cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43746 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

bramvanmaas 02-06-2011

Algemene score

9,2
Ik koop al jaren bij Cameranu.nl mijn producten en de prijs,service en garantie zijn altijd goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vonbartheld 02-06-2011

Algemene score

8,7
Goede voorlichting , uitgebreid de tijd voor genomen, ruime keus , alles op voorraad

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jazzychris212 02-06-2011

Algemene score

8,5
Erg spoedige fijne bezorging, dat kwam mij goed uit. Zonder beschadiging en nog eerder dan de normale post die dag zelfs. Daarnaast is het een mooie lens. dankuwel.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Willem167895678 02-06-2011

Algemene score

8,5
binnen 24 thuis zoals beloofd, niks op aan te merken!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bart1951 02-06-2011

Algemene score

9,0
Zeer snelle en correcte aflevering

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

steef80 02-06-2011

Algemene score

10,0
Snelle levering. Duidelijke afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karol1947 02-06-2011

Algemene score

9,5
Even gebeld of het produkt echt aanwezig was. Heen gereden. Prima geholpen. Alle vragen prettig beantwoordt door de verkoper. Mocht voor het kopen ook lekker even vasthouden. Beviel goed. Mocht daarna lekkereven rondstruinen. Ben boven ook zeer goed geholpen met dingen die ik echt niet kon betalen, maar wel leuk waren.
Deze webshop is zeker een annrader. Ben zeer tevreden over mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robbie1 02-06-2011

Algemene score

9,0
Prima service. Camera was op voorraad en de volgende ochtend al in huis. Track en trace link werd ook automatisch toegestuurd per email!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Z75 02-06-2011

Algemene score

9,8
Zeer snelle levering. Ik heb het 's avonds 20:45h besteld met iDeal en de volgende dag rond 13:30h in huis!
Ik heb het Sony Compact CompletePack gekocht waar o.a. een cameratas bij zat. Beetje jammer dat de camera daar echt niet in bleek te passen! Maar de afhandeling hiervan ging zeer vlot en klantvriendlijk (reageerden ook snel per e-mail in het weekend). Ik kon de tas kostenloos terugsturen en kon een andere kopen zonder verzendkosten. En ze hadden ook meteen hun website bijgewerkt met een andere geadviseerde cameratas.
Wat mij betreft kan het dus bijna niet beter, zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Leeuw Natuurfotografie 02-06-2011

Algemene score

9,0
CameraNU heeft niet alleen een mooie en duidelijke website. Achter de site zit een team van goeie mensen. Aftersales nog niet echt gebruik van hoeven maken maar de communicatie over de email is snel en duidelijk. Had ik al verteld over de mooie winkel in Urk? Gewoon een zeer goeie zaak dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerben-Jan Mulder 02-06-2011

Algemene score

8,2
Goede bereikbaarheid. Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Theomanders 02-06-2011

Algemene score

9,3
Snelle levering lage prijzen, wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fox321 02-06-2011

Algemene score

9,0
snel geleverd en goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dfblom 02-06-2011

Algemene score

10,0
De winkel koos ik vanwege de prijs. De kwaliteit van het product en de levering zijn uiststekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul.47 02-06-2011

Algemene score

8,5
Ik heb mijn aankoop goed kunnen voorbereiden via de website en alle informatie kunnen vinden om een goede keuze te kunnen maken. Ik heb de camera met toebehoren wel zelf in de winkel op Urk gekocht omdat ik mogelijk nog iets over het hoofd kon hebben gezien.
Ik ben bijzonder prettig en vakkundig geholpen en zeer tevreden met mijn aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

George Zeldenrust 02-06-2011

Algemene score

10,0
Al meerdere aankopen gedaan, altijd correct.
Vriendelijke behandeling en goed geinformeerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woksel 02-06-2011

Algemene score

9,0
Mijn eerste bestelling bij cameranu.nl maar zeker niet mijn laatste. Meerdere mails gestuurd met vragen welke meestal zeer snel en correct werden beantwoord.
Wanneer ik accesoires voor mijn camera zal bestellen zal dit zeker bij cameranu.nl zijn. Niet alleen om de prijs, maar zeker ook om de snele levering en zeer nette afhandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Flatcoat010 01-06-2011

Algemene score

9,3
Webshop is heel duidelijk met alle info die nodig is.
Bij bestelling voor 21.00 uur wordt deze de volgende werkdag afgeleverd. Bij eerdere bestellingen altijd prima verzorgd, nog nooit klachten gehad.
Een uitstekende winkel met een uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick van Rens 01-06-2011

Algemene score

9,0
Cameranu.nl heeft een overzichtelijke website, een uitgebreid aanbod, een zeer snelle levering ('s avonds voor 21.00 besteld, is de volgende dag bezorgd), en uitgebreide betaalmogelijkheden. Over de fysieke winkel in Urk kan ik niet oordelen, daar ben ik niet geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Elisabeth1968 01-06-2011

Algemene score

9,5
Een kata sling tas gekocht die veel te groot bleek te zijn. Tas terug gestuurd en een andere besteld, deze is geweldig en voldoet precies aan mijn eisen. Contact over retour zending was erg goed en het geld werd ook erg snel terug gestort op mijn rekening, Super. Het enig min puntje is dat ik 3 keer verzendkosten moest betalen maar dit weerhoudt mij er niet van om voor een volgende aankoop weer bij jullie te bestellen. En gezien mij wensen zal dit zeker nog vaak gebeuren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

essie508 01-06-2011

Algemene score

9,3
prima website, snelle levering zoals beschreven op de website. Via mijn computer lukte het niet om de bestelling online af te ronden, maar dit lukte prima telefonisch, goed afgehandeld. Pakketje keurig verpakt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sammie62 01-06-2011

Algemene score

7,8
Snel en klantvriendelijk behandeld. Reservering voor het afhalen voor mij als klant klaar gelegd.
Stond binnen tien minuten met mijn aankoop weer buiten. Vond ik zeer prettig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

pes 01-06-2011

Algemene score

8,3
Website is qua functionaliteit gemiddeld voor webshops, maar heeft tevens een verzorgd uiterlijk en goed navigeerbaar. Dit droeg bij aan de vlekkeloze bestelling en afhandeling. De orderstatus werd goed bijgewerkt en over geïnformeerd via email. Ik heb de fysieke winkel niet bezocht en vind daarom de bereikbaarheid niet van toepassing.
Bij het betalen via iDeal was een time-out van de bank-website. Voordat ik besefte dat CameraNU.nl uit zichzelf opnieuw een iDeal-transactie aanbood, had ik opnieuw de bestelling ingediend en ging het ditmaal wel goed, waardoor ik een verzoek tot annulering van mijn eerste bestelling indiende. Voor deze twee zaken, het vlot verwerken van mijn annulering en het uit zichzelf ondervangen van problemen bij de betaling, geef ik CameraNU.nl wat betreft aftersales een 9.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

van benthem 01-06-2011

Algemene score

9,2
Keurige levering en info omtrent levering, goed telefonisch bereikbaar (met een echt persoon aan de lijn) toen de bijbestelde tas niet was wat ik ervan verwachtte, en snel reactie dat geld is teruggeboekt na retourzenden tas.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansvV 01-06-2011

Algemene score

9,7
Voor de eerste keer een bestelling geplaatst bij CameraNU.nl, ik vindt het een overzichtelijke site met (gelukkig!) een goede en overzichtelijke bestelprocedure!

Verder bekijk ik altijd de voorwaarden van webwinkels, deze zijn bij CameraNU.nl duidelijk, goed vindbaar (onder klantenservice) en goed gecategoriseerd, compliment.

De bestelling was heel goed verpakt en de ene dag voor 21.00u besteld (om precies te zijn 19.45u) en de volgende dag in huis!

After sales heb ik nog niet nodig gehad, maar gelet op de berichten op hun site heb ik daar wel goed vertrouwen in (desondanks toch nvt ingevuld).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wuzwuz 01-06-2011

Algemene score

10,0
Vanaf het begin af aan altijd heel tevrede met cameranu.nl. Zeer scherpe prijzen en helemaal top levering. Dikke 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

5D 01-06-2011

Algemene score

10,0
Een mooie overzichtelijke winkel,personeel die weten waar ze het over hebben, dus prima voorlichting. Ze nemen echt de tijd voor je om iets te demonstreren. Met de auto heel goed te bereiken, met openbaar vervoer is dat moeilijker, maar via de website is het contact ook prima, daar kan je ook met vragen terecht. mijn ervaring met Cameranu is uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeBont 01-06-2011

Algemene score

9,5
Bij deze camera heb ik ook een schouder stafief besteld. Ik kreeg keurig een mail terug dat er verschillende klachten over dit statief zijn geweest omdat hij niet stabiel zou zijn. Mijn bestelling kon ik zo wijzigen. Klasse goede informatie daar heb je wat aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

voorhamm 01-06-2011

Algemene score

9,0
De bestelling lag keurig klaar zoals op de website aangegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sonneville 01-06-2011

Algemene score

10,0
goedkooppste, veel aanbod, snelle nette levering , top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbeli 01-06-2011

Algemene score

9,2
Snelle efficiente afhandeling, keurige en kundige klantenservice.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meerkoet62 01-06-2011

Algemene score

8,5
Zeer goed geholpen En klacht over tnt is zeer goed op gereageerd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EBrin 01-06-2011

Algemene score

8,2
zeer vlot geholpen en vragen over dit type toestel werden direct beantwoord. Bereikbaarheid is voor mij top, woon ruim 10km van Urk...!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A. Kooij 01-06-2011

Algemene score

9,3
Ik had me (via de website) van de diffusor voor deze flitser een ander beeld gevormd dan wat ik ontving. Maar het retourneren en de verdere afhandeling, inclusief de communicatie: helemaal top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Kraan 01-06-2011

Algemene score

8,3
De volgende dag al in huis, goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jack Pennings 01-06-2011

Algemene score

9,0
Bij eerdere bezoeken aan Het Spijk in Urk voor een wat grotere aanschaf maakten de zaak en het personeel een deskundige en klantvriendelijke indruk. Aangezien ik in het zuiden woon - tegen de Belgische grens - leek me dit een goede gelegenheid om de reader via de webwinkel te bestellen.

Het afhandelen van de bestelling (met vooruitbetaling via iDeal), de terugkoppeling van de transactie, de follow-up van de opdracht en de bevestiging van de verzending verliepen vlekkeloos. Voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

webs 01-06-2011

Algemene score

10,0
bestelling ging via de site heel vlot en duidelijk.
Binnen no time had ik het bestelde in huis.
En voor de laagste prijs die ik kon vinden.

Bovendien had ik al eerder goede ervaringen met dit bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Koele 01-06-2011

Algemene score

8,2
De website en de manier van bestellen is een beetje rommelig, maar verder goed te doen. Nadat ik had besteld werd ik keurig gebeld wanneer het uitkwam, toen ik vertelde dat ik niet aanwezig zou zijn....maar dat de buren zouden ontvangen was dat geen enkel probleem en is dat keurig nagekomen. Vandaar een dikke negen. Deze beoordeling is een blijk van jullie professionaliteit....constant willen verbeteren, vandaar after sales ook een negen.
GA ZO DOOR.....

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meert85 01-06-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bianca25 01-06-2011

Algemene score

8,3
Snelle afhandeling van bestelling en tijdig bericht van levering. Overzichtelijke webshop

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

marias100 01-06-2011

Algemene score

10,0
Werd keurig de volgende dag door TNT post geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samucool 01-06-2011

Algemene score

10,0
Snelle levering zoals aangegeven op de site !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave1873 01-06-2011

Algemene score

8,0
Ik had een verrekijker besteld maar die viel me helaas tegen .Een formulier op de site ingevuld en het product met meegegeven retournummer naar het postkantoor gebracht .Twee dagen later een ontvangst e-mail gekregen en kort daarop het geld teruggeboekt gekregen (exclusief verzendkosten).
Een tevreden gevoel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

andykol 01-06-2011

Algemene score

8,2
website is overzichtelijk en de items zijn makkelijk te vinden. De bestelling was snel afgehandeld en de levering zoals afgesproken de volgende dag al binnen.
Complimenten daarvoor.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bertus Gerssen 01-06-2011

Algemene score

10,0
Mijn bestelde product was niet op voorraad, maar toch had ik het binnen een weekje al binnen. Goede feedback vanaf de website, je wordt op de hoogte gesteld wanneer het product verzonden is en dergelijke. Echt goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LoBaRo 01-06-2011

Algemene score

9,3
Besteld en de volgende dag geleverd. Super dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DuQues 01-06-2011

Algemene score

9,3
Des middags besteld, 's ochtends voordat ik een slok koffie kon nemen op de zaak al afgeleverd!
Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mandy van eldik 01-06-2011

Algemene score

10,0
Erg tevreden over mijn aankoop en over de webshop!!!
Overzichtelijke en duidelijke website...
En lekker snel!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Schreuders 01-06-2011

Algemene score

10,0
Uitstekende website, goede prijzen, snelle bevestiging en de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees-65 01-06-2011

Algemene score

7,5
Goed uitziende website, soepele bestel-/betaalprocedure en prompte levering tegen gunstige prijs.
Geeon oordeel over de (fysieke) bereikbaarheid, maar Urk lijkt redelijk afgelegen. After sales gelukkig niet nodig gehad.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews