cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43580 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2399 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Twan Jansen 12-04-2011

Algemene score

10,0
Prettig leesbare en duidelijke site. Bestelling volgens afspraak in twee dagen geleverd. Prijsstelling erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marconius 12-04-2011

Algemene score

9,0
De website komt mij soms wat druk over, maar de prijzen zijn fantastisch. Product op dinsdag rond een uurtje of 11 's avonds besteld, donderdagochtend kwam het keurig netjes met de TNT op mijn werk. Aftersales gelukkig nog niet nodig gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hans Buijsrogge 12-04-2011

Algemene score

8,3
Fijn bedrijf, bestelling was er inderdaad binnen een dag, geeft een fijn gevoel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Arjen124 12-04-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke en snelle afhandeling van de order.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PaParis 12-04-2011

Algemene score

9,2
Super snelle service gisteren besteld vandaag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.P.Broeks 12-04-2011

Algemene score

9,3
Wij zijn uiterst tevreden,met de bestelling en
bezorging.Ging super snel.
After sales n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hantege 12-04-2011

Algemene score

9,3
Zowel de bestelling als de levering verlopen vlekkeloos.
En super zoals je wordt "geholpen".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricky H 12-04-2011

Algemene score

9,5
CameraNu was zoals gewoonlijk weer erg stipt met leveren, naast hun overduidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kevertje77 12-04-2011

Algemene score

9,2
De camera besteld in het weekend en op dinsdag keurig in huis. Op maandagochtend kreeg ik al in alle vroegte een verzendbewijs. Als een van de weinigen had Cameranu ook de Nikon 35mm 1.8 lens die ik wilde hebben.

Super dus ! (maar dat wist ik al door eerdere aankopen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john oosterhuis 11-04-2011

Algemene score

9,5
Prima service in de winkel en nadien via internet besteld en binnen 1 dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex65 11-04-2011

Algemene score

9,7
Bij cameraNU uitgekomen omdat ze de camera leveren met nederlands menu en handleiding. Besteld, betaald en zoals beloofd in één dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robd58 11-04-2011

Algemene score

8,5
Snelle levering. Binnen 2 dagen in huis. Netjes en degelijk verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

H. Keulers 11-04-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke goed overzichtelijke site met rijkelijk productinformatie.
Snelle levering en artikel goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny2810 11-04-2011

Algemene score

10,0
Telefonische informatie werd deskundig beantwoord, Prijs van het artikel, goede en snelle afhandeling van de bestelling, zal zeer zeker weer een bestelling plaatsen bij CameraNu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hulkjans 11-04-2011

Algemene score

9,0
Alles prima en snel geregeld ondanks online betalingsprobleem via creditcard.
Producten etc. conform verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rene765 11-04-2011

Algemene score

8,5
prima service,snelle levering, ook retourneren
prima afgehandeld.
reden om terug te komen.
Een verademing in vergelijk met heel andere
ervaringen bij webshops

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Margriet123 11-04-2011

Algemene score

8,2
Duidelijke website en voorwaarden, makkelijk in gebruik. En een heel snelle levering, kortom: dik tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rikus01 11-04-2011

Algemene score

10,0
Duidelijke informatie op de website;
snelle en correcte aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DezeNaamBestaatVastNogNiet 11-04-2011

Algemene score

8,7
snelle levering met TNT, hip cameratje, eerder op voorraad dan lokale fotoboer, dus hier gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nico Koolsbergen 11-04-2011

Algemene score

9,0
Ik plaatste een onjuiste bestelling (mijn fout) maar kon het geleverde apparaatje terugsturen en tegen bijbetaling een beter kopen. Een kwestie van slechts enkele dagen, perfect geregeld!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 1 11-04-2011

Algemene score

10,0
Super helemaal top , had een verkeerd lens besteld , had niet goed uit me ogen gekeken. Super afhandeling .
Aanbeveling naar vrienden en familie zeer zeker en voor mij koop er graag nog wel een keer maar dan kijk ik beter uit dat ik ineen keer het juiste bestel.
;-}

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shirley1990 11-04-2011

Algemene score

8,7
Ik vind vooral dat het erg snel binnen was, en dat was wel gemakkelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

NancyK 11-04-2011

Algemene score

8,5
Website is duidelijk en de levering is supersnel.
Helemaal top! En uiteraard is de prijs ook netjes!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

NicoleB123 11-04-2011

Algemene score

9,7
Snel geleverd en in een goede staat. Alles duidelijk factuurgegevens erbij. Netjes op de hoogte gehouden van de bestelling en de fase van de bestelling.
Mijn ervaringen zijn dus na deze eerste levering: Uitstekende leverancier waar ik zeker in de toekomst meer gebruik van zal gaan maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamjojo 11-04-2011

Algemene score

8,0
makkelijk te bereiken website, camera was na
een dag binnen, netjes verpakt. Alles duidelijk!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Marino Carasso 11-04-2011

Algemene score

10,0
De website is overzichtelijk en snel en is compleet geoutilleerd op camera gebied.
De levering is snel, te volgen via TNT en goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilro 11-04-2011

Algemene score

10,0
Website is compleet, en snel vindbaar ook als men niet specifiek Cameranu.nl intikt.
Winkel ligt op industrieterrein, dus geen parkeerproblemen.
bijna alle goederen op voorraad, dus snelle levering.
ook na de aankoop geeft men nog altijd goede service.
Dit is gewoon een zeer klantvriendelijk bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timmy47 11-04-2011

Algemene score

8,5
Goede over,zichtige site.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
snel bericht via email en verwerking bestelling
m.a.w. zo moet het.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Loogman1969 10-04-2011

Algemene score

10,0
Eenvoudige aankoop. Goed en snel geleverd. Correcte emails mbt de status.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christian Taal 10-04-2011

Algemene score

8,8
Duidelijke en informatieve website. Snelle levering. De merkloze accu bleek niet te werken en werd direct omgewisseld. Het is zelfs mogelijk om een andere zwaardere accu te bestellen met bijbetaling. Het enige minpunt is dat bij het telefonisch contact bleek dat men vaker problemen met de merkloze accu had gehad (de accu werd niet herkend door camera). Bied het dan niet aan! Ondanks dit kritiekpunt kan ik deze webwinkel van harte aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HJM61 10-04-2011

Algemene score

9,8
Snelle levering, keurig verpakt. Vlotte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HuismanJ 10-04-2011

Algemene score

9,5
De service is erg goed en de artikelen waren de volgende dag al binnen. Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ted Fr. 10-04-2011

Algemene score

10,0
Een zeer overzichtelijke website. Eeen goede bereikbaarheid en service en prompte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Higa 10-04-2011

Algemene score

9,3
Goede informatie zowel via de site als door de medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Hoenen 10-04-2011

Algemene score

10,0
De camera online besteld.
De dag erna bij mij op het werk afgeleverd.

Top site, top levering, kortom perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alfred Poutsma 10-04-2011

Algemene score

9,5
Goede website waar je alles gemakkelijk kan vinden, zowel leuk geprijsde combi-aanbiedingen als individuele items.
Duidelijke omschrijvingen van het artikel zelf en wat er verder in de doos zit.

Afhandeling perfect: 's avonds rond 19:00 uur besteld via internet (levering eigen pakketdienst Camera.nu). Rond 21:00 uur dezelfde avond werd ik gebeld voor afleveringstijdstip. Overeengekomen volgende ochtend tussen 07:30 uur en 08:00 uur.
De volgende ochtend prompt om 07:30 bij mij afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dries53 10-04-2011

Algemene score

10,0
Goede en duidelijke site en eenmaal besteld: de rest gaat snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mick s 10-04-2011

Algemene score

8,0
Ivm goede ervaringen vorige jaar (hd camera gekocht) nu accessoires besteld. Snelle levering en duidelijke informatie via de mail omtrent afleveren etc. De website vind ik wat minder duidelijk dan de vorige.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benbou 09-04-2011

Algemene score

7,5
Vlotte levering
Vlot antwoord na e-mailvraag

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

koennn321 09-04-2011

Algemene score

8,5
Snel in huis is altijd een dikke plus!
Verder hebben jullie gedaan wat ik op de website heb gelezen (track en trace, de volgende ochtend zichtbaar in het systeem) Keurig!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Pieterplaat 09-04-2011

Algemene score

8,8
Heb hier een camera besteld, volgende dag volgens afspraak geleverd!
Ook er een aantekening bij gemaakt met verzoek of het onherkenbaar bezorgd kon worden omdat het een cadeau was.
Kreeg een keurige reactie en de camera was netjes ingepakt met cadeau papier!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hiempje22 09-04-2011

Algemene score

9,0
alles netjes en goed verpakt afgeleverd.
kwaliteit prijs verhouding is prima.
ga zo door

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

3232CL12 09-04-2011

Algemene score

8,7
Snelle levering. Volgende dag bezorgd. Prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PabloSmeg 08-04-2011

Algemene score

10,0
Voor 21:00 oor besteld en de volgende dag afgeleverd tegen een mooie prijs. Wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Boerhout 08-04-2011

Algemene score

10,0
Geweldig overzichtelijke website met duidelijke omschrijving en goed dat je kunt zien of het artikel op voorraad is. Levering supersnel en je ontvangt mails na plaatsen bestelling en bij verzenden waarbij je via trackingnummer kunt zien waar pakketje zich bevindt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter H uit D 08-04-2011

Algemene score

7,7
Bestelde camera is een kado.

Bestellen gaat prima en vlot. Echter het betalen via Ideal lukte die ochtend niet. na 3 pogingen opgegeven.

Kreeg via email een uitnodiging om de betaling opnieuw te proberen. Dat is 's avonds wel gelukt. De volgende dag is de camera bezorgd, samen met een SD kaartje.

De verpakking van deze twee produkten was niet echt extra beschermend uitgevoerd. Er wordt gebruik gemaakt van opgefrommeld bruin pakpapier wat aan 2 zijde naast de doosjes in de verzenddoos gedaan wordt. Met piepschuim is het beter beschermd vind ik.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

recensent 08-04-2011

Algemene score

9,0
Op aanraden van vriend gericht gezocht bij CameraNu en daarna vergeleken qua prijs. Website goed met nuttige link met accesoires na keuze hoofdartikel. Prijs ok. Beschikbaarheid hoofdartikel OK, maar moest voor een aanvullend objectief helaas uitwijken naar andere site, want niet voorradig bij CameraNu. Was volgende dag correct binnen.
Ik werd later nog gecontacteerd door CameraNu om me te wijzen op een actie waarvoor ik me in de haast niet had aangemeld. Goede service. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den Hengel 08-04-2011

Algemene score

9,2
Geweldige Besteling en levering .
Grood complemend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma5980 08-04-2011

Algemene score

9,3
super snelle service, vrijdagmiddag bestelt, zaterdag had ik hem al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Mol 08-04-2011

Algemene score

10,0
Goede produktbeschrijving en zeer snelle levering. Goede betaalmogelijkheden en levering. Besteld om 20.30 uur en volgende dag om 15.00 uur in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews