cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43597 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2394 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

koolvis 10-05-2011

Algemene score

9,3
De website is voor mij overzichtelijk en makkelijk te bedienen. Voor sommige sites moet je eerst een handleiding opvragen. Je krijgt antwoord binnen 24 uur op een doordeweekse dag. Ook de aangegeven levertijd is keurig nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nikontje79 10-05-2011

Algemene score

8,0
Duidelijk en eenvoudige website, maar juist wel met alle info die je verwacht. Ook op vraag over inruil producten werd erg snel gereageerd, perfect! Hierdoor kijk je niet verder naar jullie conculega's.
Bestelling werd andere dag bezorgd zoals verwacht.
Daarnaast is de camera omschrijving ook nog eens goed geweest en zijn we zeer tevreden over het artikel. Onze dank voor jullie werk waar wij naar alle tevredenheid gebruik van hebben mogen maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter heres 10-05-2011

Algemene score

8,5
Snel geleverd, keurig verpakt, overzichtelijke site

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Twan da Silva 10-05-2011

Algemene score

8,2
begrijpen hun producten en de wensen van de klant, prima winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

robberttjuuhhhh 10-05-2011

Algemene score

9,0
Goede snelle levering, scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

htw55 10-05-2011

Algemene score

8,0
altijd goede service en goede hulp
mooie winkel en webside
voor mij helemaal goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

pservillas 10-05-2011

Algemene score

10,0
Fast Delivery & very nice customer service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LaMazulu 10-05-2011

Algemene score

10,0
Snelle bestelling en prima levering, zonder meteen te moeten inloggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lanshof 10-05-2011

Algemene score

9,0
CameraNU.nl werkt gemakkelijk. De levering gaat snel en je kunt de status van je bestelling goed volgen. Ook informeert CameraNu.nl je per email erg goed over de status, factuur en eventuele aanvullende zaken. Ga je je bestelling halen, dan zijn ze goed bereikbaar met de auto en de mensen zijn vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JaapVVV 10-05-2011

Algemene score

8,0
Was al een tijdje op zoek naar deze nieuwe versie triggers. Stond op een gegeven moment als zijnde op voorraad op de website en ben er een dag later meteen langs gereden. het was voor de medewerkers even zoeken aangezien ze net binnen waren en derhalve nog niet geregistreerd waren in het voorraadbeheer. Vriendelijk te woord gestaan. helaas waren de kabels om de camera te triggeren niet te vinden. medewerker stelde voor om hem na te sturen en ik hadj hem de dag erna gelijk binnen. prima service dus wat mij betreft.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Cxl1995 10-05-2011

Algemene score

8,0
Ze zijn goed, hebben een goede klantenservice, de bestelling was ruim op tijd binnen (werd gedaan door TNT, omdat ik met iDeal heb betaald), het aangeschafte product werkt goed en ze informeren redelijk goed bij hun "aftersales". Dit heb ik eigenlijk niet nodig, want ik moet nog even verder sparen om weer wat te kunnen kopen! ;-) De site is overzichtelijk, maar de interface mag wel iets vlotter. De meeste foto's van hun producten mogen eigenlijk ook wel wat scherper, want ik moest buiten de website kijken om een goede foto te kunnen verkrijgen van de Velbon CX 660.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

bpmc 10-05-2011

Algemene score

9,3
Duidelijke website. Met een paar klikken ben je bij de producten die je zoekt. Goede combinatie aanbiedingen EN de snelle levering, die goed door TNT werd uitgevoerd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Verbruggen 10-05-2011

Algemene score

7,5
Super goed toestel. Echt heel tevreden mee! Batterij super snel volgeladen en na een paar uur na binnenkomst al foto's kunnen schieten. Website van Cameranu.nl prima! Vandaag besteld en de volgende dag ons toestel al binnen! Super snelle en nette levering!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sjoerd van Reenen 10-05-2011

Algemene score

8,0
Echt weer super service, met een goed product. alles netjes verpakt en afgeleverd, super!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hankamp 10-05-2011

Algemene score

9,7
Goede website. Snelle levering van de producten. Helemaal tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ro44 10-05-2011

Algemene score

9,8
Door een knullige fout van mij stond er een verkeerd land op het adres. Er is heel wat afgebeld met de pakjesbezorger voordat dit hersteld was.Ik ben steeds netjes op de hoogte gehouden en steeds binnen vijf minuten teruggebeld, gemaild. Bij vorige aankopen ook telefonisch een goed aankoopadvies gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rupkereubesupke 10-05-2011

Algemene score

9,3
s'Avonds 20.55 uur besteld, de volgende dag 11.00 uur geleverd
! Chapeau ! Nederlandse product dus garantie zal geen probleem zijn ! Ik zal CameraNu.nl bij vrienden en kennissen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WA vdHaagen 10-05-2011

Algemene score

8,3
alles gaat vlg het boekje
duidelijk overzicht
makkelijk te openen
zeer snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

naam_23 10-05-2011

Algemene score

7,0
duidelijke site. snelle verwerking.
alleen afleveringsmail door het benoemen van de verschillende leveringsmogelijkheden wat onduidelijk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

MauriceHertog 10-05-2011

Algemene score

8,2
De website is duidelijk en ruim van assortiment, de betalingsvoorwaarden zijn simpel en duidelijk en afspraak is afspraak, de volgende dag werd het netjes bezorgd. Prima service, zeker als er naderhand nog geinformeerd wordt of het product bevalt! ;-)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lex Kuin 10-05-2011

Algemene score

9,5
Cameranu.nl heeft een uitgebreide keuze in merken en accessoires.
Veel producten zijn op voorraad (elders heb ik de bestelling geannuleerd omdat de levertijd te lang was).
Levering keurig op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JV82 10-05-2011

Algemene score

8,7
Prima service, snelle reactie gekregen op mijn vragen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan99999 10-05-2011

Algemene score

8,3
Supersnelle levering en prima verpakt. Goede communicatie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ed Vermij 10-05-2011

Algemene score

10,0
19:45 uur besteld en de volgende morgen om 11:30 uur al in huis. Perfecte website en levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koivriend 09-05-2011

Algemene score

9,5
Keurige nette afhandeling zowel bij telefonisch contact en bestelling via internet.
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotolijst 09-05-2011

Algemene score

9,0
op maandag besteld, dinsdag netjes in huis

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

abc321 09-05-2011

Algemene score

9,0
Goed advies, een goed service en een goede prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

104Media 09-05-2011

Algemene score

10,0
Ik wist wat ik moest hebben. Kon het snel vinden op de website. Proces van bestellen is duidelijk en gaat vrij snel. Twee dagen later had ik de bestelling in huis. Prima termijn. De factuur was niet direct gemaild, maar na een mailtje hierover, volgde de factuur binnen 5 minuten. Snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob van Amersfoort 09-05-2011

Algemene score

9,5
In de eerste plaats heb ik naar de prijs gekeken, daarna naar de huidige beoordelingen. Cameranu.nl kwam er voor mij erg gunstig uit. De bestelling ging erg moeiteloos en binnen de door Cameranu.nl gestelde termijn had ik het toestel al in huis. En keurig netjes ingepakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter A 09-05-2011

Algemene score

9,7
Alles duidelijk en overzichtelijk. Levering binnen 1 dag. Telefonische vraag over het product zeer adequaat en vriendelijk beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeppoos 09-05-2011

Algemene score

9,0
Je hebt je product echt binnen 24 uur thuis bezorgd. We hebben er al eerder zaken meegedaan en zijn zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Delcour 09-05-2011

Algemene score

9,8
de website is zeer overzichtelijk en het assortiment en voorraad is zeer goed, verder zeer snelle levering.
zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TeunVR 09-05-2011

Algemene score

9,0
Supersnelle levering en scherpe prijs. Helemaal prima. Geen problemen, dus geen ervaring met after-sales...

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Brigitte1962 09-05-2011

Algemene score

8,8
De site is makkelijk en overzichtelijk, fijn is ook dat je merken met elkaar kunt vergelijken. Wel zou ik het fijn vinden als je i.p.v. 3, 5 art.kon vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin Gerritsen 09-05-2011

Algemene score

8,5
Snelle levering, goede prijsstelling, goede verpakking

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eucalinda 09-05-2011

Algemene score

9,3
supersnelle verzending, keurig verpakt. ik ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Boos 09-05-2011

Algemene score

10,0
Zeer tevreden, duidelijke webshop. De dag dat ik het kocht had de rabobank problemen, en dus even nagebeld want m'n ideal werkte niet goed, ik werd vriendelijk tewoord gestaan, en gerust gesteld. Even later kwam er een email dat de ideal transactie niet gelukt was (probleem van de rabobank) en met een link in die email kon ik alsnog de oude bestelling voortzetten. Prima geregeld. En de bestelling was er de volgende dag, snel had ik niet verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John0611 09-05-2011

Algemene score

8,2
Overzichtelijke site met goede productbeschrijving. Snelle levering, duidelijk factuur via de mail. Prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

linda8587 09-05-2011

Algemene score

9,0
goede service qua betaling en levering, alles compleet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotoRe 33 09-05-2011

Algemene score

9,3
Ik moet zeggen dat cameranu een van de betere
Winkel is, jammer dat er geen winkel bij ons
In de buurt van rotterdam is want de service die wordt
Beloofd op de website zal ook zeker in de winkel zijn
Ik zal ook zeker in de toekomst meer gebruik maken
Van deze winkel/website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Kempener 09-05-2011

Algemene score

8,8
Goede site, goede balans en goede opbouw van de te verkrijgen producten,elk onderverdeeld in zijn eigen categorie. Prima betalingsmogelijkheden en goede afhandeling daarvan.
En als laatste, goed verpakt product met een prima snelle levering, waarvan de route via je eigen site
goed te volgen is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 2011 09-05-2011

Algemene score

8,2
Na eerst nog enige telefonische informatie de flitser besteld.
Voordeel was dat deze in voorraad was.
Zeer snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

carlamuijs 09-05-2011

Algemene score

8,3
Goede Service, bezorging snel en netjes, printer geweldig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel Weterings 09-05-2011

Algemene score

9,3
Gunstige prijs. Makkelijk toe te voegen benodigdheden door combo aanbeiding. Suppersnelle levering, binnen 24 uur in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sbkgd 09-05-2011

Algemene score

8,7
Tot u toe heb ik zeer goede ervaringen met CameraNU en ik hoop dat dit in de toekomst zo zal blijven...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

phw 09-05-2011

Algemene score

9,2
Vlotte afhandeling, laat op de dag besteld en keurig
de volgende dag aangetekend bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remcor 09-05-2011

Algemene score

9,8
De digitale camera was 1 dag na bestelling binnen. Over de inhoud van het pakketje had ik nog een vraag. Hierover per e-mail contact gezocht met de klantenservice. Nog dezelfde dag een bevredigend antwoord gekregen. Kortom, tot nu toe allen maar lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

barbara brugman 09-05-2011

Algemene score

8,2
Snelle verwerking, duidelijk informatie op de site.
De volgende dag al in huis!
Top

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

canon 1100d 09-05-2011

Algemene score

8,0
Ik heb nu een keer iets besteld en ik vond het duidelijk hoe je moest handelen en de volgende dag in huis klasse.
Ik zou trots zijn met een 8 als rapport cijfer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud Feltzer 09-05-2011

Algemene score

8,7
Zeer, zeer snelle levering van goed produkt!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews