzorgd. Geen reden om hier geen artikelen te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GerritK47 29-03-2011

Algemene score

9,7
Na de goede ervaring van de eerste keer heb ik nu deze dslr plus toebehoren bij cameranu.nl besteld en ervoor gekozen om deze bestelling per koerier te laten bezorgen.
De bestelling werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd en na controle met pinpas betaald.
Email- en telefoonverkeer verliep weer uitstekend, men is klantvriendelijk en hulpvaardig.
Van de after sales tot nu toe geen gebruik hoeven te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tony cartoni 29-03-2011

Algemene score

8,0
onlangs een camera besteld als opvolger van mijn tz2, en gister voor het eerst uitgeprobeerd. De afhandeling vd bestelling was vlot en probleemloos. De camera maakt super foto's.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

vrouw53 29-03-2011

Algemene score

9,3
Snelle levering.
Maandagavond na 21.00 uur besteld, woensdag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PimVanM 29-03-2011

Algemene score

8,7
Na bestelling erg goeie informatievoorziening
Snelle en nette levering
Goede prijsstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G_J_S 29-03-2011

Algemene score

10,0
Spullen makelijk bij elkaar gezocht doordat de gerelateerde artikelen direct zijn te vinden met een klik. Ook geen probleem om de goederen naar een ander adres te sturen.
Aftersales niet nodig gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erikfromgouda 28-03-2011

Algemene score

8,5
Goede webshop met zeer goede service en hoewel urk voor mij een eind rijden is heb ik het er graag voor over! Vergeleken met de winkels bij mij in de buurt is de klantvriendelijkheid erg positief en zeker het ritje waard.

Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Maurice 28-03-2011

Algemene score

8,0
Na in 2004 mijn D70 bij CameraNu te hebben besteld kocht ik onlangs ook mijn nieuwe D7000 bij hen. Prima prijzen, snelle levertijd en geen verzendkosten.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

gijsje24 28-03-2011

Algemene score

9,3
via zoekservice op deze site gekomen.. fijne site om in te zoeken.
snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jay van den Berg 28-03-2011

Algemene score

9,3
Duidelijke webshop. Aftersales geen ervaring mee. Levering snel en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikbenblij 28-03-2011

Algemene score

9,7
Alles is goed te vinden op de site, de webwinkel heeft erg veel op voorraad, de bestelling wordt razendsnel geleverd en de levering klopt als een bus. En daarbij is CameraNu ook nog eens de goedkoopste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevredenklant05 28-03-2011

Algemene score

8,2
Prima apparaatje, binnen twee dagen in huis en stukken goedkoper dat bijv de Mediamarkt. Betalen via iDeal ging prima. Voor herhaling vatbaar dus!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

somebody-- 28-03-2011

Algemene score

8,7
Snelle service en goedkoper dan camerashop.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.de moor 28-03-2011

Algemene score

9,5
prima prijs,informatie en service.
tevens zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

amc1957 28-03-2011

Algemene score

9,0
Helemaal goed, alles verliep goed en correct.
Compliment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniempje1989 28-03-2011

Algemene score

9,0
Goede duidelijke website en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

timberwolf 28-03-2011

Algemene score

8,7
Maandag besteld, dinsdag in huis! Prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

robbierut 28-03-2011

Algemene score

8,7
Super snelle reacties op vragen, en versturen echt binnen een dag zelfs na 5 uur savonds:) Super goede website!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

h.j.j. arts 28-03-2011

Algemene score

8,8
zeer duidelijke en overzichtelijke, nieuwe, website;
gemakkelijk te benaderen;
ze doen wat er gezegd wordt, de ene dag voor 21:00 besteld, de volgende dag geleverd; zending prima te volgen via TNT;

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Albert 56 28-03-2011

Algemene score

9,2
Snelle en perfecte levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stekelbaars 28-03-2011

Algemene score

8,7
Bestelling conform de toezegging binnen 24 uur in huis. Perfect geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Zeeuwe 28-03-2011

Algemene score

8,2
Perfect werkend en eenvoudig te installeren apparaat.Zeer goede communicatie.
Zeer snel bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stijlloos 28-03-2011

Algemene score

8,5
Goed assortiment, met competitieve prijzen.
Al vaker besteld nooit problemen gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ad1411 28-03-2011

Algemene score

7,3
Bestel is snel en correct geleverd. De verpakking was prima, aangezien het om een kwetsbaar product gaat.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Upper78 28-03-2011

Algemene score

7,5
Site ziet er een beetje vol uit, en komt hierdoor rommelig over. Verder werkt het bestelproces prima, en is het ook daadwerkelijk voor 9 uur besteld 's avonds de volgende dag geleverd. Enige minpunt vwb de bestelling vond ik het leveren van de bestelling in originele doos, en niet in een overdoos.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Frank 64 28-03-2011

Algemene score

9,3
Supersnelle en prima levering.
's avonds besteld, de volgende ochtend al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanja Buter 28-03-2011

Algemene score

9,7
Per mail voor 21u besteld was ook daadwerkelijk de dag erna bij mij.
"Wat je belooft, maak je waar" en dat bleek ook zo.

Mijn levering kon ik 'volgen' via internet, dus wat kan ik zeggen?
Gemak dient de mens!
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

syashin 28-03-2011

Algemene score

9,5
Bestelling is snel en correct afgehandeld. Ben dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.J.Buiter 28-03-2011

Algemene score

7,7
website zag er goed uit. Bereikbaarheid prima via internet. Bstelling en aflevering zoals verwacht en snel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Anne Kok 28-03-2011

Algemene score

9,2
Alles 1 dag na bestelling keurig bezorgd. Telefonisch vriendelijk te woord gestaan. Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mamivi 28-03-2011

Algemene score

8,8
Bij het bekijken van de camera zie je meteen welke accessoires erbij horen. Alles is duidelijk en overzichtelijk. Bij vragen via e-mail heb je meestal de volgende dag antwoord. Heb al vaker een camera bij hun besteld. Nooit problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

NikkiNikon 28-03-2011

Algemene score

10,0
Geweldige camera, veel sneller dan mijn vorige Nikon (D80). Service van CameraNU.nl is zeer goed, snel, duidelijk en eerlijk. Goed verpakt en zoals verwacht geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van der Meer 69 28-03-2011

Algemene score

9,3
maakt helemaal waar wat ze beloven, zondag besteld, dinsdag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b.deruiter 27-03-2011

Algemene score

9,5
Makkelijke toegankelijke website
Bestelling is inderdaad de volgende dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.j.a.n.g.o 27-03-2011

Algemene score

10,0
Ik heb een paar "sites"/winkels een email gestuurd.
Hierin vroeg ik mij, na het selecteren van de nodige compact camera's, te adviseren omtrent een drietal compact camera's.
De meeste plaatste ze in volgorde van 1ste t/m 3de keus.
CameraNU stuurde mij een reactie waarin, vanuit elke camera gezien, de ene camera een betere keus zou zijn tov de ander.
In dit advies werd nimmer een negatieve kant van een camera belicht.
De uiteindelijke keus werd aan mij overgelaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jl.vanGoethem 27-03-2011

Algemene score

8,0
Het kan altijd beter.
terug naar de vorige pagina niet altijd handig als je in de accessoires zit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Regmans 27-03-2011

Algemene score

9,8
De website van cameranu.nl was goed overzichterlijk en wat je zoekt is goed te vinden.

Na de bestelling geplaatst te hebben en betaald te hebben werd ik constant op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelde artikel. Zo wist ik tot op de dag wanneer mijn pakket binnen zou komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rigardi 27-03-2011

Algemene score

9,0
Lens besteld en de volgende dag keurig verpakt thuis ontvangen. En geen verzendkosten, super.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thomask93 27-03-2011

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website en kreeg mijn product al een dag na bestellen, ook al was deze volgens de beschrijving niet op voorraad. Was een leuke verrassing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cherlindrea 27-03-2011

Algemene score

9,5
Zeer snelle afhandeling en levering. Goede service. Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieke88 27-03-2011

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website en goede en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marinkev 27-03-2011

Algemene score

8,2
Heldere site, vlotte levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maus77 27-03-2011

Algemene score

9,0
Ik wist al welke camera ik wou hebben. In de winkel niet te krijgen. Gelukkig wel in de webshop op voorraad. Perfecte levering en de kleur die ik besteld had. Kortom dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Viridian 27-03-2011

Algemene score

9,2
Kreeg de bestelling snel binnen, goed verpakt en precies wat erin hoorde te zitten! Fijne winkel :)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews