cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43590 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2395 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fotofreak71 06-05-2011

Algemene score

8,5
De website van CameraNu.nl is duidelijk, overzichtelijk en compleet. Een klein minpunt vind ik dat de artikelen gesorteerd zijn op merk. Ik weet niet altijd van te voren welk merk ik wil, en moet dan alle merken aanklikken om producten te vergelijken.
De bestelprocedure en de levering zijn helemaal perfect geregeld!!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1234mike1234 05-05-2011

Algemene score

8,2
Volgens afspraak geleverd netjes, compleet en volgens afgesproken bezorgdatum. Ik ben zeer tevreden en zal indien nodig hier weer iets bestellen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter12345678 05-05-2011

Algemene score

9,0
Supersnelle levering, uitgebreide betaal mogelijkheden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin-1967 05-05-2011

Algemene score

10,0
Alles is top. Heb wel eens telefonisch contact gehad met de winkel in Urk. Je wordt zeer vriendelijk behandeld en de uitleg is ook tot alle tevredenheid.
Het toestel was perfect verpakt zodat de kans op schade vrijwel nihil is. Donderdag besteld en vrijdag in huis. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.de wijs 05-05-2011

Algemene score

8,3
scherpe prijzen. duidelijke info op de site. Niets gelogen over snelle afhandeling. prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Havinga 05-05-2011

Algemene score

10,0
Goede service aan de telefoon. Vragen werden snel en helder beantwoord.
Snelle levering. goed verpakt.
Zeker een aanrader voor toekomstige bestellingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stfnvd 05-05-2011

Algemene score

9,0
Superproduct voor een goede prijs. Rond 20:00 uur besteld en de volgende dag netjes in huis! Perfect geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patjepayer 05-05-2011

Algemene score

8,2
Aanschaf was vorig jaar, zoals het hoort, alles keurig afgehandeld.
na halfjaar had de mp3 het begeven. Opgestuurd en binnen 3 dagen een nieuwe gekregen, ook zoals het hoort maar het is altijd maar afvragen bij webshops. Derhalve gewoon een top score voor deze webshop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

agterhorst 05-05-2011

Algemene score

10,0
Hoewel er vele winkels waren, die een gelijke prijs hadden, hebben we voor cameraNU gekozen, omdat we telefonisch zeer duidelijk worden geholpen en omdat we in het verleden ook zaken aangekocht hebben bij CameraNu en daar zeer positieve ervaringen mee hebben.
Ongelofelijk om 15.30 uur besteld en de volgende dag om 10.00 uur in huis. Urk-Malden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zoefzoewf 05-05-2011

Algemene score

10,0
Dit is gewoon een super snelle webshop no nonsense met goed spul.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marinus82 05-05-2011

Algemene score

8,0
ik ben zeer tevreden mede omdat ik een verkeerde opdracht had gegeven nl. twee maal en deze correct is af gehandelt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk Jongejans 05-05-2011

Algemene score

8,5
Prima lens voor een goede prijs. Een avn de goedkoopste. Vandaag bestellen en morgen in huis. Prima winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

arjan van Dam 05-05-2011

Algemene score

8,2
S'avonds bestelt en de andere dag netjes thuis afgeleverd, goede service en netjes ingepakt tegen beschadigingen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

S Toonen 05-05-2011

Algemene score

9,8
duidelijke site, produkten die ik zocht op voorraad, snel verstuurd en geleverd. ~*~Prima~*~

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Laar 05-05-2011

Algemene score

9,0
Wij hebben nu 2 zeer positieve eraringen met CameraNu.nl
Bestellen en betalen gaat zeer eenvoudig en levering is zondermeer snel te noemen. Zeer verrast waren wij bij de laatste bestelling. De opmerking die je mee kunt geven bij de bestelling bleek heel goed te zijn gelezen. Daarin vroegen wij namelijk of de bestelling snel verzonden zou kunnen worden omdat het hier een cadeau betrof. Bij ontvangst van het pakket bleek de bestelling te zijn verpakt in cadeaupapier. Heel attent!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.L. Bos 05-05-2011

Algemene score

9,0
Ruim assortiment, goede prijzen (in vergelijking met andere aanbieders), overzichtelijke website, snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Slurink 05-05-2011

Algemene score

9,2
Het was voor mij voor het eerst dat ik iets kocht via Internet em ben uitermate tevreden over de snelle verwerking van de bestelling en de levering via TNT.
Mijn complimenten, meer kan ik er niet van maken!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hyde105 05-05-2011

Algemene score

9,3
Prima objectief, bijgeleverde accessoires zijn ook van zeer goede kwaliteit. Mijn bestelling werd de dag erna keurig netjes afgeleverd. Prima online store!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip.mens 05-05-2011

Algemene score

9,7
Alle goederen, 5 in totaal, binnen 24 geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Laudy 05-05-2011

Algemene score

9,7
Een uitstekende, vlotte en prettige afhandeling. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1221 05-05-2011

Algemene score

9,7
Supersnel geleverd voor een mooie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcie 05-05-2011

Algemene score

9,7
Geven zeer snel antwoord op al uw vragen en DOEN ook wat er beloven.
Zeer snelle en correcte leveringen.

Die beoordeling van 9,4 hier bij kieskeurig verdienen ze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper Wijmer 05-05-2011

Algemene score

9,0
Buitengewoon tevreden over het ruime aanbod en de snelle levering. Ook zeer tevreden met het toestel zelf. Niets dan lof!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kosterkagie 05-05-2011

Algemene score

9,8
Absoluut een topbedrijf!! supersnelle levering en ik had een probleempje en ik kreeg keurig antwoord op mijn vragen, zelfs 's avonds.
Echte een hele goede service, kom je echt bijna niet meer tegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patriezz 05-05-2011

Algemene score

8,3
ik moet me nog erg goed in het product gaan verdiepen, maar na enkele proef foto's met de nieuwe flitser was ik al heel blij met de nieuwe aanwinst. Al moet ik nog wel een oplossing zien te vinden voor de batterijen. Waarschijnlijk heb ik niet de juiste, want ze zijn zo snel leeg (of een foutieve instelling ;-), de gebruiksaanwijzing nog even goed bekijken haha).

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gieno 05-05-2011

Algemene score

9,0
Ik heb deze lens via de website gekocht. Dat voelde soms een omslachtig omdat je vaak iets moest bevestigen (oid), waarschijnlijk voor de veiligheid. En als dat zo is, is het natuurlijk helemaal prima.

Eindelijk eens een internetwinkel die doet wat die belooft, nl als je voor een bepaald tijdstip besteld heb je he artikel de volgende dag in huis.

Dit was de eerste keer dat ik hier geinternetwinkeld heb. Dus verder kan ik niet veel zeggen over deze internetwinkel. Gelukkig ook nog geen ervaring met de after sales, ik hoop dat dit zo blijft.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

pier mortier 05-05-2011

Algemene score

9,2
zeer snelle reactie op levering na bestelling, medewerker veel moeite gedaan om camara op tijd te leveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobNikon 05-05-2011

Algemene score

7,7
Keurige en duidelijke website, product redelijk snel verstuurd (na 4 dagen in huis, was op voorraad dus had sneller gekund). Communicatie over bestelling en levering via mail was prima.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Rik Martens Photography 05-05-2011

Algemene score

9,0
De website ziet er sober uit maar werkt goed.
Ik kan de spullen waar ik interesse in heb snel en gemakkelijk vinden.
De levering was snel en ik ben via email goed op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ereldina 05-05-2011

Algemene score

9,7
Ik heb mijn bestelling woensdagochtend gedaan en had het donderdagochtend voor 12:00 uur al binnen. Hele snelle service. Ik heb ook al een paar keren een email gestuurd naar cameranu.nl en had ook heel snel antwoord terug. Ik ben heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J d B 04-05-2011

Algemene score

9,7
keurige prima overzichtelijke webwinkel met vriendelijk behulpzaam personeel, goed voor de klanten, een aanrader om de winkel eens te bezoeken. Alles scherp geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hesihabu 04-05-2011

Algemene score

10,0
Weer snel gevonden wat ik zocht en leverbaar i.t.t. andere webwinkels voor fotocamera spullen. Goede prijzen en snelle levering. Fantastisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria1946 04-05-2011

Algemene score

10,0
Op advies van mijn buurman kocht ik deze printer. Mijn eerste grote bestelling via internet- best wel spannend- en dan loopt alles vanzelf en ontvang je hele klantvriendelijke mailing daarbij!
Heel hartelijk dank en ik ben super tevreden over de printer die ik binnen drie dagen na bestelling ontvangen heb en keurig verpakt en afgeleverd is!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remcovery 04-05-2011

Algemene score

8,0
Snelle levering, goede service. Bedankt!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

chriswurdinger 04-05-2011

Algemene score

9,0
Ik ben en blijf erg tevreden over mijn aankopen bij CameraNu. Je wordt goed geholpen en geadviseerd in de winkel en via internet. Soms is het even wachten bij de bali voordat je aan de beurt bent, maar dat wordt weer goed gemaakt door het feit dat ze goed de tijd voor je nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Brands 04-05-2011

Algemene score

8,2
Mijn aankoop is snel en goed bezorgd. De website is overzichtelijk en de webshop heeft een ruim assortiment. Ook de voorwaarden e.d. Zijn duidelijk beschreven.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Emma Lai 04-05-2011

Algemene score

9,0
Zeer tevreden met de informatie op de website, het gemak van bestellen en betalen. De camera werd de volgende dag keurig bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bobofoto 04-05-2011

Algemene score

8,5
Ik vind het altijd prettig om bij Cameranu te kopen omdat ze zeer snel reageren en leveren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Voor moederdag 04-05-2011

Algemene score

9,5
Je kunt er écht van op aan dat je bestelling er de volgende dag is. Betrouwbaar, goed, snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke van Ekeren 04-05-2011

Algemene score

9,0
De camera die ik heb uitgezocht is door CameraNu snel en correct geleverd. Ik ben al langer klant van jullie, maar heb nog niet eerder via de website besteld, bespaart me wel een trip naar Urk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

i. Edelschaap 04-05-2011

Algemene score

8,5
E-reader werkte niet en kon ook niet worden omgeruild. Het aankoopbedrag is direct teruggestort.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marinus verhoek 04-05-2011

Algemene score

8,7
bestelling moeilijk te plaatsen in winkelmandje was even zoek maar het is gelukt en voor een scherpe prijs een mooi toestel met tasje,en de volgende dag in huis

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Fotografie 04-05-2011

Algemene score

9,2
Prima service, snelle reaktie op mail en snel in levering. Erg duidelijk en alles goed voor elkaar.
Ik ben zeer tevreden over CameraNU.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jvdk01 04-05-2011

Algemene score

9,0
Ondanks dat TNT er een zootje van maakt, heeft Cameranu ervoor gezorgd dat het leveringsprobleem supersnel en goed opgelost is

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luus1955 04-05-2011

Algemene score

8,2
Voor de eerste keer iets besteld, 's avonds om 20:30uur besteld, de volgende middag in huis. Over aftersales... dat weet ik niet, ik heb het product net in huis, daar heb ik gelukkig nog geen ervaring mee hoeven opdoen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wkip 04-05-2011

Algemene score

8,2
hel snelle levering en heel goed ingepakt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ElineElly 04-05-2011

Algemene score

9,7
Ik heb de batterijen woensdagavond besteld, en vrijdagochtend had ik ze al in huis! Makkelijke site, en de bestelling en levering gaat precies zoals het hoort; goed en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edje67 04-05-2011

Algemene score

8,7
Objectief gekocht in winkel Urk.Goed advies en uitleg over objectief.
Mooie overzichtelijke winkel.
bij eerdere bestelling netjes verpakt en afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Corine Mosterdijk 04-05-2011

Algemene score

9,3
Ik had een extra accu nodig voor mijn Canon camera en ja hoor die was de andere dag al binnen.
Wederom zeer tevreden met mijn aankoop en zeer snelle levering. Bedank CameraNu, dit vond ik SUPER....

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Groeneveld 04-05-2011

Algemene score

9,5
Ik ben zeer onder de indruk van de snelle en betrouwbare internetwinkel camera.nl. Dit heeft zeker voordeel als je goed wordt behandeld.Een corette afhandeling van ons bestelde goederen en daarmee doen we binnenkort weer eeen bestelling.Dit mede ook op aanraden van onze zoon die ook een goede ervaring heeft met Camera.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews