cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43597 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2394 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ted Fr. 10-04-2011

Algemene score

10,0
Een zeer overzichtelijke website. Eeen goede bereikbaarheid en service en prompte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Higa 10-04-2011

Algemene score

9,3
Goede informatie zowel via de site als door de medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Hoenen 10-04-2011

Algemene score

10,0
De camera online besteld.
De dag erna bij mij op het werk afgeleverd.

Top site, top levering, kortom perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alfred Poutsma 10-04-2011

Algemene score

9,5
Goede website waar je alles gemakkelijk kan vinden, zowel leuk geprijsde combi-aanbiedingen als individuele items.
Duidelijke omschrijvingen van het artikel zelf en wat er verder in de doos zit.

Afhandeling perfect: 's avonds rond 19:00 uur besteld via internet (levering eigen pakketdienst Camera.nu). Rond 21:00 uur dezelfde avond werd ik gebeld voor afleveringstijdstip. Overeengekomen volgende ochtend tussen 07:30 uur en 08:00 uur.
De volgende ochtend prompt om 07:30 bij mij afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dries53 10-04-2011

Algemene score

10,0
Goede en duidelijke site en eenmaal besteld: de rest gaat snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mick s 10-04-2011

Algemene score

8,0
Ivm goede ervaringen vorige jaar (hd camera gekocht) nu accessoires besteld. Snelle levering en duidelijke informatie via de mail omtrent afleveren etc. De website vind ik wat minder duidelijk dan de vorige.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benbou 09-04-2011

Algemene score

7,5
Vlotte levering
Vlot antwoord na e-mailvraag

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

koennn321 09-04-2011

Algemene score

8,5
Snel in huis is altijd een dikke plus!
Verder hebben jullie gedaan wat ik op de website heb gelezen (track en trace, de volgende ochtend zichtbaar in het systeem) Keurig!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Pieterplaat 09-04-2011

Algemene score

8,8
Heb hier een camera besteld, volgende dag volgens afspraak geleverd!
Ook er een aantekening bij gemaakt met verzoek of het onherkenbaar bezorgd kon worden omdat het een cadeau was.
Kreeg een keurige reactie en de camera was netjes ingepakt met cadeau papier!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hiempje22 09-04-2011

Algemene score

9,0
alles netjes en goed verpakt afgeleverd.
kwaliteit prijs verhouding is prima.
ga zo door

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

3232CL12 09-04-2011

Algemene score

8,7
Snelle levering. Volgende dag bezorgd. Prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PabloSmeg 08-04-2011

Algemene score

10,0
Voor 21:00 oor besteld en de volgende dag afgeleverd tegen een mooie prijs. Wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Boerhout 08-04-2011

Algemene score

10,0
Geweldig overzichtelijke website met duidelijke omschrijving en goed dat je kunt zien of het artikel op voorraad is. Levering supersnel en je ontvangt mails na plaatsen bestelling en bij verzenden waarbij je via trackingnummer kunt zien waar pakketje zich bevindt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter H uit D 08-04-2011

Algemene score

7,7
Bestelde camera is een kado.

Bestellen gaat prima en vlot. Echter het betalen via Ideal lukte die ochtend niet. na 3 pogingen opgegeven.

Kreeg via email een uitnodiging om de betaling opnieuw te proberen. Dat is 's avonds wel gelukt. De volgende dag is de camera bezorgd, samen met een SD kaartje.

De verpakking van deze twee produkten was niet echt extra beschermend uitgevoerd. Er wordt gebruik gemaakt van opgefrommeld bruin pakpapier wat aan 2 zijde naast de doosjes in de verzenddoos gedaan wordt. Met piepschuim is het beter beschermd vind ik.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

recensent 08-04-2011

Algemene score

9,0
Op aanraden van vriend gericht gezocht bij CameraNu en daarna vergeleken qua prijs. Website goed met nuttige link met accesoires na keuze hoofdartikel. Prijs ok. Beschikbaarheid hoofdartikel OK, maar moest voor een aanvullend objectief helaas uitwijken naar andere site, want niet voorradig bij CameraNu. Was volgende dag correct binnen.
Ik werd later nog gecontacteerd door CameraNu om me te wijzen op een actie waarvoor ik me in de haast niet had aangemeld. Goede service. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den Hengel 08-04-2011

Algemene score

9,2
Geweldige Besteling en levering .
Grood complemend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma5980 08-04-2011

Algemene score

9,3
super snelle service, vrijdagmiddag bestelt, zaterdag had ik hem al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Mol 08-04-2011

Algemene score

10,0
Goede produktbeschrijving en zeer snelle levering. Goede betaalmogelijkheden en levering. Besteld om 20.30 uur en volgende dag om 15.00 uur in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruudje32 08-04-2011

Algemene score

9,3
Makelijke en overzichtelijke website.
Bestelling voor 21:00 geplaatst en binnen een half uur een bevestiging dat de bestelling onderweg was.
Volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peeetorie 08-04-2011

Algemene score

9,3
Doet exact wat er word beloofd, geeft via mail direct de geplaatste bestelling en de status door. leverd degelijk verpakt het product, last but not least: zeer concurerend qua prijs!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno van de Veen 08-04-2011

Algemene score

10,0
super, op mijn verzoek een dag later ontvangen.
super geregeld, 100% tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iwan van Nieuwenhoven 08-04-2011

Algemene score

9,0
Zeer snelle en correcte levering. Achteraf bleek ik toch een kleinere maat lichttent te willen hebben en omruilen was geen enkel probleem! Al eerder had ik ook dergelijk, zeer positieve ervaringen met CameraNu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel Demmel 08-04-2011

Algemene score

9,7
Was absolutely impressed by the speed of delivery and also liked the fact that I got notified about all the steps of the order by email, great experience!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Canecanem 08-04-2011

Algemene score

9,5
Ik had op kieskeurig gelezen dat deze lens het goedkoopst was bij Cameranu.nl. en nog niet een klein beetje! Ik heb betaald via een internationale overschrijving en een weekje later had ik de lens in mijn bezit! Alles was zeer goed verpakt! Een aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaab 08-04-2011

Algemene score

9,7
CameraNU is een webshop met een echte winkel. Dat is voor mij een extra reden om hier vertrouwen in te hebben.
Persoonlijk de winkel nog niet bezocht maar wel twee mensen uit mijn onmiddelijke omgeving die ook daar een goede indruk hebben opgedaan met vakkundige mensen.
Levering van producten van CameraNU zijn altijd goed en in orde, met aftersales zodoende geen ervaring gehad.

Wat voo rmij belangrijk is dat er mensen werken met vertand van zaken, dat het een bedrijf is wat ook investeert in een echte winkel en de mogelijkheid om dingen te bekijken en door te spreken. Verder een duidelijk en compleet aanbod met eerlijke prijzen en leuke combinaties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram van Maas 08-04-2011

Algemene score

9,5
Ik had bij camera.nu een afstandsbediening gekocht en na verloop van ongeveer een jaar ging de afstandsbediening stuk,ik was inmiddels zoals het vaak gaat de aankoopbon kwijt,camera.nu gebeld en jawel,zij hadden dat nog netjes in de administratie staan en hebben de bon per email aan mij door vezonden zodat ik het kapotte onderdeel onder garantie op kon sturen,binnen een week een nieuwe afstandsbediening terug ontvangen en nu komt het mooiste.........ook weer de volledige 2 jaar garantie,
Dit noem ik een prima service en ook als je in de winkel komt is de uitleg en de service altijd prima klant gericht.Een aanrader deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1980Marco 08-04-2011

Algemene score

9,0
Winkel telefonisch uitstekend bereikbaar, duidelijk en uitgebreide uitleg. Na plaatsing bestelling via internet in de namiddag, de volgende dag bestelling keurig ontvangen!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Di Tommaso 08-04-2011

Algemene score

9,2
Great invetory, quick replies, faster delivery

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geaah 08-04-2011

Algemene score

9,5
Mijn Lumix TZ10 kreeg ik bij Camera Nu voor een superscherpe prijs. Ook hoefde ik geen verzendkosten te betalen. Mijn volgende aankoop (ik hoop een Nikon 5100 met een 18-200) hoop ik dan ook zeker aan te kunnen schaffen voor weer zo'n superscherpe prijs.
Ga zo door Camera Nu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Dekkers 07-04-2011

Algemene score

9,5
Vooraf op diverse websites prijsinformatie gezocht. CameraNu was altijd bij de laagste prijzen. Daarna over het te kopen product telefonisch informatie gevraagd en zeer goed uitleg op mijn vragen gekregen. Na het bestellen via internet gebruik gemaakt van de mogelijkheid om af te halen en gelijk af te rekenen. Kreeg op enkele accessoires nog een kleine korting op de reeds lage prijzen als lid van de Nikon Club Nederland. Zeer tevreden over de afhandeling. Op het aspect van after sales heb ik alleen zeer goede ervaring bij een twee jaar eerdere aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rossum 07-04-2011

Algemene score

9,5
artikel op voorraad, zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MBerger 07-04-2011

Algemene score

7,8
Makkelijk bestellen. Snelle levering.
Alhoewel in bestelling fout is geslopen ( foute kleur van toestel) is dat met een telefoontje snel geregeld. Ook pro- actieve follow up over nieuwe levering.
Netjes!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frits van der Werff 07-04-2011

Algemene score

9,0
Goede en snelle levering, erg tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hans Seinen 07-04-2011

Algemene score

10,0
Een prima en goede webshop,met een supersnelle levering en met een grote sortering,sávonds van te voren om 19.30 u besteld en betaald met Ideal, en de andere morgen om 11.00 in huis !!!!!!Ik ben bijzonder tevreden.Ik kom hier zeker terug !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel P 07-04-2011

Algemene score

7,0
Duidelijke website, snelle levering die je ook kunt volgen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

rp.gerrits 07-04-2011

Algemene score

8,0
we zijn zeer te vrede met onze aankoop

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

J. Kooreman 07-04-2011

Algemene score

10,0
Duidelijke website. Snelle levering. Alles wordt keurig afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vince2301 07-04-2011

Algemene score

8,5
Duidelijke website, duidelijk proces, snelle aangetekende versnelling. Goede prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

P. van Bolhuis 07-04-2011

Algemene score

8,8
Prima service en snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. van Zutphen 07-04-2011

Algemene score

8,2
Het is helaas niet gelukt om de juiste ring te krijgen.Maar de afhandeling en de service waren van zeer goede qualiteit daarvoor mijn hartelijke dank.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Karien12 07-04-2011

Algemene score

10,0
Je krijgt meteen de nodige info voor de afhandeling van je product. Het product is zeer gunstig geprijsd in vergelijking met de prijs in België, waardoor ik toch een beetje argwaan had. Evenwel is er op het product en op de service helemaal niets aan te merken, integendeel. Ik bestelde vanuit België op dinsdag en op donderdagmorgen had ik mijn lens al. Heel degelijk verpakt.
Bedankt, ik heb een goede koop gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

divers 07-04-2011

Algemene score

10,0
Ziet er overzichtelijk uit + duidelijke specificatie.

Bereikbaarheid is goeed geen wachttijden.

Binnen 24 uur geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christina Thats Me 07-04-2011

Algemene score

10,0
We wisten vantevoren reeds welke camera wij wilde, en keken natuurlijk ook bij div sites ivm; beste prijs, verzendtijd, verzendkosten, aangetekend verstuurd, etc.
Kwam bij CameraNu uit, wederom! We hebben al eens eerder bij gekocht'ook mheel goed bevallen. Heel tevreden over de supersnelle verzending, en verpakkingswijze. Volgende keer zeker weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e.e.1969 07-04-2011

Algemene score

8,3
snelle en duidelijke site met een nog snellere en correcte afwikkeling van het transport.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

I.R. Meima 07-04-2011

Algemene score

8,7
Zeer aan te raden webwinkel. Duidelijke, overzichtelijke website. Scherpe prijzen. Bestelproces verloopt makkelijk en probleemloos. Levering geschiedt keurig volgens plan (zeer snel). Alles was netjes aanwezig en stevig verpakt. Kan er geen slecht woord over zeggen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

SandyD 06-04-2011

Algemene score

9,3
Levering was op tijd (binnen 24 uur), keurig verpakt, compleet en zonder bijkomende kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

giro betaler 06-04-2011

Algemene score

10,0
belangrijk is dat als je wat besteld ze het ook voor je vasthouden als je met de giro betaald ,
wat soms lang duurt voor het overgeschreven is.
bij veel net winkels krijg je het bericht uw bestelling gaat pas in als het geld op de rekening is overgemaakt
ik kan door mijn lagen inkomen geen visa kaart krijgen
.ben dus afhankelijk van winkels zo als uw.
veel net winkels vallen bij mij af om die reden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis Langeveld 06-04-2011

Algemene score

8,5
Lage prijzen en super snelle afhandeling van de order.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 49 06-04-2011

Algemene score

10,0
Koop niet veel via internet maar heb dit gedaan op aanraden van derden en dit is ons boven verwachting uitgepakt. beloven is aardig ,maar je belofte nakomen is de meeste tijd het probleem.proficiat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nolles44 06-04-2011

Algemene score

9,0
CameraNu komt zeer betrouwbaar en klantvriendelijk over en laat een zeer goede indruk achter!
Jammer dat ze tussen 12:00 en 14:00 u 's middags niet telefonisch bereikbaar zijn.
Daarbuiten heb je wel meteen iemand aan de lijn die verstand van zaken heeft en je op een prettige manier van advies kan dienen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews