cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

profshoot 15-04-2011

Algemene score

9,5
prima winkel, leuke medewerkers die weten waar ze over spreken, ze proberen je niet iets aan te smeren waar je niets aan hebt. Toppie zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HvS33 15-04-2011

Algemene score

9,5
Duidelijke Webside/shop. Al meerdere producten bij ze gekocht, deze altijd goed/netjes verpakt ontvangen en binnen de opgegeven levertijd. Keurige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Racso1974 15-04-2011

Algemene score

9,3
Ben vooral onder de indruk door de snelle levering, gisteren rond 20:30 besteld, vandaag voor 15:00 in huis. Super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes Rink 15-04-2011

Algemene score

9,0
Voor 21:00 besteld de volgende dag in huis. Qua bereikbaarheid kan ik geen oordeel over doen aangezien het product snel en volledig werkend werd bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berryvln 15-04-2011

Algemene score

9,8
Inmiddels 2 bestellingen gedaan bij deze webshop. In beide gevallen even kortstondig contact gehad met de aftersales voor een adreswijziging en een iDeal betaling. In beide gevallen ben ik zeer snel en adequaat geholpen. Zeker een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark2398 15-04-2011

Algemene score

9,7
Duidelijke website en de mogelijkheid het aangekochte de volgende dag in huis te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pol van Wichen 15-04-2011

Algemene score

9,3
's middags besteld, de volgende dag reeds geleverd.
Keurig verpakt en op dat moment de laagste prijs van Nederland.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaap f 15-04-2011

Algemene score

8,5
via internet besteld, snel leverbaar goed verpakt en nog goedkoper ook/ klasse \ wat wil je nog meer.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ildiko 15-04-2011

Algemene score

9,8
Eerst een andere camera besteld, in 14 dagen teruggestuurd en de Canon gekozen om het ermee te ruilen.
De klantenservice was erg vriendelijk, en de afhandeling was spoedig, zoals levering. Heel tevreden over Cameranu.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barry Essers 15-04-2011

Algemene score

10,0
Een tronix Explorer XT gekocht in de winkel. Werkte helaas niet op mijn flitsers. Na twee dagen teruggebracht en netjes het aankoopbedrag op mijn rekening gestort gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerald1985 15-04-2011

Algemene score

10,0
De complimenten voor CameraNU.nl!
- Voor 9 uur besteld is de volgende dag in huis
- De laagste prijs
- Hele goede service
- Compleet aanbod

Ik heb al meerdere dingen gekocht bij CameraNU.nl en ben er zéér tevreden over.
Alles is geheel duidelijk en overzichtelijk.

Voor mij is het een tien waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benina 15-04-2011

Algemene score

9,2
Goede voorlichting op de website.
Bijzonder snelle levering zonder verdere kosten, dus in een woord perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Sirre 15-04-2011

Algemene score

10,0
Eenvoudige bestelwijze
Snelle levering 1 dag
Eenvoudige betaling
Goede afrekening met overzichtelijke factuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Remorie 15-04-2011

Algemene score

9,8
Gunstige prijs
Snelle levering
Goede service (flitser moest omgeruild worden)
goed en vriendelijk tel. kontakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanderhoeven 15-04-2011

Algemene score

8,2
Duidelijke webshop, snelle en goede levering. Netjes verpakt en in originele Canon verpakking.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees Huizer 15-04-2011

Algemene score

9,0
Product in prima conditie en op afgesproken termijn ontvangen. Ik zal zeker bij een volgende gelegenheid gebruik maken van uw diensten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AA67 14-04-2011

Algemene score

8,3
snelle en accurate levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

nicknaam 14-04-2011

Algemene score

9,2
Ik zag de pentax k5 silver limited edition donderdagavond laat op de site staan.
Direct besteld en zaterdagochtend om 10 uur in huis.
Klasse.
Ook een e-mail met vraag achteraf werd vrijwel direct beantwoord!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bram1946 14-04-2011

Algemene score

7,0
De levering was zoals werd vermeld op de website keurig op tijd en de administratieve afhandeling gaf direct veel vertrouwen in cameranu.nl

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jo Wile 14-04-2011

Algemene score

8,0
Lage prijs snelle verzending.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JaapV43 14-04-2011

Algemene score

9,3
Prima printer. Een klein beetje beneden het peil van de Epson Stylus Photo R320 die hij moest vervangen, maar een Epson van gelijk niveau zou me te duur geworden zijn.
CameraNu.nl heeft de bestelling professioneel afgewikkeld. Ik had ook niet anders verwacht na al het goeds dat ik al over deze winkel gehoord had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kirsten1234 14-04-2011

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website. Prima service; vriendelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Britta van der Laan 14-04-2011

Algemene score

9,7
Na wat twijfel van mijn kant en mail contact met de winkel ook nog even telefonisch contact gehad. Daarna mijn flitsset met trigger besteld. Werd zeer goed geholpen, kreeg fijne adviezen. Product was goed verpakt, snel geleverd. Een tas die ik meebesteld had was niet naar verwachtingen, maar het terugsturen erg makkelijk en kreeg een bevestiging toen ze het pakket hadden ontvangen.
Had van een oude flitsset ook nog een voetje van de flitskop kapot; die is kosteloos vervangen in een mum van tijd. Geweldige service, vriendelijke mensen, snelle reacties, precies wat je wil als klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DEJS 14-04-2011

Algemene score

8,5
Op donderdag voor 11 uur besteld, op zaterdag ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

zwanie 14-04-2011

Algemene score

8,2
Camera levert goede service en kwaliteit voor een goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

nomade 14-04-2011

Algemene score

10,0
Informatieve en goed navigeerbare website. Voldoende en correcte beschrijving van het aangekochte product. Zeer vlotte levering. En een scherpe prijsstelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pellie 14-04-2011

Algemene score

8,5
zocht specifiek naar paars model. Deze hadden ze :-)
En heb toen ook meteen maar een extra accu en geheugenkaart besteld. Dat was 's avonds en de volgende dag had ik mijn bestelling al in huis. Dat is echt supersnel.
Voor bereikbaar denk ik aan telefonisch contact en ook after sales niet nodig gehad (dus daar heb ik geen oordeel over).
tot zover mijn reactie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

PFD 14-04-2011

Algemene score

8,5
enkele keuzes mbt het betalings systeem kunnen beter.
Kies je een bank, kunnen de andere vinkjes verdwijnen.... Verder top. Goed verpakt, snel bezorgd.
Prettig!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wim Klijn 14-04-2011

Algemene score

10,0
Snel en de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fishbone 57 14-04-2011

Algemene score

10,0
Camera in de reguliere winkels nog niet leverbaar,
wel bij cameranu.nl s'avonds 7.00 uur besteld en s'morgens om 10.00 uur geleverd.
Prijs ook zeer acceptabel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anno1967 14-04-2011

Algemene score

10,0
Ik kan op de site van CameraNu altijd makkelijk vinden wat ik zoek.
Het bestellen verloopt makkelijk, de aflevering is snel.De emails (over de bestelling) zijn duidelijk,
en de faktuur zit er gelijk bij dus dat is makkelijk voor mijn boekhouding.

Prima winkel dus :o)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TomTom Freak 14-04-2011

Algemene score

8,3
Levering volgende werkdag. Goede prijs. Betaling via IDeal (en diverse creditcards). Prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dupreetendu 14-04-2011

Algemene score

10,0
Bij CameraNU maken ze gewoon waar wat ze beloven. Wat wil je meer. Daarnaast beschikken ze over een overzichtelijke, informatieve site met meer dan voldoende productinformatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veelcamera 14-04-2011

Algemene score

8,5
Bestellen via de website liep niet helemaal vlekkeloos waardoor er op een gegeven moment 3 camera's in bestelling stonden.
Na telefonische melding van mij de volgende ochtend werd alles keurig gecorrigeerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Oud Kampen 14-04-2011

Algemene score

9,5
Ontzettend snel levering. Tot 21.00 uur bestellen en de volgende dag thuis. Dat is service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob leemans 14-04-2011

Algemene score

7,8
een paar weken geleden de nikon D7000 gekocht, zoals
gewoonlijk netjes via tnt bezorgt. de nikon meegenomen naar de keukenhof icm de sigma 50-500. het
grote aantal mp staat garant voor mooie plaatjes veel
details met de cmos sensor de tekening op de tulpen
zijn fantastisch daarna nog even naar schiphol geweest
de registratie is zo te lezen terwijl mijn D80 dat niet haalde. super en ik ben zeer tevreden over de aankoop, deze combinatie gaat ook mee naar africa dit jaar.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ndrijfhout 14-04-2011

Algemene score

9,2
super geholpen bij de klantenservice, geen wachttijd aan de telefoon en het pakket de volgende dag al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.gras 14-04-2011

Algemene score

10,0
Snelle levering
Correcte raportage via e-mail
Al mijn foto apparatuur en toebehoren ga ik bij Camera Nu bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kaatje2011 14-04-2011

Algemene score

9,3
We werden netjes gebeld voor aflevering, zodat er zeker iemand aanwezig was de camera in ontvangst te nemen. De camera voldoet volledig aan onze eisen. Site was duidelijk, prijs prima en de levering vond plaats binnen 24 uur. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harmendevries 14-04-2011

Algemene score

9,3
Nette prijs en SUPER snelle levering. 20.00 uur besteld volgende dag om 10.00 bezorgd. Alles geheel compleet. Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr.Wolf 14-04-2011

Algemene score

8,0
Duidelijke, overzichtelijke website. De bestelling en levering ook prima, je wordt ook goed op de hoogte gehouden over de levering. Kortom een professionele en prettige webwinkel !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jango42 14-04-2011

Algemene score

9,0
De Nikkorlens is perfect verzorgd en goed beschermd afgeleverd. 's avonds na 21.00 uur besteld en 2 dagen later in huis.Over de lens zelf zijn alleen maar superlatieven te schrijven. Geweldig wat betreft lichtsterkte bedieningsgemak en het gewicht valt mee door de uitbalansering van lens en camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KarelG 13-04-2011

Algemene score

8,3
Enige webwinkel met deze scanner op voorraad en bovendien een van de goedkoopste winkels. Bestelling en betaling is zeer eenvoudig, apparaat zoals beloofd direct de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

haddock1 13-04-2011

Algemene score

8,7
Website is overzichtelijk zakelijk en duidelijk en niet beladen met overbodige reclame zoals bij veel andere sites wel het geval is. Je kan je goed orienteren op de produkten. De site geeft goede informatie. Ik vond niet alles even handig aan de website. Te weten dat je niet een vergelijking kan maken tussen merken. Je kiest scanner > merk > dan pas krijg je de scanners te zien zodat je niet epson en canon bv. met elkaar vergelijken kan qua scanners in dez. prijsklasse en op kenmerk. Dat zou ik een verbetering vinden. Ook stonden bij de epson scanners niet bij alle scanners consistent de kenmerken genoemd zodat je ze onderling op hun kenmerken en eigenschappen kunt vergelijken. Ook bij de PC schoonmaakproducten zag ik wel ze hebben allemaal een doekje en een kwastje maar er staan niet de eigenschappen genoemd die mij in staat stellen de produkten onderling te vergelijken. Daardoor kan ik niet een verantwoorde keuze maken. Ik moet het produkt in feite al kennen om het te kiezen. De klanteninformatie telefonisch over de scanners van de verkoper was tothepoint maar niet heel gedetailleerd en informatief. De prijsstelling en de levering is fantastisch snel en ook zonder extra kosten. Ik vond dat een heel belangrijk punt om het juist bij dit bedrijf CameraNu te bestellen. Ik zou het bedrijf bij andere klanten zeker aanbevelen. Het is prettig ook dat er een keurmerk is voor internet bedrijven waar je op kunt afgaan. Het heeft mijn keuze voor dit bedrijf mede bepaald dat het een hoge waardering heeft op het internet bedrijf Keurmerk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tine584314 13-04-2011

Algemene score

8,7
's Avonds 20.30 besteld, 's ochtends om 10.00 in huis, geweldig en natuurlijk nog een prima printer ook!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerard Brinkman 13-04-2011

Algemene score

9,5
Gweldige camera. Duidelike uitleg bij aankoop. Afd. verkoop neemt alle tijd voor uitleg. Klantenservice beantwoord alle vragen zeer snel en correct. Ik ben zeer tevreden over CameraNu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edje2605 13-04-2011

Algemene score

7,5
Goede overzichtelijke website en telefonische vragen werden snel en vakkundig beantwoord. 1 van de 2 artikelen was pas na 3 a 4 dagen te leveren, maar had ze toch binnen 2 dagen in huis. Over after sales kan ik niets zeggen daar het nog zo kort geleden is dat ik de producten in huis heb.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

J.Willig 13-04-2011

Algemene score

8,0
Goede en snelle service. Tevens een van de scherpste aanbieders!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Polenski 13-04-2011

Algemene score

9,2
Goede duidelijke informatie op website
Goed bereikbaar en behulpzaam
Tot nu toe prima
Goed eenmaal iets afbesteld omdat het niet direct leverbaar was. Geen probleem geld teruggehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Holland1 13-04-2011

Algemene score

9,7
Alle vragen over artikelen gekocht in de winkel in Urk werden tot op de bodem uitgezocht en het niet op voorraad zijnde artikel via mail in huis gemeld via webshop besteld en de volgende dag in huis. Pakket via tracktrace kunnen volgen

Perfect

Een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews