cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

C.Th. 07-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdagmiddag besteld en zaterdagmiddag al kunnen ophalen bij een PostNL punt. Artikel was degelijk verpakt. Service en levering S U P E R !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ronny bervoets 07-07-2018 Via de website gekocht

TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
1001 artikelen aan geweldige prijzen. super snelle levering ook naar belgie toe. ik raad het aan aan al de mensen die ik ken .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koopie 07-07-2018 Via de website gekocht

Mooi product!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb flink wat sites bekeken, maar kon minder makkelijk zoeken dan op deze site. Ik had voor een heel specifieke taak een bepaalde set filters nodig. Die kon ik hier vrij gemakkelijk vinden

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

F. Siert 07-07-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tijdens het zoeken naar dit specifieke artikel kwam ik op de site van cameranu.nl terecht: duidelijke omschrijving, goede prijs/kwaliteitverhouding en snelle levering. Zeer tevreden

Reageer

deZwart 07-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service, klantvriendelijk, goed product advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toen postnl mijn pakket kwijt raakte heeft de klantenservice van cameranu erg netjes alles afgehandeld. Binnen korte tijd alsnog mijn bestelling binnen. Verschillende medewerkers gesproken en allemaal even hulp aam en vriendelijk! Een aanrader deze winkel.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 07-07-2018 Via de website gekocht

Ruime keuze, goede prijzen en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu.nl is voor mij de eerste site waar ik heen ga om foto gear uit te zoeken. Ze hebben alles en de website is overzichtelijk. Ik vind de reviews op de website goed helpen om een mening te vormen en een keuze te maken. Levering is snel. Ook de winkel in Urk is een bezoek waard. Ruime keuze en verkopers die weten waar ze het over hebben.

Reageer

Sander Meindertsma 07-07-2018 Via de website gekocht

Prima online winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb hier een Sony head mount voor een action camera gekocht. Ik bestelde deze een paar dagen voordat ik deze nodig zou zijn.
Nu werk ik zelf in de ploegen en ben dus niet altijd thuis wanneer de postbode langskomt. Ideaal dus dat ik het tijdstip (de bezorgdag) kon aanpassen naar een dag dat ik wel thuis zou zijn.
Ook het aanbod in de winkel is goed te noemen.
Hoe de service in de winkel is weet ik niet, want ik ben er nog nooit geweest

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Peter B. 06-07-2018 Via de website gekocht

Natuurlijk direct naar CameraNu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klantgericht en een geweldige service. Het maakt niet uit of ik een draadontspanner koop van twee tientjes of een Canon G3 X van haast 900 euro, de klant is koning.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maura 06-07-2018 Via de website gekocht

Ruim assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim assortiment. Goede beschrijving bij de artikelen. Scherpe prijzen. Bestelling snel geleverd en goed verpakt

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek Haanappel 06-07-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb een D7500 besteld met een kitlens. De info bij de aanbieding was uitgebreid en goed.
De prijs was prima en gezien eerdere ervaringen uit het verleden de bestelling geplaatst. Alles liep prima alleen voor de TNT Post mail over de track en trace code moest ik even bellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Melanie 06-07-2018 Via de website gekocht

Superservice !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had zelf een aantal fouten gemaakt bij de bestelling....t lukte maar niet ( laptop liep diverse keren vast). Had t opgegeven. Na 1 uurtje belden de klantenservice mij op en hebben me vriendelijk geholpen zodat ik nu van mijn gekozen product geniet!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Syl 06-07-2018 Via de website gekocht

Fijnste online camerashop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie overzichtelijke website. Ruim assortiment met scherpe prijzen en dit product gekocht met een nog voordeligere actie. Het reflectiescherm werd snel geleverd en gratis verzonden. Geheel tevreden dus.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter-195 06-07-2018 Via de website gekocht

prima webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle levering, goed contact met de klantensevice bij vragen, klantgerichte bedrijfshouding en uitstekende producten

Reageer

Monique 06-07-2018 Via de website gekocht

Super goede service. ????????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb weer voor cameranu.nl gekozen omdat de service echt geweldig Is. Als je vragen hebt nemen ze alle tijd voor je om samen het goede product te kiezen. Alleen maar lof. Geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Odink 06-07-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via de online site een objectief van Tamron besteld. De aangegeven kortingscode kon ik niet invullen, maar na hulp van de online chat service was dit probleem snel opgelost. Een dag later het product op de afgesproken tijd in huis. Top.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Iede Bakker 06-07-2018 In de winkel gekocht

Goede tips!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als leek kwam ik in de winkel, ik wilde graag wat info over camera's.
Toen ik koos voor de spiegelreflex werd mij de goede tip gegeven om de canon1300D te nemen, als instapper tezamen met de Tamron 18-200. Tot nu toe ben ik er zeker heel tevreden over. Bedankt voor de tip!!! Op deze manier ik lekker flexibel en het werkt super om rustig alles uit te proberen!

Reageer

Josje 06-07-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste prijs kwaliteit. Bestelling geplaatst en de volgende dag in huis.

Super tevreden echt een aanrader!

Reageer

Stef 06-07-2018 Via de website gekocht

Tip top inorde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Reeds diverse malen wat besteld en altijd tiptop inorde. Zowel in de winkel als online. Vind je het antwoord niet op de site dan kan je hen ook altijd bellen en lost men het probleem snel en vakkundig op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob Narro Imago 06-07-2018 In de winkel gekocht
Urk

Zeer vakkundig ondersteuning bij aankoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel zijn is een plezier op zich. Maar eenmaal aan de desk wordt je op een zeer vakkundig en plezierige manier geholpen. Advisering is gericht op de klant en wat deze graag wil!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 06-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op aanraden van kennis een camera harnas besteld.
Was net op tijd levering de volgende dag.
Harnas voldoet aan de verwachting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MH Boersma 06-07-2018 Via de website gekocht

Hele goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eigenlijk kwam ik per toeval bij cameranu.nl terecht. Ik was me aan het orienteren voor een andere lens.
Heb heel veel informatie van deze site gehaald en heb uiteindelijk de goede keuze gemaakt. Ik ben een beginner qua fotografie en ben nog aan het uitzoeken wat ik het leukst vind. Ben heel blij met mn aankoop. Besteld en de volgende dag geleverd.Ik ben heel tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Liberta 06-07-2018 Via de website gekocht

Snel, goed & wel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel was mijn Canoncamera daar en deze was goed verpakt met duidelijke instructie. Gebruikersklaar was mijn camera en kon zo mijn video's opnemen voor mijn vlogs. De vraag die ik had bij de klantenservice was duidelijk en snel beantwoord. Een aanrader hier je camera & je onderdelen te bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ton M 06-07-2018 Via de website gekocht

Vriendelijke mensen met een uitstekende accommodatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
volgens afspraak leveren en netjes verpakt. ben zeer tevreden met het product.
bij een volgende aankoop zal ik zeker weer op deze wijze bestellen

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilias alexeas 06-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Volledige fotowinkel.
Quality of service,vriendelijk en up-to-date personeel!
Ik koop uit de winkel als ik advies wil,waar ze me direct geven,en vaak online!!super!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bressner Hunter 10X50 05-07-2018 Via de website gekocht

Sneller kan niet!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Donderdag(avond) 3 verrekijkers besteld. Vrijdagmiddag afgeleverd, sneller kan volgens mij echt niet. Prettig zaken doen op deze manier.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Metta 05-07-2018 In de winkel gekocht
CameraNu Urk

Top voorlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heerlijk eerlijke voorlichting door enthousiaste mensen met verstand van zaken! Ik was er erg blij mee! Was absoluut de moeite waard om daarvoor naar het mooie eiland Urk te rijden.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sankha 05-07-2018 Via de website gekocht

Fantastic web and in shop service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I bought a Panasonic 14-140 mm MFT lens (bulk) at bargain price through Camera Nu website. I had no trouble in the web shop. The lens arrived my home address next day. I used the lens for few days. It was a fantastic one but then I decided to buy Olympus 12-100 mm so wanted to return the the Panasonic one. I visited the shop at Urk to return the lens. The process was very smooth, the staffs were very friendly, spoke good English ( important for me). They immediately checked the lens and told me I shall get my full payment back. The money came back to my bank account within two days. I am very happy with Camera Nu and recommend them without any reservation.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verwindt 05-07-2018 Via de website gekocht

Altijd topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het aanbod is actueel, de leveringsafspraken die zij vermelden op de site zijn kloppend! Producten keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fenna 05-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en complete productomschrijvingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb al meerdere malen besteld bij Cameranu en tot nu toe hebben ze snel en goed geleverd. De productomschrijvingen zijn volledig en het is fijn om recensies van anderen te lezen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Carla V 05-07-2018 In de winkel gekocht

Experts aan het werk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd fijn om in de winkel te komen, ze weten altijd zoveel over alles om tot goede beslissing te komen. En ze nemen ook oprecht de tijd voor je, top!

Reageer

Yvo 05-07-2018 Via de website gekocht

Super snel geleverd op zaterdag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop is erg overzichtelijk en wat mij erg aanspreekt is dat ik bestelling op vrijdag deed en dat deze ook nog op zaterdag werd bezorgd.

Let Op: Het gebruik van PostNL, voor de bezorging, zorgt er wel voor dat de doorgegeven bezorgtijden niet kloppen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. de Bont 05-07-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor 22:00u besteld en de volgende middag al voor 14:00u geleverd.
Zo kon ik eerder mijn opdracht uitvoeren.
De volgende dag hetzelfde product besteld zodat ik nu een set heb. En zoals verwacht ook weer super snel geleverd, vergelijkbaar als de eerste bestelling.

Reageer

Annette 05-07-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb voor deze webshop gekozen omdat deze de goedkoopste is .
De Camera werd de volgende dag bezorgd
Door de klantenservice goed geholpen over een onduidelijkheid van de camera . Perfect in 1 woord

Reageer

Hans van der Kooij 05-07-2018 In de winkel gekocht

Tijd, echte aandacht en eerlijk advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik word bij elk bezoek aan Cameranu weer aangenaam verrast door hun kennis van zaken, de tijd die ze voor je nemen, dat ze echt doorvragen totdat jij zelf ook helemaal scherp hebt wat je wilt en vervolgens een eerlijk advies. daarbij is het om het even door wie je geholpen wordt. Bij diverse bezoeken ben ik door verschillende medewerkers geholpen en ze zijn allemaal even kundig en betrokken. Het maakt daarbij ook niet uit of je een dure full frame camera koopt of een tas of filter. Bij mijn laatste bezoek kocht ik twee filters en dan nemen ze echt de tijd. De medewerker demonstreerde buiten op hun terras het effect van het nd filter en liet mij daarna mijn gang gaan met het oefenen met dit filter. Die tijd heb ik nodig omdat een dergelijk filter best wennen is. Voor mij is Cameranu een absolute topzaak!!!

Reageer

Gripp-T grafisch bureau 05-07-2018 Via de website gekocht

De goedkoopste en snelste

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een dikke 10! In de avond een Wacom intuos pro besteld en de volgende dag al in huis en ook nog eens de goedkoopste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrew 05-07-2018 Via de website gekocht

Altijd snelle en betrouwbare levering!

Algemene score

10,0
Veel artikelen op voorraad en bijna altijd de laagste prijzen. Snelle levering! Ook is inruil mogelijk en hen een eerlijke prijs mogen ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

teun IJff 05-07-2018 Via de website gekocht

Een echt goede fotozaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb veel fotografie artikelen en een 2e hands fuji X-T2 camera besteld en ook diverse filter en lenzen.
Hier is service nog ECHTE service en bij vragen of onduidelijkheden reageren ze vaak hetzelfde uur nog op een vraag per email bijv. Komt bijna nooit voor dat er iets verkeerds geleverd wordt, maar ik had het één keer met een 2e hands lens waar de achterdop niet paste en ze stuurden meteen een wel passende en werkende dop.
Winkel heeft zeer ruime keuze en qua prijs zijn ze even concurrerend dan de andere grote winkels.
Met black friday stond bij een andere fotozaak een lens die ik graag wilde met 10% korting. Maar ik koop liever mijn spullen bij Camera NU vanwege de service en goede behandeling. Heb toen gevraagd of de 10 % korting bij hun ook mogelijk was omdat ik eigenlijk alle fotoartikelen bij hen koop en dat was mogelijk !
Dat vind ik fijn dat ze ook zien dat je een geregeld terugkerende klant bent en dat heeft dus soms ook weer zijn voordelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WPTJE 05-07-2018 Via de website gekocht

Top winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goed advies, camera en lens die ze me hadden geadviseerd waren super.
Ben er super blij mee en alle andere accessoires ga ik zeker bij hun kopen!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deyan Kalaydzhiev 05-07-2018 Via de website gekocht

New Apple AirPods perfect purchase

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I found the online shop through internet. I was simply comparing the prices for Apple AirPods and from all sites that I found www.cameranu.nl had the best price. I was also looking at the delivery terms, because it was suppose to be a present and all the conditions were just perfect. Of course the AirPods are also prefect product, but I was very happy about the site and the online shop. The interface was very user friendly and placing an order was very quick and also the payment options. So I would recommend it to anybody, because obviously this site is made of professionals. Thank you!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk den Hartog 05-07-2018 Via de website gekocht

Ongefilterde mening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een uv-filter gekocht voor mijn 400 mm lens. De volgende dag in huis, keurig verpakt: een belofte die ingelost wordt. Dat is pas betrouwbaarheid en ook nog eens goed voor mijn gezondheid (geen buikpijn)!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 05-07-2018 Via de website gekocht

Super shop. Zo zou elke webshop / winkel moeten werken.

Algemene score

10,0
Prima webshop / winkel. Daar kunnen andere webshops nog wat van leren. Van het begin tot het eind van een bestelling word je keurig geïnformeerd over de status van de bestelling , vragen worden snel en vakkundig beantwoord, de site is zeer overzichtelijk en je kunt daar gemakkelijk navigeren. Nogmaals een prima shop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reina de Winter 05-07-2018 Via de website gekocht

Geweldig product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Sinds kort heb ik een camera besteld, ik moet wel zeggen dat de levering goed was, de camera is heel mooi en de foto's die ik er mee kan maken zijn fantastisch, ook filmen met deze camera gaat heel goed, als je de film bekijkt zie je geen verschil met een foto of de film. Ik zou dit bedrijf zo aanprijzen bij een ander, de service is fantastisch.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Tanja 05-07-2018 Via de website gekocht

Prima website en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website met veel artikelen die door andere bedrijven niet meer geleverd kunnen worden voor een gunstige prijs en binnen een dag werd mijn bestelling bezorgd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.F. Hansmann 04-07-2018 Via de website gekocht

Prima fotozaak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu heeft eigenlijk alles op het gebied van fotografie. De service is prima in orde en de prijzen zijn normaal. Ik koop hier graag m'n fotografie spullen en raad deze zaak dan ook zeker aan. Levering is snel en de produkten worden goed verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sander 04-07-2018 Via de website gekocht

Top kwaliteit service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het opzetstukje om mijn smartphone op een statief te plaatsen was snel gevonden. Het is makkelijk en overzichtelijk te vinden op de website. Levering was snel en ging prima en werd voortdurend op de hoogte gehouden m.b.t. de bestelling. TOP!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 04-07-2018 Via de website gekocht

Snelle service terwijl ik ‘s avonds laat nog heb besteld!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel waar ik met enige regelmaat mijn spullen bestel. Van accessoires voor de GoPro, een statief of een zonnekap, bijna alles is snel leverbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger 04-07-2018 Via de website gekocht

Update op mijn eerdere review

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een voor mij wat teleurstellende eerste ervaring over de service blijkt nu dat er sprake is geweest van onduidelijke communicatie over en weer. Cameranu heeft zijn goede wil getoond en een goedmaker aan mij gestuurd waarmee ik blij ben. Het vertrouwen is daarmee hersteld, ook op het punt van service. Miscommunicatie kan overal ontstaan, maar het siert een bedrijf als ze dat keurig oplossen zoals Cameranu heeft gedaan. Dit bedrijf bewijst service wel degelijk hoog in het vaandel te hebben en dat waar te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas Brand 04-07-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar, groot assortiment en vlotte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik bestel vaak bij CameraNU vanwege het grote assortiment en duidelijke zoekmenu's op de site. Zowel voor de liefhebber als in het pro segment is er ruim aanbod. Alles wordt steevast optijd geleverd. Goede service en kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 04-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zocht een gangbare lens 18-55 mm voor een canon body. Dit was een leuke aanbieding en een snelle levering. Prima lens! Makkelijke webshop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Michel 04-07-2018 Via de website gekocht

Super site , en snel in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige site, super makkelijk om te bestellen en super snel in huis 👌 zou al mijn fotografeer vrienden deze winkel aanbevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews