cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maarten1990 21-05-2011

Algemene score

8,7
snel geleverd en overzichtelijke shop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin1945 21-05-2011

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de duidelijkheid op de website en de supersnelle correcte levering. Vrijdagmiddag om 15.00 uur besteld en zaterdag om 13.00 uur gratis en aangetekend afgeleverd doro TNT. Alles werkt prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HalbeH 21-05-2011

Algemene score

9,0
Deze lens bij CameraNu besteld vanwege de hoge beoordeling van de webwinkel en ik kan niet anders zeggen dan volledig maar dan ook verdiend. Besteld en de volgende dag in huis, dat alles prima ondersteund met mailverkeer. Bestel er zeker weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grietje52 21-05-2011

Algemene score

10,0
geweldige site en een bestelling vandaag geplaatst, dus ook werkelijk de volgende dag in huis.
prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grietje 52 21-05-2011

Algemene score

10,0
ik vind de site prima en als je een bestelling plaats is het aangekochte artikel de volgende dag al binnen.

geweldig en ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ditie 21-05-2011

Algemene score

9,7
Makkelijk site, bestelling snel geregeld, goede informatievoorziening omtrent levering en uitzonderlijk snelle afhandeling van de bestelling.
Dikke duim!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gjensuus 21-05-2011

Algemene score

10,0
Ik kan alleen maar positieve verhalen doorgeven.
Ik koop nu al een paar jaar via de shop en ben ook wel regelmatig in de winkel geweest.
Tot nu toe is alles altijd tot in de puntjes verzorgd geweest.
Ook het telefonisch contact is altijd helder en duidelijk, er wordt echt tijd voor je genomen.
Ik geef dus een 10, omdat ik ZEER tevreden ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjors-01 21-05-2011

Algemene score

8,5
Helaas was het verkeerde onderdeel gestuurd, en was helaas niet meer voorradig dit kwam door de problemen in Japan. Men wist niet hoelang de bestelling ging duren. Bij camera nu deed men niet moeilijk om het geld terug te storten op mijn rekening. Dit verdiend een 10 dat noem ik echte service, zodra ik weer eens wat nodig heb zal ik zeker de site van CameraNu bezoeken. Hier kun je met een gerust hart je spullen kopen. een telefoontje en de rest ging per email netjes, snel en correct. Daar kunnen ze bij de concurentie nog wat van leren. Helaas woon ik te ver om de winkel te bezoeken. Website ziet er verzorgt uit, met duidelijke foto's van het product, met duidelijke voorraadbeheer of dat het voorradig is met levertijden. Daar hou ik wel van.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

_Andre_ 21-05-2011

Algemene score

9,3
38 minuten na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik al een mail dat de producten waren verzonden.
Dat is de snelste afhandeling van een bestelling die ik ooit bij een webwinkel heb gehad.

De volgende dag de producten uiteraard in huis. De producten waren goed verpakt.

Aftersales gelukkig nog niet nodig gehad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Vos 20-05-2011

Algemene score

8,7
Site is duidelijk en goed bereikbaar.
Bestelling was de volgende dag al in huis!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J.R.D. 20-05-2011

Algemene score

9,5
Altijd voldoende deskundig personeel in de winkel. Webshop is goed gestructureerd. Bestelling zeer snel in huis. E-mail wordt snel en goed afgehandeld.Koop er al jaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Truus59 20-05-2011

Algemene score

8,0
Prima webshop, snelle levering en goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H vd Wal 20-05-2011

Algemene score

9,5
Website is overzichtelijk, duidelijke prijzen zonder verborgen verzendkosten.
Levering inderdaad binnen 24 uur (de volgende dag) en netjes verpakt ontvangen.
De camera werkt perfect en de kwaliteit van van Leica objectief en de bijzondere lichtsterkte met diafragma 2.0 is overduidelijk. Ik kan het niet anders zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak1971 20-05-2011

Algemene score

9,3
Snelle verzending van het gekochte product. Goed verpakt aangeboden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PS79 20-05-2011

Algemene score

9,0
Perfecte service! Je krijgt snel reacties op vragen en daarnaast leveren ze zeer snel (in mijn geval binnen 1 dag).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus1310 20-05-2011

Algemene score

9,3
Zeer snelle levering!
Mooie printer, eenvoudig te installeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fototgek 20-05-2011

Algemene score

9,0
op website is produkt makkelijk te vinden en snel te bestellen. tevens is de afhandeling gemakkelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula55 20-05-2011

Algemene score

9,2
het was precies wat ik zocht. En de levering was perfect onder andere door de mailtjes die ik na aankoop kreeg met bevestiging en het track en tracesysteem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

francey 20-05-2011

Algemene score

10,0
Dag na bestelling geleverd, conform toezegging op de website. Geen verder contact nodig gehad, prima transactie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanDyk 20-05-2011

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke webshop die weinig heel laat van je twijvels mocht je die hebben. Duidelijk opgestelde categorien.
Bestelling en levering voor 21.00 uur is volgende dag in huis, en de ochtend na de bestelling had ik alles keurig verpakt in een stevige doos ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reiniertje89 20-05-2011

Algemene score

8,2
Ik kon via www.cameraNU.nl makkelijk en eenvoudig zien, welke camera ideaal is voor mij en mijn ouders. Zo heb ik een goede camera kunnen kopen voor een leuke prijs. Ik werd goed geinformeerd over de levertijd en ook de nazorg werd netjes afgehandeld. De camera was binnen 2 dagen in huis.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JMN28 20-05-2011

Algemene score

9,2
Enorm snelle, vriendelijke en behulpzame aftersales!
Prijzen altijd net even goedkoper dan op de andere fotografie websites.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rnr 20-05-2011

Algemene score

9,0
Hele snelle levering. Alles prima. Niets op aan te merken of aan toe te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jhfxqck hjef oinhu 20-05-2011

Algemene score

9,0
Gewoon een topwinkel, zeker gezien de professionele aftersales en retour-dienst.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

senioruser 20-05-2011

Algemene score

8,0
Een reusachtig aanbod dat goed is gerangschikt en waarvan alles goed opzoekbaar is. En: op voorraad is ook écht op voorraad! Ook de verdere berichtgeving m.b.t. de order en de betaling is OK.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Een zeer tevreden gebruiker 20-05-2011

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering en een zeker niet te duur product. Ik ben erg tevreden. Over de aftersales kan ik niet oordelen, omdat alles gewoon in orde was.
Hopelijk krijg ik er ook niet mee te maken, dat zou betekenen dat de camera het blijft doen!!!
Helemaal super dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oebele Gjaltema 20-05-2011

Algemene score

9,2
Overzichtelijke site, snelle en zorgvuldige bezorging, goede informatie. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolien49 20-05-2011

Algemene score

8,5
Alles verliep prima, helder geen klachten tot dusverre.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

C.J. Berman 20-05-2011

Algemene score

8,8
Ik had eerst een verkeerd product besteld, maar het ruilen voor de juiste versie was geen probleem. Ook de verrekening van het prijsverschil verliep prima.
Duidelijke en overzichtelijke website, snelle service en vooral ook duidelijke en snelle (e-mail) communicatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A3T 20-05-2011

Algemene score

9,5
Snelle levering en goed te volgen. Geen contact en after sales nodig gehad. Website is overzichtelijk. Misschien zou het iets makkelijker kunnen zijn als je kan sorteren. Als je weet wat je wil hebben is het een makkelijke site.
Zeer scherpe prijzen!
Ook nog een geheugenkaart en een tasje meebesteld. Tasje was nergens anders te bestellen. Maar hier wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A3x7 20-05-2011

Algemene score

8,5
Bij het uitpakken bleek de zwarte achtergrond van kreukvrij doek, gekreukeld en met witte vlekken te zijn, hierover direct contact gezocht met de winkel en mocht dit retour zenden om het om te ruilen.
Ik kreeg daarvan een keurige bevestiging met de mededeling dat dit binnen enkele dagen omgeruild zou worden. Na een week nog niets te hebben ontvangen, heb ik hierover gebeld en kreeg ik te horen dat er wat problemen waren geweest met de levering, maar dat het nu snel zou worden afgehandeld.
Na weer 10 of 14 dagen nog niets te hebben ontvangen kreeg ik het bericht dat het gewenste onderdeel niet los kon worden geleverd, iets wat ik eigenlijk heel vreemd vind, maar dat was toch zo, en werd mij gevraagd of hiervoor in de plaats een papieren rol mocht worden geleverd? Hier heb toen maar mee ingestemd omdat ik toch een zwarte achtergrond nodig had in deze breedte.
Hoewel ik een heel goede indruk van deze zaak had en nog steeds heb hoor, en dat de gewijzigde levering verder heel goed is afgehandeld, blijf ik het toch raar en ook heel vervelend vinden dat bij zo'n mooie combinatie-aanbod er geen beschadigde onderdelen los kunnen worden geleverd, zodat je eigenlijk toch niet krijgt wat je graag had willen hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Elseke 19-05-2011

Algemene score

9,7
ik heb 'nog'niets te maken gehad met de after sales, dus kan ik daar ook niets over zeggen.
de levering is uitstekend: zondag besteld, op maandag, vroeg in de middag, al een mail dat de zending verzonden was, en op dinsdagochtend al het pakketje ontvangen.
De bereikbaarheid van de website is ook prima. En de site ziet er overzichtelijk uit, dit ondanks de grote hoeveelheid producten, hij is soms wat traag, maar dat kan natuurlijk ook aan mijn verbinding liggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Disneygek 19-05-2011

Algemene score

8,5
De website is duidelijk en helder. Het pakketje werd netjes de volgende dag bezorgd. Via mailtjes wordt je goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Leo de Waal 19-05-2011

Algemene score

9,3
Snelle en goed levering. Goed advies bij vraag over te bestellen scanner.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yoice 19-05-2011

Algemene score

9,8
ik was erg tevreden over de snellle levering en de site waarmee ik kon zien dat hij onderweg was...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

flex1979 19-05-2011

Algemene score

9,3
De service is perfect producten zijn goed de levering is echt heel erg snel.
De website is overzichtelijk en ze hebben echt bijna alles.Ik blijf bij cameranu mijn spullen bestellen.Het voelt echt heel erg vertrouwt daarom is het een aanrader voor iedereen om daar hun spullen te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esterm 19-05-2011

Algemene score

9,3
Ideaal, op het laatste moment een cadeau gekocht om 20 uur en de volgende dag bezorgd, precies zoals beloofd. Kon ook nog de zending in de gaten houden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leroy Seket 19-05-2011

Algemene score

8,8
Dit product stond niet op de website maar is na mailen speciaal besteld voor ons en binnen een paar dagen in huis. Ideaal!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen van Wilgenburg 19-05-2011

Algemene score

8,7
De website is duidelijk en overzichtelijk.
De bereikbaarheid is goed. Ik ben zelf niet in de winkel geweest, maar via de internet goed te vinden. De bestelling en levering is doorgegaan. De after sales kan ik thans geen oordeel geven, want hiermee heb ik nog niet mee te maken gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

reperatie 19-05-2011

Algemene score

8,8
snelle service goede uitleg juist handelen
vakkundig personeel ik vond het echt super ook bij de reperatie telkens weer een mail hoe ver het er mee was.
We kregen een vertrouwd gevoel en ook dat er wat voor ons gedaan werd, was ook nog eens sneller klaar dan we hadden verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Charlise 19-05-2011

Algemene score

9,3
Alles is gegaan zoals ik het verwachtte. Klantenservice gesproken en ben goed geadviseerd bij mijn keuze. Het toestel was snel in mijn bezit.
Prima gegaan, kan niet anders zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

plakbandvliegje 19-05-2011

Algemene score

9,7
De bestelling zou worden thuisbezorgd. Ik vond het heel fijn dat hierover gecommuniceerd werd met mij via de mail. Of het oke was wanneer ze het kwamen leveren. Toen bleek dat ze later zouden zijn dan de afgesproken tijd werd ik hier een dag vantevoren al over benaderd! en was het geen probleem om het alsnog op een andere adres te laten bezorgen.
Echt super deze bezorgservice!

Ook bofte ik met de korting en geen verzendkosten!
Ik kom hier zeker vaker bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geertje66 19-05-2011

Algemene score

10,0
Het door mij bestelde artikel was vlot te vinden in de webshop; betaling is geen probleem, gaat ook vlot; artikel werd de volgende dag prima verpakt geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenie van der Hout 19-05-2011

Algemene score

9,0
Mijn bestelling is gebracht door de camera nu bezorger. Zij had wel eerder kunnen bellen dat het langer ging duren doordat ze in de file had gestaan. Dit was 1 uur na afgesproken tijd.

Verder was het prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timaar 19-05-2011

Algemene score

7,8
De aankoop en de levering is prima gegaan. Na een tijd kwam er een mankement naar voren, er zat beweging in de cameralens van 500 euro.
Na het opsturen werden we uitgespeeld met de technische afdeling van Nikon die met een expertrapport aantoont dat de lens een flinke klap moet hebben gehad. Dat is van onze kant niet aan de orde geweest anders hadden we de wa verzekering ingeschakeld.
Veel uitleg en heen en weer gemail heeft geen enkele beweging gebracht in cameranu.nl. Alle kosten, ruim 300 worden 1 op 1 doorgeschoven van Nikon naar mij als consument, geen enkele coulance regeling of wat dan ook.
Als consument word ik uitgespeeld met de fabrikant. Dat is wat stoort, ik ben geen koop-en garantiecontract aangegaan met Nikon, maar met Cameranu.nl
Het zal duidelijk zijn, nooit meer cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

danny65 19-05-2011

Algemene score

9,0
Dit is het tweede product bij dit bedrijf. Het eerste beviel niet. Retourneren ging goed. Geld binnen paar dagen terug op onze rekening. Ook nog contact gehad over keuze voor andere camera. Direct antwoord terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke de Die 19-05-2011

Algemene score

9,5
Heel tevreden over het snelle leveren!
Veel en duidelijke informatie op de website te vinden over de technische details van het fototoestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piet smits 19-05-2011

Algemene score

8,2
Al eens eerder bij cameranu.nl gekocht. Toen goede after sales service. (Nikon camera met probleem werd direct vervangen. Ook nu snelle afhandeling zonder een enkel probleem.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Thijs Pernot 19-05-2011

Algemene score

8,8
Ik vond het super hoe het ging via de computer ben zeker van plan om meer via de site van CameraNU.nl te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

PaoloJ 19-05-2011

Algemene score

8,0
Snelle levering, duidelijk geinformeerd over de bestelstatus

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews