cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43590 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wil Braakman 01-04-2011

Algemene score

8,7
Snelle en goede levering.Wel een erg grote doos voor zo'n klein ding. Zou ook in een enveloppe kunnen waardoor portokosten geminimaliseerd zouden worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim Scheerens 01-04-2011

Algemene score

10,0
Hoezo motiveren? Het bestelde werd binnen de beloofde tijd toegezonden en de route kan je volgen. 'N mailtje om nog wat nadere info werd metéén duidelijk beantwoord. Zo hoort het! Om deze reden was dit, in de loop der jaren, al mijn zoveelste aankoop op fotogebied bij CameraNu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JHH55 31-03-2011

Algemene score

8,5
Mijn eerste (maar zeker niet mijn laatste) bestelling bij CameraNU en exact doen wat er beloofd wordt. Beter kan een bestelling bijna niet afgehandeld worden. Schept vertrouwen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Phoenix1977 31-03-2011

Algemene score

7,5
De website was overzichtelijk en makkelijk in het gebruik, ook voor de minder-frequente gebruikers.
Enige nadeel van de webwinkel was de noodzaak om een account aan te maken om de bestelling af te ronden in tegenstelling tot andere webwinkels waar je ook een eenmalige aankoop kan doen zonder direct weer ergens een account te hebben.
De bekendheid die zowel de fysieke winkel als de online variant hebben bij (amateur) fotografen, was ook zeer bevordelijk voor de beslissing zaken te doen met deze winkel.
De afhandeling ging soepel en binnen 48 uur (een vertraging van TNT Post, niet van de winkel) had ik het onderdeel voor mijn camera binnen.
Alles bij elkaar zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jos Klijn 31-03-2011

Algemene score

8,7
Snelle levering, juiste prijs, voldoende assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Leeuw40 31-03-2011

Algemene score

8,0
Deze site doorgekregen van een collega.
Duidelijk kunnen aangeven wat ik zocht en dus ook kunnen vinden.
Jammer dat je een aantal opties niet even ssnel naast elkaar kunt zetten om te vergelijken. Dan zou je toch nog naar een andere site moeten.
De uitspraak mbt tot de levertijd is ook nagekomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

de Jong1981 31-03-2011

Algemene score

9,0
Ongelooflijk snelle levering, sávond rond 21.00uur besteld, volgende dag voor 12.00 uur in huis. grote klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dorothea26 31-03-2011

Algemene score

8,3
Ik vond de levering heel erg snel. Het op de hoogte houden van de levering ook goed. Terwijl daar geen kosten tegenover staan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

diekmann54 31-03-2011

Algemene score

10,0
S'avonds om 20.45 besteld, de volgende ochtend

nog voor 11.00 in huis. Geweldig!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heiko1974 31-03-2011

Algemene score

9,3
producten op website worden gewoon geleverd zoals het hoort. Ik kan het niet mooier maken dan het is. Maar ach wat is er nieuw zo'n beetje alle andere camera leveranciers doen het zelfde. Camera.nl was in dit geval net iets goedkoper, volgende week zou het cameranu.nl geweest kunnen zijn die de goedkoopste was. Ze leveren allemaal eigenlijk binnen een dag

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frankp65 31-03-2011

Algemene score

8,0
Lekker snelle levering, binnen 1 dag, en geen verzendkosten, goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Biennie 31-03-2011

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering. Nog geen contact met het bedrijf gehad over de printer maar in een verleden heb ik een scanner bij CameraNU.nl gekocht en toen daar iets mee was bleek de service erg goed. Dat was voor mij de reden hier weer te bestellen, ook al waren ze ietsje duurder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohannC. 31-03-2011

Algemene score

9,3
Duidelijke website. De belofte van vandaag besteld en de volgende dag leveren werd volledig waargemaakt. Goede verzendverpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remmelt Pit 31-03-2011

Algemene score

9,0
ik ben al vele jaren erg content met CameraNU. Het is verrassend om te ervaren hoe deze winkel zich nog steeds verder aan het ontwikkelen is. Met name de nette uitstraling, de prima website, de grote voorraad en als belangrijkste het deskundig personeel. Kortom hier blijf je komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sutorius 31-03-2011

Algemene score

9,7
Super winkel.Al diverse keren wat gekocht en altijd naar totale tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

businka19 31-03-2011

Algemene score

9,0
Geen ervaring met aftersales en bereikbaarheid.
Product is goed en levering was snel.
Zeker voor herhaling vaatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Schenkius 31-03-2011

Algemene score

9,5
Op een technische vraag vooraf kreeg ik een prompt en correct antwoord. Levering geschiedde de volgende dag. Sneller en beter kan het niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike1940 30-03-2011

Algemene score

10,0
Uigebreide en overzichtelijke website
Goede service en klant vriendelijke medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotograaf John Delft 30-03-2011

Algemene score

9,0
Product probleemloos gevonden op website met slechts één zoekopdracht.

Levering zoals toegezegd, goed verpakt en in perfecte staat. Spoedbestelling i.v.m. fotoshoot, ruim op tijd geleverd.

Prijs conform markt, beslist niet te duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.G. van Ouwerkerk 30-03-2011

Algemene score

8,8
Helemaal tevreden over de wegsite en aftersales. Wil je wat veranderd hebben na je bestelling en wil je dit regelen via de mail, helemaal geweldige service!
Geen probeem of gezeur, je wordt netjes geholpen en behandeld.Ze komen ook hun afspraken na!
Helaas 1 minpuntje. In het duurdere segment weinig voorraad, misschien komt dit door Nikon, dat weet ik helaas niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

CvanL 30-03-2011

Algemene score

8,5
Via webshop Nikon D7000 besteld en de mededeling erbij geplaatst dat ik deze body zelf in de winkel kwam ophalen omdat ik de D7000 nog wilde vergelijken met de D300. In winkel de keuze gemaakt en body daadwerkelijk aangeschaft.

Goede service / uitleg etc.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Glenn S 30-03-2011

Algemene score

9,0
Na een uitvoerige zoektocht voor de goedkoopste prijs in combinatie met goede kwaliteit te vinden ben ik bij CameraNU.nl terecht gekomen.

Voordelen die ik zag vanuit België waren:
- Goedkoopste prijs
- Onmiddellijk leverbaar
- Aanvaardbare leveringskost naar België
- Winkel voor eventuele after sales

De ervaring met de levering klopte met de verwachtingen; buitenlandse betaling (België) was de dag nadien ontvangen, verzending onmiddellijk erna gevolgd en de dag nadien was de levering er! Goed verpakt.

Super service en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ben visser 30-03-2011

Algemene score

9,3
zeer snelle enacurate levering ( s'middags besteld , volgende ochtend om 11.00 afgeleverd).
Prima verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john de jong boz 30-03-2011

Algemene score

8,5
Ik had per ongeluk een verkeerde bestelling gedaan en twee dagen later kwam de goed binnen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C en A 30-03-2011

Algemene score

9,0
Van bestelling, betaling, zending-volgsysteem tot en met (mogelijkheid tot kostenloze) levering correct en probleemloos zakendoen. Degelijke verpakking (bescherming/isolatie). Documenten (o.a. garantie) helder en in orde. Bedrijf goed te traceren (adres, KvK gegevens e.d.) en servicedienst telefonisch prima bereikbaar (d.w.z. geen muziekbandjes, keuzemenu's, e.d.).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joepie 20 30-03-2011

Algemene score

9,0
maandag avond deze lens besteld en dinsdag ochtend om 9 uur werd de lens afgeleverd.
goed verpakt en zonder beschadigingen aan de doos dus tijdens transport is deze ook goed behandeld.
was mijn eerste aankoop via internet en dit is zeer goed bevallen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

W. Gerrits 30-03-2011

Algemene score

8,8
ik had eerts een lens voor de verkeerde camera besteld.Direct de volgende morgen gebeld en kreeg het advies de zending aan de deur te wijgeren zodat deze terug werd gestuurd.
De dag daarop had ik de goede lens al.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shamelian 30-03-2011

Algemene score

9,3
zoals gezegd, voor 21 uur bestellen volgende dag thuis is waar. Product komt precies overeen met advertentie, geen teleurstelling met melding achteraf "artikel is helaas niet meer leverbaar".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FrenkieG 30-03-2011

Algemene score

8,0
Veel producten, lage prijs en een zeer snelle bezorging. En de winkel is geweldig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Snefdude 30-03-2011

Algemene score

9,0
Tweede bestelling bij CamaraNU.nl. Wederom netjes de volgende dag geleverd. Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos456 30-03-2011

Algemene score

8,3
Aangekochte artikel voldeed niet aan verwachtingen. Werd binnen een week zonder problemen teruggenomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Soest305 30-03-2011

Algemene score

9,0
heb al eerder bestelling gedaan bij Cameranu.nl en ben altijd snel en heel goed geholpen. Ook vragen via email worden snel en duidelijk beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak1954 30-03-2011

Algemene score

9,5
Zeer snelle en correcte, goed verpakte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion1989 30-03-2011

Algemene score

10,0
Goede levering en informatie. Alles perfect in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

enigma02 29-03-2011

Algemene score

8,5
vaker iets gekocht. Komt op de beloofde dag. Goed verpakt en apparaat werkt ook nog

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel Soldaat 29-03-2011

Algemene score

7,8
De leveringvan de bestelde camcorder verliep vlot (binnen 2 dagen).
Bij de bezorging van een nabestelde extra accu ging het even mis; een verkeerd product werd geleverd, ondanks het juiste product op de pakbon
Een mailtje gevolgd door excuses en een aangetekende bezorging 2 dagen later maakte dit weer goed.
Al met al goede ervaringen met dit bedrijf.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Borretje76 op flickr 29-03-2011

Algemene score

9,0
Black Rapid camera draagriem de ene dag besteld > volgende dag in huis! Prima verpakt, duidelijke orderverwerking en duidelijke factuur. Alles prima verlopen dus ;-)

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Maarten_z 29-03-2011

Algemene score

10,0
Zéér snelle afhandeling! Betaald met iDeal om 17.30, 2 seconden later had ik al een betalingsbevestiging en een half uur later kreeg ik het bericht dat mijn pakket op de post was gedaan, geweldige service! Al met al zéér tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Else88 29-03-2011

Algemene score

7,7
De site was logisch en overzichtelijk. De bestelling was heel snel geleverd en keurig verpakt. De factuur kwam in een mail. Echt heel netjes.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

havinck 29-03-2011

Algemene score

7,7
Ik vond de verpakking wat minder geslaagd. Het ging hier om een Tokina macro 100mm Nikon en een UV-filter. De respectivelijke verpakkingen zaten los in een doos zonder enige verdere bescherming (luchtkussens o.i.d.)

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jaap van der Hak 29-03-2011

Algemene score

8,7
Uitstekende en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danie31 29-03-2011

Algemene score

8,3
De website was heel duidelijk en makkelijk te bereiken, de bestelling ging ook redelijk makkelijk en de betaling ook. Het was wel zo dat ik het voor 21.00 uur besteld en betaald had en dan zou ik het product de volgende dag in huis hebben maar in de mail die ik kreeg stond dat ze net die dag alle bestellingen voor 17.00 uur de volgende dag zouden leveren en dan heb ik toch het gevoel dat ik voor de gek wordt gehouden. Maar het product is in goede staat ontvangen en nog op tijd voor een verjaardag!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

XMiekx 29-03-2011

Algemene score

8,5
Snelle levering is natuurlijk heel fijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HD Frans 29-03-2011

Algemene score

10,0
Snelle levering. super kwaliteit en dus prima kwaliteit/prijsverhouding. Zeker voor herhaling vartbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas898 29-03-2011

Algemene score

9,0
Vlot en volledig bezorgd en de per ongeluk dubbele bestelling in no-time keurig weer geannuleerd en daarvan bericht ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fictieve-Naam 29-03-2011

Algemene score

8,3
Was prima voor elkaar. Eén verbeterpuntje: pas toen ik de bestelling had geplaatst (voor 21:00 uur dus bezorging de volgende dag), werd vermeld dat er die dag niet meer bezorgd werd. Dit had ik liever geweten vóórdat ik de bestelling had geplaatst.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

H. Schepers 29-03-2011

Algemene score

8,2
Levering is snel en goed verzorgd. Geen reden om hier geen artikelen te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GerritK47 29-03-2011

Algemene score

9,7
Na de goede ervaring van de eerste keer heb ik nu deze dslr plus toebehoren bij cameranu.nl besteld en ervoor gekozen om deze bestelling per koerier te laten bezorgen.
De bestelling werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd en na controle met pinpas betaald.
Email- en telefoonverkeer verliep weer uitstekend, men is klantvriendelijk en hulpvaardig.
Van de after sales tot nu toe geen gebruik hoeven te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tony cartoni 29-03-2011

Algemene score

8,0
onlangs een camera besteld als opvolger van mijn tz2, en gister voor het eerst uitgeprobeerd. De afhandeling vd bestelling was vlot en probleemloos. De camera maakt super foto's.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

vrouw53 29-03-2011

Algemene score

9,3
Snelle levering.
Maandagavond na 21.00 uur besteld, woensdag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews