cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43623 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

P Zeeuwe 28-03-2011

Algemene score

8,2
Perfect werkend en eenvoudig te installeren apparaat.Zeer goede communicatie.
Zeer snel bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stijlloos 28-03-2011

Algemene score

8,5
Goed assortiment, met competitieve prijzen.
Al vaker besteld nooit problemen gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ad1411 28-03-2011

Algemene score

7,3
Bestel is snel en correct geleverd. De verpakking was prima, aangezien het om een kwetsbaar product gaat.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Upper78 28-03-2011

Algemene score

7,5
Site ziet er een beetje vol uit, en komt hierdoor rommelig over. Verder werkt het bestelproces prima, en is het ook daadwerkelijk voor 9 uur besteld 's avonds de volgende dag geleverd. Enige minpunt vwb de bestelling vond ik het leveren van de bestelling in originele doos, en niet in een overdoos.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Frank 64 28-03-2011

Algemene score

9,3
Supersnelle en prima levering.
's avonds besteld, de volgende ochtend al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanja Buter 28-03-2011

Algemene score

9,7
Per mail voor 21u besteld was ook daadwerkelijk de dag erna bij mij.
"Wat je belooft, maak je waar" en dat bleek ook zo.

Mijn levering kon ik 'volgen' via internet, dus wat kan ik zeggen?
Gemak dient de mens!
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

syashin 28-03-2011

Algemene score

9,5
Bestelling is snel en correct afgehandeld. Ben dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.J.Buiter 28-03-2011

Algemene score

7,7
website zag er goed uit. Bereikbaarheid prima via internet. Bstelling en aflevering zoals verwacht en snel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Anne Kok 28-03-2011

Algemene score

9,2
Alles 1 dag na bestelling keurig bezorgd. Telefonisch vriendelijk te woord gestaan. Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mamivi 28-03-2011

Algemene score

8,8
Bij het bekijken van de camera zie je meteen welke accessoires erbij horen. Alles is duidelijk en overzichtelijk. Bij vragen via e-mail heb je meestal de volgende dag antwoord. Heb al vaker een camera bij hun besteld. Nooit problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

NikkiNikon 28-03-2011

Algemene score

10,0
Geweldige camera, veel sneller dan mijn vorige Nikon (D80). Service van CameraNU.nl is zeer goed, snel, duidelijk en eerlijk. Goed verpakt en zoals verwacht geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van der Meer 69 28-03-2011

Algemene score

9,3
maakt helemaal waar wat ze beloven, zondag besteld, dinsdag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b.deruiter 27-03-2011

Algemene score

9,5
Makkelijke toegankelijke website
Bestelling is inderdaad de volgende dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.j.a.n.g.o 27-03-2011

Algemene score

10,0
Ik heb een paar "sites"/winkels een email gestuurd.
Hierin vroeg ik mij, na het selecteren van de nodige compact camera's, te adviseren omtrent een drietal compact camera's.
De meeste plaatste ze in volgorde van 1ste t/m 3de keus.
CameraNU stuurde mij een reactie waarin, vanuit elke camera gezien, de ene camera een betere keus zou zijn tov de ander.
In dit advies werd nimmer een negatieve kant van een camera belicht.
De uiteindelijke keus werd aan mij overgelaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jl.vanGoethem 27-03-2011

Algemene score

8,0
Het kan altijd beter.
terug naar de vorige pagina niet altijd handig als je in de accessoires zit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Regmans 27-03-2011

Algemene score

9,8
De website van cameranu.nl was goed overzichterlijk en wat je zoekt is goed te vinden.

Na de bestelling geplaatst te hebben en betaald te hebben werd ik constant op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelde artikel. Zo wist ik tot op de dag wanneer mijn pakket binnen zou komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rigardi 27-03-2011

Algemene score

9,0
Lens besteld en de volgende dag keurig verpakt thuis ontvangen. En geen verzendkosten, super.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thomask93 27-03-2011

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website en kreeg mijn product al een dag na bestellen, ook al was deze volgens de beschrijving niet op voorraad. Was een leuke verrassing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cherlindrea 27-03-2011

Algemene score

9,5
Zeer snelle afhandeling en levering. Goede service. Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieke88 27-03-2011

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website en goede en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marinkev 27-03-2011

Algemene score

8,2
Heldere site, vlotte levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maus77 27-03-2011

Algemene score

9,0
Ik wist al welke camera ik wou hebben. In de winkel niet te krijgen. Gelukkig wel in de webshop op voorraad. Perfecte levering en de kleur die ik besteld had. Kortom dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Viridian 27-03-2011

Algemene score

9,2
Kreeg de bestelling snel binnen, goed verpakt en precies wat erin hoorde te zitten! Fijne winkel :)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bulleke 27-03-2011

Algemene score

9,8
k ben erg blij met mijn aankoop van mijn sony. ben hem al helemaal aan t uitproberen. mooi toestel. k vond de levering super. zondag gekocht en dinsdag in huis. ideaal. bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EVTIMAGING 27-03-2011

Algemene score

8,7
Snelle,accurate en plezierige afhandeling in de winkel. Jammer dat de vakafdeling gesloten was door een lesdag voor het personeel van Gitzo.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Koos Koopman 27-03-2011

Algemene score

8,8
Goede en overzichtelijke website met veel informaie
over de producten.
De link naar de website van een bepaald merk vind ik
ook goed om nog meer informatie te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dicka 27-03-2011

Algemene score

9,0
Vriendelijke en vakkundige personeel,veel artikelen op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam1004 27-03-2011

Algemene score

9,3
Duidelijke website, snelle levering, prima produkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.W. de Jong 27-03-2011

Algemene score

9,0
Niet een probleem van Cameranu, maar ik vind het wel jammer dat TNT niet de mogelijkheid bied om het pakketje zelf in de stad op te halen, als je zeker weet dat je niet thuis bent. Nu duurt het 2 dagen langer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Foto 26-03-2011

Algemene score

9,2
thuis gekomen werkte de adapter niet goed op de camera, gemaild, zeer snel antwoord en zonder problemen omgewisseld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pedro58 26-03-2011

Algemene score

10,0
Heb in verleden digitale spiegelrelexcamera via CameraNu besteld. Ook nu weer razendsnelle levering. Website is zeer overzichtelijk. Scherp geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hagenaars 26-03-2011

Algemene score

7,7
Fotostatief werd netjes binnen een paar dagen afgeleverd bij mij op het werk. Alleen een veel te grote doos. Het was uiteindelijk meer verpakkingsmateriaal dan product.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Piet van Meerveld 26-03-2011

Algemene score

10,0
Vlotte site met juiste informatie, snelle afhandeling met tracking zodat je weet wat er gebeurt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henrie S. 26-03-2011

Algemene score

9,2
Wederom een snelle goede bestelling en aflevering!!!!
Product bestellen is makkelijk door duidelijke en eerlijke informatie!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remko1978 26-03-2011

Algemene score

9,0
Winkel was heel flexibel toen ik een foutief ingevoerde order probeerde te wijzigen. Perfecte service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gewis 26-03-2011

Algemene score

8,7
Tevreden over de snelle levering en daarmee aan mijn verwachtingen tegemoetgekomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jac 02 26-03-2011

Algemene score

9,3
ik heb alles optijd ontvangen
beveel deze webpagina aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArendJan10 26-03-2011

Algemene score

9,5
Overzichtelijke website.
Snelle levering (vrijdagmiddag besteld, zaterdag gelevert).
Keurig te woord gestaan bij navraag of ik inderdaad de volgende dag (op zaterdag) geleverd zou krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ernst-Jan5555 26-03-2011

Algemene score

9,0
De ene dag besteld en de andere dag netjes thuis bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siebe 1953 26-03-2011

Algemene score

9,2
uitstekend goede service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gardener1946 26-03-2011

Algemene score

9,5
Website duidelijk en met voldoende informatie.
Telefonisch contact plezierig en vragen deskundig beantwoord.
Levering supersnel en zeer correct uitgevoerd.
Van Harte Aanbevolen!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhiradj Badloe 25-03-2011

Algemene score

9,3
Prima verloop van het bestelling- en leveringsproces. Zeer snel geleverd en ook nog goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietpont 25-03-2011

Algemene score

8,5
Bezoek aan de winkel en heel goede opstelling van alle merken cameratassen in een heel ruim assortiment, gaf me de uitgebreide mogelijkheid de voor mij belangrijke tassen goed te bekijken en daarna een afgewogen keuze te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

arrox 25-03-2011

Algemene score

9,5
vrijdagavond om 19.00 uur besteld en zaterdagmiddag bestelling ontvangen. Beter kan niet!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas Sormani 25-03-2011

Algemene score

9,5
goede berijkbaarheid, ook via telefoon. klein pakketje nagelevert zonder extra kosten.
pijzen zijn zowat de laagste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trijntje11 25-03-2011

Algemene score

9,0
Prima website en snelle levering!
Helaas was de doos niet afgesloten waar de camera inzat. Hierdoor kon ik niet beoordelen of mijn camera al door iemand anders besteld/retour gestuurd was.
Verder prima toestel en ik ben er erg tevreden over!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ireen Zandvliet 25-03-2011

Algemene score

7,8
Deskundig advies. Overzichtelijke etalering van produkten. Vlotte afwikkeling van ruiling van een verkeerd aangekochte lens zonder autofocus voor een exemplaar met autofocus.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

maria1900 25-03-2011

Algemene score

9,0
snelle levering, telefonisch goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin0711 25-03-2011

Algemene score

9,0
geweldig, om 20.55 uur 's avonds besteld en reeds de volgende ochtend bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elli van der Giessen 25-03-2011

Algemene score

9,0
De aankoop en de levering verliepen vlotjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews