cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43586 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

van bolhuis 02-05-2011

Algemene score

9,0
service is geweldig , ik had twee keer het bedrag wat ik moest betalen overgemaakt , per ongeluk , en het stond binnen een week weer op mijn rekening.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob-Visser 02-05-2011

Algemene score

9,0
Beoordeling is enkel op basis van deze aankoop, gezien ik (nog) geen verdere aankopen bij deze winkel heb gedaan.

Prima prijs, snelle levering, goed verpakt (qua bescherming). De website is niet spectaculair, maar wel overzichtelijk.
Als bij mijn volgende geplande aankoop de prijs van deze winkel weer zo goed is, dan kom ik zeker terug als klant!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

dcvrommel 02-05-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering en goed verpakt. Geen telefonisch of e-mail contact gehad en ook geen after sales gebruikt

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

erik587 02-05-2011

Algemene score

8,2
Prima website, altijd voorraad, scherpe prijzen en supersnelle levering.
Daarom blijf ik vaste klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

staart 02-05-2011

Algemene score

9,0
CameraNU.nl was qua prijs heel gunstig en bleek bovendien een goedkoop hoesje (nog geen 16 euro) bij de e-reader te kunnen leveren. Dat TNT-post het pakketje kon aflerevern, was voor mij ook belangrijk. Die doet het in mijn woonplaats, Amsterdam, heel keurig - geen gedeukte doos, het niet droppen bij buren, etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wendybout 02-05-2011

Algemene score

9,3
Zeer goede service, thuis besteld en op mijn werk geleverd. Werd zeer netjes op de hoogte gehouden vann mijn bestelling en echt super snel geleverd. ( zaterdag besteld om ca. 16:00 en dinsdag om 09:00 al in mijn bezit.

Klein minpuntje is dat de geheugenkaart anders beschreven staat als dat er werkelijk geleverd is. maar voor mijn EOS werkt hij perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. v.d. Hoogen 02-05-2011

Algemene score

9,5
Ik ben heel erg tevreden. Snelle en correcte service.
Ik heb de site aan vrienden doorgestuurd.
Zij bestellen waarschijnlijk ook deze week nog een camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wakkie Elok 02-05-2011

Algemene score

9,0
Ben blij met de snelle levering van de fotocamera plus bij behorende spullen.
Heb alle gegevens op de site gevonden om een verantwoorde aankoop te doen van de fotocamera.
De prijs is ook scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paal1 02-05-2011

Algemene score

9,5
Vlotter kan het niet, keurig geleverd en een mooi product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Strijen1960 02-05-2011

Algemene score

8,7
Via een productvergelijking kwam CamereaNU meteen al als de beste (goedkoopste) aanbieder naar voren.
Nadat het product aanvankelijk uitverkocht was heb ik de bestelling geplaatst op het moment dat het weer op voorraad was. Verzending en ontvangst hebben daarna op de snelst mogelijke manier plaatsgevonden. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jack58 02-05-2011

Algemene score

9,0
Alles is goed geregeld. Van de gebruiksvriendelijkheid van de website t/m de aflevering a.d. deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Spruit 02-05-2011

Algemene score

8,7
Perfecte zaak met perfecte service. Vanwege eerdere aankopen kom ik hier steeds terug.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim Blankenstijn 02-05-2011

Algemene score

9,2
Het bestelde filter was in een dag geleverd.
Toen bleek dat ik de verkeerde maat had besteld, was ruilen geen enkel probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Motorgelens 02-05-2011

Algemene score

8,3
Duidelijke website, scherpe prijzen, goede betaalmethodes en snelle, nette levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Roeloffzen 02-05-2011

Algemene score

8,3
Cameranu is een winkel met een goed assortiment aan artikelen. Tot nu toe heb ik alles gemakkelijk kunnen vinden. Zeker met ondersteuning van de website, die simpel maar zeer doeltreffend is, kun je altijd vinden wat je zoekt.
Toen ik de lens ging ophalen was het een zeer drukke zaterdag. Toen ik binnenkwam waren er zeker 20 tot 30 personen voor mij. Echter, omdat ik de lens besteld had kon ik terecht bij de snelkassa en stond ik snel weer buiten met mijn lens.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MrG83 01-05-2011

Algemene score

9,5
De Braun Digiframe 1560 is keurig volgens afspraak een dag na bestelling bezorgd op mijn werk. Er zat geen omdoos omheen, maar dat was feitelijk ook niet nodig: de doos waar de fotolijst in zat bood voldoende bescherming. De website is overzichtelijk en up to date. Samen met scherpe prijzen vind ik CameraNu.nl een fijne winkel waar ik al meermalen goed ben geslaagd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten Los 01-05-2011

Algemene score

8,3
Overzichtelijke site, goede telefonische ondersteuning, snelle afhandeling van retour sturen tasje voor camera en goede prijs!
Prima dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Beugelaar 01-05-2011

Algemene score

8,0
De TeleZoom Lens in de ochtend bestelt en volgende ochtend werd deze gebracht bij huis. Er was een probleempje met het internet, handelde de sale niet volledig, maar CameraNu heeft netjes een dubbele booking verwijderd en daarover een emailtje verstuurd. Prima service.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

berg1972 01-05-2011

Algemene score

9,8
Goede prijs, snel verzonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisanu 01-05-2011

Algemene score

10,0
Zonder probleem, stipt op tijd levering. Spullen keurig verpakt. Na bestelling link naar site waar je je eigen pakket kunt volgen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joh. Veerman 01-05-2011

Algemene score

10,0
Bestelling is perfect uitgevoerd, ga zo door !

Ook fijn dat jullie direct de mogelijkheid van extra verzekeren meesturen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rarcaf 01-05-2011

Algemene score

9,0
Website is helder, overzichtelijk, informatief en eenvoudig te bezoeken.
Bestelling werd prompt geleverd; was compleet; en de informatie over de bezorging met tracering is een extraatje.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Linda Mulder 01-05-2011

Algemene score

8,0
Cameranu.nl is goed telefonisch bereikbaar. Ze geven duidelijk en helder advies. Ik bestel een nieuwe accu en ze bieden aan om naar de 'oude' te willen kijken wat ermee aan de hand is. Dus binnenkort even naar Urk. Super service hoor.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan HG 30-04-2011

Algemene score

9,5
Duidelijke site, ook voor mensen die niet regelmatig via internet kopen.
Ook telefonisch snel te bereiken en heldere antwoorden.
Levering op tijd en zoals toegezegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mutab47 30-04-2011

Algemene score

9,3
Snel en goed contact.
Snelle en goede levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cornelia23 30-04-2011

Algemene score

9,2
Een duidelijke website met goede uitleg over de producten, daarnaast heel goed geprijsd en keurig verpakt de volgende dag je product in huis. Klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arctic cat 30-04-2011

Algemene score

9,0
Vlotte en snelle service, lage prijsen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tonny Bredewold 30-04-2011

Algemene score

8,0
Fijn bedrijf met goede service en niet op omzet gericht verkoopadvies. Natuurlijk was het op voorraad dus dat was ook goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nikon fanaat 30-04-2011

Algemene score

10,0
Duidelijke website, de bestelling had ik s'middags gedaan en ik had het de volgende dag al in huis.
Snelle, goede levering.Niets op aan te merken.
Ik ben zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenkJe123 30-04-2011

Algemene score

9,8
Supersnel geregeld met uitstekende feedback via de mail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theo van kooten 30-04-2011

Algemene score

9,5
prima service rondom levering, heldere communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Zwinkels 30-04-2011

Algemene score

9,5
Ik koop al jaren mijn fotospullen bij cameranu.nl, geen gedoe, snelle levering, ook met eigen bezorgdienst, als er iets niet klopt (geen ervaring mee buiten een verkeerde bestelling mijnerzijds) word het zonder dralen opgelost, topzaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansJcl 30-04-2011

Algemene score

10,0
De bestelling was eenvoudig te plaatsen en werd snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Danse 30-04-2011

Algemene score

9,0
Website Ok: alles wijst zich goed en snel. Verzoek om aanvullende informatie m.b.t extra garantie van het bestelde product in een nutshell adequaat beantwoord en aangeleverd. Bestelling en levering liep allemaal op rolletjes: zodra geld bij bank van camera.nu (vooruitbetaling product) binnen was, meteen mailtje binnen van het aangetekend verstuurd hebben van product en de dag na bestelling had ik product al in handen en kon ermee aan de gang gaan. Camera-nu aan anderen zeer aan te bevelen ook w.b. informatie over garantie e.d.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dreupiet 30-04-2011

Algemene score

9,0
We zijn zeer goed en bekwaam geholpen, en zo een statief voor ons doel kunnen kopen voor een nette prijs.
De goede sevice was voor on de reden om weer bij cameranu te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bolijn 30-04-2011

Algemene score

8,5
Duidelijke voorwaarden en communicatie
Levering kan sneller

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

G.J. Bosch 30-04-2011

Algemene score

8,7
Snelle en correcte service en levering. Ik hoop dat de after sales net zo goed zijn, maar gelukkig nog niet nodig gehad!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thebattic 30-04-2011

Algemene score

8,5
Duidelijke website. Snelle service en levering.
Vrijdagmiddag besteld en zaterdagochtend al in de brievenbus.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BenL54 30-04-2011

Algemene score

9,7
Na een uitgebreide zoektocht naar beschikbaarheid van de nieuwe d5100 in samenstelling met de specifieke lens kwam ik bij CameraNu. Daar werd mij toegezegd dat bij een gelijkluidend combinatievoordeelvan body en lens ook na de bestelling met CameraNu te praten was [met een zekere limitering in tijd natuurlijk]. Ik vond dat erg dienstbaar en heb de set meteen bij CameraNu besteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roberto69 30-04-2011

Algemene score

9,0
een zeer nette website, veel info over de producten. Ik heb hier meerdere keren besteld, gaat altijd goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

manusdmous 30-04-2011

Algemene score

9,3
De beoordeling van het toestel klopt met de informatie
De levering is stipt volgens afspraak.
Prima zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j. chrispijn 29-04-2011

Algemene score

8,2
omdat ik de website niet helemaal begreep moest ik het anders oplossen. dit op een uitstekende manier door de medewerkers bij camera tot volle tevredenheid afgehandeld.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Arie Ambachtsheer 29-04-2011

Algemene score

10,0
Ongelooflijk! Tientallen mails verstuurd naar allerlei Camera/Foto-Shops via internet. Ik was namelijk in de jungle van Suriname een clip kwijt geraakt voor een SLR Zoom. Het statief is duur, het schoentje slechts een detail, maar waar krijg je zoiets los geleverd?.
De één na de andere firma verwees naar de internationale site van JOBY. Niet duidelijk en hoge verzendkosten. De meesten probeerden het met de te kleine clip zonder waterpas Ofwel, als je maar antwoord geeft is het ook goed... Ze stuurden je kompleet het bos in..
Bij CameraNu was het direct raak!. D.w.z. dat zij herkenden ogenblikkelijk -n.a.v. de vraag-, dat hun SLR-clip ook geschikt was voor de de SLR Zoom. Ze hadden het zelfs even uitgeprobeerd en zouden de omschrijving bij het product aanpassen. Inderdaad, het klopte helemaal en in 'no time', had ik het plaatje voor een gering bedrag binnen. Geen punt, dat ik het statief elders gekocht had.
Niemand van de andere sites kwam ook maar in de buurt van deze service.
Ik denk zelfs, dat er niet gemakkelijk een shop in Nederland te vinden is, die dit artikel los verkoopt. Complimenten voor CameraNu.nl. Hier ga ik vaker bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BertK1961 29-04-2011

Algemene score

8,7
Afgelopen vrijdagavond 20.20 uur de iPad2 (wit) besteld via de site van Cameranu.nl en zaterdagochtend 10.15 belde TNT aan de deur met... een iPad2 (wit)! Supersnelle service!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

koyt 29-04-2011

Algemene score

8,7
Niets mis mee: prima info op de site en ook prima te woord gestaan en geholpen over de telefoon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Foto Hans van Sloten 29-04-2011

Algemene score

8,7
Geen aanvulling.
De site is overzichtelijk, zoekt gemakkelijk.
Alles is soepel en snel verlopen.
Hartelijk dank

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brouwers1 29-04-2011

Algemene score

8,7
Op vrijdag besteld, op zaterdag bezorgd, zoals aangegeven. Aangenaam verrast door deze makkelijke gang van zaken. De aftersales hebben wij nog niet nodig gehad. In de toekomst zullen we zeker weer bij CameraNu.nl bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sunshine-nl 29-04-2011

Algemene score

7,8
Zowel vragen vooraf, als afhandeling bestelling vlot en correct. Minpunt is dat de camera geleverd werd met oude firmware.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

EB23 29-04-2011

Algemene score

8,0
Ging allemaal heel snel. Om zeven uur 's avonds besteld, de postbode stond de volgende ochtend op de stoep.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gert Kromhout 29-04-2011

Algemene score

8,7
Op Goede Vrijdag 's middags half zes besteld, de volgende dag (zaterdag) om 1 uur binnen. We konden hem direct in gebruik nemen. Geweldig!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews