cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43746 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ASchoon 08-08-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vorige week een systeem camera besteld. De beste prijs voor de camera waarbij er ook nog extra garantie en een extra accu werd aangeboden. De volgende dag de camera op kunnen halen. De extra accu bleek niet geleverd. Na een mailtje werd deze de volgende dag netjes thuis bezorgd. Goede en vriendelijke service, netjes opgelost en voor een goede prijs!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacob 08-08-2018 In de winkel gekocht
urk

Goed onderbouwde service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd vriendelijk, allen goed verstand van zaken en nemen alle tijd voor jou, mocht je twijfels of geen verstand hebben van het product wat je zou willen aanschaffen. Ze geven ook aan wanneer je het product beter niet kunt kopen dat is ook fijn zodat je niet met iets thuis komt waar je later spijt van krijgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 08-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geruime tijd geleden kocht ik in een kringloopwinkel voor een paar euro een Vanguard statief. Toen ik onlangs het statief wilde gebruiken om foto´s te maken van de maansverduistering merkte ik dat de handgrepen plakkerig waren geworden. Op internet gezocht of de handvaten los te koop waren, maar ik kon niets vinden. Mailtje gestuurd naar Cameranu met de vraag of ik de handvaten via hen kon bestellen. Ik had ook vermeld dat ik het statief in een kringloopwinkel had gekocht. Ik kreeg bericht terug dat ze navraag zouden doen bij de leverancier. Een paar dagen later kreeg ik een mailtje dat de leverancier de handvaten kostenloos naar Cameranu had gestuurd en dat ze (Cameranu) ze naar me zouden opsturen.
Even later kreeg ik een mailtje met track en trace code, de pakbon en een factuur met daarop handvaten 0,00 euro, verzendkosten 0,00 euro, totaal 0,00 euro. Geweldige service, Ik heb in de loop der tijd al diverse fotospullen bij hen gekocht en zal zeker ook een eventueel volgende aankoop bij Cameranu.nl doen.
Kortom, alle lof voor de leverancier en Cameranu.nl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DickD 08-08-2018 In de winkel gekocht
Urk

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben al jaren een tevreden klant van CameraNu en of de onderdelen nu via de webwinkel of in de shop op Urk zelf worden aangeschaft, de service is uitermate goed en correcte bediening in de shop door het personeel.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CW 08-08-2018 Via de website gekocht

Eerlijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een vraag over een goedkoper product dan het origineel en ik kreeg een heel eerlijk antwoord. Toch zat er een groot prijsverschil tussen beiden. Maar het duurdere werd me niet aangepraat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evi 08-08-2018 Via de website gekocht

Helemaal goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn rugzak werd goed geleverd. De termijn was zoals aangegeven. Er waren geen extra verzendingskosten naar België. En alles was stevig verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

aad 08-08-2018 Via de website gekocht

uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webshop geeft duidelijke informatie. De levering werd uitgevoerd zoals beloofd: netjes en super snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud 08-08-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig te bestellen. Snel thuis bezorgd. Tijdens het bestellen werd een combideal van extra accu, tasje en SD-kaart aangeboden. Hiervan gebruik gemaakt. Dat is klantgericht en meedenken!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Helena 08-08-2018 In de winkel gekocht
Urk

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede uitleg.
Niet te lang dradig.
Proberen niet het duurste aan te smeren.
Niet hele lange wachttijden.
Vriendelijke verkopers.
Tot nu toe was alles altijd op voorraad.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martinique 08-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling, betaling, bevestiging, zending en levering is zeer voorspoedig en snel verlopen. Ik raad hen zeker aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Rinkema 08-08-2018 In de winkel gekocht
Urk

Goede en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel krijg je goede uitleg en geven ze je het juiste advies over de aankoop van het gekozen product.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Foto Bouma 08-08-2018 Via de website gekocht

Al jaren een zeer betrouwbare webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meer dan 10 jaar bestel ik regelmatig online fotoapparatuur en accessoires bij Cameranu.nl. Zij bieden mij een perfecte service, een uitstekende en duidelijke online webshop met een up-to-date voorraadbeheer. Staat een artikel online op voorraad dan kun je ervan uitgaan dat je je bestelling snel in huis hebt.

Kom je er 's avonds achter dat je de volgende dag nog een essentieel artikel mist voor je fotoshoot, bestel dan voor 23.59 en de volgende dag is het in huis.

Ook twee of drie keer gebruik gemaakt van de reparatie en garantie afhandeling, dat werd allemaal netjes afgehandeld.

Kortom, super tevreden en een dikke thumbs-up voor dit bedrijf.

Reageer

anita 08-08-2018 In de winkel gekocht
Urk

deskundig advies

Algemene score

10,0
uitgebreid assortiment, wordt goed doorgevraagd wat je wensen zijn en daarop wordt advies gegeven welke camera voor jou het beste is.
Ben zeer goed geholpen zowel bij camerakeuze en benodigdheden erbij. Zoals waar ik ga fotograferen, daar dan de juiste filters erbij.
Ben zeer tevreden over cameranu. Ik ben in staat om naar de winkel te gaan, maar ook handig dat je de producten online kan bestellen of al vast te bekijken en keuze te maken als je naar de winkel gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 08-08-2018 Via de website gekocht

Zeer prettige ervaring!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij wilden onze zoon verrassen met een vlog camera voor zijn 8e verjaardag. Na wat zoekwerk waar de camera aan moet voldoen wist ik welke het zou gaan worden. Bij cameranu.nl bleek deze het voordeligst! De website was ook nog eens overzichtelijk en het bestellen ging makkelijk. Direct ontving ik een mail ter bevestiging en even later een mail dat het verzonden was. De camera had ik de volgende dag netjes verpakt in huis.

Mijn zoon was zo verrast, hij werd er stil van. Later zei hij dat dit zijn mooiste cadeau ooit was! Hij kan nu eindelijk een vlogger worden 😂.

Hij heeft van familie geld gekregen voor zijn verjaardag voor accessoires, deze gaan we zeker weer bij cameranu.nl bestellen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke Verheij 07-08-2018 Via de website gekocht

Het kan beter.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Ik heb de bestelling gedaan via de website. Dat werkt niet goed. Vanuit het winkelmandje terug gaat fout. Dus drie producten uit dezelfde lijn bestellen kost tijd. Het onderwerp "filters" bevat ook andere assesoires. Dit betekent steeds opnieuw zoeken. Ook mijn keuze om de bestelling te laten bezorgen via een afhaalpunt was niet mogelijk of is niet goed doorgekomen. Verder prima assortiment. Ik ben overigens niet tevreden over de bezorging van Post.nl . Ik ga jullie de winkel zeker aanbevelen, maar wel met eerdergenoemde kanttekening.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Slecht
Officiele reactie van CameraNU.nl 10-08-2018

Tineke,

We hebben je na telefonisch kort gesproken te hebben even een mail gestuurd. We proberen zo het e.e.a uit te kunnen leggen.
We doen altijd ons best om de website up-to-date te houden met de juiste informatie. Helaas was dat hier dus niet helemaal gelukt.

We zien uit naar je reactie op ons mailtje.

Reageer

daar wordt je door mensen behandeld als mens! 07-08-2018 In de winkel gekocht
Urk

hier vond ik wat ik zocht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
in de omschrijving kon ik vinden waar het objectief het meest geschikt voor was en waarom. wat ik nodig had vond ik op een gemakkelijke manier. overzichtelijk en snel terug te vinden om te vergelijken.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jo 07-08-2018 Via de website gekocht

Snelle verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een LaCie Porsche Design P'9233 4TB USB 3.0 desktop harde schijf besteld en hem de volgende dag keurig en goed verpakt in huis. Omschrijving op de website duidelijk en afbeelding overeenkomstig het gekregen product. Prijstechnisch ook prima. En ook nog eens 2 jaar garantie. Voor ons een (web)winkel om terug te komen

Reageer

Anita 07-08-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk en simpel te bestellen via de website. Goed en vlug geleverd in prima staat. Ben er zeer tevreden over.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

B Masman 07-08-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestellen ging gemakkelijk om 20.00 uur besteld en de volgende dag in huis
De site is overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MarcK 07-08-2018 Via de website gekocht

Supersnel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goede service. Duidelijke website en zeer concurrerende prijzen. Ook handig dat je meteen de juiste accessoires mee kunt bestellen. Fantastisch snelle levering. Ik heb op zaterdagmorgen een camera gekocht en die werd zondagmiddag al geleverd. Dát verwacht je niet... Grote klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Will Schouten 07-08-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website. Simpel in bediening. Alles bij elkaar een fijne shop. Ik zou iedereen willen aanraden om eerst bij Cameranu.nl te gaan kijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Redder 07-08-2018 Via de website gekocht

Pre order Canon EOS 1D X open box

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de website een pre order geplaatst en direct daarop een bevestiging e-mail ontvangen met het bericht zodra de order binnen is er een e-mail gestuurd zou worden, dit gebeurde al na een aantal dagen omdat ik als eerste op de lijst stond.
Dan naar de winkel in Urk waar ik werd geholpen door een acurate medewerker die mij een kop koffie aanbood en de order uit het magazijn liet komen, na controle en uitleg huiswaarts gegaan, al met al een zeer goede service van CameraNu.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kelders 07-08-2018 Via de website gekocht

Correct persoonlijk contact en heel adviserend gericht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als gemiddelde huis tuin en keuken fotograaf wil je af en toe meer, en natuurlijk meer info en/of advies.
Twee keer telefonisch contact gehad en door een wisselwerking van vragen wederzijds uiteindelijk NU tot aankopen overgegaan.

NU vandaag de dag lastig om op het internet je juiste info en de juiste bedrijven te vinden.
Camera NU heeft mij overtuigd en het gevoel gegeven een juiste prijs/kwaliteit te geven.

NU verwachten we dit natuurlijk allemaal van een dergelijk bedrijf. Helaas is dit in de praktijk bij veel bedrijven nog niet zo. Normaal gesproken reageer ik bijna nooit op reviews, NU toch maar even een uitzondering gemaakt.

Prima ervaring dus en aanbevolen.

Reageer

Joop Alberti. 07-08-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na informatie te hebben gevraagd via chat, waar snel op gereageerd werd, heb ik de lens gekocht waarom het ging. Daarna ook zeer tevreden over de snelle levering. Gewoon een goede service.

Reageer

Susanna 07-08-2018 Via de website gekocht

Helemaal top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie camera, precies zoals beschreven en snel geleverd.

Gekocht voor mijn 7-jarige zoon om te vloggen. Camera doet precies wat wij er van verwachtte en maakt goede kwaliteit foto’s en video’s.

Reageer

elzeh1 06-08-2018 Via de website gekocht

's avonds besteld en de volgende dag al in huis.... TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had mijn bestelling gedaan en kreeg meteen al de bevestiging binnen van de bestelling en even later dat het verstuurd zou worden. Enige tijd later kreeg ik een link van camera nu dat ik via track en trace mijn bestelling kon volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hellen 06-08-2018 Via de website gekocht

goede service voor levering als nalevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Films zijn hier altijd snel op voorraad en als t artikel niet geheel vooradig is sturen ze de rest later toe. uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen 06-08-2018 Via de website gekocht

Cameranu.n; stelt je nooit teleur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed assortiment, scherpe prijzen en goede service. Cameranu.nl heeft mij nog nooit teleurgesteld en ik kom er graag voor naar Urk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 06-08-2018 Via de website gekocht

Prima geregeld

Algemene score

7,0
Product kwam de volgende dag aan. alleen een beetje lastig dat ik bij het selecteren van een levertijd alleen kon kiezen uit een tijdstip in de avond.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Koen 06-08-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed advies gehad over wat ik nodig had on mijn camerasensor schoonmaken te maken. Spulletjes netjes afgeleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 06-08-2018 In de winkel gekocht
Urk

Fantastische voorlichting technische dienst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat ik mij bedrogen voelde door Kamera express kwam ik gelukkig via internet bij camera nu terecht. Ik kreeg een uitstekende voorlichting over een lens voor mijn Olympus camera. Mijn besluit stond vast en bestelde hem. Zijdelings kwam mijn mantelzorgerschap voor mijn vrouw ter sprake hetgeen mij erg ontroerde vanwege het oprechte medeleven. Een dag later ontving ik een bemoedigende ansichtkaart uit Urk. Heelbijzonder helemaal in deze roerige tijden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eleen 06-08-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een hele overzichtelijke website waar ik al snel alle info kon vinden en ook bij vragen werd ik door de klantenservice netjes geholpen. Bij het vergelijken bleek ik ook prijstechnisch hier het voordeligst te zijn bij het aanschaffen van een Camera en microfoon set, wat toch wel een grote investering is. Alles had ik binnen een dag in huis, netjes verpakt. Zeker een vervolg waard!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 06-08-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had hier al eerder goede ervaringen mee. Deze keer een multi card reader van Lexar gekocht. Bij inlezen op computer kwamen sommige foto’s niet goed over. Gebeld, instructies gekregen over retour zenden. Vlg dag werd nieuwe toegestuurd, die nu werkt zonder problemen. Geweldige service, ook als er Iets mis is met een product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 06-08-2018 In de winkel gekocht
Urk

Uitgebreid advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Winkel werd me via familielid aangeraden. Hebben in Urk uitgebreid advies gekregen wat de keuze uiteindelijk ook beïnvloed heeft. Ben daardoor zelfs voordeliger uitgekomen dan ik verwacht had/van plan was. Producten nog niet in gebruik genomen dus resultaat moet nog blijken maar tot op heden tevreden.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 06-08-2018 Via de website gekocht

Goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product dat ik kocht zou binnen 3 dagen binnen komen en dat deed het ook echt. nou denk je maar dat doet toch ieder bedrijf sorry maar mijn ervaring met online shoppen is dat het product niet aankomt of 2 weken te laat nou was dat hier dus niet het geval.

dat wou ik even duidelijk maken.

ben ook heel blij dat mijn product heel en compleet is aangekomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeti 06-08-2018 Via de website gekocht

Goed advies, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
na een zeer slechte ervaring met een acculader gebeld met camera.nu om een originele Sony acculader te bestellen. Kreeg het advies om toch een Jupio te proberen, is stukken goedkoper en werkt wel goed. Bevalt het niet dan kon ik het nog binnen 30 dagen terug sturen, bovendien 2 jaar garantie. Maar hij werkt uitstekend. Bedankt voor het goede advies.

Reageer

Bogdan Cretu 06-08-2018 Via de website gekocht

Great experience.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I bought 4 products from the online shop. Always a good experience with packing, shipping and communication.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Van Schagen 05-08-2018 Via de website gekocht

Fantastische en klantgerichte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlak voor m’n vakantie een nieuwe camera gekocht (Sony a5100), maar per ongeluk alleen ‘body’ besteld, dus zonder lens en daardoor voor mij onbruikbaar. Een dag voor vertrek op vakantie contact gezocht en het werd direct opgepakt en geregeld waardoor ik dezelfde avond nog de juiste camera had en de volgende ochtend vroeg op vakantie kon met m’n nieuwe camera. Dus, niets dan lof, zeer klantvriendelijke, begripvolle en oplossingsgerichte service die ik niet vaak zo tegen kom. Hulde en een aanrader!

Reageer

Peter 05-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had een Nikon verrekijker gekocht en laten bezorgen bij Cityfoto in Eindhoven,Die zijn pas maandag om 13.00 uur open.De pakketbezorger heeft het toch op mijn adres afgegeven.Ik stond op het punt om te vertrekken.Top

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eric 05-08-2018 Via de website gekocht

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en de Canon 200D is een fijn apparaat.
De link naar de uitgebreide handleiding en de algemene fotografie tips
zijn leuke extra’s. Ik ben weer helemaal tevreden met de service.

Reageer

Dutzu 05-08-2018 Via de website gekocht

Good price and fast service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I have bought multiple times from cameranu.nl and i did not have any problems so far. Every time the items arrived on time and in perfect condition. So far my experience with them has been really good and i will keep on returning when i need photo related stuff.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

W. Horstman 05-08-2018 Via de website gekocht

Accu-pack

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben wilden een extra accu bestellen voor onze camera. Via camera-nu zagen wij een aanbieding accu met lader voor bijna hetzelfde bedrag van een losse accu. Wij hebben deze aanbieding besteld. Netjes Geleverd op het beloofde tijdstip.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eef 05-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Last minute voor de vakantie nog fotorolletjes nodig. Snel geleverd, dus konden nog mooi mee op vakantie!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter vR 04-08-2018 Via de website gekocht

Een van de beste fotozaken van Nederland

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu.nl is een van de beste fotozaken van Nederland. De keuze is enorm, de prijzen normaal en de levering is (wanneer op vorraad) vandaag besteld morgen in huis. Niet alleen voor foto maar ook voor videoapparatuur en allerlei accessoires.

De klanten service is goed, ze zijn bereikbaar per telefoon en chat en vragen worden snel beantwoord en je wordt bij eventuele problemen snel en goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ryan 04-08-2018 Via de website gekocht

Snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wou voor de hete zomer dagen chemicalien in huis hebben zodat ik de warmte kon vermijden. De bestelling werd de volgende dag bezorgd. Ik was hier zeer tevreden mee.

Reageer

Hansbeus 04-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze die gemakkelijk is toe te spitsen op persoonlijke wensen qua merk, toepassing en prijs.
's-Avonds besteld en de volgende morgen al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eize Pieter 04-08-2018 Via de website gekocht

Bedankt voor de super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er was iets mis gegaan maar is tot mijn verrassing prima afgehandeld
Deze winkel vanharte aanbevolen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remi 04-08-2018 Via de website gekocht

Goede producten, goede service en snelle levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met het product kwam CameraNU als goedkoopste uit de bus. Binnen de website kon ik eenvoudig producten vergelijken, hoewel hier en daar wat essentiële productinformatie ontbrak. Voor de rest was alles goed. Product was snel binnen en het doorlopen van het bestelproces ging ook eenvoudig!

Reageer

Dirk 04-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service, binnen 12 uur in huis

Algemene score

10,0
Ruim aanbod, gunstige prijzen. Site overzichtelijk en goed vindbaar. Goed voorlichting over levering Enz. Razend snelle levering. Goede leverings en omruil voorwaarden. Prima garantie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 04-08-2018 Via de website gekocht

Goed meegedacht toen ik belde over de levering, snel.

Algemene score

10,0
Als regelmatig hier besteld en het is altijd TOP! Snel, netjes verpakt en ze doen wat ze beloven op de website. Die is ook toegankelijk en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews