cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43601 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

remcor 09-05-2011

Algemene score

9,8
De digitale camera was 1 dag na bestelling binnen. Over de inhoud van het pakketje had ik nog een vraag. Hierover per e-mail contact gezocht met de klantenservice. Nog dezelfde dag een bevredigend antwoord gekregen. Kortom, tot nu toe allen maar lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

barbara brugman 09-05-2011

Algemene score

8,2
Snelle verwerking, duidelijk informatie op de site.
De volgende dag al in huis!
Top

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

canon 1100d 09-05-2011

Algemene score

8,0
Ik heb nu een keer iets besteld en ik vond het duidelijk hoe je moest handelen en de volgende dag in huis klasse.
Ik zou trots zijn met een 8 als rapport cijfer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud Feltzer 09-05-2011

Algemene score

8,7
Zeer, zeer snelle levering van goed produkt!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Adrianus Smit 09-05-2011

Algemene score

8,3
Nergens in Nederland een Olympus E5 te krijgen, alleen Cameranu.nl had er nog een aantal, 's avonds besteld, volgende ochtend voor 10.00 uur binnen. Nu juist een printer via cameranu.nl besteld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sixx 09-05-2011

Algemene score

9,5
Supersnelle levering, groot aanbod. Zou er weer kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Boogert 09-05-2011

Algemene score

8,2
Online bestelling en de daaromheen info zoals datum van versturen en wanneer de bestelling bezorgd zal worden waren zeer correct.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

serdel 09-05-2011

Algemene score

10,0
Winkel heeft een veel selecties Geen probleem met retoure van dekoopwaar Goed gedaan site profe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riaat 09-05-2011

Algemene score

9,2
keurige website beloven wat ze doen en de levering is ook keurig op tijd. Je kan je bestelling volgen.Staat duidelijk alle info over artikelen vermeld. Is vaak goedkoper dan in de winkel.
Bestelling goed verpakt. Kortom zeer tevree en ga zeker vaker via deze web winkel bestellen en aanraden bij familie en vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sanja63 08-05-2011

Algemene score

9,0
Voor wat betreft CameraNu:
Het objectief was gemakkelijk te vinden. De prijs was erg oké in vergelijking tot andere (web)winkels. Levering is heel adequaat en volgens afspraak gebeurd.

Ik ben erg tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

irene12 08-05-2011

Algemene score

8,0
alle artikelen goed op de website kunnen vinden en vlotte aflevering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik Vermaas 08-05-2011

Algemene score

9,3
Ik had per ongeluk de verkeerde fotocamera besteld. Gebeld met Cameranu.nl klantenservice en tekst en uitleg gekregen over retourneren en ruilen. Verkeerde camera opgestuurd met een briefje erbij. Goede camera binnen 2 dagen bezorgd bij mij thuis. Nog net op tijd voor het verjaardagcadeautje.
Perfecte service!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vlinder48 08-05-2011

Algemene score

8,3
Goede informatie over de levering via de mail.
Correcte verpakking en snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric-Jan Aling 08-05-2011

Algemene score

8,0
Prima shop, mooie prijzen. Correcte levering van de producten, goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ThCamps 08-05-2011

Algemene score

9,5
De bestelling is na betaling prompt verwerkt en de camera is binnen een dag toegezonden. Prima service, alles conform verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ansje50 08-05-2011

Algemene score

9,5
Het bestellen van de camera is van het uitzoeken, bestellen tot het leveren heel goed verlopen. Duidelijke website, makkelijk betaling en levering al de volgende werkdag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berkel45 08-05-2011

Algemene score

8,2
goede en snelle service op aanraden gedaan van kennis

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wombats 08-05-2011

Algemene score

8,2
Netjes een mail dat de scanner onderweg was.
en dus op tijd geleverd.

perfecte scanner voor mijn dia's en negatieven.
bruikbare sotware bijgeleverd om resultaten te verbeteren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

PoohEeyore 08-05-2011

Algemene score

8,3
Toen ik deze camera bestelde, ging er iets mis met Ideal. De eerste werkdag na mijn bestelling kreeg ik meteen een link om alsnog via Ideal te kunnen betalen. Dat vond ik heel goed (alleen ik had het geld al zo over gemaakt, dus voor mij was het niet nodig). Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en de prijs van het product was ook gewoon erg leuk!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mona 21 08-05-2011

Algemene score

8,5
Snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden waar je pakketje is. Goede prijzen. Alles is netje verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter FJ 08-05-2011

Algemene score

7,0
Alles netje geleverd. Meerdere afleveringsopties. Betrouwbaar doordat er een fysiek adres aan de interbnet winkel gekoppeld zit.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mylene de Ruijter 08-05-2011

Algemene score

9,3
Direct bericht over de ontvangst van betaling en verzending van het product. Je weet waar je aan toe bent. Product was ook goed verpakt en snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

geenprof 08-05-2011

Algemene score

9,0
Alles is prima afgehandeld, vragen via e-mail worden zeer snel beantwoord.
Duidelijke website en gemakkelijk in het bestellen.
Snelle levering: mijn volgende bestelling ga ik weer bij Cameranu.nl doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolanda471 08-05-2011

Algemene score

10,0
De website is zeer overzichtelijk. Het assortiment is groot. De bestelde producten worden snel geleverd en ook aangetekend verstuurd. Ik heb al vaker bij cameraNU
besteld en ze hebben mij nog nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aliot 08-05-2011

Algemene score

10,0
goede service ondanks koninginne dag,toch een vlotte bezorging.
verpakking ook goed en in goede conditie bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 1960 08-05-2011

Algemene score

9,5
Snelle en correcte afhandeling,afgesproken leveringstermijn stipt nagekomen,zorvuldig verpakt.
Produkt voldoet aan de eisen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bastiaankiest 08-05-2011

Algemene score

6,8
De lijst is snel geleverd en ziet er goed uit. Alleen jammer dat bij aangetekend versturen deze toch bij de buren wordt bezorgd

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

snellekoper 08-05-2011

Algemene score

9,0
Lage prijs, snelle levering, goede telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddies38 08-05-2011

Algemene score

9,8
Ik ben erg tevreden over CameraNu. Ik heb hier al meerdere malen artikelen besteld en de levering verloopt altijd goed. Tevens wordt er ook goed gecommuniceerd over de levering. Wat ik niet begrijp is de claim over bestelling voor 21.00u en levering de volgende dag. Meerdere webshops claimen dit maar dat is nog nooit ergens gelukt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nieuwe gebruiker mei 2011 08-05-2011

Algemene score

8,7
netjes conform afspraak, nadat eerst een fout bij de betaling was (door eigen fout) keurig door cameranu gecorrigeerd middels een mailtje. Daarna alles conform toezegging.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnnedeJong 08-05-2011

Algemene score

9,3
Mijn derde aankoop bij deze webshop, voelt intussen vertrouwd en met een snelle levering en een goede prijs, is dit mijn camera-winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton D Middelburg 08-05-2011

Algemene score

9,0
Snelle service en een betaalbare prijs, zonder teveel verzendkosten.
Een webwinkel waar men met een gerust hart, zonder risico's kan bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

freek10 08-05-2011

Algemene score

9,5
Voor dit produkt de goedkoopste leverancier, op vrijdagmiddag om 1600 besteld, zaterdag feestdag, en desondanks op maandagmiddag geleverd, super!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone1964 07-05-2011

Algemene score

9,8
Geweldige snelle levering, veel op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CyrilH 07-05-2011

Algemene score

10,0
Scherp geprijsd en besteld in het weekend, desondanks toch vlot bezorgd. Wederom positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bo64 07-05-2011

Algemene score

8,3
Ik heb dit product s'avonds om half negen besteld en de volgende dag s'middags werd het geleverd.

Perfect!

Makkelijker kan het niet.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

wicicala 07-05-2011

Algemene score

9,0
makkelijke internetsite, makkelijk bestellen, goede service, snelle reactie als er iets niet goed is. Snel je aankoop bedrag terug. Via mail word je van alles goed op de hoogte gehouden.
meer dan tevreden en ga daar zeker vaker bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Jong17 07-05-2011

Algemene score

8,5
Prettige afhandeling, binnengekregen binnen de officiele termijn, zending is te volgen via Track & Trace.
Duidelijke productinformatie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

baza848 07-05-2011

Algemene score

8,2
Ik heb het artikel dat ik nodig had makkelijk op de website kunnen vinden en bestellen ook de betaling is makkelijk via de website te doen.

De bestelling was de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Cristy 07-05-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering, goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Jan1939 07-05-2011

Algemene score

9,2
De website is overzichtelijk, je kunt een gezocht product makkelijk vinden. De levering ging buitengewoon snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.N.Sloos 07-05-2011

Algemene score

8,2
Zeer snelle en correcte levering van het bestelde.
Bij telefonisch contact word je ook op 'n goede manier te word gestaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MooiOp17 07-05-2011

Algemene score

8,5
Vrijwel al mijn fotografie aankopen doe ik via CameraNu. Ik bestel regelmatig via de webshop, maar kom ook vaak in de winkel in Urk. Medewerkers nemen alle tijd om je te helpen en geven goed advies. Gewoon een hele fijne winkel met super service!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Har66ald 07-05-2011

Algemene score

10,0
Ik wist niet zeker of dit artikel echt was wat ik moest hebben, dus eerst even gebeld met de klantenservice. Ik werd uitstekend te woord gestaan. Eenmaal besteld had ik het artikel snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jorgen van der velde 07-05-2011

Algemene score

10,0
Goede en vooral complete informatievoorziening op de site. En gewoon snelle levering. Ze doen wat ze zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie Sieben 07-05-2011

Algemene score

9,8
Alles correct verlopen met een zeer snelle levering.
Hartelijk bedankt hiervoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jkrijn1136 06-05-2011

Algemene score

10,0
Je wordt goed op de hoogte gehouden betreffende de levering van de bestelling. Twee dagen voor mijn vakantie besteld en op tijd binnengekregen. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

atermulder 06-05-2011

Algemene score

9,8
Goede hulp bij bestelling, geduld om me door de bestelling te helpen. Snelle levering/ Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin33 06-05-2011

Algemene score

10,0
Erg snelle levering, geen portokosten, duidelijke site, goed product toegestuurd gekregen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandie 06-05-2011

Algemene score

8,7
Bestellen ging super snel en gemakkelijk, de informatie stond goed en duidelijk op de site.
De levering helemaal super, we zijn zeer tevreden over de service van CameraNU. Prijs en kwaliteit verhouding , niets over te klagen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews