cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

naam R 06-04-2011

Algemene score

10,0
Zeer snelle afhandeling. Overzichtelijke site.
Uitstekende camera!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

534383 06-04-2011

Algemene score

8,0
Goede prijs, snelle levering.
Mvrgr

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

mackelenbergh 06-04-2011

Algemene score

9,0
Wij kopen al vanaf 2008 via de website van Cameranu producten en dat is vanaf het begin perfect gegaan.
Diverse malen zijn we ook in de zaak in Urk geweest en
zijn daar altijd zeer deskundig te woord gestaan.
Zijn een tevreden Cameranu klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brennie1966 06-04-2011

Algemene score

8,8
Via internet mijn nieuwe compactcamera besteld en zeer snel (binnen een paar dagen) thuisgekregen.
Camera werkt goed. Geen klachten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard v. Valen 06-04-2011

Algemene score

8,3
De camera is goed maar je moet veel licht gebruiken bij het binnen filmen
Ik film bruiloften en feesten in zalen en dan is er het probleem dat er veel licht gebruikt moet worden
Ik ben op zoek naar een video lamp waarmee ik minimaal 4 uur op 1 batterij kan filmen
gebruik nu een lamp op stroom maar met de stroomkabel is dat niet gemakkelijk om te filmen

Kunnen jullie mij hierbij helpen
Verder vind ik de camera heel erg fijn en komt ook professioneel over

Voorheen had ik en handycam maar op een feest van bedrijven staat dat lullig

in afwachting van Uw bericht verblijf ik

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Bigles 06-04-2011

Algemene score

9,8
De website is helder en mooi van vormgeving.Prima leesbaar!
Zeer klant vriendelijke behandeling.
De prijzen van de artikelen zijn zeer redelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OsFa 06-04-2011

Algemene score

9,0
Als een van de weinigen en tegen een normale prijs (veel lager dan de adviesprijs van Sony) hier een zogenoemde Grip-belt besteld. Het bestelproces is duidelijk en overzichtelijk, de bestelling snel volgens belofte de volgende dag binnen.

Niets dan lof....

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Kees1955 06-04-2011

Algemene score

8,2
Prima verzorgd. Pakje werd aangetekend bezorgd.
Objectief ziet er goed uit. Met garantie en dat geeft een goed gevoel,mocht toch blijken dat er iets mee is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

zomaar een naam 06-04-2011

Algemene score

8,3
goede voorlichting.
de bezorging op een ander adres is ook goed en snel gegaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Phomago 06-04-2011

Algemene score

8,0
Snel en open contact met de verkopers, vlotte reacties op e-mails, duidelijke en complete communicatie.
Goed verpakt.
Goede prijs.
Geen gezeur over garantie bijkopen, gewoon lekker helder: (tenminste) 2 jaar garantie op alles.
Daar kan ik wat mee.

Nog geen ervaring gehad met de after sales (want product vertoont geen problemen en was compleet) dus daar NVT voor ingevuld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Panasonic Owner 05-04-2011

Algemene score

8,5
Prima camera die voldoet aan mijn verwachtingen. Snelle levering en omruilen van een artikel verliep probleemloos. Enige puntje is dat retourneren / ruilen je extra verzendkosten kost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RM1410 05-04-2011

Algemene score

8,2
goedkoop in prijs,snelle levering en duidelijke website!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

nnn222222 05-04-2011

Algemene score

8,7
ik ben zeer tevreden, website is makkelijk in te werken en dus ook goed bereikbaar maar dat spreekt voor zich eigenlijk. Het product was makkelijk te bestellen en zeer snel en goed verzorgt in huis!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nikon Jos 05-04-2011

Algemene score

10,0
Om 21:00 besteld en de volgende dag al perfect verpakt verzorgd. En dat ook nog voor de laagste prijs!. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron-ton-ton 05-04-2011

Algemene score

8,0
Bestelling en Levering had hoger kunnen zijn als de printer verpakt was en niet kon zien wat er in kon zitten. Verder was alles perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Haeremai 05-04-2011

Algemene score

8,7
Website is duidelijk ik werd ook goed geholpen in de shop met aftersales nog geen ervaring.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle19 05-04-2011

Algemene score

9,0
Vooral fijn dat er even wordt gebeld wanneer je spullen worden afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 2011 05-04-2011

Algemene score

9,3
Besteld en de volgende dag afgeleverd; zoals beloofd.
Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rantray 05-04-2011

Algemene score

8,2
zeer te spreken over de prijs en de snelheid van de levering, sávonds besteld en de volgende dag al thuis gekregen. goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

verzineennaam 05-04-2011

Algemene score

8,0
Mooie website, supersnelle levering in een stevige verpakking. Weinig rompslomp, geen gedoe, gewoon goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Henk 10 05-04-2011

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden over de camera en de webwinkel.
Camera voldoet aan de verwachtingen vanwege gebruiksgemak en de vele mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siegrun 05-04-2011

Algemene score

8,5
Goedkope prijs, Ultra-snelle levering, duidelijke website, veilig kopersgevoel door Thuiswinkelwaarborg. Tot nu toe heb ik geen telefonisch contact moeten hebben, dus ik kan de bereikbaarheid niet beoordelen. Ik ben benieuwd hoe de service zal zijn als ik wil terugvallen met vragen en/of reparaties in de toekomst.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Sandra3622 05-04-2011

Algemene score

8,5
Smiddags besteld, de volgende morgen om 9 uur al bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marcus44 05-04-2011

Algemene score

10,0
Om 20 uur besteld, volgende dag afgeleverd in een stevige doos. Prijs ook uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvertF 05-04-2011

Algemene score

9,8
Super service tegen een uitstekende prijs geen twijfel om volgende keer weer hier iets te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet-57 05-04-2011

Algemene score

8,5
Prima verwerking van de aankoop aflevering van het product. Ook de telefonisch informatie vooraf was naar behoren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. F. 05-04-2011

Algemene score

8,3
Absoluut een snelle levering wat in noodsituaties erg goed uitkomt!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Arnoud2000 05-04-2011

Algemene score

9,0
Zoals een internetshop hoort te zijn.

Artikelen zijn goed te vinden.
Ruime keuze.
De levering kwam zoals vermeld staat.
Normale verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

sl1975 05-04-2011

Algemene score

9,7
Supersnelle levering, geen problemen!
Product en verzending zoals beloofd op website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy M 05-04-2011

Algemene score

9,0
Super snelle levering èn sterk concurerende prijs!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes2011 05-04-2011

Algemene score

9,0
Een goede en snelle aflevering van het product en ook het administratieve gedeelte is heel overzichtelijk en duidelijk.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aliander 05-04-2011

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering
After sales nog niet van toepassing

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.A.v.d.Meer 05-04-2011

Algemene score

9,7
zeer correcte afwerking van bestelling. Werd door leverancier erop gewezen dat product na een levertijd weer te verkrijgen was. Dit in tgenstelling met een collega welke meldde dat er een scanner op voorraad was. Maar later niet bleek te kunnen leveren. Zodra bestelling was verwerkt kreeg ik het de volgende perfect binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keepster 05-04-2011

Algemene score

9,0
Keurige, snelle levering!
Precies zoals ik van CameraNu gewend ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Vlag 05-04-2011

Algemene score

9,3
goede site, waar alles goed op te vinden is.
Snelle levering, waarbij elk voortgang gemeld werd aan mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

juurlink geluk bv 05-04-2011

Algemene score

8,0
snelle levering en dat het product op voorraad was direct zichtbaar.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Twin59 05-04-2011

Algemene score

8,0
Alle tot nu toe geleverde producten zijn keurig op tijd geleverd. In het verleden is het eenmaal voorgekomen dat een product niet aan de verwachtingen voldeed. Deze is teruggestuurd en er is construcief meegedacht over een oplossing.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Okken 04-04-2011

Algemene score

9,7
De website is helder van opzet. Je kunt zeer snel en gemakkelijk vinden wat je moet hebben. Ik heb vaker producten bij CameraNu gekocht en vindt het een klantvriendelijk bedrijf. Bij een bestelling, waarbij buiten hun schuld om, iets fout ging, werd zonder probleem het artikel weer ingenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie15 04-04-2011

Algemene score

9,0
Snelle service. De ene dag besteld, de volgnde dag in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenkL53 04-04-2011

Algemene score

9,0
De uitgebreide en goed te gebruiken site doorgewerkt om mijn keuze te kunnen bepalen uit het aanbod. Donderdagavond héél laat nog de bestelling geplaatst en zaterdagmorgen alles in huis. Via e-mail direct bevestiging en later factuur ontvangen. Perfect en snel geregeld allemaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens Bontes 04-04-2011

Algemene score

9,5
Prima website, scherpe prijzen, goede service, mooie winkel (ben er in 2008 wel een paar keer geweest), vriendelijk en vakkundig personeel. Levering binnen 24 uur, heel goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ValeriedeBoer 04-04-2011

Algemene score

7,3
Tot nu toe heel tevreden met het advies en de snelle levering. Hopen dat t product zo goed blijft bevallen :) Bedankt!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

HDx007 04-04-2011

Algemene score

9,0
Prima en erg snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddey 04-04-2011

Algemene score

9,0
Prijs was vrij laag, 2 jaar garantie erbij. Vervolgens snel en goed verpakt geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanhaut 04-04-2011

Algemene score

9,5
Wederom een goede service bij Cameranu!

Prijs was van laag naar hoger gegaan en ik mocht het produkt alsnog voor de eerder gepubliceerde prijs bestellen. Ook advies in de winkel was weer prima.



Kortom.. Cameranu blijft voor mij een topper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans1940 04-04-2011

Algemene score

9,3
Net als bij vorige leveringen blijkt deze webshop betrouwbaar en snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noci53 04-04-2011

Algemene score

8,7
's avonds om 8 uur besteld, volgende ochtend om 11 uur in huis. Sneller kan het niet.
Bestelling was compleet en goed verpakt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robert620 04-04-2011

Algemene score

9,3
Ik heb deze lens op maandagavond besteld en betaald en de volgende ochtend om ongeveer 9 uur werd deze al afgeleverd.
Dit was mijn eerste aankoop op internet maar is zeer goed bevallen.
Bij CameraNu zou ik zo weer iets bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P S 1951 04-04-2011

Algemene score

9,0
Na telefonisch contact over de vraag welke set er met elkaar matchen was de keuze snel gemaakt.
Bedankt voor de goede hulp.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Johnny0705 04-04-2011

Algemene score

9,2
Fijne webshop, na bestelling en betaling via Ideal de dag erna al geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews